Σκυλακι κλεισμενο σε αυτοκινητο.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Συν το οτι φοβηθηκα μην χτυπησω το σκυλακι με τα γυαλια.

Με το ενα χερι κρατουσα μια πετσετα πανω στο τζαμι και με το αλλο το εσπασα με σφυρι.

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Συν το οτι φοβηθηκα μην χτυπησω το σκυλακι με τα γυαλια.

Με το ενα χερι κρατουσα μια πετσετα πανω στο τζαμι και με το αλλο το εσπασα με σφυρι.
Με τους περαστικούς αντιμετώπισες κάποιο θέμα, όταν σε είδαν να σπάζεις το τζάμι;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Στο μαγαζι εχουμε σχεδον τα παντα απο εργαλεια.
Απο τη μια λυπαμαι που ημουν μονη,αν ηταν ο αντρας μου τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα..
Απο την αλλη χαιρομαι γιατι αν ηταν εδω θα μας βλεπατε στις ειδησεις!!

Ακομη δεν το ξερει,οταν ηρεμησω και βεβαιωθω οτι το σκυλακι ειναι καλα θα του το πω!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Πάντως εδώ είναι που θα έπρεπε να επιβάλλεται απο τον νόμο κοινωνική εργασία.
Με συνοπτικές διαδικασίες να επέβαλλαν στον 19χρονο όλο το καλοκαίρι να δουλέψει αφιλοκερδώς σε καταφύγιο ζώων, χωρίς διακοπές και ΣΚ! Να δεις πως στρώνει ο κώλος του και "το κωλόσκυλο".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Πήρες μια ζωή ένα βήμα πριν το βέβαιο θάνατο και την έσωσες. Ένα πλάσμα ζει αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας σου. Δεν είναι λίγο, δεν είναι αυτονόητο, είναι μεγαλειώδες. Να το κρατάς πάντα μέσα σου και να είσαι πολύ, πολύ περήφανη για τον εαυτό σου.
Εντάξει...αυτό το στάδιο, το έχει ξεπεράσει η yasemin, προ πάρα πολλών ετών!
Το θέμα είναι, αν είσαι πεζός και περαστικός, με τι το σπας, το ρημάδι;

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Εντάξει...αυτό το στάδιο, το έχει ξεπεράσει η yasemin, προ πολλών ετών!
Το θέμα είναι, αν είσαι πεζός και περαστικός, με τι το σπας, το ρημάδι;
Εχουμε τόσο καθαρούς και προσεγμένους δρόμους που σίγουρα κάποια κοτρώνα θα βρεις, ακόμη και στο Κολωνάκι!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Σακάκι/μπουφάν και ότι βαρύ βρεις μας είπαν πρόσφατα. Αλλιώς μετά αγκώνα/πόδι αλλά εκεί και θα κάνεις πέντε ώρες και θα τραυματιστείς. Από μέσα πάντως, αγκώνα λένε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Σακάκι/μπουφάν και ότι βαρύ βρεις μας είπαν πρόσφατα. Αλλιώς μετά αγκώνα/πόδι αλλά εκεί και θα κάνεις πέντε ώρες και θα τραυματιστείς. Από μέσα πάντως, αγκώνα λένε.
Αγκώνα;;
ΑΓΚΩΝΑΑΑΑ;

Αουτς :confused:

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Απο το λένε, μέχρι να το κάνεις ενα ΚΑΤ δρόμος! :)

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Επιδοτούμενο ήταν το σεμινάριο ?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Αγκώνα;;
ΑΓΚΩΝΑΑΑΑ;

Αουτς :confused:
Πυροσβεστήρα, κάτι άλλο που να είναι ικανό να κάνει το πρώτο σπάσιμο και μετά να αποτελειώσεις με το σώμα είναι βέβαια το πρώτο. Αλλιώς σώμα, τι άλλο να κάνεις. Εγώ κατέληξα ότι αν πάρω το δίπλωμα και πάρω αμάξι τελικά θα βρω κάτι τέτοιο βαρύ - που να μη θεωρείται όπλο - να έχω μες στο αμάξι για παν ενδεχόμενο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Επιδοτούμενο ήταν το σεμινάριο ?
Σχολή οδηγών. Ότιδήποτε βαρύ λέμε μάνα μου. Αν δεν έχεις τίποτα και πεθαίνεις, τι θα κάνεις; Θα σπάσεις τον αγκώνα για να βγεις.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Πυροσβεστήρα, κάτι άλλο που να είναι ικανό να κάνει το πρώτο σπάσιμο και μετά να αποτελειώσεις με το σώμα είναι βέβαια το πρώτο. Αλλιώς σώμα, τι άλλο να κάνεις. Εγώ κατέληξα ότι αν πάρω το δίπλωμα και πάρω αμάξι τελικά θα βρω κάτι τέτοιο βαρύ - που να μη θεωρείται όπλο - να έχω μες στο αμάξι για παν ενδεχόμενο.
ΑΝ πάρεις δίπλωμα και ΑΝ πάρεις αμάξι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το αμάξι! :) Πιό βαρύ δεν γίνεται!!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
ΑΝ πάρεις δίπλωμα και ΑΝ πάρεις αμάξι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το αμάξι! :) Πιό βαρύ δεν γίνεται!!!!
Το ίδιο το αμάξι για να σπάσω το αμάξι μου σε περίπτωση που πεθαίνω και δεν κατεβαίνει το παράθυρο και δεν ανοίγει η πόρτα; Εξπλέιν.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι

Στο χρονικό σημείο 3:18 από το παραπάνω βίντεο, αυτός ο τύπος φαίνεται να σπάει το τζάμι σχετικά εύκολα με κάτι που βγάζει από τη τσέπη του, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι αυτό. Καμία ιδέα;

Τρεις τύποι κάνουν ένα "κοινωνικό πείραμα" που είναι και της μόδας, για να δουν την αντίδραση των περαστικών στο κλάμα ενός μωρού κι εκείνο ενός σκύλου σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Στο αποτέλεσμα, μόνο ένας σταμάτησε για να τσεκάρει το κλάμα του μωρού σε διάρκεια μιας ώρας, ενώ τρία άτομα για να τσεκάρουν το κλάμα του κουταβιού σε διάρκεια είκοσι λεπτών. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα σε αυτή τη ζωή.. (όσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό τέλος πάντων..)