Σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε κι άλλο σκυλάκι

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
προπαραμονες της γιορτης μου συναντηθηκα με την κυρια που τον φιλοξενουσε,αλλα λογω του ηταν πολυ ντροπαλος κι ευαισθητος ,και ετρεμε στην αγενη αντιδραση της δικης μου,η μαμα του διστασε καπως, και δεν μου ενεπνευσε σιγουρια οτι ολα θα πηγαιναν καλα στο τελος,κι οτι δηθεν ο Αχιλλεας θα εμενε χωρις φιλαρακι στα παιχνιδια του....σαν να μην ηθελε καν να τον αποχωριστει ενα πραμα ,τι να πω....αμεσως μετα συναντηθηκαμε με μια συνεθελοντρια της και μας εδειξε (τρεις πηγαμε απο την οικογενεια ζωη ναχουμε) ενα αλλο μπιγκλοειδες "τσουπωτο" οπως λεει και μια κυρια εδω του forum,αλλα εγινε ο κακος χαμος οταν ανταμωσε με τη Λινα...ειπαν οτι περιμεναν μια εκπαιδευτρια να την συμβουλετουν ,πραγμα που δεν εγινε ακομα,και θα με ενημερωναν για αλλες προτασεις.Σημερα με καλεσε η πρωτη κυρια ,αλλα με κατευθυνε σε κατι αλλο απο αυτο που επιθυμουμε εμφανισιακα σε γενικες γραμμες,...η αναζητηση συνεχιζεται και σε αλλες φιλοζωικες κοντινων περιοχων,οποτε ευχομαι μεχρι τελος Σεπτεμβρη να εχουμε νεο σκυλακι.Στο μεταξυ συζηταμε πως θα κανουμε την εξοικιωση οσο καλυτερα γινεται,ψαχνουμε,συμβουλευομαστε κλπ....αυτα προς το παρον.:rolleyes:

Last edited:

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
ομορφος ειναι Λαρα ..θα ταιριαζει με τη Λινα? οκ αυριο παιρνω τηλεφωνο παλι στο fazoo...

Last edited:

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
βρε παιδια τελικα το φυλο του σκυλιου που θα παρω παιζει μεγαλο ρολο για την συγκατοικηση με τη Λινα,η υπαγεται κι αυτο στο "ολα καλα θα πανε στο τελος".?:eek:.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
κι ετσι απο σημερα αγαπητοι φιλοι ειμαι σε ενος μηνα δοκιμαστικη περιοδο με τον σκυλακο απο αγγελια υιοθεσιας που μου συστησε η Lara...πολυ θετικα σημαδια μεχρι στιγμης ουτε στα τρελλα μου ονειρα...ο Charlie (μεχρι να μετονομαστει )ειναι ντροπαλος και ησυχουλης ουτε ενα σημαδι αγριαδας ,ενας πριγκιπας,η Λινα λιγο τσαμπουκακι και μετα αδιαφορια....η νυχτα προβλεπεται ηρεμη ,το πολυ αγχος μου εφυγε...:rolleyes: η κοπελιτσα που τον φιλοξενουσε επι δεκα μερες απο τοτε που τον εσωσε ,κατι παραπανω απο αψογη κατα τη διαρκεια ολων των διαδικασιων....ευχηθειτε μας καλη τυχη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μεσα από την καρδιά μου καλή τύχη και μακάρι από δω και περα, ο ντροπαλός να ξετυλιχτεί σε εναν υπεροχο χαρακτηρα που θα σας κλέψει την καρδια!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μην προτρεχεις,,,, και η μπελα οταν τη βρηκα στομα ειχε και μιλια δεν ειχε,,, μετα απο μια εβδομαδα μεταμορφωθηκε σε βελζεβουλ ==))

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
μην προτρεχεις,,,, και η μπελα οταν τη βρηκα στομα ειχε και μιλια δεν ειχε,,, μετα απο μια εβδομαδα μεταμορφωθηκε σε βελζεβουλ ==))
εσύ ομως δεν ειχες ΚΑΜΙΑ αναμειξη στην εξέλιξη του βελζεβουλ ε????

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλή τύχη και μπράβο για την υιοθεσία!!! Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
.........
η ζηνα,, οχι εγω,, και τα αρχεγονα ενστικτα της ==))
Ναιιιιιιιιι αθωα περιστερα εσυ... εισαι απο τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ουτε για αστείο το τεκμηριο αθωότητας, στο θεμα των σκυλων σου! Ακου εκει να τα ριχνεις στη ζήνα... εχε χάρη που δενμπορει να απαντησει

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
χαχαχαχ ευχαριστωωωωω....ενταξει το ξερω οτι ο μικρος ειναι σε φαση αναγνωρισης και την εχει δει αγγελουδι αλλα ΠΟΣΟ να αλλαξει πια...μου ειπανε να τον αφησω τρεις μερουλες να μυρισει ,να εγκλιματιστει πρωτα και μετα να αρχισουμε το ντουρου ντουρου...αυτο που αγχωνε σε πρωτη φαση το ξεκατινιασμα δηλαδη με τον τριχωτη διαολινα ,παει πολυ θετικα ,απο κει και περα εχω εναν κουταβο ενος χρονου που δεν ξερει απο βολτες ουτε καν απο σκαλες....σιγα σιγα ολα θα μπουν σε σειρα ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σιγά σιγά, με υπομονή και σταθερότητα, όλα θα μπουν σε μια σειρά, Οι σκάλες κλπ μη σε προβληματίζουν καθόλου, θα λυθούν εύκολα.
Μπράβο για την κίνηση, όλα θα πάνε καλά :)

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
Hδη σημερα δεν τον πηρα αγκαλια για να ανεβοκατεβουμε σκαλες,τον αφησα στην πορτα με το λουρακι και μεχρι να παρω τα κλειδια αυτος ειχε κατεβει και περιμενε στην εσωτερικη εισοδο του ισογειου...πηγαμε βολτα στις 8 το πρωι,εκανε τσισα τρεις φορες αλλα τα αλλα μου τα φυλαγε για το σπιτι δυστυχως,μια φορα στην αυλη και μια μεσα στο σπιτι,και φυσικα δεν του φωναξα αλλα χχχμμμ...του εκανα παρατηρηση..Δεν εχει βρει τη βολη του κι αυτος περιφερεται γυρω γυρω ησυχα σαν φαντασματακι,που και που ανεβαινει να δει τι υπαρχει στους παγκους της κουζινας ,και ριχνει και καμια περατζαδα απο κανα κρεββατι αμα λαχει.....με του που του λεω σταθερα,ωπ...οχι εκει,απομακρυνεται. Του εβαλα και αντιπαρασιτικο κολλαρο προλιγου ,μου κρυβοταν βεβαια αλλα τον τσακωσα και του το φορεσα..καμια κινηση δαγκωματος παντως,αυτο με βοηθαει πολυ στην ψυχολογια μου .Πηρα και νεο σακι τροφης και για τους δυο,...και παλι ευχαριστω για την στηριξη..:D