Σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε κι άλλο σκυλάκι

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
είναι κούκλος, έχει σίγουρα κυνηγόσκυλο και μου θυμίζει την cookie όταν ήταν κουτάβι!

σίγουρα όμως, όπως σου είπε και η lara_kouklara, το βασικό είναι να πάτε να τον δείτε και να αφουγκραστείτε πώς νιώθετε αμφότεροι ο ένας για τον άλλο -- επιμένω, τα σκυλιά μας διαλέγουν!

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
παιδια αυτο θα κανω στο τελος,δε γινεται με τις φωτογραφιες μονο,το πιο λογικο ειναι να επισκεφτω επι τοπου τις φιλοζωικες της περιοχης μου που εχουν αρκετες επιλογες,να μιλησω με τα αρμοδια ατομα,να μου πουν τα δικα τους,ρε παιδι να μην τρεχω μακρια ολουθε και μου τα φανε οι βενζινες,και μαλιστα λεω να παρω μαζι και τη Λινα...κουκλιτσα η Cookie,οχι Lara δεν ειναι τσιπαρισμενη η μικρη,ετσι την πηρα εχει ταυτοτητουλα μονο,αλλα δεν κυκλοφοραει και ποτε χωρις λουρακι και συνοδο εννοειται...ευχαριστω και παλι για την υπομονη σας ,με βοηθατε πολυ!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν έχει σημασία, μία φορά θα γίνει το κακό, βάλτης ένα τσιπάκι!
Με το καλό να επιλέξεις το νέο σας φιλαράκι!

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
παιδια απο Δευτερα το προξενιο με τον Αχιλλεα(ηδη του ψαχνουν αλλο ονομα τα βλασταρια μου)....ευχηθειτε μου καλη τυχη..θα συναντηθουμε πρωτα ο θεος σε ουδετερο εδαφος,σε πλατεια εδω της περιοχης μας...η κυρια απο το τηλεφωνο ακουστηκε καταπληκτικο ατομο,φιλοξενουσε κι αλλα σκυλακια,μου ειπε οτι οταν με το καλο γινει ο μικρος ενια μηνων,θα αναλαβει εκεινη τα εξοδα της στειρωσης..ειναι λεει καλοβολο και εξυπνο σκυλακι,μαθαινει γρηγορα,αχ ποσο ελπιζω να τα παει καλα με την αλλη..ουφ...αει στο καλο της ,στο χερι της ειναι πια?στη χειρωτερη των περιπτωσεων η κυρια ειπε οτι μπορω να τον επιστρεψω,πραγμα που δεν το θελω εξαρχης..

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν είναι στο χέρι της. Είναι μόνο στο δικό σας χέρι. Αν πραγματικά το θέλετε και προσπαθήσετε όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μπορεί να χρειαστεί χρόνος (χρόνος δεν είναι 1-2 εβδομάδες) και κόπος (ίσως και βοήθεια εκπαιδευτή).

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Βόλτα σε ουδέτερο έδαφος, μυρίσματα, ΠΟΛΛΗ επιβράβευση και προσευχή! Αφού δέχθηκε η Cookie την Τασία και τελικά έγιναν κολλητές, γίνονται τα πάντα: ντεκλαρέ!!!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά, περιμένουμε report και φωτογραφίες :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
...μου ειπε οτι οταν με το καλο γινει ο μικρος ενια μηνων,θα αναλαβει εκεινη τα εξοδα της στειρωσης...
Αν μου επιτρέπεις...δεν έχω καταλάβει βέβαια από που τον έχετε βρει τον μικρό, με το καλό να τον βάλεις στο σπίτι σου και όλα τα άλλα φτιάχνονται, αλλά αν προέρχεται από φιλοζωική ή ακόμη και αν η κυρία αυτή που τον φιλοξενεί τώρα, απλώς έτυχε να τον βρει και να τον μαζέψει και αυτό το κάνει συστηματικά, με κόπο και έξοδα, το όμορφο θα ήταν, να αναλάβετε εσείς το κόστος της στείρωσης. Ισως, αν υπάρχει η δυνατότητα, σε τιμές φιλοζωικής.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ο αντρας μου δουλευει σαν φυλακας στην πρωην σοφτεξ,εκει λοιπον εχει πανω απο 40 αδεσποτουλια που τα φιλοξενει ο δημος και μια κυρια τα φροντιζει,ο πολεμος που της κανουν οι βρωμιαρηδες εκειπερα δε λεγεται και παρολα αυτα προσπαθει να τα εχει οσο καλυτερα μπορει και το εχει καταφερει,προσπαθουμε και οι απεξω να κανουμε οτι μπορουμε με τροφες κτλ...τελοσπαντων εκει ειναι καποια σκυλακια τα οποια τα εχω λατρεψει,ειμαι στο τσακ να υιοθετησουμε μια μαυρουλα σαν βελγικουλι καπως,μεσαιου μεγεθους και τοοοοσο πανεξυπνη,ψηνω τον κυριακο,εν τω μεταξυ ειπαμε αν παμε να μεινουμε μονιμα λευκαδα ειναι 5 που θελουμε οπως και δηποτε να τα παρουμε,προς το παρων δε γινεται και μακαρι να μπορουσαμε να τα παρουμε ολα γιατι ειναι αβεβαιο εκει το μελλον τους,εχθες εναν τριποδουλι τον πατησε φορτηγο και του σπασε την λεκανη και τον εχουμε νοσοκομειο οποτε φανταζεστε την κατασταση.την μαυρουλα(ετσι την φωναζω) την παιρνω σπιτι,την κανω μπανιο,την αρωματιζω με ολα τα αντιπαρασιτικα που παιζουν,την κραταω μια βδομαδα ,τον μομο,εναν αλλο μαυρουλι τυπου πιτμπουλακι παλι τα ιδια,μια βδομαδουλα σπιτι και παλι πισω,τον ζαχαρια εναν παππουλη που δεν ακουει δε βλεπει παλι τα ιδια,την ρωξανη επισης,μια μπεζουλα πολυ ντελικατη επισης σπιτι βδομαδουλα,κτλ.η κιρκη τις πρωτες φορες δεν γουσταρε και πολυ γιατι ειναι ο χωρος της και μπλα μπλα αλλα μετα το δεχτηκε. δυστηχως μου ειναι πολυ δυσκολο με τρια σκυλια αλλα σκεφτηκα πως μια ακομη μικρουλα,η βδομαδα στη βδομαδα να φιλοξενω καποια ζωακια,δε θα κανει την διαφορα και ετσι ειμαστε υπο πολυ σοβαρη συζητηση και σκεψη γιατι ειναι το θεμα προσαρμογης των αλλων ζωων που εχουμε μιας και ναι μεν η κιρκη με τα ζωα τα παει καλα,αλλα η πανδωρα και ο μορφεας κανουν κομμα και θελουν να τα φανε ολα,θα δειξει,παντως με υπομονη και επιμονη ολα γινοντε και το εχω βιωσει οποτε δε θα ελεγα να ανησυχειτε,αλλωστε τα σκυλια απο οτι εχω καταλαβει αν τους επιβαλλεις κατι,χωρις πισωγυρισματα στη συμπεριφορα σου ομως θα το δεχθουν.απαντησα σε αυτο το ποστ γιατι και εμεις ειμαστε υπο σκεψη σοβαρη να υιοθετησουμε αλλο ενα εστω ζωακι,αν δεν μπορεσουμε να κανουμε αυτο θα συνεχισουμε ως εχουμε....εγω λεω στα δικα μας καθε μερα,ρε τσογλανια τα εχετε ολα και τη μια δε τρωτε,την αλλη το ενα την αλλη το αλλο,και αλλα δεν εχουν τπτ,τα φοβεριζω χαχαχαχαχαχαχαχ μπραβο σας παντως παιδια! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Kαι σένα μπράβο σου deliaki για ότι κάνεις, και όλους όσους κάνουν. Βλέπω να πετάνε οι ταβέρνες τα αποφάγια αντί να ταίζουν τα αδεσποτάκια και μου γυρίζουν τα άντερα..Προχθές στην θάλασσα λέω στην καντίνα αντί να διώχνετε τα αδέσποτα να τα ταίζετε, τι λες μου λέει και να μπαίνουν στην θάλασσα; Δεν καταλαβαίνουν ότι το σύμπαν δεν τους ανήκει, πως να το κάνουμε τώρα..

Αν μου επιτρέπεις...δεν έχω καταλάβει βέβαια από που τον έχετε βρει τον μικρό, με το καλό να τον βάλεις στο σπίτι σου και όλα τα άλλα φτιάχνονται, αλλά αν προέρχεται από φιλοζωική ή ακόμη και αν η κυρία αυτή που τον φιλοξενεί τώρα, απλώς έτυχε να τον βρει και να τον μαζέψει και αυτό το κάνει συστηματικά, με κόπο και έξοδα, το όμορφο θα ήταν, να αναλάβετε εσείς το κόστος της στείρωσης. Ισως, αν υπάρχει η δυνατότητα, σε τιμές φιλοζωικής.
Αν μου επιτρέπεις κι εμένα, το ίδιο ακριβώς με το μαρέκο σκέφτηκα.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εγω παλια δουλευα σε ενα κετερινγκ..παω εκει καποιες φορες και παιρνω αποφαγια και τα μοιραζω,οπως και εκει το κανουμε και αυτο,ειμαστε 5-6 ατομα που ασχολουντε με τα σκυλια και οι 3 δουλευουν σε ταβερνες και φερνουν οτι μπορουν,και η θεια του κυριακου δουλευει σε μια πιτσαρια μας δινει και αυτη. εγω παντως εναν αδεσποτουλι στο πορτο ραφτη που προσεχω θα τον στειρωσω πριν τον δωσω η ιδια,βεβαια ειναι τελειως διαφορετικη η περιπτωση αυτη ετσι,ειναι στο δρομο,δεν τον εχει μαζεψει καποιος η οτιδηποτε οποτε πριν τον δωσω θα αναλαβω εγω ολα του τα εξοδα αν βρεθει ποτε καποιος να τον παρει(μαλλον εγω τον χαλβαδιαζω και ευελπιστω να φυγουμε συντομα λευκαδα) τωρα αν ηθελα καποιο ζωακι και το ειχα αποφασισει ναι θα αναλαμβανα εγω τη στειρωση σε μια τετοια περιπτωση.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
mareco τι να σου επιτρεπω,με ολο τον σεβασμο στους φιλους που με συμβουλευουν βδομαδες τωρα,περιμενα πως και πως να πεις και συ γνωμες....λοιπον,το ενδεχομενο νεο μελος προερχεται απο τη φιλοζωιη Νικαιας-Κερατσινιου ,γειτονια δηλαδη,κι ο μικρος ειναι ενα ακομα πρωην σκουπιδοκουταβο του γειτονικου μας λοφου..η κυρια εθελοντρια μελος που το φιλοξενει,εχει αλλα εξι στο σπιτι της,υπαρχει ομως και κυνοκομειο στο οποιο μου προτεινε μελλοντικα να επισκεφτω,να παω καμια τσαρκα τα σκυλακια,να τραβηξουμε καμια φωτο για προωθηση υιοθεσιας ,αυτα για αρχη,δεχτηκα με χαρα εγω κι κορη μου..Μιλησα χθες μιση ωρα με την κυρια Ελενη ,οτι χρειαστω θα ειναι κοντα μου ,ακομα κι αν δεν παει καλα το προξενιο δεν θα με επικρινει (λεμε τωρα ρε παιδι,γιατι η πιεση δεν ειναι καλο πραμα),αλλα στο θεμα στειρωσης εκεινη ηταν καθετη,που θα το παρει οταν γινει ο μικρος ενια μηνων να αναλαβει τα παντα,εγω παρεπιπτοντως εχω και δευτερο συγγενη κτηνιατρο,ολοκαινουριο και πολυ φιλοζωο,θα τα βρισκαμε στην πορεια στι θεμα των χρηματων...στο μεταξυ εκανα ερευνα για οικονομικωτερα αντιπαρασιτικα,κολλαρα κλπ...προχωραω ,ολα καλα μεχρι στιγμης..ενταξει δεν προσδωκω ετοιμες καταστασεις,αλλα το γεγονος οτι ο Αχιλλεας ακουγεται αγαθιαρουλης,θα βοηθησει αρκετα...θα ειμαστε απο κοντα και θα τα λεμε,ευχαριστω ΟΛΟΥΣ σας και παλι για την εμψυχωση..:D

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Τότε, μπορείς εναλλακτικά να προσφέρεις κάτι στο καταφύγειο.
Τροφές, αμπούλες...ότι άλλο μπορεί να τους χρειάζεται. Αυτό είναι το σωστό :)

Το αν θα κάνουν χωριό μεταξύ τους τα σκυλιά, δεν πρέπει να σας απασχολεί καθόλου.

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
και,θα συμφωνισω για τη στειρωση...η κυρια πιστευω το προτινε για να εχει το κεφαλι της υσιχο και να μην σας κυνιγαει για να δει αν τον στειρωσατε...

επισης να ειστε σιγουροι πως θα εκτημισει πολυ αν τη ζαλιζετε με νεα του μικρου... ακομα και ενα τηλεφωνο για να της πειτε οτι ολα ειναι καλα(που πιστευω οτι θα ειναι! και με τη μικρη σας και με ολους) θα το εκτιμησει πολυ!

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
296
265
KORYDALLOS
αν γινει με το καλο ,εγω αναλαμβανω το τσιπαρισμα κι εκεινη τη στειρωση.Φυσικα και θα της λεω νεα ,χθες ηδη τα λεγαμε επι μιση ωρα...θα μιλαμε και στην πορεια πχ αν λειπω δυο μερες τον επομενο μηνα ,να μου τον φιλοξενισει να μην εχουν εδω και τα δυο προσαρμοζομενα (δεχτηκε με χαρα).Το μονο που λιγο με πεταξε εκτος ειναι οτι σκοπευα να παρω μεχρι δεκα κιλακια νιανιαρο,μετα κολλησα με τα γκεκομπιγκλοειδη,τουτος υποτιθεται οτι θα γινοταν ως 15 και τωρα παμε για 15+ ενταξει δεν το κανω μεγα θεμα,απλως θα θελω πιο πολλα ψεκασματα με το effipro..:rolleyes: εεχχμμμ..και πιο πολυ μασαμπουκα...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
το αδεσποτο το σωστο πρεπει να ειναι γυρο στο 20κιλο...!

για τις μασαμπουκες..θα περνεις σακι ,θα διαλεξεις μια κροκετα να την τρωνε και τα 2 και θα εισαι οκ!