προσπαθω να καταλαβω και γω.Δάκτυλος του τσιρωνη ήταν. Προετοιμάζει το έδαφος .
Η κανένας έμπορος που του χάλασες την αγορά.
Keep walking
Keep walking
Κοιταξε να δεις,εδώ μέσα υπάρχουν διαφημίσεις για ολες τις τροφές,ξηρα ,barf, τα πάντα.Εχω την εντυπωση δεν ξερω εαν κανω λαθος αλλα διαβαζοντας τις διαφορες συζητησεις ειδα οτι σε αυτο το φορουμ εξηψωνεται η ωμη τροφη, σαν να την προμοταρουν εδω, αλλωστε βλεπω και διαφημισεις αναλογες γι αυτην.Μετα σκευτηκα οτι μπορει να εκανα και λαθος.
Οταν ομως πηγα να πω την γνωμη μου χωρις να υποστηριζω το τι δινω εγω στο σκυλι μου, εκνευριστηκε χωρις λογο ενας συγκεκριμενος, ενω καποιοι αλλοι ειπαν να σταματησει το θεμα αυτο να αποσιωπηθει.
Γι αυτο και σου ειπα εχθες οτι να μην μιλαμε αλλο γι αυτο,γιατι ειδα οτι καποιους ενοχλει.και εγω σαν καινουργιος εδω δεν ξερω τι παιζει.Μπορει να προμοταρεται εδω η ωμη και να μην το ξερω.
Και ετσι να ειναι ,εμενα δεν με ενοχλει, φτανει να μην ανχωνωμαι και γω στο τι πρεπει να λεω και τι οχι.
Ακομα και συ κανεις το ιδιο μου αναλυεις την ωμη τροφη. Αυτο το μαζικο που υπαρχει εδω, μονο για μια μορφη τροφης, σε εναν καινουργιο που μπαινει σ αυτο το φορουμ δημιουργει ερωτηματικα και κανει εντυπωση.
ενω δεν θελω να πεισω κανεναν , με τροπο προσπαθουν να με πεισουν οι αλλοι.
Μου λενε για διαμαχη ξηρας ωμης ενω δεν υπαρχει καμμια διαμαχη.
Νομιζω οτι καπου το παρακανουμε οι ανθρωποι και κουραζουμε και τα ζωακια.πολυ ψυριζουμε την μαιμου που λενε,μια με τις ξηρες,μια με τις κονσερβες, με τις ωμες τις ετοιμες ,με τις ωμες τις χειροποιητες,βαλε ετουτο ,βαλε το αλλο,προσθεσε εκεινο αφαιρεσε το αλλο, αν μπορουσαν να μιλησουν τα σκυλια αραγε τι θα ελεγαν?οτι τα πριξαμε.
Κοιταξε να δεις,εδώ μέσα υπάρχουν διαφημίσεις για ολες τις τροφές,ξηρα ,barf, τα πάντα.Εχω την εντυπωση δεν ξερω εαν κανω λαθος αλλα διαβαζοντας τις διαφορες συζητησεις ειδα οτι σε αυτο το φορουμ εξηψωνεται η ωμη τροφη, σαν να την προμοταρουν εδω, αλλωστε βλεπω και διαφημισεις αναλογες γι αυτην.Μετα σκευτηκα οτι μπορει να εκανα και λαθος.
Οταν ομως πηγα να πω την γνωμη μου χωρις να υποστηριζω το τι δινω εγω στο σκυλι μου, εκνευριστηκε χωρις λογο ενας συγκεκριμενος, ενω καποιοι αλλοι ειπαν να σταματησει το θεμα αυτο να αποσιωπηθει.
Γι αυτο και σου ειπα εχθες οτι να μην μιλαμε αλλο γι αυτο,γιατι ειδα οτι καποιους ενοχλει.και εγω σαν καινουργιος εδω δεν ξερω τι παιζει.Μπορει να προμοταρεται εδω η ωμη και να μην το ξερω.
Και ετσι να ειναι ,εμενα δεν με ενοχλει, φτανει να μην ανχωνωμαι και γω στο τι πρεπει να λεω και τι οχι.
Ακομα και συ κανεις το ιδιο μου αναλυεις την ωμη τροφη. Αυτο το μαζικο που υπαρχει εδω, μονο για μια μορφη τροφης, σε εναν καινουργιο που μπαινει σ αυτο το φορουμ δημιουργει ερωτηματικα και κανει εντυπωση.
ενω δεν θελω να πεισω κανεναν , με τροπο προσπαθουν να με πεισουν οι αλλοι.
Μου λενε για διαμαχη ξηρας ωμης ενω δεν υπαρχει καμμια διαμαχη.
Νομιζω οτι καπου το παρακανουμε οι ανθρωποι και κουραζουμε και τα ζωακια.πολυ ψυριζουμε την μαιμου που λενε,μια με τις ξηρες,μια με τις κονσερβες, με τις ωμες τις ετοιμες ,με τις ωμες τις χειροποιητες,βαλε ετουτο ,βαλε το αλλο,προσθεσε εκεινο αφαιρεσε το αλλο, αν μπορουσαν να μιλησουν τα σκυλια αραγε τι θα ελεγαν?οτι τα πριξαμε.
Θέλει κ αιματολογικες-βιοχημικές μην έχει καμιά έλλειψη ή πλεόνασμα επιβαρυντικό σε κάποια όργανα.Αφομιωση τροφης: Χεζει λιγοτερο απ οση ποσοτητα τρωει.
Το αν καθεται καλα αυτο που τρώει: Τρωει-παιζει-χεζει ειναι καλα, που λεει και ο κτηνιατρος μου
Ομοίως κι από δω.Οσο αφορα το θεμα μαλακα σφικτα εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο. Το ποσο σφικτα ειναι της δικιας μου παιζει ρολο στο ποσο τα κρατα. Πχ. το απογευμα θα παει βολτα κατα τις 6. Αν αει κανονικα στις 6 θα κανει ενα συγκεκριμενο χρωμα και υφη ικανοποιητικη. Αν κατι τυχει και την παω πιο νωρις μια δυο ωρες χ κατα τις 3-4 θα κανει πιο μαλακα και ανοιχτοχρωμα. Αν κατι τυχει και την παω μια δυο ωρες αργοτερα θα ειναο πιο σφικτα και πιο σκουρα..
Keep walking
Κοιταξε να δεις,εδώ μέσα υπάρχουν διαφημίσεις για ολες τις τροφές,ξηρα ,barf, τα πάντα.
Όσοι υποστηρίζουμε την ωμή το κάνουμε απλά γτ ταιζαμε ξηρά και όταν αλλαξαμε είδαμε βελτιώση σε πολλά θέματα.
Σου είπα εγώ με ξηρά μεγάλωσα τον σκυλο μ.
Κυριως brit care και taste of the wild.
Αν μπει κάποιος εδώ μέσα και πει παιδιά τι ξηρά να διαλεξω εγώ από την εμπειρία μ θα του προτείνω αυτές τις δυο,δε θα του πω barf.
Aν όμως ρωτήσει barf η ξηρα θα του πω barf και ιδανικά χειροποίητη όχι συσκευασμένη.
Αυτό θα το κάνω όχι γιατί προωθω κάτι, άλλωστε η δουλειά μ είναι τελειως διαφορετική,αλλά γιατί δοκίμασα και τα δύο είδη και έμεινα πιο ικανοποιημένος από το 2.
Απλά και ξηγημενα.
Για το τι θα μας έλεγαν τα σκυλιά ή τι προτιμούν μπορείς να κάνεις ένα πείραμα.
Βάλε σε ένα μπολακι την ξηρά που δίνεις και στο άλλο μισό κιλο κιμά και λίγο γιαουρτι και άστα σε ιση απόσταση από το σκύλο.Θα σ δείξει ο ίδιος τι προτιμάει.
Κάνεις δε προσπαθεί να σε πείσει απλα τα μνμτα προς εσένα απευθύνονται και στον "άγνωστο αναγνώστη" (Γιάννη λείπεις) που θα μπει να διαβάσει.
Το προμοταρισμα λοιπόν που γίνεται είναι γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούμαι καλύτερη την ωμοφαγια και για αυτό τη προτείνουμε.
Αν π.χ μπεις σε ένα φορουμ με αυτοκίνητα και ρωτήσεις ποια είναι πιο αξιοπιστα θα σ απαντησουν τα toyota όχι τα fiat.
Αυτό δε γίνεται γιατί είναι αντιπρόσωποι της toyota αλλά γτ είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει και με τα δυο,ίσως έχουν και συνεργειο και βλέπουν κάποια πράγματα.
Κοιταξε να δεις,εδώ μέσα υπάρχουν διαφημίσεις για ολες τις τροφές,ξηρα ,barf, τα πάντα.
Όσοι υποστηρίζουμε την ωμή το κάνουμε απλά γτ ταιζαμε ξηρά και όταν αλλαξαμε είδαμε βελτιώση σε πολλά θέματα.
Αν μπει κάποιος εδώ μέσα και πει παιδιά τι ξηρά να διαλεξω εγώ από την εμπειρία μ θα του προτείνω αυτές τις δυο,δε θα του πω barf.
Aν όμως ρωτήσει barf η ξηρα θα του πω barf και ιδανικά χειροποίητη όχι συσκευασμένη.
Αυτό θα το κάνω όχι γιατί προωθω κάτι, άλλωστε η δουλειά μ είναι τελειως διαφορετική,αλλά γιατί δοκίμασα και τα δύο είδη και έμεινα πιο ικανοποιημένος από το 2.
Απλά και ξηγημενα.
Βάλε σε ένα μπολακι την ξηρά που δίνεις και στο άλλο μισό κιλο κιμά και λίγο γιαουρτι και άστα σε ιση απόσταση από το σκύλο.Θα σ δείξει ο ίδιος τι προτιμάει.
Κάνεις δε προσπαθεί να σε πείσει απλα τα μνμτα προς εσένα απευθύνονται και στον "άγνωστο αναγνώστη" (Γιάννη λείπεις) που θα μπει να διαβάσει.
Το προμοταρισμα λοιπόν που γίνεται είναι γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούμαι καλύτερη την ωμοφαγια και για αυτό τη προτείνουμε.
Αν π.χ μπεις σε ένα φορουμ με αυτοκίνητα και ρωτήσεις ποια είναι πιο αξιοπιστα θα σ απαντησουν τα toyota όχι τα fiat.
Αυτό δε γίνεται γιατί είναι αντιπρόσωποι της toyota αλλά γτ είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει και με τα δυο,ίσως έχουν και συνεργειο και βλέπουν κάποια πράγματα.
Γιατί μαζί με τα σκατόνερα (ας το πούμε έτσι) απορροφούνται και διαφορες τοξίνες από τα κοπρανα. Συν το οτι οσο στεγνωνουν τα κοπρανα ερεθιζεται το εντερο. Ιδανικα, οσο πιο γρηγορα τα βγαλει τοσο πιο καλαΓιατί; Για δώσε πληροφορίες.
Εαν μπω σε ενα φορουμ γενικα για αυτοκινητα οπως μου λες, δεν θα μιλανε μονο για την toyota οπως γινεται εδω μονο με την ωμη.Κοιταξε να δεις,εδώ μέσα υπάρχουν διαφημίσεις για ολες τις τροφές,ξηρα ,barf, τα πάντα.
Απλά και ξηγημενα.
σε προιγουμενο ποστ σου μιλησες σωστα στο ενα σου σκυλι δινεις ειπες ωμη, στο αλλο ξηρα,και τελικα ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε ,κανουμε ολοι το καλυτερο που μπορουμε,γιατι πιστευω το μονο κοινο που εχουμε ολοι σ αυτο το φορουμ ειναι οτι αγαπαμε τα ζωα μας.Το καταμαυρο οφειλεται στα φρουτα και λαχανικα που εχει μεσα.
Αμα κοψεις ενα μηλο κ το αφησεις τι θα γινει; θα μαυρισει.
Επισης και τα εντοσθια (συκωτι κυριως) δινουν ενα σκουρο χρωμα.
Οποτε αυτο δεν ειναι το προβλημα.
Το προβλημα ειναι οτι ειναι δυσκολο να κανεις μια σωστη σπιτισια ωμη ενω οι εμπορικες ειναι το ιδιο πραμα με την ξηρα, δεν ξες τι βαζουν μεσα.
Κανεις λαθος δεν ειμαστε φανατικοι οπαδοι καποιας μεθοδου αλλιως δεν θα διναμε συμβουλες πχ σε σενα για την ξηρα αλλα θα σου λεγαμε ομαδικως παρατα την ξηρα και φτιαξε μπαρφ.
Υπαρχουν τροφες Φεραρι σωστα. Κι εσυ μια τετοια επελεξες και δεν σου λεμε τπτ εκτος απο μπραβο. Απλα οι ανθρωποι που μπαινουν πρεπει να ξερουν οτι υπαρχουν και εναλλακτικες που ειναι πιο κοντα στη φυση.
Το κάθε σκυλί έχει τα δικά του. Όταν ρώτησα την κτηνίατρό μου, αν μπορεί να μου προτείνει μία ξηρά τροφή, μου είπε: Όποια ταιριάζει στον σκύλο σου, είναι η καλύτερη, ασχέτου τιμής.σε προιγουμενο ποστ σου μιλησες σωστα στο ενα σου σκυλι δινεις ειπες ωμη, στο αλλο ξηρα,και τελικα ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε ,κανουμε ολοι το καλυτερο που μπορουμε,γιατι πιστευω το μονο κοινο που εχουμε ολοι σ αυτο το φορουμ ειναι οτι αγαπαμε τα ζωα μας.
μιλησα για ετοιμη γιατι το προτεινε σαν μια απ τις λυσεις ο Μαριος. και αυτο που εγραψα ηταν απαντηση για αυτα που μου ειπε ο Μαριος. Δεν ηταν απαντηση η καθοδιγηση η πληροφορηση προς ολους.