Κοιταξε να δεις τώρα.Με το σκύλο μ ασχολούμαι ένα 2.5-3ωρο.Βολτες,χτενισμα,παιχνιδι ,εκπαιδευση κλπ κλπ..Την υπολοιποι ώρα έχει αγκαλιές χάδια κλπ..
Όταν ξεκίνησα μπαρφ έπλενα το μπολακι με καυτό νερο και σαπούνι ή ή ολη διαδικασία κραταγε βία ένα 6λεπτο.
Επειδή όμως όπως λες οι ρυθμοί τρέχουν ανακαλύψα το detol spray.
Ψεκάζεις,αφήνεις να στεγνώσει και ξεπλένεις (εγώ με καυτό νερό) χρόνος 20 δευτερόλεπτα.
Συνήθως ψεκαζω αμέσως μόλις φάει οποτε ξεπλένω μετά από 10-11 ωρες.
Δε ξέρω πόση ώρα ασχολείται ο μέσος ιδιοκτήτης (δε το λέω ειρωνικά,όντως δε ξέρω αλλά οι χρόνοι που περιγράφω μόνο απαγορευτικοι δεν είναι.)
Εν πασει περίπτωση ο καθένας ταιζει ότι θέλει.
Εγώ δεν είπα ποια τροφή είναι καλυτερη και ποια όχι όπως είδες είπα πολλές φορές ότι δε θέλω να πάει εκεί η συζήτηση.
Καποιοι ανεφεραν την ωμη και απαντησα πανω σ αυτο, οπως απαντησαν και καποιοιοι αλλοι ,και ετσι ηρθε η συζητηση.
Δεν καυγαδιζουμε.Ουτε εγω ειπα ειναι η καλυτερη η η χειροτερη.Ειπα τα υπερ και τα κατα και γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να την δωσω.
Δεν επεβαλλα σε κανεναν να με ακολουθησει ουτε τα εβαλα με κανεναν.Εγω εχω ενδοιασμους εσυ οχι.εσυ αφιερωνεις καποιο χρονο να αποστηρωσεις εγω δεν θελω να μπω σε τετοιες διαδικασιες.
Ουτε σε κατηγορω ουτε με κατηγορεις.