Και για red lamp λένε θετικά! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά! Για λέιζερ που είχα ρωτήσει παλιά τον φυσιοθεραπευτη μου - έχω κι εγώ τα θέματα μου . Μου είχε πει ότι αυτά του εμπορίου δεν κάνουν δουλειά σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούν οι ίδιοι.
Να πω καταρχάς ότι το λινκ μου το στειλε ο παλιός μου κτηνίατρος ο οποίος αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν λειτουργεί ιατρείο εδώ (λέω δυστυχώς γιατί με αυτόν μπορούσα να συνενοηθώ). Σε Αγγλία, Ελβετία, Βουλγαρία έχει δει να το χρησιμοποιούν πολύ και να βοηθά όντως. Μου έστειλε τη συγκεκριμένη συσκευή.Το λεηζερ γενικα εγω το πιστευω , στην Choco τοτε (δε ξερω αν τη θυμαστε την μικρη εντελως αναπηρη με καροτσακι που ειχα 3 χρονια πριν) κατι παντως δουλεψε, σηκωθηκε εστω λιγο. Ενα απο αυτα που εκανε και θεωρω βοηθησε ηταν η θεραπεια λεηζερ, ξυπνησε τα νευρα και μυς, απο το πρωτο λεηζερ είδα διαφορα, το ενιωσα οτι βοηθησε.
Αυτες τις μερες ανελαβα και συνοδευω εναν τριποδουλη να κανει λιγο απο ολα βελονες, λεηζερ , πισινα κτλ. αυριο εχω ραντεβου, θα κανω ερωτησεις και θα το αναλυσω το θεμα κατα ποσο βοηθαει στα αρθριτικα.
Αλλα τι τα σκεφτεσαι....αφου ο τσοπανης δε θα κατσει!
Ο Τζιμάκος που εγώ νομίζω ότι έχει αυτό που περιγράφεις γιατί η πίσω πλευρά του έχει αδυνατίσει και νομίζω ότι έχει απώλεια μυϊκού ιστού έχει δει βελτίωση πάντως με το hyaloral.Ρε παιδιά να ρωτήσω. Αυτά που συζητάτε, κάνουν κ για δυσκολία στα πόδια λόγω mustle waisting? Του άλλου του καημένου (του Άρη) δεν του χει μείνει μυς για μυς, με αποτέλεσμα το ζόρι στις αρθρώσεις, ειδικά στα πίσω πόδια, να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα τραγικά. Σήμερα σχεδόν κούτσαινε στο τέλος με μία μέτρια βόλτα.
Δεν πιστεύω ότι έχει αρθρίτιδα (?), δε δείχνει να πονάει καθόλου γενικά, δεν χειροτερεύει τραγικά με την υγρασία (νταξ, λίγο ναι), απλά δεν έχει μύες να στηρίξουν τα κοκκαλακια του ο έρμος... Βγαίνει τρέχοντας κ γυρνάει σερνομενος, κάνει ολόκληρο πανηγύρι για να σηκωθεί κ άμα έτσι όπως ξαπλώνει κάποιο από τα πίσω πόδια είναι στον αέρα κ δεν ακουμπάει κάπου, τρέμει.
Ιδέες;
Θα ρωτήσω αν κάνει τότε να το δώσω με το συκώτι έτσι, κ αν ναι θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!Ελπίζω να τα καταφέρει ο κούταβος @medusa.
Ο Τζιμάκος που εγώ νομίζω ότι έχει αυτό που περιγράφεις γιατί η πίσω πλευρά του έχει αδυνατίσει και νομίζω ότι έχει απώλεια μυϊκού ιστού έχει δει βελτίωση πάντως με το hyaloral.
Tο κολυμπι δεν θα βοηθουσε?Θα ρωτήσω αν κάνει τότε να το δώσω με το συκώτι έτσι, κ αν ναι θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Αλλιώς από φυσικοθεραπείες, laser κ τέτοια τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει έχουν άποψη;
Tο κολυμπι δεν θα βοηθουσε?
Θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχολιο για το κολυμπι! Οτι και να εχει ειναι το καλύτερο!!!Ρε παιδιά να ρωτήσω. Αυτά που συζητάτε, κάνουν κ για δυσκολία στα πόδια λόγω mustle waisting?
Έκανα το ραντεβού.Έκλεισα online ραντεβού με τη διατροφολόγο από τη Θασσαλονίκη για την Τετάρτη.
Θα γράψω αναφορά μετά τη συνεδρία.
Γενικά το κολύμπι είναι ότι καλύτερο αλλά δεν κολυμπούν όλα τα σκυλιά. Αν τα πας σε ειδική πισίνα για φυσικοθεραπείες μόνο με κόστος τότε που έκανα στον Έλβις μετά το χειρουργείο ασύμφωρο.Tο κολυμπι δεν θα βοηθουσε?
Ναι μάλλον την ίδια λέμε. Κ εγώ έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.Θεσσαλονίκη δεν είστε? Υπάρχει, εκτός πόλης βέβαια, φυσιοθεραπεύτρια που έχει πισίνα και το καλοκαίρι ''μαθαίνει'' και κολύμπι σε σκύλους. Επίσης, έχει πλήρη γκάμα φυσιοθεραπειών και λέιζερ και γενικά έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια. Την έχω στα υπόψη γιατί περιστασιακά έχει ο μικρός θέματα.
Hyaloral μου συστησε ο ντοκ ( ο καλος που τη παρακολουθει) και για τη Λουση που εχει ηπατομεγαλεια και τα ιδια θεματα με σας συκωτι-χολη -μυικη αδυναμια.Θα ρωτήσω αν κάνει τότε να το δώσω με το συκώτι έτσι, κ αν ναι θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Αλλιώς από φυσικοθεραπείες, laser κ τέτοια τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει έχουν άποψη;
Πήρα το πράσινο φως κ από την σταθερή του κτηνίατρο κ από τη διατροφολόγο κτηνίατρο. Το πήρα να το ξεκινήσουμε.Hyaloral μου συστησε ο ντοκ ( ο καλος που τη παρακολουθει) και για τη Λουση που εχει ηπατομεγαλεια και τα ιδια θεματα με σας συκωτι-χολη -μυικη αδυναμια.
Εν τω μεταξύ μου εξήγησε γιατί κ για ποιο συστατικό αλλά είπαμε τόσα πολλά γενικά που τα χω ξεχάσει ήδη τα περισσότερα. Έπρεπε να το κάνω record ρε γμτ, για να το ξαναμελετησω όλοΑυτο με την διακοπη ρε γαμωτο ποτε δεν το καταλαβα! αλλοι συμφωνουν αλλοι λενε δεν υπαρχουν σωστες μελετες και ειναι παλια νοοτροπια!