ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ...


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.075
1.356
Και για red lamp λένε θετικά! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά! Για λέιζερ που είχα ρωτήσει παλιά τον φυσιοθεραπευτη μου - έχω κι εγώ τα θέματα μου . Μου είχε πει ότι αυτά του εμπορίου δεν κάνουν δουλειά σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούν οι ίδιοι.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.722
7.854
Aπό συμπληρώματα έχω δοκιμάσει στους σκύλους μου, 13 ετών , το wejoint plus και το hyaloral με φανερά καλύτερα αποτελέσματα με το hyaloral.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.297
10.359
Athens
Το λεηζερ γενικα εγω το πιστευω , στην Choco τοτε (δε ξερω αν τη θυμαστε την μικρη εντελως αναπηρη με καροτσακι που ειχα 3 χρονια πριν) κατι παντως δουλεψε, σηκωθηκε εστω λιγο. Ενα απο αυτα που εκανε και θεωρω βοηθησε ηταν η θεραπεια λεηζερ, ξυπνησε τα νευρα και μυς, απο το πρωτο λεηζερ είδα διαφορα, το ενιωσα οτι βοηθησε.
Αυτες τις μερες ανελαβα και συνοδευω εναν τριποδουλη να κανει λιγο απο ολα βελονες, λεηζερ , πισινα κτλ. αυριο εχω ραντεβου, θα κανω ερωτησεις και θα το αναλυσω το θεμα κατα ποσο βοηθαει στα αρθριτικα.
Αλλα τι τα σκεφτεσαι....αφου ο τσοπανης δε θα κατσει! :ROFLMAO:
Να πω καταρχάς ότι το λινκ μου το στειλε ο παλιός μου κτηνίατρος ο οποίος αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν λειτουργεί ιατρείο εδώ (λέω δυστυχώς γιατί με αυτόν μπορούσα να συνενοηθώ). Σε Αγγλία, Ελβετία, Βουλγαρία έχει δει να το χρησιμοποιούν πολύ και να βοηθά όντως. Μου έστειλε τη συγκεκριμένη συσκευή.

Λέηζερ μου έκαναν αν θυμάμαι και εμένα στο πόδι όταν είχα σακατευτεί πριν 2 χρόνια.

Το καλό είναι ότι χρησιμεύει σε ανθρώπους, σκύλους... και άλογα. Eπίσης δεν έχει παρενέργειες.

@mariakala δεν είναι τύπου αυτά που πουλιούνται telemarketing ή κωτσόβολο, και το βλέπω σε σελίδα φβ για κτηνιατρικό εξοπλισμό. Σε κάθε περίπτωση θα ψάξω τα τεχνικά χαρακτηριστικά π.χ. ισχύς κλπ.

@medusa διαβάζω ότι το δέχονται καλά οι σκύλοι, γιατί είναι σαν να τους χαιδεύεις. Ο τσοπάνης αρέσκεται στο να τον χαιδεύουν οπότε δεν θα έχω θέμα σε αυτό.
 
  • Like
Reactions: mariakala


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.311
7.985
@vrmode εμεις το χτυπησαμε ενα λεηζερακι σημερα. Γενικα χρησιμοποιειται μου ειπαν τα κοριτσια εκει σε διαφορα θεματακια και οπως ειπες μονο καλο κανει, κακο δυσκολα. Το δικο μου επεσε ζαμπον παντως κοιμαται πανω μου την ωρα του λεηζερ :LOL:
! Δεν ειναι ο δικος μου μη τρομαξετε, μοιαζει πολυ και οχι μονο στην εμφανιση, ειναι διιος και χαρακτηρας.

0b005c30-a35d-4690-8347-6a5d73d6674c.jpg28252bd6-bd8e-476f-afef-2b344073679e.jpg
Ειναι ο Φοιβος, μωρακι ταλαιπωρο, 10 μηνων τωρα, βρεθηκε χαλια, το ενα ποδι αφαιρεθηκε πριν κανα 3μηνο γτ δε σωζοταν και μετα επειδη δεν περπαταγε και αρχισε και το αλλο να ατροφει, εγινε μαγνητικη κ.τ.λ και πριν 20μερες αφαιρεση κυστης απο τη σπονδυλικη.

Ειναι η τελευταια του ευκαιρια να σηκωθει με 3 ακρα εκ των οποιων το ενα πλεον ατροφικο και τα μπροστα δε τα λες και αυτα 100% καλα.....οποτε παμε εντατικα φυσιο αυτες τις μερες. Γενικα περασε πολλους κτηνιατρους ορθοπεδικους, φυσιοθεραπευτες αυτο το 3μηνο, εχουν πεσει πολλα χρηματα και κοπος και αγχος εδω και 3μηνο, αν δε περπατησει θα απογοητευτουμε πολλοι ανθρωποι.

Συμπληρωματα οι Βλαχοπουλος/ Νικολαιδης δε μας ειπαν κατι συγκεγκριμενο με λιγα λογια στη περιπτωση του μικρου η φαση είναι η θα περπατησει τωρα που εφυγε η κυστη ή αν η ζημια ειναι ανεπανορθωτη οτι και να κανουμε δεν .....
Επειδη τον ειδα καλυτερα σημερα λεω να ξεκινησω εγω τα κλασσικα σε αυτες τις περιπτωσεις κανα νευρομπιον, το Hyaloral της λουσης κτλ
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.202
Μηνύματα
897.198
Μέλη
19.983
Νεότερο μέλος
Danel