ΣΟΣ! Επίθεση γάτας σε κούταβο!!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
πειραια...παρε τα σκυλια σου κι ελα βολτα να το διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι...αν προκυψει,κάνεις και τον τερματοφυλακα στα ιπταμενα γατια...:LOL:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
εχουν μαθει στην μπαρφ με τους γαυρους τα γατακια στον πειραια γιαυτο ειναι μοβορικα χαχαχα

• Like
Reactions: Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Τις περισσοτερες φορες οι γατες ειναι ευκολα αντιμετωπισημες και μπορει καποιος να τις αποφυγει, αλλα εχουν οι ατιμες εντονο το ενστικτο της φυλαξης ειτε των παιδιων τους εαν ειναι μανες, ειτε του "χωρου" τους οπως αυτες τον οριζουν και μερικες φορες μπορει να γινουν απροβλεπτες και επικινδυνες. Σπανιο μεν αλλα δυνατο δε.
Δυο παραδειγματα:

Σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με κλωτσιες και οποιος μπορει να αποφυγει την οποια διενεξη ειναι το καλυτερο, αλλα κακα τα ψεματα ειναι να μην σου τυχει να πεσεις στην περιπτωση, ειτε αυτο που θα επιτεθει ειναι γατα, σκυλος, πουλι[εχει γινει και αυτο με περιστερι σε γνωστη μου] κ.ο.κ.. Νομιζω τοτε οτι λιγοι θα μπορεσουν να αντιδρασσουν με ψυχραιμια. Γι' αυτο προνοουμε, οσο ειναι δυνατο, για να εχουμε.

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
@betty coltrane Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως αντισταθηκε στην γοητεια του μικρου η γατα...:love: [βαλε επειγοντως και αλλες φωτο του:cautious:]

Προσοχη ενα πολυ γραφικο βιντεο!:ROFLMAO:

• Like
Reactions: Mandy.D.A.S

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
57
Παιδια κι εγω αγαπω τις γατες και τις σεβομαι, ολα τα χρονια ειχα και σκυλους και γατες και τα αγαπω εξισου.
Ομως ειναι καποιες πραγματικα επικινδυνες ωρες ωρες. Σιγουρα εχουν τους λογους τους ολες, αλλα δεν αντιδρουν ολες το ιδιο.
Μας ετυχε κι εμας το ιδιο με το βιντεο του ροττ, απροκλητα απο τ πουθενα και το σκυλι κουταβι. το πηρα αγκαλια, προσπαθουσα να ξεφυγω και δε μπορουσα, σκαρφαλωνε στα ποδια μου. Ευτυχως βγηκε ο ξαδερφος μου και με βοηθησε, εχουν περασει χρονια και ακομα θυμαμαι τη τρομαρα που πηρα..
Στα τοσα χρονια που εχω σκυλους 3 φορες ετυχε να μας κυνηγησουν (στην κυριολεξια) γατες με στοχο να επιτεθουν στον σκυλο, ειναι σπανιο αλλα συμβαινει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν