Ρούχα σκύλων!

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Παιδιά δεν ξέρω εμένα που ο δικός μου κρυώνει ... για μπαλκόνι του φοράω κάτι που του έφτιαξα εγώ από μανίκι μπλούζας μου και γιά βόλτες με κρύα βράδια έχω πάρει από jumbo φορμάκι.. οικονομικότατες ιδέες. rico 004..jpgrico 002..jpg (μεγαλώνοντας βέβαια δεν θα χωράει σε μανίκια χαχαχαχα..)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Παιδιά δεν ξέρω εμένα που ο δικός μου κρυώνει ... για μπαλκόνι του φοράω κάτι που του έφτιαξα εγώ από μανίκι μπλούζας μου και γιά βόλτες με κρύα βράδια έχω πάρει από jumbo φορμάκι.. οικονομικότατες ιδέες. View attachment 28478View attachment 28479 (μεγαλώνοντας βέβαια δεν θα χωράει σε μανίκια χαχαχαχα..)
χαχαχαχαχα πολυ ωραια πατεντα!!!
δλδ με αυτο δν κρυωνει?

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ε ενταξει τώρα έχει μεγαλώσει και το ''μανίκι'' από μπλούζα του έχει γίνει τοπ ;) ... αλλά μικρός που τον κάλυπτε αρκετά και τη κοιλίτσα ήταν ότι πρέπει για βράδυ..

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Παιδιά δεν ξέρω εμένα που ο δικός μου κρυώνει ... για μπαλκόνι του φοράω κάτι που του έφτιαξα εγώ από μανίκι μπλούζας μου
Τι εννοείς "για μπαλκόνι"???
Κοιμάται στο μπαλκόνι ο σκύλος ?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εδω που έχουμε 4-5 βαθμούς αυτή την στιγμή της φοράω φουτεράκι μόνο εαν πάμε για καφέ και θα μείνει για πολύ ώρα χωρις να κουνιέται στην βόλτα ποτέ....με τα χίονια θα χρειαστεί παπούτσια? οι ιταλοί τα έχουν απο τώρα όλοι ντυμένα και πολλά φοράν γαλότσες και μποτάκια αλλα μου φαίνεται κάπως ταλαιπωρία για το σκύλο

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
τον τσιουαπυα που εχω ,παρολολο που τα κοροιδευα ολα αυτα ,δεν μου αρεσαν, τον ντυνω γιατι κρυωσε η κοιλια του και μας εχει γεμισει ,ασε, την αλλη την βλαμμενη την πεπιτα δεν,ειναι 4 κιλα , παπουτσια γαλοτσες κλπ το θεωρω υπερβολη ,για τα ζωα εχει φροντισει η φυση ,ματαιοδοξιες ανθρωπων τα βλεπω

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Εγώ του το φοράω το ζακετάκι του όταν φυσάει πολύ και πέφτει η θερμοκρασια το βράδυ.Απο τότε που του το αγόρασα και το φοράει δεν βιάζεται να γυρίσουμε όπως έκανε παλιά.Τα μικρά σκυλάκια που τα λέμε του σαλονιού νομίζω το χρειάζονται καμιά φορά το ζακετάκι τους.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εδώ είναι η κέλλη με τα παπούτσια που μας χάρισε μια κυρία για το χιόνι! δεν μπορεί να περπατήσει με τίποτα σηκώνει τα πίσω πόδια πάρα πολύ και πέφτει οπότε εγκαταλείψαμε την ιδέα!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
εδω που έχουμε 4-5 βαθμούς αυτή την στιγμή της φοράω φουτεράκι μόνο εαν πάμε για καφέ και θα μείνει για πολύ ώρα χωρις να κουνιέται στην βόλτα ποτέ....με τα χίονια θα χρειαστεί παπούτσια? οι ιταλοί τα έχουν απο τώρα όλοι ντυμένα και πολλά φοράν γαλότσες και μποτάκια αλλα μου φαίνεται κάπως ταλαιπωρία για το σκύλο
Οι Ιταλοί φοράνε και έχουν κάνει μόδα και τα μπουφάν που μοιάζουν με σακούλα σκουπιδιών.:p
Ο σκύλος δε χρειάζεται ρούχα ή παπούτσια. Έχει το τρίχωμά του και είναι εντάξει.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Οι Ιταλοί φοράνε και έχουν κάνει μόδα και τα μπουφάν που μοιάζουν με σακούλα σκουπιδιών.:p
Ο σκύλος δε χρειάζεται ρούχα ή παπούτσια. Έχει το τρίχωμά του και είναι εντάξει.
Έχει δικαιο τι να περιμένω απο ανθρώπους που κυκλοφορουν με αθλητικο-πλατφόρμα!!!
πάντως εδώ έχουμε κρύο και την βλέπω οτι τρέμει οταν δεν είναι σε κίνηση οπότε της το φοράω.....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πόσο βόρεια είσαι; Μπορεί να τρέμει απο πολλούς άλλους λόγους. Αν κρυώνει, θα πάει να βρει πηγη θερμότητας. Στη βόλτα είναι σε κίνηση και ζεσταίνεται το κορμί της.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Πόσο βόρεια είσαι; Μπορεί να τρέμει απο πολλούς άλλους λόγους. Αν κρυώνει, θα πάει να βρει πηγη θερμότητας. Στη βόλτα είναι σε κίνηση και ζεσταίνεται το κορμί της.
είμαι κεντρικά πάνω σε βουνό και έχουμε 4-5 βαθμούς.....και ναι η πηγή θερμότητας συνήθως είμαι εγώ!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ακομη κ σε κινηση καποια σκυλακια κρυωνουν.
Δεν ειναι ολα το ιδιο..

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και τα σκυλιά που δεν έχουν τρίχωμα ούτε υπόστρωμα επίσης δεν χρειάζονται τίποτα...???
Περίεργο γιατί χτες η δικιά μου εκτελούσε το "ξάπλα" με τους αγκώνες σηκωμένους από το έδαφος γιατί όσο ακουμπούσε στο δάπεδο του τερέν έτρεμε.... :rolleyes:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν αναφέρθηκα σε σκύλο που δεν έχει τρίχωμα. Διάβασε το θέμα απο την αρχή και κάπου στο 18ο μήνυμα θα δεις τι γράφεις κι εσύ κι εγω. Μην πιάνεις τη μικρή σου ως παράδειγμα, που την άφησες να παιδεύεται στο κρύο, άσπλαχνη. :p
Μέσα στο σπίτι ο σκύλος γιατί να κρυώνει αν είναι όλα καλά; Όπως και στη ζέστη έτσι και στο κρύο, βρίσκουν τη γωνιά τους.
Μπορεί σκεπασμένα ή ντυμένα να νοιώθουν καλύτερα, αυτό ναι.
Μπορεί επίσης δυο-τρεις φυλές να κρυώνουν πιο εύκολα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κατα κανόνα όλοι οι σκύλοι κρυώνουν.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μα δεν εννοούσα ότι είναι άτριχο το σκυλί, απλά ότι δεν έχει τρίχωμα (fur) και υποστρωμα, αλλά μανδύα (κοινώς μαλλάκι βλ. μαλτεζ, χαβανεζ, yorkshire terrier)... παρεξήγησες!

Επίσης υπάρχουν πολλές κοντότριχες φυλές που έχουν θέματα με το κρύο και δεν είναι καθόλου εμφανές π.χ. τα ντόπερμαν.

Απλά επειδή έχει ξανακουστεί δεν διαφωνώ με το ότι γενικά οι περισσότεροι σκύλοι αντέχουν κάποια επίπεδα κρύο ανάλογα με τη φυλή, διαφωνώ με απόλυτες φράσεις του τύπου δεν χρειάζεται τίποτα ο σκύλος (σαν έννοια γενική και αόριστη).

Και πιάστικα από το δικό σου ποστ γιατί όπως βλέπω έχεις σκύλο που είναι "γεννημένος" για κρύο!