χαχαχαχαχα πολυ ωραια πατεντα!!!Παιδιά δεν ξέρω εμένα που ο δικός μου κρυώνει ... για μπαλκόνι του φοράω κάτι που του έφτιαξα εγώ από μανίκι μπλούζας μου και γιά βόλτες με κρύα βράδια έχω πάρει από jumbo φορμάκι.. οικονομικότατες ιδέες. View attachment 28478View attachment 28479 (μεγαλώνοντας βέβαια δεν θα χωράει σε μανίκια χαχαχαχα..)
Τι εννοείς "για μπαλκόνι"???Παιδιά δεν ξέρω εμένα που ο δικός μου κρυώνει ... για μπαλκόνι του φοράω κάτι που του έφτιαξα εγώ από μανίκι μπλούζας μου
Οι Ιταλοί φοράνε και έχουν κάνει μόδα και τα μπουφάν που μοιάζουν με σακούλα σκουπιδιών.εδω που έχουμε 4-5 βαθμούς αυτή την στιγμή της φοράω φουτεράκι μόνο εαν πάμε για καφέ και θα μείνει για πολύ ώρα χωρις να κουνιέται στην βόλτα ποτέ....με τα χίονια θα χρειαστεί παπούτσια? οι ιταλοί τα έχουν απο τώρα όλοι ντυμένα και πολλά φοράν γαλότσες και μποτάκια αλλα μου φαίνεται κάπως ταλαιπωρία για το σκύλο
Έχει δικαιο τι να περιμένω απο ανθρώπους που κυκλοφορουν με αθλητικο-πλατφόρμα!!!Οι Ιταλοί φοράνε και έχουν κάνει μόδα και τα μπουφάν που μοιάζουν με σακούλα σκουπιδιών.
Ο σκύλος δε χρειάζεται ρούχα ή παπούτσια. Έχει το τρίχωμά του και είναι εντάξει.
είμαι κεντρικά πάνω σε βουνό και έχουμε 4-5 βαθμούς.....και ναι η πηγή θερμότητας συνήθως είμαι εγώ!Πόσο βόρεια είσαι; Μπορεί να τρέμει απο πολλούς άλλους λόγους. Αν κρυώνει, θα πάει να βρει πηγη θερμότητας. Στη βόλτα είναι σε κίνηση και ζεσταίνεται το κορμί της.
Ακομη κ σε κινηση καποια σκυλακια κρυωνουν.Πόσο βόρεια είσαι; Μπορεί να τρέμει απο πολλούς άλλους λόγους. Αν κρυώνει, θα πάει να βρει πηγη θερμότητας. Στη βόλτα είναι σε κίνηση και ζεσταίνεται το κορμί της.
Και τα σκυλιά που δεν έχουν τρίχωμα ούτε υπόστρωμα επίσης δεν χρειάζονται τίποτα...???Οι Ιταλοί φοράνε και έχουν κάνει μόδα και τα μπουφάν που μοιάζουν με σακούλα σκουπιδιών.
Ο σκύλος δε χρειάζεται ρούχα ή παπούτσια. Έχει το τρίχωμά του και είναι εντάξει.