Το έκανα αυτό με την κάλτσα είναι φοβερό! Βρήκα κάτι γκέτες μπαλέτου από τότε που πήγαινα κ είναι ακόμα ποιο άνετο! Του παράγγειλα κ από εδώ κάποια http://www.glamourdog.com/
τα τσιουαουα τρεμουν για διαφορους λογους συχνα(ενταση,φοβος,κρυο κτλ)ένα τσιουάουα που είχα κάποτε έτρεμε και το καλοκαίρι-απο την ένταση απο χίλια δύο
κυρίως απο ηθοποιία υποψιάζομαι
γτ με αφηνει να βαλω τπτ επανω του?πιστευω οτι το καταχειμωνο καλα ειναι να βαζεις ενα ρουχαλακι !
μεξικανακια δεν ειναι αλλωστε? εμ...πως να αντεχουν τη δροσια?τα τσιουαουα τρεμουν για διαφορους λογους συχνα(ενταση,φοβος,κρυο κτλ)
εμενα με αφηνουν κανονικα μη σου πω οτι το θελουν κιολας οταν εχει κρυο! καλο ειναι μονο αν υπαρχει αναγκη να του βαζεις το ρουχο !τωρα αν δεν το δεχετε μην του βαζεις καθολου σιγα σιγα θα συνηθιζει τη θερμοκρασια αλλα σημαντικο ειναι να μην βαζεις φουλ καλοριφερ μες το σπιτι και μετα το βγαζεις εξω στο κρυο γιατι το πιο σιγουρο ειναι να κρυωσει οπως ανεφεραν και αλλα μελη!γτ με αφηνει να βαλω τπτ επανω του?
αρχιζει και τα δαγκωνει τα σκιζει οτι νανε!! χιχι
βεβαια μεξικανοι τουλαχιστον ταιριαζουμε σε αυτο το θεμα γιατι και εγω ειμαι πολυ κρυουλιαραμεξικανακια δεν ειναι αλλωστε? εμ...πως να αντεχουν τη δροσια?
σαν να θελουμε το χασκι να αντεχει το καυσωνα
χαχαχαχαχαχαΆσε που ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω μην μου τον δείρουνε (το φανελάκι είναι του παναθηναϊκού!)
ε μα ειναι δυνατον και εσυ να εισαι με φανελακι του παναθηναικου να ηταν της αεκ να πω οκ ! χαχαχαχα αμα ειχες τσιουαουα θα του φοραγες σε τετοιο κρυο πιστεψε με !Το θεωρώ περιττό το ρούχο στους σκύλους...
Του το έχω φορέσει μόνο 2-3 φορές(έχω ένα φανελάκι για το ρούμπυ) όταν χιόνιζε.
Έπρεπε να βγει στο μπαλκόνι να κάνει κακά και το καημένο έτρεμε και έκλαιγε.
Μετά του το έβγαλα αμέσως.
Άσε που ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω μην μου τον δείρουνε (το φανελάκι είναι του παναθηναϊκού!)
από αυτά που καλύπτουν και τα ποδαράκια τα πίσω; ή το "μπλουζάκι" ;Να παρεις ενα απλο μαλλινο που εφαρμοζει και καλα.
τέλεια!Αυτο το πλεκτο που εχει και 2 μεγαλες θηλιες για τα ποδια,τα μπλουζακια με την κινηση του σκυλου μετακινουνται.
Να κοιταξεις να ειναι εφαρμοστο γιατι μετα απο λιγο ξεχειλωνουν.