Ρούχα σκύλων!

synthia

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Το έκανα αυτό με την κάλτσα είναι φοβερό! Βρήκα κάτι γκέτες μπαλέτου από τότε που πήγαινα κ είναι ακόμα ποιο άνετο! Του παράγγειλα κ από εδώ κάποια http://www.glamourdog.com/

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εγω παλι στο Bansko ειδα mini pinser να καθεται εξω απο μαγαζι χωρις ρουχα και δεν το ειδα να τρεμει απο το κρυο.
Να σημειωσω οτι δεν καθοταν στον ηλιο, δεν περπαταγε (περιμενε καποιον γιατι ηταν δεμενο σε ενα κολωνακι) και η θερμοκρασια εκεινη την στιγμη ηταν περιπου 8 βαθμους.
Εγω παλι το σκουφακι μου το φοραγα μεχρι τον σβερκο γιατι τα αυτια μου κοντεψαν να πεσουν.
Τελικο συμπερασμα.... Οπως το μαθεις ειναι. Αν το παραφυλας για το κρυο δεν θα το συνηθισει ποτε.
Αν τρεμει οταν αεριζεις το σπιτι φταιει η διαφορα θερμοκρασιας και μενα αν με βγαλεις στο κρυο αφου εχω καψωσει απο την ζεστη θα παγωσω.
Μην το αφηνεις να καθεται μπροστα στα ανοιχτα παραθυρα και ανοιγε ενα ενα και σταδιακα τα παραθυρα για να μην αλλαζει αποτομα η θερμοκρασια και να του δινεις τον χρονο να προσαρμοστει.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Για να πιάσω τα θέματα ένα ένα...
1) Η βόλτα στην αγκαλιά για τα μικρόσωμα σκυλιά μέχρι να συνηθίσουν ήχους και να κάνουν τα πρώτα βήματα στην κοινωνικοποίηση είναι σωστή κίνηση και δεν κάνει τα σκυλιά ούτε φοβικά ούτε τίποτα άλλο, αντίθετα τους δίνει την άνεση να επεξεργαστούν τα νέα δεδομένα από ασφάλεια και χωρίς να αισθάνονται να απειλούνται (ο εκπαιδευτής μου)
2) Το γεγονός ότι κατάγεται το μικρό από Γερμανία, δεν το κάνει και ανθεκτικό στο κρύο αυτομάτως δεδομένου ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε υπό άλλες συνθήκες. Άλλωστε κατόπιν προσωπικής 5ετούς πείρας το κρύο της Γερμανίας δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το κρύο της Ελλάδας, δεοδομένου ότι η Γερμανία δεν έχει την ανάλογη υγρασία.Έχω αντέξει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη Γερμανία και παρόλα αυτά τα κρύα που έφαγα όσο ζούσα Θεσσαλονίκη δεν τα έννιωσα ποτέ!!
3) Μην ξεχνάμε ότι το είναι κουτάβι...θέλει απλά προσοχή του πόσο θα το ντύσουμε ώστε να μη γίνει κρυουλιάρικο και ευαίσθητο όταν μεγαλώσει.
4) Όταν ανοίγω στον Αγ. Στέφανο το σπίτι (εννοόντας όλες τις πόρτες) για να το αερίσω και εμένα η μικρή τρέμει, όχι αμέσως αλλά τρέμει καιδιαπιστωμένα δεν είναι από κάποιο θόρυβο ή από κάτι άλλο που φοβάται. Αυτά... :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λόγικα όλοι οι παράγοντες τρίχωμα, ποιότητα και ποσότητα, τόπος γέννησης, τρόπος μεγαλώματος κ.π.κ. παίζουν λίγο ή πολύ το ρόλο τους.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο τόπος γέννησης όχι -
σταδιακά και μέσω των γεννεών ναι-αλλά όχι και άμεσα
σαν να λέμε ότι αν πάω στην αφρική με την γυναίκα μου να μείνουμε-τα παιδιά θα γεννιούνται μελαχρινότερα απο αυτά που θα γένναγα στην Ελλάδα

ένα τσιουάουα που είχα κάποτε έτρεμε και το καλοκαίρι-απο την ένταση απο χίλια δύο
κυρίως απο ηθοποιία υποψιάζομαι

γενικά ο σκύλος δεν αναπνέει απο το δέρμα όπως ο άνθρωπος και αντέχει στο κρύο πολύ περισσότερο

το μινιπιν και το ντόπερμαν ίδιο τρίχωμα δεν έχουν? φαντάζεστε ντόπερμαν ντυμένο?

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εμενα ενας φιλος μου εχει μιανιατουρ πινσερ..δεν του φοραει τπτ...τον εχει αμολυτο παει οπου θελει και δεν φοραει ρουχα..

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
εμενα παντως τα τσιουαουα μου ενα πουλοβερακι το χειμωνα το χρειαζονται ! δεν ξερω για τα πινσερακια αλλα επειδη εχουν τριχωμα κοντο οπως τα τσιου φανταζομαι θα κρυωνουν! εμενα 2 κτηνιατροι μου ειπαν το χειμωνα να τους βαζω ενα ρουχαλακι πανω τους χωρις υπερβολες ομως ,γιατι ειναι ευαισθητα σε κρυολογηματα το χειμωνα ! την πρωτη βδομαδα που τα ειχα ,ειχα την πανα στο μπαλκονι και τα εβγαζα εξω ... αποτελεσμα μου κρυολογησε το ενα αμεσως και ειχαμε διαρροιες 1 βδομαδα(στο σπιτι δεν το παρακανω με καλοριφερ ωστε να εχω τρομερη διαφορα θερμοκρασιας να σημειωσω) . πιστευω οτι το καταχειμωνο καλα ειναι να βαζεις ενα ρουχαλακι !

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
ένα τσιουάουα που είχα κάποτε έτρεμε και το καλοκαίρι-απο την ένταση απο χίλια δύο
κυρίως απο ηθοποιία υποψιάζομαι
τα τσιουαουα τρεμουν για διαφορους λογους συχνα(ενταση,φοβος,κρυο κτλ)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
πιστευω οτι το καταχειμωνο καλα ειναι να βαζεις ενα ρουχαλακι !
γτ με αφηνει να βαλω τπτ επανω του?
αρχιζει και τα δαγκωνει τα σκιζει οτι νανε!! χιχι

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
γτ με αφηνει να βαλω τπτ επανω του?
αρχιζει και τα δαγκωνει τα σκιζει οτι νανε!! χιχι
εμενα με αφηνουν κανονικα μη σου πω οτι το θελουν κιολας οταν εχει κρυο! καλο ειναι μονο αν υπαρχει αναγκη να του βαζεις το ρουχο !τωρα αν δεν το δεχετε μην του βαζεις καθολου σιγα σιγα θα συνηθιζει τη θερμοκρασια αλλα σημαντικο ειναι να μην βαζεις φουλ καλοριφερ μες το σπιτι και μετα το βγαζεις εξω στο κρυο γιατι το πιο σιγουρο ειναι να κρυωσει οπως ανεφεραν και αλλα μελη!
μεξικανακια δεν ειναι αλλωστε? εμ...πως να αντεχουν τη δροσια? :p
σαν να θελουμε το χασκι να αντεχει το καυσωνα:p
βεβαια μεξικανοι :D τουλαχιστον ταιριαζουμε σε αυτο το θεμα γιατι και εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρα :D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Το θεωρώ περιττό το ρούχο στους σκύλους...
Του το έχω φορέσει μόνο 2-3 φορές(έχω ένα φανελάκι για το ρούμπυ) όταν χιόνιζε.
Έπρεπε να βγει στο μπαλκόνι να κάνει κακά και το καημένο έτρεμε και έκλαιγε.
Μετά του το έβγαλα αμέσως. :p
Άσε που ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω μην μου τον δείρουνε (το φανελάκι είναι του παναθηναϊκού!) :p

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Το θεωρώ περιττό το ρούχο στους σκύλους...
Του το έχω φορέσει μόνο 2-3 φορές(έχω ένα φανελάκι για το ρούμπυ) όταν χιόνιζε.
Έπρεπε να βγει στο μπαλκόνι να κάνει κακά και το καημένο έτρεμε και έκλαιγε.
Μετά του το έβγαλα αμέσως. :p
Άσε που ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω μην μου τον δείρουνε (το φανελάκι είναι του παναθηναϊκού!) :p
ε μα ειναι δυνατον και εσυ να εισαι με φανελακι του παναθηναικου να ηταν της αεκ να πω οκ ! χαχαχαχα :p αμα ειχες τσιουαουα θα του φοραγες σε τετοιο κρυο πιστεψε με !

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Παιδάκια;;;
αυτές τις μέρες ο μικρός κρυώνει υπερβολικά.
Τρέμει από το κρύο στις βόλτες! (όχι ότι εγώ πάω πίσω βέβαια!)
Τι να κάνω;
Να του πάρω κανένα ρουχαλάκι;
Αν ναι, τι να του πάρω;
πήγα είδα κάποια στο καρφούρ (έχουν βάλει πετ σοπ μέσα) αλλά μου φάνηκαν όλα ρούχα για στυλ.. και όχι χρήσιμα.
Δεν θέλω να του πάρω κάτι για να το φοράει συνέχεια κτλ. Μόνο τις μέρες που κοντεύει να πεθάνει από το κρύο, όπως χθες το βράδυ που έκανε παγωνιά και έτρεμε όλη την ώρα.
Τι πρέπει να κοιτάξω;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αυτο το πλεκτο που εχει και 2 μεγαλες θηλιες για τα ποδια,τα μπλουζακια με την κινηση του σκυλου μετακινουνται.
Να κοιταξεις να ειναι εφαρμοστο γιατι μετα απο λιγο ξεχειλωνουν.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αυτο το πλεκτο που εχει και 2 μεγαλες θηλιες για τα ποδια,τα μπλουζακια με την κινηση του σκυλου μετακινουνται.
Να κοιταξεις να ειναι εφαρμοστο γιατι μετα απο λιγο ξεχειλωνουν.
τέλεια!
θα πάω να κοιτάξω! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυ!!!