Ρούχα σκύλων!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ψαξε σε πετ σοπ υπαρχει μεγαλη ποικιλια,δεν χρειαζεται να ειναι απο εξωτερικο.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πώς τα λέμε αυτα που φοράνε στο χορο στα ποδια για να ζεσταινονται οι αστραγαλοι; Και τετοια μπορεις να βάλεις και ραβεις δυο κορδελάκια για τα ποδια. Όλα τα πετ σοπ ομως εχουν πολλά ρουχαλακια και σε μεγεθη.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Πώς τα λέμε αυτα που φοράνε στο χορο στα ποδια για να ζεσταινονται οι αστραγαλοι; Και τετοια μπορεις να βάλεις και ραβεις δυο κορδελάκια για τα ποδια. Όλα τα πετ σοπ ομως εχουν πολλά ρουχαλακια και σε μεγεθη.
γκετες λες?
ου εχει ... απο ολα ο μαχτσες.. μπλουζες, φουστες, πανταλονια, σορτσακια, μπουφαν, ζακετες, κασκολ, καπελα, παπουτσια , καλτσες, ολοσωμες φορμες... στολες, για τα αυτακια, μεχρι και γυαλια ηλιου εχουν βγαλει .. αν εχεις το θεο σου!
Σου λεω να γελας μερες!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έκανα μια μικρή έρευνα σε ελληνικά sites αλλά είναι χάλια. Μόνο στο http://www.upscalepup.com βρήκα κάποια αλλά δεν τα στέλνουν στην Ελλάδα.....Πάντως όταν τον βγάζω έξω τρέμει ή όταν ανοίγω το σπίτι!
Τρέμει όταν ανοίγεις το σπίτι?
Αυτή την εποχή? Πού ζεις?
Δεν είναι απ' το κρύο αυτό το πράγμα! Το σκυλί μάλλον φοβάται να βγει έξω για οποιοδήποτε λόγο ή είναι άρρωστο ή ή ή .... Σύνθια δεν μπορεί να τρέμει το σκυλί απ' το κρύο επειδή ανοίγεις το σπίτι!!!

synthia

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Είμαι φοιτήτρια στη Σάμο κ πίστεψε με κάνει πολύ κρύο. Εδώ το καλοριφέρ καίει από το πρωί στους 25....

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Είμαι φοιτήτρια στη Σάμο κ πίστεψε με κάνει πολύ κρύο. Εδώ το καλοριφέρ καίει από το πρωί στους 25....
Μηπως το παρακανεις με την θερμανση μεσα στο σπιτι και η μεγαλη διαφορα μεταξυ "του μεσα" και "του εξω" επιρεαζει το σκυλι ?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Όπως είπε ο κοκόνι το σκυλί αυτό κατάγεται από τη Γερμανία. Αλλά οι γερμανικοί χειμώνες είναι πιο κρύοι απ' τους ελληνικούς (τι ναι και όχι λες κοκόνι? Αφού στη Γερμανία κάνει ψοφόκρυο και πέφτουν χιόνια παντού, έτσι δεν είναι?). Τέλος πάντων το πινσεράκι δεν εξετράφη για να κυκλοφορεί μονίμως με ζακέτα... η γούνα του το προστατεύει επαρκώς, μην του στερείς κι εσύ τη φυσική του άμυνα!
Αν η θερμοκρασία πέσει υπό το μηδέν βάλτου ένα ζακετάκι και ως εκεί!
Λες ότι ανοίγεις το σπίτι και το σκυλί τρέμει. Αυτό (επιμένω κι εγώ) δεν είναι νορμάλ. ΟΚ μπορεί να κάνω και λάθος... Η συμπεριφορά του πριν τη βόλτα πώς είναι? Γενικά θέλει να βγαίνει?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Επειδη ειχα και εγω μιν πιν ειμαι της αποψης οτι χρειαζεται κατι τον χειμωνα, ειναι πολυ κρυουλιαρικα σκυλακια, ο Κιλλερ δεν εβγαινε κατω απο το παπλωμα το πρωι και γενικως οπου εβλεπε κουβερτα χωνοταν απο κατω για να χουχουλιασει. Και παιδια μην συγκρινεται τον χειμωνα της νοτιας Ελλαδας με την βορεια...πολλη μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας...

synthia

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Κοίτα δεν τον έχω κ πολύ καιρό... Είναι μικρός ακόμα κ μου είπαν να μην τον βγάζω έξω με λουρί αλλά αγκαλιά. Πάντως όταν είμαστε έξω είναι μια χαρά κ πιστεύω ότι του αρέσει. Μην συγκρίνεις το κανίς που έχει γούνα με το mini pin.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Μέχρι να τελειώσει τα εμβόλιά του, ταπεινή μου γνώμη, καλύτερα μην τον βγάζεις βόλτα... ή βγάζε τον για λίγο με προσοχή (να περπατάει όμως ρε γαμώ το...).
Πάντως να τον βγάζεις αγκαλιά δεν είναι μόνο άσκοπο είναι και κακό για το σκυλί. Θα αναπτύξει φοβίες και δεν είναι και καλή αρχή αυτή για την κοινωνικοποίησή του με τα άλλα σκυλιά... τους ανθρώπους, τα παιδιά...
Και, φυσικά, αν τον έχεις αγκαλιά και δεν κουνιέται κρυώνει... Αλλά αυτό το τρέμουλο που λες μπορεί να ναι και ανασφάλεια για το άγνωστο.
Στην αγκαλιά βέβαια δε χρειάζεται ρούχα... Βάζε τον μέσα απ' το μπουφάν σου, μην ξοδεύεσαι κιόλας :D
Αργότερα που θα βγαίνει κανονικά και θα τρέχει, θα χοροπηδάει, θα μυρίζει από δω κι από κει, θα παίζει με τα άλλα σκυλιά και θα μαρκάρει παντού δε θα του λείπουν τα ρούχα.
Ένα ζακετάκι για τα μεγάλα κρύα αρκεί.
Κι αν το κουταβάκι τρέμει πολύ μέσα στο σπίτι, μάθε να του βάζεις θερμόμετρο να τσεκάρεις μήπως έχει πυρετό :)

synthia

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Ωχ φοβερό το βιντεάκι... Ευχαριστώ Chloe για τις συμβουλές σου.... Φοβάμαι όμως να τον βάλω να περπατήσει κάτω.. Βασικά με φόβισε πολύ κ ο κτηνίατρος... Μου είπε ότι μπορεί να κολλήσει τύφο κ να............ Κατάλαβες!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Με το να έχουμε πάντως "φοβία" με το κρύο.., αυτό που καταφέρνουμε είναι να έχουμε ένα πιο ευπαθή σκυλί..

Απλή υποσημείωση..:)