Πώς ο σκύλος σας ζητάει βόλτα;

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
To πρωί μόλις ξυπνήσει μου γλύφει τα χεριά , το πρόσωπο και κλαψουρίζει , οποιαδήποτε άλλη ώρα της μέρας απλά πηγαίνει προς την πόρτα και κάνει ότι την ανοίγει με τη μουσούδα της , Συναγερμός !!!!!!!!!!!!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Παει στην πορτα και περιμενει!
Αν κανω τον βλακα ερχεται και μου κλαψουριζει!
Αν κανω το λαθος και της πω παμε βολτα δεν θα μεινει τιποτα ορθιο μεσα στο σπιτι!
Ο ξαδερφος μου που εχει ενα dogue de bordeau ειπε στον σκυλο του παμε βολτα και αυτη σηκωθηκε με τα δυο της ποδια πανω σε ενα γυαλινο στρογγυλο τραπεζι και το εκοψε στα δυο!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
Η Δάφνη κάνει το κορόιδο όταν με βλέπει με το λουρί νομίζω.
Κυρίως μετά την σημερινή που γύρισε @
Όταν δε, με βλέπει 04:00 το πρωί με το λουρί ανά χείρας... να ανοίξει η γη να την καταπιεί:)!

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
έμενα όταν κάθομαι στο Η/Υ και θέλει βόλτα πάει στην πόρτα και την γρατζουνάει και αν δεν του δίνω σημασία ερχετε με τραβάει από την μπλούζα και μόλις τον κοιτάξω ξαναπάει μέχρι να τον δω, αν τον δω και του πω εντάξει πάμε βόλτα μέχρι να φύγουμε χοροπηδάει πάνω μου :) μετά που πιάνω την αλυσιδίτσα πάει στην πόρτα και μου στήνει τον λαιμό :)

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Ω Χριστε,ποιος ειδε το χοντρο και δε τον φοβηθηκε αν θελει βολτα!!Κλαψουριζει αδιακοπα κ καπαναει την πορτα μεχρι που νομιζεις οτι θα γκρεμισει το σπιτι!! :rolleyes:

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Πολύ ωραίο βίντεο και πολύ σοβαρό το σκυλί! Μία απορία... γιατί φοράει αλυσίδα στο λαιμό? Δεν κουράζεται να την σηκώνει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ο τΖιμάκος δεν ζητάει βόλτα. Απαιτεί. Πάει στα λουριά και αρχίζει το γαύγισμα, κάνει και πλακέ την μούρη του για περισσότερο εφέ! Το τελευταίο καιρό του άλλαξα τις ώρες και έχει πιάσει, δεν ξέρει πότε θα πάει οπότε είναι πιο ήρεμος.
Ο έλβις έρχεται δίπλα στη καρέκλα μου κολλάει την μούρη του πάνω μου και με κοιτάει.
Η λούση με κοιτάει απλά από μακριά να δει αν είναι η σειρά της. Μόλις της πω πάμε βόλτα αρχιζει τον χορό σαν αρκουδίτσα!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Καθημερινές, λόγω δουλειάς, οι ώρες της βόλτας είναι συγκεκριμένες κ δεν παρεκλίνουμε, οπότε δεν "ζητάει" βόλτα..
Εκτός από κανά πρωινό, που αν κάνω το λάθος κ δεν σηκωθώ αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι, βάζει μουσούδα κάτω από την κουβέρτα κ αρχίζει το γλύψιμο στη μούρη κ το δάγκωμα μαλλιών.. τώρα που το σκέφτομαι, τα αγαπώ αυτά τα πρωινά..
ΣΚ τώρα, επειδή βγαίνουμε περισσότερες βόλτες, δεν πολυζητάει.. Αλλά αν θέλει πιπί της, κλαψουρίζει..ακουμπάει μουσούδα στο πόδι μου κ απλά κάθεται εκεί κ με κοιτάει..

Όλες τις ημέρες κ όλες τις ώρες, μόλις της πω "βόλτα" κάνει λες κ δεν έχει ξαναβγει από το σπίτι..Χοροπηδάει σαν τρελλή, μέχρι να ετοιμαστώ..κ μόλις βάζω μπουφάν, κάθεται στην εξώπορτα, περιμένει λουράκι κ το παίζει καλό κ ήρεμο κορίτσι..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πάνω σ´αυτό που λές έχω μι απορία. Θυμούνται ολτι πήγαν βόλτα. Γιατί κάθε 10 λεπτά να τους πω βόλτα αντιδρούν το ίδιο!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Χα,χα,χα..όντως..!!!
Δεν ξέρω αν θυμούνται, η αλήθεια είναι...
Υποθέτω όμως, πως επειδή δεν θέλουν τσίσα/κακά (αφού τα έκαναν πριν λίγο) - άρα δεν νοιώθουν απόλυτη την ανάγκη να βγουν άμεσα, ενθουσιάζονται με το ότι θα τρέξουν, παίξουν, μυρίσουν πάλι..
τι να πω..;; Σωστή απορία..!!
δεν το είχα σκεφτεί ποτέ..με έβαλες σε σκέψεις..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πάνω σ´αυτό που λές έχω μι απορία. Θυμούνται ολτι πήγαν βόλτα. Γιατί κάθε 10 λεπτά να τους πω βόλτα αντιδρούν το ίδιο!
Συνήθως τη Ρούνη τη βγάζω μετά τον Άρη.
Τις προάλλες είχαμε πάει περπάτημα με την κυρία κάπου 4,5 ώρες. Γυρίζω σπίτι, παίρνω τον Άρη να πάει κι αυτός τη βόλτα του.
Ε, όταν επιστρέψαμε, περίμενε η μανδάμ πίσω απ'την πόρτα, έτοιμη, να της βάλω το λουράκι στο λαιμό. Σου λέει, η σειρά μου είναι τώρα...Βγάλε άκρη!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Συνήθως τη Ρούνη τη βγάζω μετά τον Άρη.
Τις προάλλες είχαμε πάει περπάτημα με την κυρία κάπου 4,5 ώρες. Γυρίζω σπίτι, παίρνω τον Άρη να πάει κι αυτός τη βόλτα του.
Ε, όταν επιστρέψαμε, περίμενε η μανδάμ πίσω απ'την πόρτα, έτοιμη, να της βάλω το λουράκι στο λαιμό. Σου λέει, η σειρά μου είναι τώρα...Βγάλε άκρη!
χα,χα,χα,χα..μα ήθελε την βόλτα της..!!
Άσε με να μαντέψω... Ξέχασες κ εσύ ότι την είχες βγάλει..κ ξαναβγήκατε.. :p

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
[video=youtube;ghZeK4lz1eU]http://www.youtube.com/watch?v=ghZeK4lz1eU&feature=youtu.be[/video]

δεν ειναι και τοσο καλα τραβιγμενο αλλα δεν πειραζει :)

άντε να βάζουν και οι υπολοίπου σιγά σιγά βιντεακια :D :)

King193

Member
21 Ιανουαρίου 2013
10
0
εμένα ο σκύλος μου όταν θέλει να πάει για βόλτα πηγαινοέρχεται στο σημείο που βρίσκεται πάντα το λουρί του και ετσί το καταλάβω. πολλές φορές το φέρνει μόνος του εκεί που βρίσκομαι. :)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Η έρχεται και μου γαυγιζει η παει στην κλειστή πόρτα και προσπαθεί να την ανοίξει με την μουσουδα της!!