Πώς ο σκύλος σας ζητάει βόλτα;

King193

Member
21 Ιανουαρίου 2013
10
0
εμένα όταν χειμωνιάσει κάθε 10 λεπτά ζητάει βόλτα και γαβγίζει συνέχεια! πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα, αλλά χαλάλι του :)

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
εμένα ανεβαίνει σε ένα σκαμπό που τον βάζω και του περναω το λουρι και γαυγίζει. αμα του πω βόλτα αρχίζει και γυρνάει γύρω από τον εαυτό του μέχρι να κοπανήσει σε κανένα πόδι καρέκλας. Όταν θέλει απλά να κατουρήσει γρατσουναει μπαλκονοπορτα

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
τωρα τελευταια έχει γίνει πολυ αυγενικος... παει κοντα στην πορτα και ξαπλωνει. αν δει οτι δεν πιανει και καθομαι στον καναπε, παει και ξαπλωνει μπροστα μου και με κοιταει....
τωρα τελευταια επειδη πριν βγουμε του λεω να πηγαινει να ξαπλωνει στο κρεβατι του... οταν με δει να σηκωθω απο τον καναπε (και φοραω παπουτσια) παει μονος του στο κρεβατι και περιμενει!!!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Το πρωι ερχεται διπλα στο κρεβατι μου και με κοιταει ακινητος.Επειδη σαν ανθρωπος δεν κανω βαθυ υπνο και με το παραμικρο ξυπναω τον καταλαβαινω αμεσως.Καθομαι βεβαια για το προβλεπομενο 5 λεπτο χουζουρι αλλα αυτος εκει τσολιας.Το απογευμα που συνηθως με κατι ασχολουμε στο σπιτι ερχεται και μου χτυπαει με την μουσουδα το χερι μου....το βραδυ πριν κοιμηθω δεν κανει κατι απλως του λεω εγω να παμε και αυτος πεταγεται....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn