Πώς αντιμετωπίζουμε επίμονη επίθεση?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Mια μεγάλη, απροσδιόριστη [ειδικά στα σκοτάδια] μαύρη μάζα, που η θέα και μόνο αυτού του όγκου, είναι αποτρεπτική για οποιαδήποτε επιθετική σκέψη.
Χαχαχαχα μια μαυρη μαζα με τρια κεφαλια! Σαν τον κερβερο ενα πραγμα δηλαδη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Προ Μάρκου, ανέβαινα μια μεγάλη ανηφόρα που κατέληγε στην πλατεία που πηγαίνουμε καμμιά φορά. Σώτος και Δάφνη, συνήθως περπατάνε κολλητά δίπλα-δίπλα. Μπροστά-μπροστά, σ'ένα παγκάκι καθόταν ένας τύπος. Μαύρα σκοτάδια σχεδόν. Μόλις φτάνουμε κοντά, μου λέει: άντε ρε παιδάκι μου και έχω τρελλαθεί τόση ώρα να δω, τι διάολο είναι αυτό το θηρίο με τα δύο κεφάλια που ανεβαίνει...!!! :confused:

Εννοείται, ούτε καν κοντοστάθηκα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
χαχα...στο εξής...όποτε αναφέρομαι στην αγέλη μου, θα λέω εν συντομία "ο Κέρβερος" :D

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
δεν καταλαβα πως γινεται το κολπο με το λουρι ελικοπτερο....
βαζεις το σκυλο πισω (δεμενο ακομα) κολλητα σε σενα...και κρατας το λουρι απο τη βαση (απο λαιμο σκυλου) και αρχιζεις να κανεις την κινηση ελικοπτερο παραλληλα με τον αξονα του σωματος σου? η καθετα?? και αυτο αποτρεπει τον αλλο σκυλο?? νομιζει πως ειναι κατι συμπαγες??

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
δεν καταλαβα πως γινεται το κολπο με το λουρι ελικοπτερο....
βαζεις το σκυλο πισω (δεμενο ακομα) κολλητα σε σενα...και κρατας το λουρι απο τη βαση (απο λαιμο σκυλου) και αρχιζεις να κανεις την κινηση ελικοπτερο παραλληλα με τον αξονα του σωματος σου? η καθετα?? και αυτο αποτρεπει τον αλλο σκυλο?? νομιζει πως ειναι κατι συμπαγες??
Το λουρί το κρατάς από το λαιμό από τη μία κυρίως για να έχεις μάκρος από την άλλη, και βέβαια για να ελέγχεις και το σκύλο σου. Τον σκύλο τον βάζεις πίσω σου, αν ο άλλος σκύλος είναι μπροστά, αριστερά σου αν είναι δεξιά και ούτω καθεξής. Εμένα, δηλαδή, που μου είχε έρθει από πίσω απλώς γύρισα στο πλάι και έκανα αυτό με το λουρί μπροστά του.

Ναι, την κίνηση την κάνεις παράλληλα, δηλαδή κάθετα στον δρόμο. Δεν ξέρω αν νομίζει ότι είναι συμπαγές, νομίζω απλώς αποτρέπεται από την κίνηση.

Τώρα, αν αποτρέπει τον άλλο σκύλο, έχει πετύχει σε μας, στο μαρέκο, στην estranged... Προφανώς, όπως και οι άλλες λύσεις, θα έχει να κάνει και με το σκύλο που έχεις απέναντί σου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
και αρχιζεις να κανεις την κινηση ελικοπτερο παραλληλα με τον αξονα του σωματος σου? η καθετα??
Άμα σου πω ότι το είχα σκεφτεί κι εγώ και ήμουν έτοιμη να εκφράσω την ίδια απορία πριν με προλάβουν τα κωλοπαιδαράκια και την κάνω πράξη? Όπου και αυθόρμητα μου βγήκε να το κάνω όπως σου λέει η Δάφνη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn