Πώς αντιμετωπίζουμε επίμονη επίθεση?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ένα πανάκι με μυρωδιά σκυλίτσας σε οίστρο, στη δεξιά τσέπη, κλεισμένο μέσα σε σακουλίτσα με ζίπερ. Εμφανίζεται ο κολλημένος, του πετάς το πανάκι κι έχει να απασχολείται με κάτι πιο ενδιαφέρον από τον Άρη. Άσε τον να ψάχνει τη θηλυκιά!

(Το σακουλάκι με ζίπερ το θέλουμε για να μη φεύγει η μυρωδιά κι εν τέλει αντί να μας διώξει τον ένα ανεπιθύμητο, μας φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα και τελικά μας μαζέψει ολόκληρο τσούρμο από ανεπιθυμητους κολλημένους)

Προφανώς δεν είναι λύση που προτείνω στα σοβαρά. Απλά έβαλα λίγη... φαντασία.

off-topic...

Ααααχχχχ... τι μου θυμίζεις... φοιτητής, το 1976-1978...:):(
Μεταγραφή ή μεταπτυχιακό?

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δηλαδή, kritikopoula, το κάνεις αυτό στα σοβαρά? Εχεις, δηλαδή, στη τσέπη σου τη "μυρωδιά" του οίστρου σκυλίτσας?????:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ειναι η μικρή σε οιστρο... ακουω προσφορές!!!! Αντε όσο προλαβαίνετε... λιγες μέρες εμειναν!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε johnk! Αφού γράφω ότι δεν είναι λύση που προτείνω στα σοβαρά! Με τέτοιο σακουλάκι όχι τον ανεπιθύμητο, ούτε τον δικό μου δεν θα ξεκόλαγα από την τσέπη μου. Κι άντε μετά να πάει να μυρίσει από εδώ κι από'κει

Ghelly, πιάσε ένα μωβ πανάκι! Θέλω έκπτωση όμως, ε! Σου φέρνω πελατεία (μη σου πω θέλω ποσοστά)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ρε! Αυτό κάνει αντί για τις λιχουδιες!
Μιλαμε για ΤΗ λιχουδια!
Ο Καστορας θα εκτελουσε σε σειρα όσες εντολές ξερει κι όσες δεν (ή δεν θελει να) ξερει!

Αντε! Ανακάλυψες νεα μορφη εκπαίδευσης! «Σεξουαλική ενίσχυση»!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Ρε! Αυτό κάνει αντί για τις λιχουδιες!
Μιλαμε για ΤΗ λιχουδια!
Ο Καστορας θα εκτελουσε σε σειρα όσες εντολές ξερει κι όσες δεν (ή δεν θελει να) ξερει!

Αντε! Ανακάλυψες νεα μορφη εκπαίδευσης! «Σεξουαλική ενίσχυση»!
Ποιές εντολές καλέ είσαι τρελός? Δεν θα τον ξεκολλούσα από το πόδι μου τον δικό μου μετά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ελα τώρα που θες και ποσοστά.... τς τς τς αντε μια μικρη εκπτωση... Αλήθεια γιατι μωβ???

Παντως περα από την πλάκα, το νερό θα βοηθούσε? Πχ ενα μπουκάλι και μόλις πλησιάζε ο επιτιθέμενος να το αδειαζαμε πανω του. Δεν θα τον τρόμαζε ωστε να δώσει χρόνο να απομακρυνθούμε?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αν πραγματικά ήθελε να σας επιτεθεί ο σκύλος θα το έκανε. Έκανε πολύ εκδηλωτικές προσπάθειες να σας τραμπουκίσει και να σας διώξει από την περιοχή του. Πολύ πιθανό αν δεν φεύγατε να έφτανε στο σημείο να σας επιτεθεί. Αλλά δεν συνέβη. Μια χαρά έκανες. Φωνές κ.λπ. και τοποθετείς τον εαυτό σου μπροστά από το σκύλο σου.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Παντως περα από την πλάκα, το νερό θα βοηθούσε? Πχ ενα μπουκάλι και μόλις πλησιάζε ο επιτιθέμενος να το αδειαζαμε πανω του. Δεν θα τον τρόμαζε ωστε να δώσει χρόνο να απομακρυνθούμε?
Αναλογα με τα βιτσια του καθε σκύλου!
Ο δικός μου που δεν γουσταρει τα νερά πιθανόν ναι, αλλα είναι άλλα που τη βρισκουν!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αναλογα με τα βιτσια του καθε σκύλου!
Ο δικός μου που δεν γουσταρει τα νερά πιθανόν ναι, αλλα είναι άλλα που τη βρισκουν!
Δεν θα τους ξαφνιάσει πριν προλάβουν να σκεφτουν αν τους αρεσει τελικά ή όχι?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Φωνές κ.λπ. και τοποθετείς τον εαυτό σου μπροστά από το σκύλο σου.
Σ εμενα δεν λειτουργει αυτό!
Μολις κανω ένα επιθετικό βημα μπροστα, κανει ντου κι αυτός γρυλιζοντας ή γαυγιζοντας, προσπαθόντας να με συνδράμει...

Στα υπόλοιπα συμφωνω!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Επίσης μια κλωτσιά μπορεί να σου φανεί βίαιη και σίγουρα είναι τελευταία λύση. Αλλά μην ξεχνάς ότι μπορεί έτσι να προστατεύεις τον σκύλο σου, προκαλώντας τη φυγή του άλλου, (χωρίς επιπτώσεις μιας και απλώς θα τον τρομάξεις-δεν λέμε να του σπάσεις τα παίδια) ή έτσι σώζεις τον άλλο σκύλο αν ο καημένος ο αδεσποτάκος δεν ξέρει τι δαίμονα έχεις δεμένο στο τέλος του λουριού σου.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν θα τους ξαφνιάσει πριν προλάβουν να σκεφτουν αν τους αρεσει τελικά ή όχι?
Ακόμα και για τον δικό μου λέω «πιθανόν» αν και δεν το πολυπιστεύω!
Διότι αμα κλειδωσει σε κατι η κεφάλα τους, δυσκολα καταλαβαινουν τι άλλο συμβαίνει γύρω (ή πάνω) τους

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Σ εμενα δεν λειτουργει αυτό!
Μολις κανω ένα επιθετικό βημα μπροστα, κανει ντου κι αυτός γρυλιζοντας ή γαυγιζοντας, προσπαθόντας να με συνδράμει...
Kι εμένα, δυστυχώς. Τι "χορό" έριξα για να τον βάλω πίσω μου δε λέγεται.

Παιδιά θα επιμείνω, γιατί δε σας έδωσα να καταλάβετε. Φύγαμε από την περιοχή στην πρώτη επίθεση και συνέχισε να μας κυνηγάει μέχρι που μας χωρίσαν αυτοκίνητα. Και αφού κάναμε ένα μεγάαααλο κύκλο και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε προς την κατεύθυνση που πηγαίναμε, ΟΧΙ από το ίδιο μέρος αλλά ε, έπρεπε να πάω και σπίτι κάπως και δε μπορούσα να φτάσω άνω πόλη για να ξανακατέβω, για κακή μας τύχη είχε αποφασίσει το παρεάκι να συνεχίσει την περαντζάδα του προς την ίδια κατεύθυνση με μας, μας πήραν πρέφα από την άλλη μεριά του δρόμου και έτρεξαν πάλι πάνω μας ενώ εγώ τους είδα πριν περάσουν και έφευγα τάχιστα από την άλλη.

Δεν ήταν η περιοχή του, εκτός κι αν φιλοδοξούσε να την κάνει τώρα. Κάθε μέρα περνάω, αυτός ήταν new entry. Επίσης όχι ήθελε να μας επιτεθεί, μας επιτέθηκε. Απλά τις περισσότερες φορές προλάβαινα και έμπαινα μπροστά και σε ένα ντου που μου φάνηκε ότι έφαγε δαγκωματιά ο Άρης αλλά δε βρηκα σημάδι, ο Άρης μόνος του το απέφυγε πριν προλάβω να τον γυρίσω πίσω μου.

Τεσπά και κάτι τελευταίο περί συσκευών, νερών, και λοιπών εξαρτημάτων. Έχω στην τσέπη σκυλομπισκότα μεγάλα, για τα πιο ήρεμα αδέσποτα που κάνουν να ρθουν για να τα δελεάσω να μη πλησιάσουν, γιατί κι ο Άρης δεν είναι ήρεμος με όλα τα αρσενικά και δε γουστάρω να μας πλησιάζουν μην αρχίσει ο Άρης καυγά (καμία σχέση αυτή τη φορά, ο Άρης δεν πήρε πρέφα). Ε δεν προλάβαινα να βάλω το χέρι στην τσέπη, έτσι μπας και, μια φάση αφού παραιτήθηκα να τρέχω, πρόλαβα και έβαλα το χέρι στην τσέπη (και εκεί πρόλαβε και τον δάγκωσε), έβγαλα το μπισκότο και το πέταξα κατά πάνω του (φάση λες και ήταν πέτρα). Λίιιιγο ξαφνιάστηκε αλλά συνέχισε, αλλά εκεί λίιιιιιγο έκανε ένα βήμα πίσω και πρόλαβα και πέρασα ένα δρόμο και μπήκα σε κάτι στενά. Τον άκουσα από πίσω να τρέχει γαυγίζοντας. Μάλλον πάλι τα αυτοκίνητα μας χωρίσανε.

Και γι'αυτό εκτίμησα τη λύση της Μαρέκο, γιατί αν ήταν περίπτωση αδεσποτου που σου κάνει ντου για να σε διώξει από την περιοχή του δεν θα το συζητούσαμε τώρα (εδώ κάθε μέρα με μια τέτοια διαόλισα κυκλοφορούμε, ξέρω τις μεθόδους της). Θα χα φύγει με το πολύ να χαμε αρπάξει 2 ψιλές, δεν θα τρεχα σαν το Βέγγο γύρω από τα αυτοκίνητα και το δαιμόνιο από πίσω.

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Επίσης μια κλωτσιά μπορεί να σου φανεί βίαιη...

...ή έτσι σώζεις τον άλλο σκύλο αν ο καημένος ο αδεσποτάκος δεν ξέρει τι δαίμονα έχεις δεμένο στο τέλος του λουριού σου.
Συμφωνώ με το Θάνο...:cool:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Κάποτε ένας φίλος, μου είπε το εξής tip, το οποίο ενδείκνυται για τέτοιους αιφνιδιασμούς και όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος "άμυνας". Προυποθέτει να μην κυκλοφορείς με flexi, αλλά με έναν κανονικό ή μακρύ οδηγό, που τον πιάνεις όσο πιο κοντά στο κεφάλι του σκύλου σου [με την έννοια, του να παραμείνει μπροστά όσο μακρύς γίνεται] και το υπόλοιπο το στριφογυρνάς σε κύκλους. Σαν ελικόπτερο. Σου 'ρχεται καθόλου η εικόνα έτσι όπως το λέω, ή μπα; Δεν έχει χρειαστεί ευτυχώς να το χρησιμοποιήσω ποτέ, οπότε δεν ξέρω αν πιάνει.
Ακριβώς αυτο θυμάμαι μας είχαν πει και οι εκπαιδευτές παλιά σαν μία λύση, γι'αυτο κρατάω πάντα με το αριστερό το λουρί όσο κοντά το θέλω και το έχω περασμένο στον δεξί καρπό για να μπορεί να βγει ανα πάσα στιγμή.

Μας είχε ακολουθήσει κι εμάς παλιότερα αδέσποτο επίμονα -όχι επίθεση, απλώς περπατούσε ακριβώς κολλημένο στον πωπό του δικού μου- για αρκετή απόσταση. Με τα ξουτ και τα εεεε δεν έφευγε, αλλά με αυτό το κούνημα του λουριού που περιγράφει το μαρέκο έφυγε αμέσως. (εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι βέβαια η ίδια περίπτωση και η ίδια επιμονή).

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Estranged δεν κατάλαβα, τελικά έφτασε το σκηνικό σε δάγκωμα; Από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι καλά το χειρίστηκες.

Ένα περίεργο πράγμα, αν και το θέμα αδέσποτα ήταν το μεγάλο μου άγχος τον πρώτο καιρό, μια που δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, τελικά για κάποιο λόγο δε μας πλησιάζουν ποτέ. Ακόμα και στις ελάχιστες φάσεις που μας έχουν κάνει ντου, κάτι τους λέει ο δικός μου (συνήθως χωρίς γαύγισμα) και οπισθοχωρούν ατάκτως!! Πάντα τον βάζω πολύ κοντά μου ή πίσω μου και κάποιες φορές έχω χρησιμοποιήσει τη φωνή από την κόλαση, αλλά όχι τόσο για να τα διώξω, αλλά για να ξέρει ο Σερζ ότι έχω το νου μου και θα καθαρίσω !!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn