ΠΟΛΥ πιο εύκολο...Δεν ξέρω πόσο πιο εύκολο θα ήταν το ΓΠ...φαντάζομαι ότι κάθε άνθρωπος νομίζει ότι ο σκύλος του είναι ο δυσκολότερος...έτσι και εγώ......
Αυτό που είναι πάντα δύσκολο είναι να καταφέρεις να έχεις τέτοιου είδους σκυλιά συγκεντρωμένα και ενθουσιασμένα με ένα συγκεκριμένο πράγμα (λουκάνικο...λιχουδιά) και να πετύχεις μια εκπαίδευση και μια εκτέλεση πιο ζωντανή.
Ότι και να κάνεις ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ....
Και φυσικά...κάποια στιγμή σε πιάνει και μια απογοήτευση και λες...."ρε π@στη μου....αν είχα ένα ΓΠ θα ήξερε άλλα τόσα μέχρι τώρα"
Και μετά συνειδητοποιείς ότι ποτέ δεν ήθελες ΓΠ ή μαλί... γουστάρεις τελικά ένα σκύλο που άμα τον πρήξεις λίγο παραπάνω θα σε κοιτάξει με ύφος "αααα έχς ξιφιγ"!!!
Να και ένας που λέει την αλήθεια!εισαι πολυ μπουχεσας ομως ρε μωρο!
Πολύ ζεστό είναι!...και τις δύο φορές το χρόνο...:cuniaoo:Δεν είναι όμως όλα τα λεφτά όταν σου κάνει αγαπούλες ένας τέτοιος σκύλος;
Σαφώς...αλλά μειώνοντας λίγο και την "αυστηρότητά" μου έγινε και λίγο πιο "φεύγα".p.s. Είδες καμιά διαφορά στον ενθουσιασμό μετά από αυτά που συζητήσαμε;
Ω, ναι!!!...Μαλλον εχετε κανει καλη και πολυ δουλεια
Εννοοίτε ότι θα φέρω τον Δία. Άλλωστε για αυτόν την θέλω την παραλία ερημική.Αυτή η παραλία περιμένει ήδη τρία μέλη του φόρουμ...
Αλλά θα πληρώσουν την πληροφορία με κοινωνικοποίηση του Πύρρου...
Εσύ αν δεν μου φέρεις τον Διάκο...προκοπή δεν θα δεις!
(τι έχετε πάθει με τα κιλά μου ρε? Και καλά ο tSupri.... είναι και το μωρό μου..δικαιολογείται!)
Μιας και ήρθε επιτέλους ο monteur μου από τας Αθήνας, φτιάξαμε εκείνο το βιντεάκι που είχα υποσχεθεί πριν ένα χρόνο.... :cuniaoo:
Βάλτε και την μουσική τέρμα αν σας αρέσει ο mobyτας...και...enjoy!
[video=youtube;g-tD6SeF5JY]http://www.youtube.com/watch?v=g-tD6SeF5JY&feature=youtu.be[/video]
με τοσα αρσενικα με βλεπω να πινω καφε στην πρεβεζα μονος μου:macarra: