Πύρρος - Μετσοβίτικο τσοπανόσκυλο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
sea-mol πιάσε πριόνι. Εγγυημένο αποτέλεσμα. Απλά δεν θα μπορείς να τρέξεις σε έκθεση μετά

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Τσοπάνης σε ρόλο μαλινουά, μπόρντερ κόλι και νιούφι! Άψογος σε όλα!
Και φυσικά να συγχαρώ και τον καμεραμανατζή (που έλεγε κι η Μαλβίνα).
Υ.Γ. Πες μου πως τον πήγες και στο χωριό του!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Ευχαριστούμε! :)
(ο ρόλος του border είναι της Θέτιδος που είναι "του στίβου")
α) κανένας δεν είναι σίγουρος για το χωριό του
β) προς το "χωριό του" πήγα με μηχανή....και δεν τις γουστάρει και πολύ...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
O τσοπάνος τέλειος....(στο ύψος του!!!!!!!!!). Οι υποβρύχιες λήψεις μου άρεσαν πολύ!!!!!!!!!!!
Εσύ....ε..καλούτσικος είσαι...:p
(μα καλά σε τόοοοσο μεγάλη και έρημη παραλία....το 1.41..από σας πέρασε???)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
(μα καλά σε τόοοοσο μεγάλη και έρημη παραλία....το 1.41..από σας πέρασε???)
Αφού έχουμε πέραση ρε stamatia...
(και μένα μου έκανε εντύπωση...εκείνη την ώρα κάναμε και δαγκώματα...και ο άλλος γρύλιζε...και στο χαλαρό...περνάει το 1.41....ξωτικό!!! )

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εγώ δεν ελπίζω τίποτα...
Δεν φοβάμαι τίποτα...
Είμαι παντρεμένος...
Πέθανε το συγκεκριμένο drive που λέει και μια ψυχή...

• Like
Reactions: d-friend

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Πέρα από την πλάκα και επειδή είμαι Α ΣΧΕ ΤΟΣ για να πετύχει κάποιος κάτι τέτοιο θέλει πολύ δουλειά;
Θέλει εκπαίδευση από επαγγελματία;
Θέλει χρόνο πολύ από εμάς;
Υποθέτω πως και για τον φίλο στο βίντεο τα πράγματα πρέπει να ήταν πολύ πιο δύσκολα από έναν ιδιοκτήτη Γ.Π από... οικογένεια!

Υ.Γ Η Δάφνούλα ένα "κάτσε", ένα "ξάπλα", ένα "μείνε", ένα "έλα" και ένα "χεράκι" έχει μάθει και νομίζω πως κάτι έχω κάνει!:)

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Μιας και ερωτήθηκα...
Ας ρίξω κι εγώ μίνι σεντόνι...

Ο Πύρρος κάνει με τους ρυθμούς και την όρεξη του βίντεο, και ποσοστά επιτυχίας ανάλογα με την εντολή από 80 εώς 90% , τα εξής:

Το "όχι" φυσικά..που μετατρέπεται σε γκαρίλα ΕΕΕΕΕΕΕΕΠ !!! όταν είναι μακρυά.
Πλάι
Πάμε μαζί
Κάτω (εν κινήσει, εν στάσει και από απόσταση)
Ξάπλα (εν στάσει και από απόσταση)
Όρθιος (από θέση κάτω ή ξάπλα και από απόσταση)
Όρθιος μείνε (εν κινήσει)
Μείνε για όλες τις θέσεις
Εδώ
Άστο
Μίλα
through

Εγώ τεχνικά έκανα γύρω στα 7-8 μαθήματα με έναν άνθρωπο που με εκπαίδευσε και ότι έχω μάθει στον σκύλο ουσιαστικά είναι δική μου δουλειά...
Όταν βιαζόμουν να κάνω πράγματα του τα μάθαινα στραβά...και ήθελε πισωπεταλιές...
Δεν ξέρω πόσο πιο εύκολο θα ήταν το ΓΠ...φαντάζομαι ότι κάθε άνθρωπος νομίζει ότι ο σκύλος του είναι ο δυσκολότερος...έτσι και εγώ...
Η πρώτη φάση της σχέσης εκπαίδευσης ήτανε για μας το σπάσιμο του τσαμπουκά...
Κάποιοι μπορεί να πουν ότι έχω σκύλο σπασμένο με το φαινομενικά "αρνί" που έχω για αποτέλεσμα, αλλά προτιμώ να είναι το σκυλί μου αρνί, παρά ένας άνθρωπος χωρίς καρωτίδα...
Σε κάποια φάση εδώ μέσα που περιέγραψα ένα σκηνικό...με είχαν συμβουλέψει: αν δεν τον θες για το βουνό..να τον μαζέψεις...και αυτό έκανα ΕΥΤΥΧΩΣ.
Από εκεί και πέρα άπαξ και ο τσαμπουκάς έσπασε, η υπακοή (όχι τα τρικς...η υπακοή) ήρθε πιο εύκολα...Αυτό που είναι πάντα δύσκολο είναι να καταφέρεις να έχεις τέτοιου είδους σκυλιά συγκεντρωμένα και ενθουσιασμένα με ένα συγκεκριμένο πράγμα (λουκάνικο...λιχουδιά) και να πετύχεις μια εκπαίδευση και μια εκτέλεση πιο ζωντανή.
Ότι και να κάνεις ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ....
Και φυσικά...κάποια στιγμή σε πιάνει και μια απογοήτευση και λες...."ρε π@στη μου....αν είχα ένα ΓΠ θα ήξερε άλλα τόσα μέχρι τώρα"
Και μετά συνειδητοποιείς ότι ποτέ δεν ήθελες ΓΠ ή μαλί... γουστάρεις τελικά ένα σκύλο που άμα τον πρήξεις λίγο παραπάνω θα σε κοιτάξει με ύφος "αααα έχς ξιφιγ"!!!

Last edited: