Πόσο σίγουρος είμαι;;

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Δηλαδή να είμαι ευτυχισμένη που ο εκτροφέας με ενημέρωσε πρίν γίνει το ζευγάρωμα,ποιόν σκύλο διάλεξε για πατέρα,που με πήρε τηλέφωνο την μέρα που ζευγάρωσε η σκύλα(συμπτωματικά είχα τα γενέθλια μου),που με πήρε επίσης τηλέφωνο οταν γέννησε,που μου έδειξε τα κουτάβια νεογέννητα και που τελικά ασχολείται τόσο πολύ...και θα με βοηθήσει στην επιλογή...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί....γιατί όλο αρνητικά διαβάζω και στεναχωριέμαι...αλλά και χαίρομαι για την εώς τώρα επλογή μου στο πρόσωπο του...
Οχι να μην εισαι ευτυχισμενη γιατι πολυ απλα αυτα ειναι ολα οσα ενας σωστος εκτροφεας οφειλη να κανει!Να εισαι χαρουμενη που διαλεξες σωστο εκτροφεα!Βαγγελη εχεις δικιο!Η ελλειψη ελεγχου και η ατιμωρισια φερνει τετοια φαινομενα.Οπως ειπα και πριν θελω να ελπιζω πως αυτοι οι δυο μαγκες ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Βαγγέλη με το θέμα που -καλώς- άνοιξες, κρατάς στα χέρια σου τον μίτο της Αριάδνης. Αν τον τραβάς και βρίσκεις αντίσταση σημαίνει πως κάποιοι εκεί έξω αντιστέκονται. Κατά την αποψή μου δεν διαφέρει η κατάσταση από αυτή που βιώνουμε ως χώρα.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Και εκεί που καθόμασταν …………………. Μπαααααμ μπααααμ ακουστήκαν οι πιστολιές , βζιιιινγκ το καλό σκυλάκι γύρω γύρω στα πόδια του χαντλερ (έτσι δε τους λένε ?) βγήκε στη τριάδα ο σκύλαρος ο ατρόμητος .
Το άλλο μου θύμισε κουρασμένο γαϊδουράκι με τέτοια αυτιά που είχε , μεγάλα και σε ώρα 9:15 .<O>
Το μυστικό τελικά είναι το εξής , κανένα σκυλί δεν απορρίπτετε , τώρα αν είσαι και τυχερός και στη κατηγορία σου είναι 3 οι συμμετοχές , τότε είσαι σίγουρα στη τριάδα.
Αποτέλεσμα ? κύριες και κύριοι έχουμε γέννα από τα super duper σκυλιά μας με τις τάδε διακρίσεις.
Επόμενο βήμα να βρεθώ σε έκθεση του εξωτερικού να δω κι εκεί τι γίνεται .