Πόσο σίγουρος είμαι;;

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Δεν θα έπρεπε να το έχω ψάξει όμως και λιγάκι το θέμα για να ξέρω τι να περιμένω όταν θα κατεβάσω... την πρώτη μπουκιά? Αλλιώς μαγειρεύει κακαβιά ένας πρωτάρης σέφ, αλλιώς ο ψαράς κι αλλιώς ο.. Μαμαλάκης
Ο ψαρας σιγουρα καλυτερα απο ολους!Πως πηγε στην κακαβια η κουβεντα!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αφοσίωσε αρκετό χρόνο στην έρευνα και δεν θα μετανιώσεις. Αλλά έλα που οι περισσότεροι θέλουν το κουτάβι τώρα αμέσως.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν θα έπρεπε να το έχω ψάξει όμως και λιγάκι το θέμα για να ξέρω τι να περιμένω όταν θα κατεβάσω... την πρώτη μπουκιά? Αλλιώς μαγειρεύει κακαβιά ένας πρωτάρης σέφ, αλλιώς ο ψαράς κι αλλιώς ο.. Μαμαλάκης
Το μυστικό είναι να μπορείς να ξέρεις τι ψάρια έχει μέσα η κακαβιά

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Για να το θέσω και ποιο ρεαλιστικά ,
Αν μιλάμε για ηθική , αν μιλάμε για συναίσθημα , αν μιλάμε για υπευθυνότητα , αν μιλάμε για ακεραιότητα , ο εκτροφέας θα έπρεπε από μόνος του να σου δώσει τα στοιχεία και να μηδενίσει κάθε ίχνος αμφιβολίας , πόσοι εκτροφείς νομίζετε πως μπορούν να κάνουν αυτό!!!!!!

http://www.dogforum.gr/v3/attachmen....επιλογή-15/27170d1316608805-έξοδα.γέννας-jpg

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Ωραιος ο Βαγγελης!Αυτο για οποιον επιδοξο εκτροφεα νομιζει οτι θα βγαλει χαρτζηλικι!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Ωραιος ο Βαγγελης!Αυτο για οποιον επιδοξο εκτροφεα νομιζει οτι θα βγαλει χαρτζηλικι!
αν κατάλαβα καλά το νήμα που ξεκίνησε ο Βγγέλης δεν είναι για τους επίδοξους είναι για τους υπάρχοντες εκτροφείς....

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Το ξερω Τζερρυ γενικα μιλησα.Εγω αναφερθηκα στο τελευταιο του ποστ οπου εχει αναλυτικα το κοστος μιας γεννας.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53

Αυτή η λίστα φιλέ μου είναι ένα μέρος των εξόδων μιας γέννας ενός μέλους του forum που δεν ανέφερα το όνομα του για να μη θεωρηθεί ότι το διαφημίζω, αν και στη πραγματικότητα δε το γνωρίζω καν αυτό το μέλος .
Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ότι με έκανε να βλέπω με μεγαλύτερο σεβασμό τον ορισμό του εκτροφέα , αλλά και να θέλω υψηλότερο στάνταρ από αυτόν που θα μου παρουσιαστεί σαν εκτροφέας .

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
23-11-11 01:17 #1
vagelis_ras
Πόσο σίγουρος είμαι;;
27-11-11 23:30 #50
Vagelis_ras
[FONT=&quot]Δεν πρέπει να είμαι σίγουρος για τίποτα [/FONT]

Last edited:

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Ξεχασα να πω οτι ενας γνωστος μου εκτροφεας πριν καμμια δεκαετια και ειχε μια σκυλα η οποια ητανε Int. Champion και ενω την εχασε απο συστροφη εαν θυμαμαι καλα για 6-7 χρονια τα κουταβια απο αλλες σκυλες του δηλωνοντουσαν με αυτης το πεντιγκρι.Σκετη απατη δλδ.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Ξεχασα να πω οτι ενας γνωστος μου εκτροφεας πριν καμμια δεκαετια και ειχε μια σκυλα η οποια ητανε Int. Champion και ενω την εχασε απο συστροφη εαν θυμαμαι καλα για 6-7 χρονια τα κουταβια απο αλλες σκυλες του δηλωνοντουσαν με αυτης το πεντιγκρι.Σκετη απατη δλδ.
σε ποιον μοιαζει το παιδι?:D:D

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
σε ποιον μοιαζει το παιδι?:D:D
Χεχε!Αστα να πανε!!!Αυτος εκανε το εξης,το οποιο του εβγαινε.Ζευγαρωνε την πιο "αδιαφορη" απο αιματα σκυλα του με τον καλυτερο αρσενικο του και το 80% της γεννας ητανε ιδια πατερας!Κατα τα αλλα ομως αστα να πανε.Κουταβοπαραγωγος και ηθελε να λεγεται και εκτροφεας.Το χειροτερο ειναι πως εχω τυχει σε τηλεφωνο απο εκτροφεα της Αθηνας που του ζητησε κουταβια απο γεννα για να τα πουλησει ως δικα του.Πολλα σκηνικα γενικα.Θελω να ελπιζω πως αυτος και ο αλλος δεν ειναι ομως ο κανονας αλλα οι εξαιρεσεις.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
να σου πω, εδω παιζει το οτι πληρωνεις παιρνεις η τα μοσχοπουλουσε? :confused: και αν τα πουλαγε φθηνα ,μηπωε ελεγε : ε τα δινω φθηνα επειδη το κανω σαν χομπυ?:cool:

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
να σου πω, εδω παιζει το οτι πληρωνεις παιρνεις η τα μοσχοπουλουσε? :confused: και αν τα πουλαγε φθηνα ,μηπωε ελεγε : ε τα δινω φθηνα επειδη το κανω σαν χομπυ?:cool:
Τα μοσχοπουλουσε βεβαια.Ο γνωστος μου του επαιρνε 400 ευρω το κουταβι(για να τα παρει ολα.Να πω πως ο "δικος" μου ζευγαρωνε περιπου 6-7 σκυλες καθε εξαμηνο και εβγαζε περιπου 7-10 κουταβια απο την καθε σκυλα)και εκεινος τα εδινε 1.200-1.500.Τοτε ητανε και της μοδας η συγκεκριμενη φυλη και ο Αθηναιος ειχε θησαυρισει.Μιλαμε οτι πουλουσε γυρω στα 200 κουταβια τον χρονο(κατα τα λεγωμενα του "δικου" μου)Ελεγε μαλιστα οτι οσο πιο ακριβα ζηταει για καποιο τοσο πιο ευκολα το δινει.Ητανε και χρυσες εποχες τοτε για την Ελλαδα οποτε καταλαβαινεις τι γινοτανε.Βρωμια και δυσωδια.Μου ειχε χαρισει και εμενα μια κουταβα με την συμφωνια να την ζευγαρωνουμε μαζι αλλα στις 3 μερες του την επεστρεψα καθως ητανε μεγαλο το ηθικο διλλημα που θα αντιμετωπιζα.Παντως ειναι ευκολο να μπεις στο τριπακι οτι θα βγαζεις και λεφτα απο μια σκυλλα.Εγω ευτυχως δεν μπηκα ποτε.Αλλοι ομως "πελατες" του το κανανε.

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Την εποχη εκεινη ημουνα μικρος19-20 και ειχα μια πιο ρομαντικη αποψη σε ολα τα θεματα.Τωρα απλα γνωριζω γιατι δεν πρεπει η πρεπει να κανω κατι.Σταματαω εγω να πει και κανενας αλλος παρομοιες εμπειριες!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Δηλαδή να είμαι ευτυχισμένη που ο εκτροφέας με ενημέρωσε πρίν γίνει το ζευγάρωμα,ποιόν σκύλο διάλεξε για πατέρα,που με πήρε τηλέφωνο την μέρα που ζευγάρωσε η σκύλα(συμπτωματικά είχα τα γενέθλια μου),που με πήρε επίσης τηλέφωνο οταν γέννησε,που μου έδειξε τα κουτάβια νεογέννητα και που τελικά ασχολείται τόσο πολύ...και θα με βοηθήσει στην επιλογή...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί....γιατί όλο αρνητικά διαβάζω και στεναχωριέμαι...αλλά και χαίρομαι για την εώς τώρα επλογή μου στο πρόσωπο του...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι , το θέμα δεν είναι αν κάποιος κάνει κομπίνα στην εκτροφή , το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα είναι έτσι δομημένο που την επιτρέπει.
Σε άλλες περιπτώσεις την επιβάλει κιόλας .