Πόσες ώρες άσκηση?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τι θα πει "βαριέται"; Αν βαριέται θα κοιμηθεί...
Π.χ. ο δικός μου, το βράδυ τον πιάνει η "μούρλα" του. Πηγαίνει στον καθένα, κουνάει την ουρά, φέρνει τα παιχνίδια του και ζητάει χάδια. Αν τον χαϊδέψει κάποιος, θα αρχήσει να χωροπηδάει. Αν του δώσει κάποιος προσοχή γίνεται α-ν-υ-π-ο-φ-ο-ρ-ο-ς. Δεν ησυχάζει με τίποτα θα πεις. Ελα όμως που αν δεν του δώσει κανένας σημασία και δεν περάσει το δικό του θα πάει στη γονίτσα του και θα κοιμηθεί! Αμ μπράβο :D

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
:eek: Μπράβο ρε Berna! ουυυφφφφ

:tel: Πες τα λίγο νωρίτερα αυτά κι έχω τρελαθεί...
Μου έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, με το τι ανακαλύπτω με τον πρώτο μου σκύλο !!!

(το αστείο που κάνει ο δικός μου, αν δεν του δώσεις σημασία, είναι που αρχίζει και σου σκάβει το κεφάλι! χεχεχε)

Και για το αφελές της υπόθεσης....
Δηλαδή, αυτή η μούρλα που τους πιάνει, δε μας ανησυχεί ότι χρειάζονται κι άλλη εκτόνωση; :xD:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δηλαδή, αυτή η μούρλα που τους πιάνει, δε μας ανησυχεί ότι χρειάζονται κι άλλη εκτόνωση;
Προς το παρόν δεν γίνεται γιατί ο δικός μου έχει το γόνατό του και δεν μπορώ να τον αφήνω να κατσικιάζει όσο θέλει! (και θα ήθελε όλη μέρα αν μπορούσε). Τον βγάζω τις 3 βόλτες του, εκ των οποίων η μία είναι μεγάλη (2 ώρες, μισή ώρα να φτάσουμε στο δάσος - με λουρί, μισή ώρα που καθόμαστε, και του μένει μία ώρα που τον αφήνω να περπατάει με το πάσο του όσο γρήγορα θέλει και βολτάρουμε στο δάσος).

Τον είχε πιάσει η μούρλα του κατά τις 8, τώρα κοιμάται του καλού καιρού και θα κοιμάται μέχρι το πρωί :D

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Α ναιι!!! ο Κούκι είναι σε ανάρρωση!
Νόμιζα ότι τώρα θα είχε περάσει αρκετά ο καιρός για να κατσικιάζει ελεύθερα! :)

Εντάξει πάντως, με έπεισες...
Η μούρλα είναι μούρλα!
Μετά από τη βόλτα στο δάσος, (που θα έπρεπε να πέφτει ξερός), απορώ που θέλει κι άλλο!
χμμμ...
Θέλω ένα δάσος! :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αμ είδες! Ισως είναι και όπως μάθουν. Αν μάθουν πολύ ώρα να κάνουν κατσικιές μετά μία βολτούλα στο δάσος τί να τους κάνει; :p

Πέρασαν 3 μήνες από την εγχείρηση αλλά σιγά σιγά και σταθερά. Τον αφήνω να τρέξει πού και πού αλλά όχι τόσο όσο των άφηνα πριν.

Επίσης δεν νομίζω πως δεν εκτονώνεται αρκετά απλά είχε μάθει τέτοια ώρα να έχει παιχνίδια (και αρχίζει τα χαζά όταν έρχονται οι γονείς μου σπίτι), τα οποία τα έχω απαγορέψει αυστηρά διότι γλιστράει στα πλακάκια.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Το λέγαμε σε άλλο θέμα, αν θυμάμαι καλά... ότι όσο βόλτα/παιχνίδι και να τους δίνεις θα θέλουν πάντα ένα "τσακ" παραπάνω...
Αν έχουν "καλο"-μάθει κιόλας, .............! :) Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το "τσακ" δε λέει κανείς!

( Προσωπικά, αδυνατώ να καταλάβω, πότε τον πιάνει μούρλα γιατί χρειάζεται εκτόνωση και πότε γιατί απλά είναι η ώρα της "χαζομάρας" του.
Αλλά, μετά την κουβέντα μας, μπορώ να αρχίσω να μαντεύω *demonio* )

Πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο, να δείξεις σε ένα σκύλο ότι ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει τις κατσικιές...
Άντε να "βγει" υγιής κι από την ανάρρωση ο κύριος Κούκι! Και μετά θα εκδικηθούμε τα άτιμα τα πλακάκια !!! :D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
επισης μπορεις να συνδιασεις και το φαι με τις ωρες που δε θες να κατσικιαζει.μετα τη βολτα ηρεμει περναει λιγο η ωρα καθομαι τρωω και μετα του βαζω να φαει μετα ξερω οτι το μονο που θα κανει ειναι οτι θα παει να τη πεσει.οποτε το χω ριθμισει ετσι την ωρα που πραγματικα θελω ησυχια.κ μιλαμε για σκυλο που σπανια τον βλεπεις ακινητο και να μη γαυγιζει