Πόσα λεφτά είναι......

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Πλέον τώρα που ξέρω, λογική τιμή μου φαίνεται από 1300 εως και 2000 ευρώ.
Αν σκεφτείς ότι εχω κόψει και μηνιάτικο στην κτηνίατρο :lol: :lol: :lol:
ε σκέψου λοιπόν τα έξοδα των εκτροφέων. Αλλωστε είμαι της άποψης του ότι πληρώνεις παίρνεις, όχι πάντα βέβαια.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λογική τιμή είναι η τιμή που βρίσκουν οι πολλοί να είναι λογική...

Προφανώς η λογική τιμή είναι 100-200 ευρώ, γιατί αυτοί νομίζουν ότι εαν αγράσουν απ ευθείας από την πηγή, θα το αγοράσουν τουλάχιστον στα μισά λεφτά (ή και λιγότερο) από ότι τα βρίσκουν στους επίσημους εμπόρους (που έχουν λειτουργικά έξοδα και φορολογούνται), δηλαδή στα πετσοπς.

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Γι'αυτό ακριβώς και ένας πετσοπας όταν με ρώτησε πόσο αγόρασα την Bulldy μου και του είπα την τιμή απόρρησε και μου είπε "μα τόσο πουλάμε εμείς, τόσο την πήρες και συ από εκτροφέα;", μόνο που εγώ την πήρα από εκτροφέα και όχι από puppy mills.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
oscar

φυσιολογικη τιμη απο εκτροφεα στην γερμανια για εργασιακο gsd με γονεις SchH 3 ποια μπορει να ειναι?

γιατι οι τιμες στην αμερικη ειναι πιο πανω
εξαρτάτε από που το παίρνεις.

γενικά πάντως είναι ΠΕΡΙΠΟΥ μισές από τα αντίστοιχα μορφολογικά.

γιατί

α) είναι μακρυά και σίγουρα τα έξοδα είναι μεγαλύτερα

β) είναι βλάκες και

β1) οι Γερμανοί + Γιουγκοσλάβοι τους πιάνουν κώτσους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

β2) πιστεύουν την οποιαδήποτε διαφήμιση αρκεί να είναι ωραία

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
xexexe ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες...

εδω να προσθεσω

β1) οι Γερμανοί + Γιουγκοσλάβοι τους πιάνουν κώτσους
και oi Τσεχοι.

και για να μην το κουραζουμε αλλο...(ποσααα ξερειςςςςς) εκανα μια μικρη ερευνα ..στελνοντας σε 4 εκτροφεια με εργασιακες γραμμες gsd στη γερμανια..μεχρι το απογεμα ειχα λαβει 2 απαντησεις με τιμες στα 600 και 650 ευρω
γονεις και οι δυο SchH3/FH2 Körkl 1 ZB: V και SchH 3 Körkl.2 ZB: G

συνεχισα ψαχνοντας απογονους του QUANTUM VOM ARMENIUS οπου και εχασα την μπαλα μιας και ολος ο κοσμος ειναι γεματος απογονους του..εστειλε σε εναν ,απαντηση δεν πηρα και δεν νομιζω να παρω.

πηγα στους vom BAD BOLL οπου ειχαν μονο 2 ενηλικα..εκει θα ειχε ενδιαφερων να μαθουμε τιμες .εκτροφειο με σκυλια θρυλους :wink:

και τελος μπηκα και στους κορυφαιους αμερικανους οι οποιοι παρεπιμπτοντος ειναι και οι μοναδικοι που βαζουν τιμες στις αναγγελιες γεννας ..start price 1800$ στα domestic breedings και απο 2500$ στα imports... αλλα ολα και ολααα εκει εχουμε και 5 χρονια εγγυηση σε hip -health & temperament

ξερει κανεις τιμες απο bad boll η vom batu ??

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παιδιά οι αμερικάνοι παίζουν σε άλλον πλανήτη, μην τους κατηγορούμε έτσι εύκολα ... έχουν ΚΟΙΝΟ και κάνουν πρωταθλητή σκύλο σε 4 μήνες άμα γουστάρουν ... ξέρουν τί παίρνουν από τη Γερμανία, δεν νομίζουν ότι παίρνουν τα καλύτερα, πολλοί όμως είναι απαιτητικοί και παιζουν καλά το παιχνίδι ...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
σου στελνω την σελιδα του και πες μου την γνωμη σου.το σαιτ ειναι εντυπωσιακο!!!αλλααα εχει αυτο το μαρκετιστικο και μου την δινει απιστευτα.δεν ειπα οτι εχει χαλια σκυλια..αλλα ενω τα σαιτ των γερμανων με κορυφαιους σκυλους δεν βλεπονται στα αμερικανικα χαζευεις ευχαριστα.

Written Guarantee

Our puppies are so good that we can afford to offer the nations best guarantee!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και για να μην το κουραζουμε αλλο...(ποσααα ξερειςςςςς) εκανα μια μικρη ερευνα ..στελνοντας σε 4 εκτροφεια με εργασιακες γραμμες gsd στη γερμανια..μεχρι το απογεμα ειχα λαβει 2 απαντησεις με τιμες στα 600 και 650 ευρω
στους ακριβούς έπεσες.

εαν θελήσω να πάρω τέτοιο σκύλο θα κοίταγα και απλούς ιδιοκτήτες σκύλων + εκτροφεία χωρίς διαφήμιση (ίντερνετ).

εκει το ίδιο κουτάβι κοστολογείτε περίπου στα 500

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
denis said:
email σε εμένα σήμερα το πρωί ....

endiaferomai na agorasw ena arseniko rottweiler se poli kali timi kai 8a i8ela na dw kai fotografies kai apo pou mporw na to paralavw to 8elw gia spiti

Δεν έχω κόψει τίποτα, το mail ήρθε έτσι ... 8)
me fiogkaki h xwris 8a to dwseis !!!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
ΜΑΚΗΣ said:
στους ακριβούς έπεσες.

εαν θελήσω να πάρω τέτοιο σκύλο θα κοίταγα και απλούς ιδιοκτήτες σκύλων + εκτροφεία χωρίς διαφήμιση (ίντερνετ).

εκει το ίδιο κουτάβι κοστολογείτε περίπου στα 500
Πάνω από 300 € δεν μπορούν να πουλήσουν με τίποτα στους πατριώτες τους τα κουτάβια που πουλούν σε εμάς 700 -800 , για τον λόγο αυτό επιδιώκουν μετά μανίας να βρουν πελάτες σε ξένες χώρες ..
δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω τοις χώρες , τοις γνωρίζετε

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Αυτος που σου εστειλε το email σου ειπε ποια θεωρουσε πολυ καλη τιμη για το αρσενικο ροτβαιλερ?γιατι δεν ειπε απλως καλη τιμη ειπε πολυ καλη τιμη...οπως ειπες και πιο πανω denis αμα θελει να δωσει 300 € καλυτερα να μην το παρει καθολου...το μετα κανεις δεν το σκεφτεται δηλαδη?πως θα το ταισει?πως θα το μεγαλωσει?πως θα το εκπαιδευσει κ.τ.λ.?ολα αυτα ειναι εξοδα.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
πολύ καλή τιμή, λογικά είναι ακόμα φθηνότερα!!!

Λοιπόν, να του ζητήσεις 1200 ευρώ, λέγοντάς του ότι το συγκεκριμένο σκυλί κάνει πάνω από 2800, και του το δίνεις σε πολύ καλή τιμη ευκαιρίας μόνο 1200!!!

Δεν ξέρεις ποτέ, μπορείνα πιάσει το κόλπο...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
denis γιατί δεν δίνεις το μειλ του στην LUNA07 να επικοινωνήσει μαζί του και να μας πει μετά αυτή ως ουδέτερη εντυπώσεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Για να σου απαντησω Μακη μου,πρεπει να μου πεις πως το εννοεις αυτο που ειπες?Εεεε :?: :?: :?: γιατι το ειπες αυτο :?: :?: :?: (τα πιανω με την δευτερη απ'οτι καταλαβες) :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Σε καμία περίπτωση υποτιμητικά ή για να σε κοροιδέψω (εαν αυτό κατάλαβες)

απλώς επειδή ο denis (υποθέτω) δεν θα μπει στον κόπο να απαντήσει καλό θα ήταν να επικοινωνούσε κάποιος τρίτος (εδώ μπαίνεις εσύ) και αφού όμορφα και ωραία του εξηγούσες τι υποχρεώσεις συνεπάγετε ένας σκύλος να μας έλεγες τις εντυπώσεις σου ύστερα.

ίσως με την μαρτυρία κάποιου τρίτου να ΄πείθωνταν ΄καποιοι κακόπιστοι που δεν πιστεύουν αυτά που οι έλληνες εκτροφείς γράφουν (περί αντυμετώπισης τους από τον κόσμο , τι ακούν καθημερινά κ.λ.π.)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Αφου τα εξηγησες ωραια Μακη μου να σου πω,δεν θα ειχα προβλημα να μιλησω με ενα τετοιο ατομο αλλα σιγουρα θα τα επαιρνα στο κρανιο και θα μαλλωνα στην τελικη.Ουτε εγω θα απαντουσα σε ενα τετοιο μηνυμα μπορει να μην ειμαι εκτροφεας αλλα γνωριζω πολυ καλα τι παιζεται γι'αυτο και ολα μου τα σκυλια τα εχω παρει απο εκτροφεις και πληρωνα οσο οσο ειτε με χαρτια ειτε χωρις εν γνωση μου.Αυτος που εστειλε το μηνυμα στον denis θα καταλληξει σε pet shop για να κανει τα παζαρια του αν βεβαια το θελει τοσο πολυ το συγκεκριμενο σκυλι.Λετε να παρω κι εγω ενα?Εχουν αρχισει να μου αρεσουν απο τις πολλες συζητησεις που διαβαζω :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πίστεψε με αξίζει (στην αρχή τουλάχιστον)

δεν έχει να κάνει με το παζάρι όσο με όσα θα ακούσεις γενικά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ