matilda
εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να σου πω εαν οι τιμές είναι φυσιολογικές.
επίσης λόγω ΄ιδιότητας΄ξέρω άλλες τιμές.
ξέρω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζοντε πολύ περισσότερα των 3000 για να πάρεις επιβήτορα στον οποίο θα κάνουν ουρές και ΣΙΓΟΥΡΑ να είσαι σε άλλη χώρα.
εδώ μπορείς να διαπιστώσεις πολύ εύκολα ότι οι εκτροφείς δεν ΄προτιμούν΄τα σκυλιά άλλων Ελλήνων εκτροφέων (τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε).
η αρχική ιδέα απορία μου ήρθε ως εξείς
α) από τις αγγελίες που έβαλα και οι άνθρωποι εκεί θεωρούν ΄λογικο ΄ να πληρώσουν 100 - 200 ευρώ.
β) από ένα κύριο ο οποίος προσπαθούσε στην dianna να αγοράσει ένα κουτάβι ροττ μπροστά μου.
όταν η ιδιοκτήτρια του είπε ότι δεν το πουλάει αυτός της λέει
΄δηλαδή εαν σου δώσω τώρα 300 ευρώ δεν θα μου το δώσεις ????΄
δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα στο 300 ευρώ
γ) από εμένα εχτές.
ο οποίος έγραψα στον oscar
γιαυτό και έκανα την ερώτηση.
επίσης επειδή ξέρω τιμές τόσο εσωτερικού από διάφορες φυλές όσο και εξωτερικού δεν θα είμουν και τόσο αμερόληπτος.
παρόλα αυτά θα ΤΟΛΜΟΥΣΑ να έλεγα ότι αναλόγος προσόντων μια ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για ένα κουτάβι θα ήταν 800-1200.
όταν λέω παγκοσμίως το εννοώ
δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνω λιγότερα λεφτά για το ΄ιδιο΄κουτάβι επειδή προέρχετε από Ουγγαρία και περισσότερα επειδή προέρχετε από Γερμανία.
η διακύμανση που βάζω είναι ποιότητα - ράτσα - όνομα εκτροφείου κ.λ.π
εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να σου πω εαν οι τιμές είναι φυσιολογικές.
επίσης λόγω ΄ιδιότητας΄ξέρω άλλες τιμές.
ξέρω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζοντε πολύ περισσότερα των 3000 για να πάρεις επιβήτορα στον οποίο θα κάνουν ουρές και ΣΙΓΟΥΡΑ να είσαι σε άλλη χώρα.
εδώ μπορείς να διαπιστώσεις πολύ εύκολα ότι οι εκτροφείς δεν ΄προτιμούν΄τα σκυλιά άλλων Ελλήνων εκτροφέων (τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε).
η αρχική ιδέα απορία μου ήρθε ως εξείς
α) από τις αγγελίες που έβαλα και οι άνθρωποι εκεί θεωρούν ΄λογικο ΄ να πληρώσουν 100 - 200 ευρώ.
β) από ένα κύριο ο οποίος προσπαθούσε στην dianna να αγοράσει ένα κουτάβι ροττ μπροστά μου.
όταν η ιδιοκτήτρια του είπε ότι δεν το πουλάει αυτός της λέει
΄δηλαδή εαν σου δώσω τώρα 300 ευρώ δεν θα μου το δώσεις ????΄
δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα στο 300 ευρώ
γ) από εμένα εχτές.
ο οποίος έγραψα στον oscar
ύστερα κατάλαβα ότι το φθηνό - φυσιολογικό - ακριβό είναι κατι ΠΟΛΥ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της οικονομικής κατάστασης του καθενός.άσε που τα συγκεκριμένα είναι και ΄μη εμπορεύσιμα΄ άρα φθηνά
γιαυτό και έκανα την ερώτηση.
επίσης επειδή ξέρω τιμές τόσο εσωτερικού από διάφορες φυλές όσο και εξωτερικού δεν θα είμουν και τόσο αμερόληπτος.
παρόλα αυτά θα ΤΟΛΜΟΥΣΑ να έλεγα ότι αναλόγος προσόντων μια ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για ένα κουτάβι θα ήταν 800-1200.
όταν λέω παγκοσμίως το εννοώ
δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνω λιγότερα λεφτά για το ΄ιδιο΄κουτάβι επειδή προέρχετε από Ουγγαρία και περισσότερα επειδή προέρχετε από Γερμανία.
η διακύμανση που βάζω είναι ποιότητα - ράτσα - όνομα εκτροφείου κ.λ.π