Πρώτο βράδυ με την Εμυ!!

nikkaps

Member
8 Μαρτίου 2018
20
64
32
Θεσσαλονίκη
Θα σε ρωτήσω κάτι. Της έχεις δώσει χαπάκι για τα σκουλήκια; Ίσως κάνω λάθος αλλά σε μια φωτογραφία σαν να είδα λίγο φουσκωμένη την κοιλιά της.
Ναι της δινουμε μια αλοιφή γιατι βρηκαμε σκουλικια στα κακα της, μας την εδωσε ο κτηνιατρος,

nikkaps

Member
8 Μαρτίου 2018
20
64
32
Θεσσαλονίκη
Θέλω λίγο την βοήθεια των πιο έμπειρων. Ενώ όπως είχα γράψει έδειχνε να πηγαίνει μόνο στην πάνα ξαφνικά σταμάτησε και πηγαίνει πάνω στα χαλια... Τι να κάνω;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.063
Θέλω λίγο την βοήθεια των πιο έμπειρων. Ενώ όπως είχα γράψει έδειχνε να πηγαίνει μόνο στην πάνα ξαφνικά σταμάτησε και πηγαίνει πάνω στα χαλια... Τι να κάνω;
η αληθεια τα χαλια σε ηλικια νηπιακη τα ξεχνας. Δε παιζει να μην υπαρχουν ατυχηματα εκτος πανας. Και το χαλι δε μπορεις να το πλενεις ολημερις με ξυδια και αποσμινες, αρα θα μεινει οσμη και θα ξαναπαει.
Γνωμη μου μη τον αφηνεις ανεξελεγκτο σε ολο το σπιτι, αφαιρεσε τα χαλια στο δωματιο που κινειται και καθεστε, συνεχισε σε ενα σημειο να εχεις μονιμα 2-3 πανες για αρχη π.χ ενα χωλ, πισω απο μια μπαλκονοπορτα. Εμενα με βολεψε εξαρχης το μπαλκονι γιατι ημουν μαζι του συχνα, πανα ελαχιστα χρησιμοποιησα, αν ηθελε ανοιγα τη πορτα και πηγαινε. Μετα το παιχνιδι, μετα τον υπνο, μετα το φαι να ξερεις θα θελει να κανει αναγκες αρα φροντισε να ειναι ή να τον οδηγησεις κοντα στο σημειο/πανες. Καθαριζε καλα με ξυδι, αφουγγαρισμα αποσμινη τα σημεια εκτος πανας που θα υπαρξουν ατυχηματα, επιβραβευσε οταν παει στη πανα και σιγα σιγα θα το παρει το κολαι. Μολις αρχισετε τις βολτες και μαθει εξω θα το κοψει απο μονος του μεσα, 2-3 μηνες ειναι υπομονη.

Last edited:

nikkaps

Member
8 Μαρτίου 2018
20
64
32
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστω για τις συμβουλες!!!! Ενα ακομα θεμα ειναι οτι κλαιει πολυ και ασταματητα οταν μένει μονη ... αναγκαστικά ομως πρεπει να μεινει 8 ωρες καθημερινά ... καμια συμβουλη επαυτου;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.063
Ευχαριστω για τις συμβουλες!!!! Ενα ακομα θεμα ειναι οτι κλαιει πολυ και ασταματητα οταν μένει μονη ... αναγκαστικά ομως πρεπει να μεινει 8 ωρες καθημερινά ... καμια συμβουλη επαυτου;
ψαξε πανω δεξια στην αναζητηση για αγχος απογχωρισμου.... Θα βρεις πολλα θεματα. Γενικα στην αναζητηση πληκτρολογεις οτι σε ενδιαφερει, τικαρεις το αναζητηση μονο τιτλων για να εχεις πιο σχετικα αποτελεσματα και στρωνεσαι στο διαβασμα :D

Γενικη συμβουλη θα ελεγα να φροντισεις απο τωρα ,ωρα μη κοινης ησυχιας να μην ενοχλεις, να φευγεις συνεχως για μικρα διαστηματα. Χωρις δραματα και ετοιμασια, χαιρετουρες , ανοιγεις τη πορτα σα αν μη συμβαινει τιποτα, φευγεις επιστρεφεις σε 15/μιση ωρα, δε δινεις σημασια μεχρι να ειναι ηρεμο. Εγω το εκανα συνεχεια απο τη πρωτη ωρα που ηρθε εδω πριν δεθει μαζι μου, εφευγα 5-6 φορες την ημερα για δεκαλεπτα αρχικα μισσωρα κ.τ.λ και δεν ειχαμε δραματα μετα ποτε.