@Hammer
Ελπίζω να ζεις - μετά τη χρήση αυτού του πράγματος.
Το είχα φτιάξει κάπου τον Απρίλιο και το είχα ξεχάσει στο βάθος ενός ντουλαπιού. Σήμερα το έβγαλα και το σούρωσα.

Καταλαβαίνω πια γιατί χρησιμοποιείται και στη μαγεία. Το κατάλαβαν και οι γείτονες που έφυγαν μόλις άνοιξα το μπουκάλι - προς το παρόν κι εγώ έχω μετακομίσει στη βεράντα.
Επειδή το χα ξεχάσει από Απρίλιο - και δεν ανακάτευα όπως έγραφαν οι οδηγίες - μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή να το αδειάσω στο βόθρο?
Αυτό το πράμα το το βάζεις στο σκύλο 1-2 σταγόνες? Ή ψεκάζεις? (το 2ο δεν βλέπω να το κάνω εκτός αν τους ψεκάσω και φύγουν απ' το σπίτι).
Χαχα δυνατό ε;
Όσο πιο πολυ καιρό μένει τόσο πιο δραστικό γίνεται πιστεύω, πιο πολύ μπόχα!
Θα έλεγα ότι την συνηθίζεις τη μυρωδιά μετά απο ενα διάστημα, αλλά δεν ισχύει, συνεχίζει να βρωμάει το ίδιο...
Εχω άρβυλα και σακίδια που δεν πρόκειται να φύγει αυτή η μυρωδιά ποτέ απο πάνω τους...
Ελα όμως που δουλεύει το άτιμο!
Το αραιώνω με νερό, ανάλογα με το χρόνο που θα περάσω έξω και την περιοχή που θα πάω, από μισό μισό(το πιο δυνατο) μέχρι ας πούμε ένα τέταρτο για πιό λάϊτ καταστάσεις, και ψεκάζω παντού εκτός απ το κεφάλι. Πιστεύω οτι ενα δυνατο ψεκασμα κραταει σχεδον μια ολοκληρη μερα αν δεν κυλιστει ο σκυλος σε χωματα, αμμο, λασπες κτλ
Δεν εχω δοκιμάσει σε σταγόνες ή πχ ενα μαντιλι ελαφρως ποτισμενο, δεμενο στον λαιμο(σαν περιλαιμιο). Δεν εχω αμφιβολια οτι θα δουλεψει κι ετσι(απωθητικα μονο), αλλα με το ψεκασμα πιστευω δρα και απεθειας στο εντομο.
Ξεκινα συντηρητικα στα σκυλια, αραιωμενο και μονο σε ενα σημειο αρχικα για να δεις αντιδρασεις, στο δερμα, οχι την αντιδραση του σκυλου...
Ο σκυλος μετα απο το πρωτο φσσσττ που θα μυρισει τι του ριχνεις θα τρεχει και δεν θα ξερει που να χωθει