Δεν παθαινουν ολα τα σκυλια με προπλαν θεμα με τους αδενες- αλλα στην δικια μας περιπτοση ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι μαλλον και απο κει και περα δεν συνερχοταν με τιποτα.Εντάξει, άμα δεν είχα δει αυτό το θέμα ούτε που θα την είχα ψιλιαστεί. Ευχαριστώ ρε παιδια! Μόλις αδειάσαμε τους αδένες μας κι εμείς. Και άρχισε με Pro Plan είπες FrenchieFan εε..? Χμμμ.. Εμένα ρε γμτ μια-δυο χούφτες τρώει συνήθως μαζί με το μαγειρευτό του, τόσο πολύ να έπαιξε ρόλο?
Πάντως βλέπω πιο πάνω ότι φταίνε τα συνεχόμενα μαλακά κόπρανα, πρόβλημα που εμείς το χουμε συχνά και ακόμα δεν έχω βρει την αιτία....
Κάτι άσχετο: μόλις τώρα στο γυρισμό από την κτηνίατρο πέρασα από το μοναδικό μαγαζί που ψωνιζουμε μαζί με τον Άρη και ο ιδιοκτήτης με το καλησπέρα του δωσε ένα αμύγδαλο (ωμό, ανάλατο). Δεν τον πρόλαβα, μετά του την είπα ευσχήμως, παίζει να τον πειράξει?
Το εαν πειραζει το αμυγδαλο εξαρταται ατομικα απο τον σκυλο. Η πρωτη μου γαλλιδα εκανε 3 μερες διαρροια εαν ετρωγε εναν ξηρο καρπο, ασχετο απο το ειδος ( αραπικο, αιγινητικο, καρυδη, αμυγδαλο πχ) ενω οι τωρηνες μου γουρουνες τα κατεβαζουν χωρις προβλημα και τα βλεπο την επομενη και ξανα στα κακακια τους αχωνευτα.