Πρωκτικοί αδένες

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εντάξει, άμα δεν είχα δει αυτό το θέμα ούτε που θα την είχα ψιλιαστεί. Ευχαριστώ ρε παιδια! Μόλις αδειάσαμε τους αδένες μας κι εμείς. Και άρχισε με Pro Plan είπες FrenchieFan εε..? Χμμμ.. Εμένα ρε γμτ μια-δυο χούφτες τρώει συνήθως μαζί με το μαγειρευτό του, τόσο πολύ να έπαιξε ρόλο?
Πάντως βλέπω πιο πάνω ότι φταίνε τα συνεχόμενα μαλακά κόπρανα, πρόβλημα που εμείς το χουμε συχνά και ακόμα δεν έχω βρει την αιτία....

Κάτι άσχετο: μόλις τώρα στο γυρισμό από την κτηνίατρο πέρασα από το μοναδικό μαγαζί που ψωνιζουμε μαζί με τον Άρη και ο ιδιοκτήτης με το καλησπέρα του δωσε ένα αμύγδαλο (ωμό, ανάλατο). Δεν τον πρόλαβα, μετά του την είπα ευσχήμως, παίζει να τον πειράξει?
Δεν παθαινουν ολα τα σκυλια με προπλαν θεμα με τους αδενες- αλλα στην δικια μας περιπτοση ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι μαλλον και απο κει και περα δεν συνερχοταν με τιποτα.

Το εαν πειραζει το αμυγδαλο εξαρταται ατομικα απο τον σκυλο. Η πρωτη μου γαλλιδα εκανε 3 μερες διαρροια εαν ετρωγε εναν ξηρο καρπο, ασχετο απο το ειδος ( αραπικο, αιγινητικο, καρυδη, αμυγδαλο πχ) ενω οι τωρηνες μου γουρουνες τα κατεβαζουν χωρις προβλημα και τα βλεπο την επομενη και ξανα στα κακακια τους αχωνευτα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.730
7.229
Ουφ, δηλαδή τουλάχιστον αν τον πειράξει θα είναι μικρές οι συνέπειες.

Τώρα από ότι καταλαβαίνω μένει να συνεχίσω την αναζήτηση του τι προκαλεί τόσο συχνά μαλακά κόπρανα, γιατί αυτό προκάλεσε και το μάζεμα εκκρίματος στον αδένα, σίγουρα (και είναι και ο λόγος που άρχισα να παρακολουθώ το φόρουμ).

Ευχαριστώ πολύ FrenchieFan!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
επειδή έπεσα στο θέμα και με ενδιαφέρει λίγο ,τα βράδια κάποιες φορές γλύφεται πίσω και μυρίζει λίγο έντονα.αυτό σημαίνει πώς θέλουν καθάρισμα?:p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πιθανος. Αμα σηκωσεις την ουρα και στης δυο μεριες διπλα στον προκτο αριστερα και δεξια προβαλλουν δυο ¨"μπαλακια" θελουν. Βεβαια θελει λιγη εξασκηση να τα βρεις και ακομα πιο πολυ να τους αδειασεις.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Εδώ και μερικές μέρες ο Lupus έγλυφε για πολύ ώρα τον ποπό του και είδα οτι είχε κοκκινίσει. Νόμιζα οτι θα θέλουν άδειασμα οι αδένες του, πήγαμε στον γιατρό και μας είπε οτι δεν θέλουν άδειασμα, αλλά είναι πολύ ερεθισμένοι. Μας έδωσε μία αντισυπτική αλοιφή για 10 μέρες και είπε αν δεν δούμε βελτίωση θα δώσουμε αντιβίωση.(πάλι.......)

Ο γιατρός δεν μου έδωσε κάποια απάντηση γιατί συνέβη αυτό. Έχουμε αλλάξει μάρκα τροφής, αλλά είμαστε στο ενάμισυ τσουβάλι, αν ήταν από αυτό θα τον έπιανε νωρίτερα νομίζω. Τα κακά του είναι πάντα σκληρά. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Παιδιά καλησπέρα έχω πάλι πρόβλημα με τον μικρό!
Τις 2 τελευταίες μέρες παρατηρούσα κάτι σαν κύστη στον ποπό του, πήρα τον κτηνίατρο και μου είπε ότι είναι οι πρωκτικοί αδένες που "φουσκώνουν" καμιά φορα και ίσως να περάσει μόνο του, αν όχι να τον πάω από 'κει! Σήμερα όμως όπως έπαιζε στη βεράντα πρέπει να του έσπασε (?) και έχει γεμίσει ο τόπος αίμα! Το πρήξιμο δεν έχει φύγει, είναι σα να έχει μια σχισμούλα πάνω στο πρήξιμο και από εκεί βγαίνει αίμα! Τι να κάνω??? Πήρα τον κτηνίατρο και έχει χειρουργείο!! Έψαξα για άλλο εδώ κοντά και ανοίγουν όλοι μετά τις 5!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εαν εχει οντος σκασει αποστημα στον πρωκτικο θα χρειαζεται μαλλον αντιβιωση!

Καλα- γιατι δεν τον πηγες, οταν ειδες οτι ηταν "καπος"?
Ειναι τρελος πονος αυτος!~

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Δε τον πήγα γιατί ήταν μεσημέρι πάλι οπότε πήρα το γιατρό στο κινητό του και μου είπε σε πρώτη φάση να το αφήσω μήπως φύγει μόνο του... Πάντως δε φαίνεται να πονάει...
Αλλά πολύ αίμα ρε γαμ....! Και δε φτάνει αυτό, δεν έχει υποχωρήσει κιόλας η "κύστη!" Νομίζω δεν έχει μικρύνει καν! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μέχρι να τον πάω στο γιατρό?????

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Προχτές τον πήγα για το ποδαράκι του και δεν ήταν τόσο έντονο, φαινόταν σα να είναι ερεθισμένος ο ποπός του... Τι να πω, μάλλον δεν το είδε αλλά δε τον κατηγορώ, ειλικρινά έπρεπε να το παρατηρήσεις για να το δεις... Χτες "φούσκωσε" πιο πολύ και όταν τον πήρα μου είπε αυτό που έγραψα παραπάνω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog