Αν κανει συνεχεια μαλακα πιθανον στο μελλον να εχει θεμα... βρες μια τροφη που τα κακα του να ειναι σκληρα και στερεα.Αχ,λαθος εκανα...ηθελα να γραψω οτι κανει μαλακα κοπρανα..
Αν κανει συνεχεια μαλακα πιθανον στο μελλον να εχει θεμα... βρες μια τροφη που τα κακα του να ειναι σκληρα και στερεα.Αχ,λαθος εκανα...ηθελα να γραψω οτι κανει μαλακα κοπρανα..
Δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω επί του θέματος, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τί ακριβώς εννοείς με την παραπάνω πρόταση γιατί δεν κατάλαβα!Επαθε μολυνση,αδειαζουν μονοι τους με πολυ υγρο και δεν ξερω τι φταιει.
Το ιδιο προβλημα ειχα με την πρωτη μου γαλλιδα ( φλέγμονες, αδειαζαν μονοι τους) !! Σε βαθμο που σκεφτομουνα να της αφαιρεσω χειρουργικα τους πρωκτικους αδενες. Εαν δεν τους αδειαζα μια φορα την εβδωμαδα τουλαχιστον αφηνε σταμπες ( βρομερεεεεες) παντου, οπου καθοταν!Γνωριζει καποιος κατα ποσο ειναι αληθης ο συσχτετισμος των προβληματικων πρωκτικων αδενων με την ξηρα τροφη?
Σε σκυλο με κανονικα σχηματισμενα κοπρανα ,εχω τον τελευταιο καιρο μεγαλο προβλημα. Επαθε μολυνση,αδειαζουν μονοι τους με πολυ υγρο και δεν ξερω τι φταιει. Η κτηνιατρος μας προτεινε αλλαγη τροφης αλλα δεν θεωρισα οτι συσχετιζεται αμεσα αφου τα κοπρανα ειναι σφιχτα κ σχηματισμενα. Τωρα που εχω παλι προβλημα το ξανασκευτομαι.
Καθε σκεψη...ευπροσδεκτη!