Προσοχή, μεγάλη απάτη(αγορά κουταβιού από Καμερούν

galini

New Member
17 Φεβρουαρίου 2012
1
0
pedia kai ego psaxno koytavi kai moy simvi to idio

Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε ένα κουτάβι εδώ μέσω του γραφείου μας που πρέπει να παραδοθεί σε εσάς και την παράδοση θα γίνει μόνο εάν το ποσό των 150 ευρώ δεν έχουν καταβληθεί τα έξοδα μεταφοράς των κουταβιών. Επίσης, κοντά στο σπίτι, γιατί μετά την πληρωμή έχει πτήσης και του Αρχηγείου της θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το κουτάβι θα παραδοθεί σε σας και σε ποια χρονική στιγμή, επίσης, να θυμάστε ότι τα στοιχεία της πτήσης για το κουτάβι θα σας δοθεί μόνο αν καταβληθεί το ποσό των 150 ΕΥΡΩ και στείλτε μας τον αριθμό MTCN ή σαρωμένες την παραλαβή της πληρωμής και στείλτε το σε μας έτσι ώστε να μπορεί να γυρίσει για να πετάξει το κουτάβι.

Κτηνίατροι μας έχουν γίνει όλες οι δοκιμές για την υγεία και διαπίστωσε ότι όλα είναι εντάξει με τα κουτάβια σας. Έτσι είμαστε έτοιμοι να πλοίο το κουτάβι σας. Θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 150 ΕΥΡΩ, όπως οι πληρωμές για την πτήση του κουταβιού και τα έξοδα για αεροπορικό εισιτήριο και την παράδοση του το κουτάβι σας για να μεταφερθούν σε σας και στη συνέχεια να παραδοθεί στη διεύθυνση του σπιτιού σας. Θα σας δώσουμε τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε για να καταβάλετε αυτό το ποσό. Σημειώστε ότι η πτήση δεν μπορεί να γίνει εάν το κόστος των 150 ευρώ ως αμοιβή μεταφοράς δεν καταβάλλεται στο όνομα και τη διεύθυνση του ταμία έχουμε δίνονται παρακάτω. μόλις η πληρωμή επιβεβαιώνεται το κατοικίδιο ζώο θα φύγει την επόμενη πτήση για τη θέση σας. Έχουμε σημειώσει τη διεύθυνση πληρωμής παρακάτω.

Αγαπητοί πελάτες σε σχέση με τα προσωρινά προβλήματα των τραπεζικών υπηρεσιών, σας ζητούμε να κάνετε την πληρωμή μέσω Western Union. Θα πρέπει να πάτε στο πλησιέστερο δυτική όχθη της Ένωσης να καταβάλει την πληρωμή του λογαριασμού θα σας παρέχουμε κατωτέρω.

Σημειώστε ότι οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μικρότερο από 1.000 euro θα πρέπει να δοθεί σε έναν από τους λογαριασμούς μας στο εξωτερικό. Οι λογαριασμοί αυτοί περιλαμβάνουν ::::: Νότια Αφρική, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ντάκα, το Μεξικό, τη Βενεζουέλα, το Περού, την Ιαπωνία, το Καμερούν ........ Αυτό οφείλεται σε μια παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε τα αλλοδαπά υποκαταστήματα μας, γι 'αυτό θα πρέπει να αναμένεται να μεταφέρει τα χρήματα στο Καμερούν.

ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ έδρα ΜΕΣΩ WESTERNUNION

ime poli evxaristimeni poy vrika ta minimata sas kai katalava ati ine apati

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κι εμείς χαιρόμαστε που είσαι ευχαριστημένη και καλώς ήρθες στο φόρουμ, αλλά...τα greeklish απαγορεύονται ;):)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
χαχαχα..του λεει ειμαι αθηνα τωρα....χαχαχα...καλα ενταξει πες της....συνεχισε το ειμαι πλυ περιεργη να δω αν θα απανησει καταρχην και μετα να δω τι θα πει...:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αυτό οφείλεται σε μια παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε τα αλλοδαπά
υποκαταστήματα μας, γι 'αυτό θα πρέπει να αναμένεται να μεταφέρει τα χρήματα στο
Καμερούν.
και θα περιμενεις....θα περιμενεις....

tzelis

New Member
21 Δεκεμβρίου 2012
3
0
καλημερα παιδια την ψιλοπατησα και γω με τους τυπους απο το καμερουν οπου τους εδωσα τα στοιχεια μου χωρις πληρωμη και με εκβιαζουν οτι κατηγορουμε για εγκαταληψη κουταβιου αν δεν στειλω την πληρωμη ...ισχυει κατι τετοιο εφοσον δεν εχω υπογραψει τιποτα?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
419 Eater - The largest scambaiting community on the planet!

Όσοι ξέρετε αγγλικά κ έχετε όρεξη για διάβασμα θα λιώσετε στο γέλιο.

(419 είναι ο κωδικός για την απάτη στη Νιγηρία από την οποία και προέρχονται οι απατεώνες.Συνοπτικά το παραπάνω site έχει ιστορίες με τέτοιους απατεώνες που πάνε για μαλί κ βγαίνουν κουρεμένοι.Αυτού του είδους τα scams είναι από τα πιο διαδεδομένα κ πιο γνωστά)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα ακυρα μερη που "βρισκονται" οι απατεωνες αλλα και και το οτι δεν υποψιαζονται τιποτα τα θυματα που την πατανε. Πολλοι απο τα θυματα στοιχηματιζω οτι δεν ξερουν καν που ακριβως ειναι το Καμερουν. Παρολα αυτα στελνουν τα λεφτα τους σε αγνωστους στο πουθενα. Μετα φταιει ο κλεφτης...

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
καλημερα παιδια την ψιλοπατησα και γω με τους τυπους απο το καμερουν οπου τους εδωσα τα στοιχεια μου χωρις πληρωμη και με εκβιαζουν οτι κατηγορουμε για εγκαταληψη κουταβιου αν δεν στειλω την πληρωμη ...ισχυει κατι τετοιο εφοσον δεν εχω υπογραψει τιποτα?
θα πας να κάνεις 2 κλικ για να βοηθησεις τα παιδια στον σεισμό στην Αιτη και όλα θα πάνε καλα χααχ

πέρα απο την πλάκα μην τσιμπάς. δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και ούτε μπορούν να σε εκβιάσουν. Πέξτο και εσυ μουρλος να φοβηθουν. Πέσε οτι θες το τηλεφωνο τους να τους ρωτησεις 2-3 πράγματα
πάρε με αποκρυψη και πέσε οτι είσαι απο την διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
θα πας να κάνεις 2 κλικ για να βοηθησεις τα παιδια στον σεισμό στην Αιτη και όλα θα πάνε καλα χααχ

πέρα απο την πλάκα μην τσιμπάς. δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και ούτε μπορούν να σε εκβιάσουν. Πέξτο και εσυ μουρλος να φοβηθουν. Πέσε οτι θες το τηλεφωνο τους να τους ρωτησεις 2-3 πράγματα
πάρε με αποκρυψη και πέσε οτι είσαι απο την διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Ναι βεβαια, να μην πληρωσει και διεθνη κληση για να κανει φαρσα σε απατεωνες? :rolleyes:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δείτε εδώ το βίντεο με έναν αφρικανό απατεώνα,από αυτούς που στέλνουν τα ψεύτικα emails.

Συνοπτικά η ιστορία έχει ως εξής:

Ο απατεώνας έστειλε ένα από τα γνωστά email που εξαπατούν τον κόσμο,υποδυόμενος έναν ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή,ο οποίος ήθελε να μοιράσει τα πλούτη του σε ιδρύματα πριν πεθάνει.Ζητούσε λοιπόν από τα ανυποψίαστα θύματά του,προκειμένου να γίνουν "συνεργάτες" του και να διαχειρίζονται εκείνοι τον πλούτο του κάποια χρήματα.
Για κακή του τύχη όμως,αυτή τη φορά δεν συνομιλούσε με κάποιο πραγματικό θύμα αλλά με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό "φαρσέρ".
Ο φαρσέρ λοιπόν είπε στον απατεώνα ότι είναι ο διευθυντής ενός μεγάλου και γνωστού ομίλου παραγωγής ταινιών.Ο όμιλός του δίνει υποτροφία σε πολλά άτομα ανά τον κόσμο.Άτομα τα οποία θα έκαναν ένα υποκριτικό σκετσάκι οι ίδιοι,από γνωστές ταινίες και φυσικά θα έστελναν το video!

Θυμάμαι είχα διαβάσει παλιά όλη την ιστορία τους,η οποία είχε κρατήσει κάμποσους μήνες με emails και πραγματικά είχα ξεραθεί στο γέλιο.Όχι μόνο έχασε το χρόνο του ο συγκεκριμένος απατεώνας και εξετέθη,αλλά πήρε κ δάνειο για να γυρίσει αυτό το βίντεο που θα δείτε,χρεώθηκε κ έχασε κ λεφτά :)

[video=youtube;awtAKa22AVk]http://www.youtube.com/watch?v=awtAKa22AVk[/video]

tzelis

New Member
21 Δεκεμβρίου 2012
3
0
μου στειλε και ενα πεινακακι με τις ποινες και τα προστιμα και καλα που ειδα εδω το σχετικο θεμα γιατι θα την πατουσα και θα εστελνα πληρωμη .μου εκανε εντυπωση που τους ειπα αν δεχονται να τους κανω την πληρωμη με paypal και δεν δεχτηκαν επειδη δεν αξιζει για το ποσο των 120Ε...τους εστειλα μνμ οτι αν δεν σταματησει να με απειλει θα ειδοποιισω την ιντερπολ και ειπειτα μπλοκαρω το μειλ του και ησυχασα...

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Πάλι καλά που άνοιξα αυτό το θέμα να λες...
Φιλε, βγαλε μια φωτογραφια τον σκυλο σου και πες της αξιολατρευτο το κουταβι που μου εστειλες ευχαριστω πολυ!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Αυτοί οι τύποι ειναι για τρολάρισμα σε βαθμό αηδίας.

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.