Προσοχή, μεγάλη απάτη(αγορά κουταβιού από Καμερούν

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Φυσικά θα της πεις ότι επειδή ήσουν καλεσμένος στο γάμο, χρειάστηκε να πεταχτείς μέχρι το Λονδίνο.

Θα πρέπει να σου στείλει το κουτάβι στο Upyours airport και θα πληρώσεις με την παραλαβή :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
εγω απλα στεναχωριεμαι σκεφτομενος ποσα 150ευρα εχει εισπραξει μεχρι τωρα....
Πού πας μακρυά, κανα δυο μέλη του φόρουμ την πατήσανε ήδη και μάλιστα πρόσφατα...:(

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πάρε ένα τηλέφωνο τη δίωξη και πες τους την ιστορία.
Αν είναι από αμερική το mail δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, αλλά το gmail (google) έχει γραφεία και στην Ελλάδα οπότε λογικά κάτι θα γίνεται.
Θα πας στα γραφεία της ΓΑΔΑ, θα τους δείξεις τα mail και θα σου λένε να μιλάτε μέχρι να μπορέσουν να εντοπίσουν την ip του κτλ.
:)

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Πάρε ένα τηλέφωνο τη δίωξη και πες τους την ιστορία.
Αν είναι από αμερική το mail δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, αλλά το gmail (google) έχει γραφεία και στην Ελλάδα οπότε λογικά κάτι θα γίνεται.
Θα πας στα γραφεία της ΓΑΔΑ, θα τους δείξεις τα mail και θα σου λένε να μιλάτε μέχρι να μπορέσουν να εντοπίσουν την ip του κτλ.
:)
οπως σας εγραψα δεν γινετε τιποτα εγω οταν μιλησα με την διωξη μου ειπαν οτι πρωτα πρεπει να προηγηθει η απατη δηλ.να εχουν παρει τα χρηματα και μετα να γινει καταγγελια κτλ. αλλα ειναι δυσκολο να εντοπιστουν γιατι εχουν gmail αυτη ηταν η απαντηση τους ,εγω φυσικα δεν ειχα στειλει τιποτα και απλως μου ειπαν να μην απαντησω σε νεα mail τους.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Σε παρόμοιο περιστατικό με εμένα (όχι με σκύλο όμως :Ρ ) αυτό μου είχαν πει κι αυτό έκανα.
Ίσως το έχουν αλλάξει τώρα. Δεν ξέρω.
Δούλεψέ την τότε :Ρ
Άστη να "το στείλει" εκεί το κουτάβι :Ρ

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
ιδέα: στο τέλος πες της ότι είσαι από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δούμε τι θα γίνει :$

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γράψε της ότι το κουτάβι έφτασε σώο, είναι μία χαρά, αλλά το "πακέτο" δεν περιείχε τις οδηγίες χρήσεως και μήπως μπορεί να σου τις στείλει γιατί δεν βρίσκεις άκρη αλλιώς ... ;):D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
οπως σας εγραψα δεν γινετε τιποτα εγω οταν μιλησα με την διωξη μου ειπαν οτι πρωτα πρεπει να προηγηθει η απατη δηλ.να εχουν παρει τα χρηματα και μετα να γινει καταγγελια κτλ. αλλα ειναι δυσκολο να εντοπιστουν γιατι εχουν gmail αυτη ηταν η απαντηση τους ,εγω φυσικα δεν ειχα στειλει τιποτα και απλως μου ειπαν να μην απαντησω σε νεα mail τους.
Μπορεί να κάνει ιστορία μέσω Interpol. Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να κάνει την καταγγελία στην Ελλάδα. Αν μάλιστα βγαίνουν από Αμερική (που δεν το ξέρουμε νομίζω, έτσι), εκεί μπορεί κανείς να ειδοποιήσει το FBI. Κάνε την καταγγελία στην Interpol και στη Europol πάντως. Κανα δυο φορές που τους έκανα εγώ καταγγελίες (για άλλες υποθέσεις) τους βουτήξανε αμέσως. Σε μια περίπτωση μάλιστα που ανακάλυψα κάτι που έγινε στην Ελλάδα, δεν ειδοποίησα καν τους Έλληνες, πήγα κατευθείαν Europol (έστειλα email) και μέσα σε μερικές ώρες είχαν κάνει το συγκεκριμένο άτομο τσακτωτό στην Ελλάδα και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία έκανε τη σύλληψη. Όταν πρόκειται για διεθνές δίκτυο κάνεις την καταγγελία σε διεθνή αστυνομία.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Μπορεί να κάνει ιστορία μέσω Interpol. Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να κάνει την καταγγελία στην Ελλάδα. Αν μάλιστα βγαίνουν από Αμερική (που δεν το ξέρουμε νομίζω, έτσι), εκεί μπορεί κανείς να ειδοποιήσει το FBI. Κάνε την καταγγελία στην Interpol και στη Europol πάντως. Κανα δυο φορές που τους έκανα εγώ καταγγελίες (για άλλες υποθέσεις) τους βουτήξανε αμέσως. Σε μια περίπτωση μάλιστα που ανακάλυψα κάτι που έγινε στην Ελλάδα, δεν ειδοποίησα καν τους Έλληνες, πήγα κατευθείαν Europol (έστειλα email) και μέσα σε μερικές ώρες είχαν κάνει το συγκεκριμένο άτομο τσακτωτό στην Ελλάδα και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία έκανε τη σύλληψη. Όταν πρόκειται για διεθνές δίκτυο κάνεις την καταγγελία σε διεθνή αστυνομία.
Εμενα ηταν απο το Καμερουν μου ειχαν δωσει και σταθερο μαλλον τηλ.τηλεφωνικου θαλαμου και κινητο Καμερουν ειχα επικοινωνησει μαζι τους..το ειχα ψαξει..anyway και εγω να βρεθουν ηθελα μακαρι τι να πω...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αμ δεν τις έκανα τις καταγγελίες από Ελλάδα! Από Βέλγιο και Αμερική τις έκανα. :)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Συνεχίζει να μου στέλνει τα ίδια emails, tα προώθησα όλα στην interpol, μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Μπραβο....Περιμενουμε νεοτερα

Υ.Γ: Εστειλες κ τις υποθετικες διευθυνσεις κ ονοματα στην Ιnterpol???

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εμένα ο μεγάλος μου καημός είναι ο Μέγας Ολλανδικός Ορεσίβειος Ιχνηλάτης!!:p:D Μα πουθενά να μην μπορώ να τον βρω?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στα ολλανδικά βουνα Σάρα-τον φυσικό του βιότοπο..:lol:
απο τα βασικά πρέπει να σε ξεκινήσουμε?
λ και ο λο
λ και α λα
να λόλα ένα μήλο ??????????
:p :D:D
:lol:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, είναι όπως λέει και ο Goscinny το "Αστερίξ στο Βέλγιο":

(Και όχι, ΔΕΝ είμαι οφφ τόπικ, κύριοι!! Το ποστ μου αφορά σκύλους, συγκεκριμένα τον Ιντεφίξ!:p:D)

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
αυτη η απατη απο καμερουν κλπ γινεται κ σε αλλες περιπτωσεις..
ειχα ανεβασει μια αγγελια για δουλεια ( ευρεση εργασιας ) κ μου εταζαν λαγους με πετραχειλια..
αλλα φυσικα δεν το συνεχισα...

επισης δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι ολο αυτο το θεατρο..οι αρχες διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος κλπ γνωριζουν τις περιπτωσεις ..μια απλη αναφορα να κανεις.. εχουν τους τροπους να τους πιασουν νομιζω..

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Ρε παίδες εγώ τι να απαντήσω εδώ;; :D

From Dr. Moshood Baye,
Greetings to You,

My Name is Dr. Moshood Baye. I am a banker by profession. I hail from Ouagadougou, Burkina Faso, West Africa. My reason for contacting you is to transfer an abandoned $14, 000, 000.00 to your account.

The owner of this fund died since 1997 with his Next Of Kin. I want to present you to the bank as the Next of Kin/beneficiary of this fund.

Further details of the transaction shall be forwarded to you as soon as I receive your return mail indicating your interest.

Have a great day,
Dr. Moshood Baye.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
πες του αν μπορει να στα στειλει στην ζυριχη οπου διατηρεις τους λογαριασμους σου, εδω τα επιτοκια ειναι χαμηλα :D