Προσεχώς μπαμπάς (γέννα Rott μιάς φίλης)

Status
Κλειδωμένο θέμα

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Σε όποιον και να αναφερόσουν, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Υπάρχουν σαφείς κανόνες περί attitude στο φόρουμ, οπότε είναι δουλειά του Admin να κάνει συστάσεις σε όποιον τους παραβαίνει.

Ορίστηκε κανείς από μας Admin στη θέση του Admin και κάνει συστάσεις σε άλλα μέλη? Με ποιο δικαίωμα κάνουν κάποιοι και μάλιστα ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παρατηρήσεις στους άλλους σχετικά με το ύφος των δημοσιεύσεων τους?
Το post μου ήταν γενικό.

Και φυσικά, ο admin οφείλει να επέμβει όταν κάποιος βρίζει, γίνεται χυδαίος κτλ... όχι αλλού.

Δε μου απαντας όμως στο πραγματικό μου ερώτημα: μήπως "με το καλό", το ζητούμενο (η σωστή κυνοφιλία δηλαδή) διαδίδεται πιο εύκολα;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η προσθαθεια για την προαγωγή της κυνοφιλιας που κανουμε όλοι μας εδω μεσα, γίνεται μόνο εαν καποιος εχει τα αφτιά του ανοιχτά και θέλει να πραγματικά να ακούσει, να αναθεωρήσει και να μάθει (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο φίλος harryf3, που πραγματικά του βγάζω το καπέλο).

Διαφορετικά δεν μπαίνουν στο κεφάλι του οχι με savoir vivre, αλλά ούτε με εγχείρηση.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αυτη η μπουρδα παντως : το πηρα και το εσωσα απο την αμοιρη του τυχη καλα κραττει......μηπως αμα αρχισουν κι οι εκτροφεις να απειλουν : ή το αγοραζεις ή το ευθανατιζω θα εχει πιο πολυ απηχηση το κυνοφιλικο..εεε?:rolleyes:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αυτη η μπουρδα παντως : το πηρα και το εσωσα απο την αμοιρη του τυχη καλα κραττει......μηπως αμα αρχισουν κι οι εκτροφεις να απειλουν : ή το αγοραζεις ή το ευθανατιζω θα εχει πιο πολυ απηχηση το κυνοφιλικο..εεε?:rolleyes:
:)=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

edit

ανθρωπάκι που χειροκροτει ειναι

δεν ξερω γιατι δεν βγαινει σωστα..

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Παιδιά δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν και ούτε θα το κάνω παρότι κάποιοι με ειρωνεύτηκαν.
Rottie, δεν έχω ανάγκη απο χάιδεμα αυτιών, γαργαλιέμαι εύκολα.

Ακόμη κι όταν συγχύζομαι ή με πνίγει το δίκιο, όπως ίσως κάποιους συφορουμίστες εδω μέσα, δεν θα βιαστώ ποτέ να βγάλω συμπέρασμα και να εξαπολήσω το μένος μου ενάντια στον οποιοδήποτε.

Κάθε φόρουμ παγκοσμίως ανάλογα με το τι πραγματεύεται χρησιμοποιεί και κάποιο ύφος/τρόπο έκφρασης. Αλήθεια εδώ τι πραγματεύεστε? Αφού κρίνετε την κίνηση τη δική μου με αυτό τον τρόπο πως θα αντιδρούσατε αν σας έλεγα οτι αυτό εδώ το φόρουμ υποθάλπτει εκτροφείς που μόνο σκοπό έχουν να "μαγγώσουν" ανυποψίαστους φιλόζωους? Οτι πέρα απο τον admin, τα πιο ενεργά μέλη του είναι εκτροφείς και εκπαιδευτές? Θα ορμούσατε να με φάτε.

Σας είπα τι πιστεύω περί byb κλπ, όποιος κατάλαβε την κίνησή μου καλώς. Το σκυλί αυτό γεννήθηκε, αρα υπάρχει αρα αισθάνεται. Δεν θα καταδικάσω το ζώο για την λάθος κίνηση κάποιου ανθρώπου. Αυτό σημαίνει για μένα φιλοζωϊα κύριοι. 'Οταν καταλάβετε να διαχωρίζετε καταστάσεις, να βάζετε όρια και να μην παπαγαλίζετε το ξανασυζητάμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και αντι να χαίρεσε που καποιοι εκτροφείς και εκπαιδευτές βάζουν χρόνο απο τον προσωπικό τους για να βοηθησουν καποιους που οι οποιοι δεν ξερουν και ΘΕΛΟΥΝ να μαθουν παραπονιέσε ??????

εκτροφείς και εκπαιδευτες εχουν τα περισότερα ποστ για να βοηθήσουν καποιους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και παραπονιέσε ????

μηπως θα ήταν καλυτερα να πλήρωνανε ολοι (την πάταγαν οι περισσότεροι) για να μαθαίνανε ??????

Last edited:

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
και αντι να χαίρεσε που καποιοι εκτροφείς και εκπαιδευτές βάζουν χρόνο απο τον προσωπικό τους για να βοηθησουν καποιους που οι οποιοι δεν ξερουν και ΘΕΛΟΥΝ να μαθουν παραπονιέσε ??????

εκτροφείς και εκπαιδευτες εχουν τα περισότερα ποστ για να βοηθήσουν καποιους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και παραπονιέσε ????

μηπως θα ήταν καλυτερα να πλήρωνανε ολοι (την πάταγαν οι περισσότεροι) για να μαθαίνανε ??????
Μα αυτό ακριβώς λέω και γιαυτό το έθεσα έτσι. Συμφωνούμε

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Γιατι δεν πήρες και τα υπολοιπα μηπως εσωζες κανα παραπανω? Τα υπόλοιπα γιατί να έχουν άσκημη μοίρα?

...Εσύ ήξερες και επέλεξες λάθος. Εύχομαι να μην το μετανιώσεις όπως το μετάνιωσα εγώ, να πάνε όλα καλά και να είναι πάντα τυχερό το κουτάβι σου.
Για κάτσε, από τη μία λες ειρωνικά «γιατί δεν πήρες και τα υπόλοιπα» και από την άλλη τον μέμφεσαι για την απόφασή του? Τι πρέπει να γίνουν αυτά τα ζωάκια δηλαδή, να τους κάνουν ευθανασία? Η γνώμη μου είναι ότι το κουταβάκι αυτό είναι ήδη τυχερό που το πήρε κάποιος που νοιάζεται…

Εγώ ξέρω ότι δεν υποστηρίζουμε ό,τι δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Δεν καταλαβαίνω πώς αφ' ενός θεωρείς λάθος την απόκτηση σκύλου από byb και αφ'ετέρου βρίσκεις πως η απόφασή σου ήταν σωστή.
Είναι σαν να λες σε κάποιον που υιοθέτησε ένα παιδάκι που κάποιοι το παράτησαν, ότι υποστηρίζει την εγκατάλειψη βρεφών με την κίνησή του! Ρωτώ κι εσένα λοιπόν, τι έπρεπε να γίνει το σκυλάκι αυτό? Αδέσποτο? Νεκρό?

Και κάτι άλλο: Παψτε να ασχολείστε ΜΟΝΙΜΩΣ με το ύφος των δημοσιεύσεων των άλλων. Δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ και έχει καταντήσει κουραστικό! :mad:

Αν διαφωνείτε κάπου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΤΕ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ και αφήστε το ύφος των άλλων!

Επί της ουσίας φίλε Gismo, ΠΟΥ διαφωνείς?
[FONT=&quot]Για κάποιους άλλους κουραστικό είναι το εριστικό και «ξερολίστικο» ύφος. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να υποδείξει σε κανέναν τι να σχολιάζει. Για μένα, «ουσία» αποτελεί και ο τρόπος που εκφράζεται κανείς, ειδικά στα φόρουμς που η έκφραση γίνεται μόνο μέσω του γραπτού λόγου και πρέπει να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί[/FONT].

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γραψτε την αποψη σας το φιλοζωικο μου μεσα, μου χωρις να κανετε διπλους και τριπλους λογαριασμους..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είναι σαν να λες σε κάποιον που υιοθέτησε ένα παιδάκι που κάποιοι το παράτησαν, ότι υποστηρίζει την εγκατάλειψη βρεφών με την κίνησή του! Ρωτώ κι εσένα λοιπόν, τι έπρεπε να γίνει το σκυλάκι αυτό? Αδέσποτο? Νεκρό?
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Να το αναλάβει ΔΙΑ ΒΙΟΥ αυτός που ευθύνεται για την ύπαρξή του, δηλαδή ο/η "εκτροφέας" του. Δεν είναι ευθύνη κανενός να σώσει το σκυλάκι αυτό. Αδέσποτα προς σωτηρία υπάρχουν πολλά, δόξα τω Θεώ!

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Ορίστηκε κανείς από μας Admin στη θέση του Admin και κάνει συστάσεις σε άλλα μέλη? Με ποιο δικαίωμα κάνουν κάποιοι και μάλιστα ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παρατηρήσεις στους άλλους σχετικά με το ύφος των δημοσιεύσεων τους?
Έχεις μπερδευτεί λίγο. Σε φόρουμ είμαστε, ο καθένας την άποψή του λέει. Αν η άποψή του είναι ότι είσαι εριστικός πχ, θα στην εκφράσει. Με τη δική σου λογική κι εσύ δε θα έπρεπε να λες τη δική σου γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να ορίσουμε κάποιον ανώτατο δικαστή σκύλων να κάνει παρατηρήσεις σε όποιον δεν αγοράζει καθαρόαιμα.

Αυτή η «μπούρδα» σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αλήθεια? Το συγκεκριμένο σκυλάκι απ’ ότι βλέπουμε έπεσε στα χέρια ενός ανθρώπου που το αγαπάει και το φροντίζει ανεξάρτητα από πού το πήρε. Η προσπάθεια να προσβάλεις έναν άνθρωπο που το μόνο που έχει δείξει ως τώρα είναι καλή διάθεση, μόνο εσένα μειώνει, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Προτιμώ τη δική του μπούρδα από τη δική σου, φιλικά πάντα :D

:)=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

edit

ανθρωπάκι που χειροκροτει ειναι

δεν ξερω γιατι δεν βγαινει σωστα..
Πράγματι η ειρωνεία είναι κάτι που πρέπει να χειροκροτείται! Είναι τόσο δύσκολο να ειρωνευτεί κανείς! (Περιμένω τώρα και το δικό μου "κλαπ, κλαπ, κλαπ"...)

Οι εκτροφείς κεδρίζουν με το να δημιουργούν μια καλή εικόνα στο φόρουμ, διοτι συζητάνε με υποψήφιους ΠΕΛΑΤΕΣ. Είναι τουλάχιστον ανόητος όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.

γραψτε την αποψη σας το φιλοζωικο μου μεσα, μου χωρις να κανετε διπλους και τριπλους λογαριασμους..
Αν αυτό το λες για μένα, μιας και είμαι νέο μέλος, έχω να σου απαντήσω δύο πράγματα. Πρώτον, να δεις την ημερομηνία εγγραφής μου. Αν ο λογαριασμός αυτός είχε δημιουργηθεί από το ίδιο άτομο, δεν θα έπρεπε να είναι σημερινός? Εκτός κι αν όσοι μπαίνετε εδώ φτιάχνετε κι έναν δεύτερο λογαριασμό με σκοπό να τον χρησιμοποιήσετε ΑΝ ποτέ διαφωνήσετε με κάποιον lol. Δεύτερον, είναι απλούστατο να τσεκάρει ένας αντμιν τις ip. Τέλος, επειδή το περίμενα ότι θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι είμαι διπλό account του sl8, σας ρωτάω το εξής απλό: Αν συμφωνούσα με τους εκτροφείς θα μου λέγατε το ίδιο ή θα με θεωρούσατε κανονικό newbie και θα με καλωσορίζατε? Ας είμαστε λίγο σοβαροί παρακαλώ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γεια σου Frida! Καλως ηρθες στην ...γιάφκα των επαγγελματιών που ρουφούν το μεδούλι των ανυποψίαστων «φιλόζωων»!

Αν κρίνω από το γεγονός ότι δεν φρόντισες ούτε καν να συστηθείς, αλλά κατευθείαν ανέλαβες εργολαβία την υποστήριξη του φίλου μας Sl8 συμπεραίνω πως είτε ο εν λόγω χρηστης έχει φτιαξει διπλο λογαριασμο και πλεκει ο ιδιος το εγκωμιο του, ειτε έχει βάλει τους κολλητούς του να μας κάνουν πλακα ή είσαι η φίλη «εκτροφεας» απ’ την οποία πηρέ το …διασωθέν κουτάβι.

Όπως και να χει, καλωσόρισες! :)

Φίλε Sl8, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι όχι μονό να καταδικάζεις κάτι που συντηρείς με τις ίδιες σου τις πράξεις σου, αλλά βαφτίζεις αυτή σου την ασυνέπεια «φιλοζωια»!

Αν είσαι τόσο «φιλοζωος» γιατί δεν φρόντισες να σώσεις και τα άλλα κουτάβια ή κάποιο αδέσποτο από το δρόμο?
Μονο για για το κουταβι που ψωνισες σε πήρε ο πονος της «φιλοζωιας» και τα άλλα ας γινουν λίπασμα?
Αυτό είναι ειναι φιλοζωια ειναι υποκρισία. ;)

Παρεμπιπτόντως ούτε κτηνίατρος είμαι, ούτε εκτροφεας, ούτε εκπαιδευτής, ούτε …μίζες παίρνω. Πάνω απ’ όλα όμως δεν είμαι «φιλόζωη». Χάρισμα σου ο τίτλος.

Αισθάνομαι δε τυχερή που έχω την χαρά να είμαι μέλος σε μια διαδικτυακή κυνοφιλικη κοινότητα που συμμετέχουν άνθρωποι με γνώση και αγάπη για τα σκυλιά και με προθυμία απαντούν επί 2,5 χρόνια τις ερωτήσεις μου, με βοηθούν, με ενημερώνουν και με συμβουλεύουν αφιλοκερδώς.

Χάρη σε όλους αυτούς τους ….στυγνούς εκμεταλλευτές που …υποθάλπονται σε αυτό το φόρουμ, έχουμε αρκετοί από εμάς καλύτερη σχέση με τα σκυλια μας.

Δόξα τω θεώ που έχουν πάθει ανοσία στις γενναιες δοσεις απύθμενης βλακείας που δεχομαστε κατα καιρους και συνεχίζουν να είναι μαζί μας με το ιδιο κεφι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αυτή η «μπούρδα» σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αλήθεια? Το συγκεκριμένο σκυλάκι απ’ ότι βλέπουμε έπεσε στα χέρια ενός ανθρώπου που το αγαπάει και το φροντίζει ανεξάρτητα από πού το πήρε. Η προσπάθεια να προσβάλεις έναν άνθρωπο που το μόνο που έχει δείξει ως τώρα είναι καλή διάθεση, μόνο εσένα μειώνει, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Προτιμώ τη δική του μπούρδα από τη δική σου, φιλικά πάντα :D
.
Νισάφι με το "ανεξάρτητα από πού το πήρε". Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι "σώζοντας" ένα καταδικάζουμε ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ?

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Να το αναλάβει ΔΙΑ ΒΙΟΥ αυτός που ευθύνεται για την ύπαρξή του, δηλαδή ο/η "εκτροφέας" του. Δεν είναι ευθύνη κανενός να σώσει το σκυλάκι αυτό. Αδέσποτα προς σωτηρία υπάρχουν πολλά, δόξα τω Θεώ!
Οπότε έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν είχε ευθύνη ούτε υποχρέωση να σώσει ένα σκυλάκι, αλλά παρόλα αυτά το ανέλαβε και το φροντίζει. Για να θεωρηθεί όμως αξιόλογη πράξη κάτι τέτοιο μάλλον έπρεπε περιμένει λίγο ακόμα ώστε να το μαζέψει από το δρόμο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Και στην τελική πες μου εσύ Φρίντα ΓΙΑΤΙ να είναι αξιέπαινη η πράξη του?
Σκύλο ήθελε και μάλιστα καθαρόαιμο.
Καθαρόαιμο πήρε (λέμε τώρα) και μάλιστα τζάμπα!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ λοιπόν! Μη μου λέτε τώρα ότι πήρε το κουτάβι γιατί το λυπήθηκε!!!
Τόσα κουτάβια στο δρόμο και στα σκουπίδια δεν τα λυπήθηκε?
Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie