Προσαρμογή σε νέο χώρο (Γ.Π. 6 μηνών και φύλαξη)

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Εγω φιλε θα προτεινα να σου στείλει ο φίλος κούρος ενα κουτάβι φύλακα ......πιστεύω ειναι η καλυτερη λύση για όλους μας χαχα
Δυστυχως αλλη ειναι η δουλεια μου.Σε αντιθεση με αλλους εγω δεν εμπορευομαι ζωα για να ζησω.
Υπευθυνη η επιλογη του φιλου να δωσει το σκυλο αφου δεν κανει για τη δουλεια που θελει.Θα περασει καλυτερα σε ενα σπιτι που θα το αποδεχτουν για αυτο που ειναι, δηλαδη σκυλος συντροφιας παρα να το καταπιεσουν απατεωνες εκπαιδευτες για να το "μεταμορφωσουν" σε καπταιν αμερικα.

Αδερφε μην κοιταξεις μαλινουα..για τη χρηση που θες δεν κανει..θα κοψει φλεβες.
Ψαξε για πρεσα καναριο..

• Like
Reactions: Nikos_Oo

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Γιατι δεν κανει ενα μαλινουα για φυλαξη χωρου?η αναφερεσαι για τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη?

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Τι έχει ο ιδιοκτητης δλδ;
Τιποτά δεν εχει,μπορει πχ να πει οτι θελει το μαλινουα εμπειρο χειριστη!η δεν κανει στον κηπο ξερω και εγω.απλα πιο πολυ σαν διευκρινηση το εκανα

Nikos_Oo

Active Member
24 Ιανουαρίου 2011
36
15
Καλαματα
Τιποτά δεν εχει,μπορει πχ να πει οτι θελει το μαλινουα εμπειρο χειριστη!η δεν κανει στον κηπο ξερω και εγω.απλα πιο πολυ σαν διευκρινηση το εκανα
Κατάλαβα! Γενικα λιγο που έψαξα έχουν πολυ ενέργεια σε σχέση με τα ΓΠ.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Θεωρουμε διαφορετικο σκυλο Γερμανικο ποιμενικο!απο αυτο που κοιτας εσυ ναι οντως :D

• Like
Reactions: ripper2.1

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI

Βλέπεις που βιάζεσε; χαλάρωσε λιγο ξέχνα για λιγο την φυλαξη
και πάρε τα πράματα απο την αρχη. Μην τον δίνεις το σκυλο
θα κανεις την πατάτα πιο μεγάλη. Μπορει η φυλαξη μετα απο
2-3 χρόνια να μην σε εδιαφερει ή να σου φαίνεται αστια υπόθεση.

Nikos_Oo

Active Member
24 Ιανουαρίου 2011
36
15
Καλαματα
Βλέπεις που βιάζεσε; χαλάρωσε λιγο ξέχνα για λιγο την φυλαξη
και πάρε τα πράματα απο την αρχη. Μην τον δίνεις το σκυλο
θα κανεις την πατάτα πιο μεγάλη. Μπορει η φυλαξη μετα απο
2-3 χρόνια να μην σε εδιαφερει ή να σου φαίνεται αστια υπόθεση.
Να μην με ενδιαφερθεί η φύλαξη;; Αν δεν ήθελα φύλακα θα ειχα κάνει αλλη επιλογή σίγουρα..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Γιατι δεν κανει ενα μαλινουα για φυλαξη χωρου?η αναφερεσαι για τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη?
Οχι μονο του δεν κανει..Αν μενει πολλες ωρες μονο του θα παθει εμπλοκη..δεν κανει για μαντροσκυλο.Αν ηταν με δευτερο σκυλο μαζι ναι.Αν ειναι μες στο χωρο μαζι με τον ιδιοκτητη ναι.Κανει για την περιπτωση του αλλου φιλου που θελει να το παιρνει μαζι του στην τραπεζα.Για την περιπτωση των γυφτων (επειδη δεν πανε ενας ενας) ειναι ποιο καταλληλος ενας σκυλος ποιο ανθεκτικος στα χτυπηματα.Η καλυτερη λυση ειναι πιστευω ενα πρεσα...Γνωμη μου..

Nikos_Oo

Active Member
24 Ιανουαρίου 2011
36
15
Καλαματα
Οχι μονο του δεν κανει..Αν μενει πολλες ωρες μονο του θα παθει εμπλοκη..δεν κανει για μαντροσκυλο.Αν ηταν με δευτερο σκυλο μαζι ναι.Αν ειναι μες στο χωρο μαζι με τον ιδιοκτητη ναι.Κανει για την περιπτωση του αλλου φιλου που θελει να το παιρνει μαζι του στην τραπεζα.Για την περιπτωση των γυφτων (επειδη δεν πανε ενας ενας) ειναι ποιο καταλληλος ενας σκυλος ποιο ανθεκτικος στα χτυπηματα.Η καλυτερη λυση ειναι πιστευω ενα πρεσα...Γνωμη μου..
Τι εννοεις χτυπήματα; Αν ο γύφτος η το πρεζακι δει σκύλο, δε θα μπει καν στη διαδικασία να μπει στο κήπο, αν κάποιος θελει να κανει κακο στο σκύλο και να μπει στο σπιτι με οτι κόστος συνεπάγεται, νομιζω πως οτι σκύλο και να εχεις δε θα το κρατήσει..

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
@Kouros νομιζω εχεις υποτιμηση λιγο τα μαλινουα και τα γ.π!!ή τα εχω εγω πιο ψηλα απο οτι ειναι!παντως για τα μαλινουα απο οσα εχω δει και απο βιντεο που εχω δει νομιζω πως δεν τιθεται θεμα ανθεκτηκοτητας τους...Σε ipo εχω δει να του εχει σπασει το ποδι και να συνεχιζει.σε "αστυνομικο βιντεο"εχθες ειδα ενω δαγκωνει τον κακο να δαγκωνει το μαλινουα γερμανικο απο πισω(οκ συμβαινουν και αυτα κανουν και λαθη καμια φορα τα γ.π:p
:D:p:p)
Συμφωνω και εγω παντως οτι αν σε βαλουν στο ματι δεν γλυτωνεις ουτε με 100 σκυλια φυλακες

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
δεν ξρω πως μου ηρθε αλλα ετσι....μια διαφορα πισω απο τα καγκελα και μπροστα κουρος

Τι δεν θα βρει να πει ;;;; Ωραιο βιντεο Τάσο .....εδωσες πολλες απαντησεις ......αν μια εικόνα ειναι χίλιες λέξεις .....τοτε αυτο το βιντεο ειναι εργασία πτυχίου .....

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
δεν ξρω πως μου ηρθε αλλα ετσι....μια διαφορα πισω απο τα καγκελα και μπροστα κουρος

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπω στο βιντεο..δεν ειδα κανενα σκυλι να ειναι κυριαρχικο...ολα ψιλογαβγιζουν στην ακρη...το τι ειναι φαινεται πριν ανοιξει η πορτα...
Το τουμπανοκαυκασιο (κανενα διασημο εκτροφειο?μπαμπας πρωταθλητης ?)στο τελος ειδικα δεν πλησιαζει καν στην πορτα αλλα γαυγιζει απο τις επαλξεις..
Το δε μαστινο επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου για κορσο και κοπροσκυλα...αχρηστα μαγουλοσκυλα...μηχανες παραγωγης αποβλητων.
Στο σχολασμα θα ανεβασω και εγω ενα απο τα "δικα μου" βιντεο..ετσι για να δειτε και κανενα φυλακα ποτε ποτε..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Μια εξαιρετικη δουλεια απο εναν ''ΣΩΣΤΟ'' εκπαιδευτη ..παρατηρηστε τις διαφορες ρατσες και τις αντιδρασεις τους..
Εχει και καποια καλα ΓΠ (? η μηπως ποιμενικα ανατολικης ευρωπης?)

Εδω ενα σκυλακι πισω απο το φραχτη..προσεξε τη διαφορετικη σταση σωματος και το πως και τι δειχνει οτι θελει..
Και εδω το σκυλακι εξω απο το φρακτη οπου φαινεται ξεκαθαρα τι θελει.

Και εδω ενας πραγματικος φυλακας.Οχι ημιμετρα...

Και αλλη μια εξαιρετικη δουλεια απο τον ιδιο εκπαιδευτη στην ισπανια.Παλι με διαφορες ρατσες.
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του βλεποντας τα.Απο κει και περα στο τελευταιο βιντεο στο 11,56 λεπτο ο εισερχομενος στο χωρο του σκυλου νομιζω (ΝΟΜΙΖΩ?) οτι δεν κοιταει το pedigree .Ολα κρινονται απ το αποτελεσμα και οχι απο το φαινεσθαι..

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
μονο μια παρατηρηση... αλλο το μαστιγιο, αλλο το μπαμπου, αλλο το "νερο", αλλο η κορνα κτλ!
επειδη ενα σκυλι δεν "φοβαται" το μαστιγιο, δεν σημαινει οτι δεν θα "φοβαται" π.χ.το μπαμπου.

π.χ. η κορνα μπορει να σταματησει σκυλια που ειναι φουλ δουλεμενα σε πληθος σεναριων με ποικιλα αντικειμενα.