Προετοιμασία εργασιακού σκύλου? Σοβαρά?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Όπως σωστά επισημαίνει και ο πιο αρμόδιος C. Foukis, πολύ σπεύδουν να "εκμεταλλευθούν" τέτοια γεγονότα...μεμονωμένα περιστατικά που βγαίνουν "στην επιφάνεια" προς προσωπικό συμφέρον. Αρχίζει λοιπόν μια "δαιμονοποίηση" εργαλείων, σπορ, φυλών, κλπ.

Χρειάζεται ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, υπομονή και κοινή λογική ώστε και να "καταδικάσεις" και να σχολιάσεις, αλλά και να μην αφήσεις χώρο "εκμετάλλευσης" σε ανθρώπους που καραδοκούν.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ψυχραιμια ,λογικη,καθαρο μυαλο.Σωστα συμφωνουμε σε ολα αυτα ο καθενας απο την πλευρα του.
Ο συγκεκριμενος εκπαιδευτης χτυπαει με τα χερια του τον σκυλο στην μουρη,τον χτυπαει με βεργα κτλ.
Ειναι αδικαιολογητος τροπος βιας.Σε ολους μας εχει τυχει ο σκυλος να μας βγαλει εκτος εαυτου.Ποτε ομως δεν πηραμε μια βεργα,η τον αρχισαμε στα μπουνιδια.

Η μονη βια που μπορω να δεχθω ειναι η συγκρατημενη χρηση πνιχτη.Οχι για να μαρτυρησει ο σκυλος το γαλα που ηπιε αλλα σαν το τελικο σταδιο ανοχης.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Η μονη βια που μπορω να δεχθω ειναι η συγκρατημενη χρηση πνιχτη. Οχι για να μαρτυρησει ο σκυλος το γαλα που ηπιε αλλα σαν το τελικο σταδιο ανοχης.
...καμμιά κλωτσιά, έτσι, "ελαφριά"?:cool::D

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εμένα δεν με χαλάει και τόσο το βίντεο με το μαλί και θεωρώ υπερβολικές τις αντιδράσεις...
Χωρίς ήχο δεν μπορώ να καταλάβω πόσες τρώει το σκυλί...αν είναι στον αέρα..κλπ..ούτε βλέπω φάπες-ΦΑΠΕΣ...,
Ο σκύλος μου...όταν παίζουμε "φάπες" ξυπνάει και κουνάει την ουρά σαν δαιμονισμένος...
Με έναν άλλο σκύλο βέβαια αυτό μπορεί να ήταν επικίνδυνο για τον σκύλο, ή τον χειριστή...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Ο σκύλος μου...όταν παίζουμε "φάπες" ξυπνάει και κουνάει την ουρά σαν δαιμονισμένος...

2. ......αυτό μπορεί να ήταν επικίνδυνο για τον σκύλο, ή τον χειριστή...
1. Κι εμένα... και το σταματάω μετά από λίγο...;)

διότι:

2. Αυτό...:cool:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ο σκύλος μου...όταν παίζουμε "φάπες" ξυπνάει και κουνάει την ουρά σαν δαιμονισμένος...
Φανταζομαι πως ξερεις οτι εχει ηδη καταλαβει την διαθεση σου ο σκυλο σου για παιχνιδι κι σωστα πραττει.
Στο βιντεο δεν προκειται για παιχνιδι.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Φανταζομαι πως ξερεις οτι εχει ηδη καταλαβει την διαθεση σου ο σκυλο σου για παιχνιδι κι σωστα πραττει.
Στο βιντεο δεν προκειται για παιχνιδι.
Μάλλον δεν το κατάλαβα καλά...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φανταζομαι πως ξερεις οτι εχει ηδη καταλαβει την διαθεση σου ο σκυλος σου για παιχνιδι κι σωστα πραττει...
...κι εκεί που έχει καταλάβει τη διάθεσή σου για παιχνίδι... πάει να σε ρίξει κάτω και να σε καβαλήσειιιιιι...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Λεω οταν αρχιζεις να παιζεις τις φαπες με τον σκυλο σου με διαθεση παιχνιδιου ,αυτος σε εχει καταλαβει ηδη και ανεβαινει η διαθεση του για λιγο πιο σκληρο παιχνιδι .Σε πλαισια παιχνιδιου παντα.
Στο βιντεο δεν προκειται περι παιχνιδιου αλλά για εργασια.
:)

Υ.Γ . Μην κολλας ,μπορει και να μην καταλαβα εγω ομως την παραγραφο σου.:rolleyes:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
...κι εκεί που έχει καταλάβει τη διάθεσή σου για παιχνίδι... πάει να σε ρίξει κάτω και να σε καβαλήσειιιιιι...
Ε ,το'χουν τα ατιμα αυτο,να μην τους δωσεις λιγο ''αερα ''παραπανω ,αρχιζουν και το ξεχυλωνουν το πραγμα....:lol:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Νατάσσα, ναι σε όλα...

Και, σε συσχετισμό με άλλο θέμα που "τρέχει" ταυτόχρονα: Αποκλείστηκε από τους αγώνες επειδή υπάρχει το βίντεο!!!
Στην Ελλάδα, ίσως να διέψευδαν και το βίντεο...
Και τα ίδια τους τα μάτια θα έκλειναν...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97