Προβλημα ευρεσης σπιτιου ως φοιτητρια λογω σκυλου?!

Giota_arg

Active Member
6 Ιουνίου 2015
42
35
27
Lefkada
Παιδιά είχα καιρό να μπω και δεν είχα δει οτι υπήρχαν τόσες πολλές απαντήσεις!!! Σπίτι βρήκα μετά απο λιγο ψαξιματακι και πολυ άγχος γιατι δεν ηθελα για κανέναν λόγο να αφήσω τον Τζέικ στο πατρικό μου όπου δεν θα τον φροντιζαν όπως εγω!! Σίγουρα η απόφαση μου αυτή επιφέρει και κάποιες "θυσίες" όπως οτι πχ δεν μπορώ να μένω σε φίλες μου τα βραδιά (αλλα έρχονται αυτές σε μένα) και να λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι αλλα ειλικρινά του εχω τόσο μεγάλη αγάπη που δεν το σκέφτομαι καν! Ναι πρέπει να σκουπίζω κάθε μέρα γιατι μαδαει πολυ και ναι πρέπει να τον πηγαίνω τουλάχιστον 2 βόλτες την ημέρα! Αλλα μπροστά στην αγάπη που μου δείχνει ολα τα αλλα ειναι περιττά! Οπως κ να έχει και στην σχολή μου πάω κανονικά, και για τους καφέδες μου και για ψώνια κλπ, προγραμμα να υπάρχει κ ολα φτιαχνονται!! Ο Τζέικ καλοπερναει εδώ στην Αθήνα , όπου γνωρίζει συνεχώς καινούργιους φίλους σε αντίθεση με την επαρχία όπου σχεδόν ολα τα σκυλακια ειναι δεμένα και είχε ελάχιστες ευκαιρίες για παιχνίδι.. η παρουσία του μέσα στο σπίτι μου δίνει χαρά, και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που τον πήρα μαζι μου...προσπαθώ να βρίσκω συνεχώς νέα μέρη στην περιοχή μου να τον πηγαίνω για τρέξιμο και παιχνίδι! Μονο να τον βλεπω να κουνάει την ουρίτσα του απο χαρά θέλω και ολα τα αλλα ειναι ασήμαντα! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια σας!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Τελικά η υπευθυνότητα είναι θέμα ανθρώπου κατά βάση και όχι ηλικίας.
Καλές σπουδές να έχεις και να μπαίνεις να γράφεις κανένα ποστ να μας φτιάχνεις τη διάθεση!

• Like
Reactions: Giota_arg