Προβληματα συμπεριφορας, συμβιωσης...

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
- οι καλτσες-παντοφλες δεν εχουν ελπιδα να επιβιώσουν αν τα βαλει στο ματι
Ασε μου εφαγε και μενα χθες το βραδυ την παντοφλα μου και τωρα περπαταω σερνοντας το ποδι μου και βριζοντας:mad:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
ο Λακυ 6 μηνων .
1.Οταν βγαινει στην αυλη για αναγκη του δεν ξαναμπαινει μεσα παραμονο μετα απο μαχη
2. Εαν μεινει μονος σπιτι ,οταν γυρισουμε εχει κατεβασει τα απαντα στο πατωμα
3.ε.....οταν αγγαλιαζω την γυναικα μου ζηλευει παραφορα και θελει και αυτος αγκαλιτσα ετσι καταληγουμε σε μια μεγαλη ΑΓΚΑΛΙΑ:D:D:D
4.Κοιμαται στο πατωμα , ξυπναει στο κρεβατι μας πανω ... πολυ ατσαλο υπνο κανει ε? Σημερα μου πηρε και το μαξιλαρι το κ#λ#σκυλο!!! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Βγάλε ένα βιντεάκι με τον Μπλάνκο να "θάβει" τα παιχνίδια του, να λυθεί στο γέλιο όλο το φόρουμ Η μέθοδός του είναι μοναδική
:D:D

KAKIA

Banned
Banned
9 Ιουνίου 2011
14
1
χανια
εχω προβλημα που μου λενε οτι πρεπει να δωσο το σκυλο μου κ οτι τον αγαπω περισοτερο απο οτιδιποτε κ οταν ο φ χ φιλος μου μου λεει κλειδοσε το σκυλο για να ερθω

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
εχω προβλημα που μου λενε οτι πρεπει να δωσο το σκυλο μου κ οτι τον αγαπω περισοτερο απο οτιδιποτε κ οταν ο φ χ φιλος μου μου λεει κλειδοσε το σκυλο για να ερθω

/??//////??????///?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μου τη δίνουν τα "μουτς μουτς" που ακούω κάθε φορά που βλέπει κάποιος τον μικρό που προσπαθεί να κάνει κακά και του χαλάνε την ηρεμία και μετά άαααααααλλη μία ώρα να αισθανθεί άνετα να τα κάνει!
Μου τη δίνει που αισθάνομαι άσχημα που γαβγίζουν τα άλλα (μπαλκονόσκυλα) όταν βγάζω το βράδυ βόλτα το Ρούμπυ και μου κάνουν ΕΜΕΝΑ παρατηρήσεις.
Μου τη δίνει όταν με δαγκώνει μετά από κάθε βόλτα επειδή θέλω να του καθαρίσω τις κατουρημένες πατούσες.
και τέλος, αλλά μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το εξής: Το ότι δεν μπορώ να βρω σπίτι που να δέχεται το σκύλο μου ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ !
μα είναι δυνατόν?!?!!?!?
κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά με τον μικρό μαύρο σίφουνα :p

ΥΓ: επίσης, σήμερα ανακάλυψα φαγωμένο το καλώδιο του Μόντεμ ! Ε, αυτό μου την έδωσε πολύ! αλλά όχι πιο πολύ από το ότι δεν μπορώ να βρω σπίτι :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
α! επίσης, μου τη σπάει ΕΛΕΕΙΝΑ αυτό το "Παράτα τον"
όταν αναφέρομαι στο ότι ψάχνω τρόπο να τον πάρω Αγγλία χωρίς αεροπλάνο.
πρόσφατα άκουσα και το άλλο το καλό "πάρε άλλον εκεί" ...............................