Προβληματα συμπεριφορας, συμβιωσης...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
να πω και γω τα δικα μου

-εχει και η δικια μου ενα κολλημα με τις καλτσες και τις κανει βολτες στο σπιτι..(ευτυχως πλεον μαθαινουμε το δωσε και ετσι μου τις φερνει πισω οταν την παρω χαμπαρι)
-κλαιει πολλες φορες μεσα στη μερα για να βγει εξω στην αυλη..στην αρχη το εκανε μονο για να κανει τις αναγκες της απο τοτε που βγηκε μονη(χωρις λουρι) για να παιξει με τους φιλους μας τα ξυλα.
-πηδαει πανω σε οποιον μπει στο σπιτι
-δεν μπορεις να αφησεις ευκολα ποτηρι πανω στο τραπεζακι του σαλονιου(η αν αφησεις αποφευγεις τα αγαπη μου,μωρο μου κλπ)
-ΠΟΛΥ τριχα..μα πολυ τριχα..
-οταν συνανταμε αλλα σκυλια πηδαει γυρω τους σαν καατσικι και ως εκ τουτου κανενας δεν μας κανει παρεα για πανω απο 3-4 δευτερολεπτα που κραταει η αρχικη γνωριμια-μυρισμα

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Κατα εναν περιεργο τροπο τα προβληματα με τα σκυλια τα ξεπερναμε και τα λυνουμε,με τους συνανθρωπους μας παλι οχι παντα...:cool::D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
τι με ενοχλεί:

η λίλλυ είναι πολύ καλόβολο σκυλί. Είναι πολύ τρυφερή, ήρεμη κ γλυκιά με όλους. Το μόνο θέμα είναι, ότι δεν ξέρει πώς να συμπεριφέρεται μέσα στο σπίτι, μια κ βρισκόταν σε καταφύγιο τόσο καιρό (κάνει δηλ. κάποιες ζημιές, μασουλάει έπιπλα κ.λ.π.). Με τον καιρό, βέβαια, όλα διορθώνονται, καθώς ο μπαμπάς κ ο αδερφός μου ασχολούνται πολύ μαζί της.

Η λώρα είναι γενικά σκυλί που χρειάζεται αρκετά πράγματα, λόγω της ανάγκης της για άφθονο παιχνίδι... Το μόνο που με ενοχλεί σε αυτή, γιατί σε γενικές γραμμές, είναι καταπληκτικό σκυλί, είναι ότι όταν δει δυο σκυλιά να παίζουν ελεύθερα, αν δεν αλλάξουμε κατεύθυνση, θα με ''πρήξει'' για να πάει εκεί κ να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Μόλις πάει, θα τρέξει, θα παίξει, αλλά κάθε 2 λεπτά θα έρχεται να δει πού είμαι ή όταν τη φωνάζω, έρχεται αμέσως πίσω.
Δεν βρίσκω βέβαια λόγο να μην την αφήνω να παίζει με άλλα σκυλιά, ειδικά εδώ Γερμανία που δεν βρίσκεις εύκολα κάποιον που να δεχτεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να της δίνω εγώ την εντολή να πηγαίνει κ όχι να πιέζει αυτή -τραβώντας- να πάει :D

Γενικά, δεν μπορώ να με φανταστώ τη ζωή μου χωρίς σκύλο... Λίζα (να'σαι καλά αγαπημένη μου εκεί που βρίσκεσαι τώρα....) λώρα, λίλλυ.. είναι ό,τι καλύτερο μου'χει συμβεί :)

manus

Member
27 Αυγούστου 2009
6
0
Αθήνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι .... ότι δεν έχω τα προβλήματα σας!! (κλαψ)
Δεν έχω ακόμα σκυλάκι...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Ξεκινώ με απόλυτη αλφαβητική σειρά...:
Ακίρα:
1/Όταν πίνει νερό βουτάει την κεφάλα του μέσα και πίνει σαν γουρούνι. Μετά φεύγει με τα νερά να στάζουν απο τα μούτρα του και η κουζίνα μας γίνεται λεωφόρος Ποσειδώνος προ αντιπλημμυρικών.
Συχνότητα εγκλήματος?1.000.000 φορές την ημέρα.
2/Δεν τολμώ να ρίξω νερό με το λάστιχο-έχει μπεί απο κάτω και έχει γίνει παπί!
3/Παίζει μανιωδώς με την Λίμπα,την τραβάει απο τα αυτιά και το σβέρκο σαν να θέλει να την μεταφέρει απο εδώ -εκεί, με αποτέλεσμα να είναι εκείνη μονίμως βρεγμένη και σαλιωμένη.
4/Βρίσκει και φέρνει πέτρες απο το κήπο και μας απειλεί ότι θα τις μασουλήσει εάν δεν του δώσουμε σημασία.
Αλομπάρ:
1/Πολύ βαρύ πεπόνι (πιο πολύ απ'ότι θα ήθελα) και ζηλιάρης.
2/Όταν δεν θέλει να φάει κάνει τούμπα το πιάτο του και παρακολουθεί με απάθεια ο γάιδαρος να τα μαζεύω
3/.....και αρκετά δερματικά προβλήματα
Λίμπα:
....η σαλιωμένη .....και μονίμως βρεγμένη, η πέτρα του σκανδάλου, το πιο ασχημούλικό μου αλλά και το πιο τσαμπουκαλίδικό μου σκυλί.Ξεροκέφαλη,κλέφτρα, δεν είναι να της έχεις καμία εμπιστοσύνη με κάλτσες, παπούτσια,τηλεκοντρόλ,φραπέδες κλπ.κλπ.....και έχει και μια τσιρίδα όταν την ενοχλούν οι άλλοι.....αφήστε....
Φρίντα:
φαινομενικά η Αγία,αλλά μην τυχόν περάσει αυτοκίνητο,άνθρωπος,σκυλί που δεν ξέρει.....αλλοίμονό μας!!!!!

Κατά τα άλλα είναι τέλεια:D:D:D:D

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Αττάλος ό σκύλος τάβλι και κομπολόι Έχει μόνιμος το στύλ ε και γιατί να το κάνω αυτό !!! δεν βρίσκω νόημα καλά αυτό το αφεντικό μου πρέπει να είναι γκαού axxaaxax !!!

και για πες μας εσύ ρε μεγάλε τι θα κάνουμε να περάσει η ώρα !!!!

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Λοιπον εγω εχω αναθεωρησει αρκετα το νοημα της λεξης προβλημα απο τοτε που μπηκε το σκυλακι μου στη ζωη μου. Δηλαδη καποτε για μενα ηταν προβλημα να μην παραμενει το σπιτι μου στην εντελεια μεχρι την επομενη μερα καθαρισμου ως γνησια τελειομανης Παρθενος της ταξης και της κριτικης. Πιστευω οτι ο Βιτο μου εχει κανει αρκετη ψυχοθεραπεια σε αυτο το θεμα με κορυφαιο οταν εβγαινε απο την πισινα του στη βεραντα, ερχοταν τιναζοταν στο σαλονι και ανεβαινε μετα να σκουπιστει στους καναπεδες (εκει τελειωσε η θεραπεια μου!) σε σημειο που τωρα βλεπω προβληματικες τις αλλες Παρθενους!:D
Γενικα μερικα πραγματα που ισως αλλος τα εβλεπε ως προβληματα ( δεν εκτελει/μαθαινει ευκολα ολα αυτα τα υπεροχα που βλεπω αλλα σκυλακια να κανουν, χρειαζεται καθε μερα τρελλη περιποιηση το μαλλι του το οποιο θα γινει την ιδια μερα χαλια με τη βολτα του και ας ειναι ο ελευθερος χρονος μου πιο σπανιος και απο τη κυνοφιλικη παιδεια κλπ) δεν τα βλεπω πια σα προβληματα. Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ακομα δεν ειμαι σιγουρη οτι ολα οσα κανω ειναι αυτα που πρεπει για να ειναι ευτυχισμενος. Και φοβαμαι οτι ψαχνωντας σε αυτο και σε αλλα φορα να καλυψω την αγνοια μου σε αυτο του στερω την παρεα μου που θα τον εκανε ευτυχισμενο.Φαυλος κυκλος. Δυστυχως αυτο το προβλημα δεν λυνεται γιατι καθε μερα παιρνω και μια νεα χρησιμη πληροφορια αρα ....

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
το δικό μου πρόβλημα είναι πως μετά από πολλούς καυγάδες για τους σκύλους, έχω περιπέσει σε μια απάθεια, τίποτα δεν αλλάζει, αδιαφορώ πληρως να εξηγήσω πως και γιατί, απλώς τους έχω όλους γραμμένους, και δεν ασχολούμαι...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Λοιπον...
1) Η τριχα. Ενω τσακωνομαι με τη μανα μου και της λεω ''εμενα μ αρεσει η τριχα!Ανησυχω αν δεν δω τριχα!'',με ενοχλει.
2)Που ενθουσιαζεται με τους περαστικους στον δρομο. Αν ειναι εκτος λουριου σιγουρα θα παει να τους κανει χαρες.:(
3)Που φοβαται αντικειμενα και κροτους.:(
4)Κανει χαρα σε ατομα που εγω δεν συμπαθω(νταξ δεν φταιει αυτη...).:mad:
5)Ψαχνει ευκαρια να βρει ψοφημι ωστε να τρυφτει πανω του.:mad:

Αλλα αυτα ειναι μικροπραγματα μπροστα σε ολα τα καλα που εχουμε.:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αντε να πω κι εγώ τα δικά μας...

Μ'ενοχλεί:

1. που θέλει πολλή προσπάθεια, χρόνο κι επιμονή απο τον οποιονδήποτε άντρα για να κερδίσει την καρδιά του...:D ... επιδιώκει σχέσεις βάθους.... δεν είναι για σχέσεις μιας βραδιάς..... με τις γυναίκες είναι πιο εύκολος....
2. που κάνει λες και μεταναστεύω κάθε φορά που με βλέπει να απομακρύνομαι και βρίσκεται σε άγνωστο μέρος.... ευτυχώς οταν είναι στο σπίτι, στο πάρκο, στο καταφύγιο, και έξω απο γνωστά του μαγαζιά (πχ μαναβικο), είναι ΟΚ.
3. που φοβάται τα πλήθη....

Αυτά! Κατα τ'αλλα είναι σούπερ!!! :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
λευκό λυκοσκυλο(7-8 ετων)
1) γαβγίζει όταν οποιοσδήποτε από το 3όροφο παει για δουλιά:-|
2)γαβγίζει όταν οποιοσδήποτε από το 3όροφο γυρίζει από δουλιά:-|
3) γαβγίζει όταν οποιοσδήποτε από το 3όροφο μιλάει με τους γείτονες:-|
4)γαβγίζει όταν περνέι μηχανάκι:-|
5) γαβγίζει όταν περνάει γατα ή σκύλος ( έμαθε και τον μπρούνο):-|
6) ουρλιάζει κλαίει όταν ακούει σειρήνα - ασθενοφόρο - πυροσβεστικό κλπ.. :mad:(μαθαίνει τώρα και τον μπρούνο)
7)γυρίζει συνέχεια γύρω από τον εαυτό του- κολώνα ανθρώπους κλπ ( κατάλοιπο μαλον από puppy mils):(
λερώνει παντού στην αυλή ταράτσα χωρίς περιορισμό (χάλασε και την εκπαιδευση του μπρούνο)
αποτέλεσμα να είμαι δύο φορές την ημέρα πάνω από σκ@τ@ :(:(και να μαζεύω από δύο παραγωγικούς τύπους :mad::mad:( πέρα από την καθημερινή βόλτα _ πρέπει να αλλάξω τροφή)

μαυρος μολοσσος (3 ετών)
περα από τα προαναφερθέντα, σάλια - πολλά σάλια
στον βαθμό που μας στερεί κοινές εξωτερικές - κοινωνικές εκδηλώσεις... ειδικά αν τιναχθεί εκσφεντονίζονται προς ανεξέλλεγτη κατεύθυνση:D:D

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Νομίζω ότι το λυκόσκυλό σου βαριέται τρελά...
Συνήθως πάντως όταν είναι ανεξέλεγκτα σε ταράτσες, μπαλκόνια κλπ, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα της διόρθωσης και τελικώς "καταλαμβάνουν" τον χώρο, τότε τα προβληματα που περιγράφεις είναι σύνηθη. (το ότι γυρίζει γύρω γύρω, δεν είναι κάποιο νευρολογικό πρόβλημα, το έχεις κοιτάξει έτσι? Απλώς γυρίζει από βαρεμάρα?)

Τώρα αυτό με τα σάλια που περιγράφεις, όντως πρόβλημα, έχω θέμα με τα λίγο πιο σαλιάρικα σκυλόνια... Αλλά γιατί σας στερεί τις κοινές εξωτερικές κοινωνικές εκδηλώσεις? από το φόβο μπας και τιναχτεί και δημιουργήσει πανικό?!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
το λυκόσκυλο το "υιοθέτησα" - γίναμε συγκατοικοι, σε ηλικία 4-5 χρόνων. είχε πολύ περισσότερα προβλήματα τα οποία τα δουλέψαμε και βελτιώσαμε αρκετά...
έχεις δίκιο μέχρι τότε ήταν ουσιαστικά "ταρατσόσκυλο" ένας λόγος που ο μπρούνο περνάει αρκετές ώρες έξω.(όταν λείπουμε).... ώστε να του κάνει παρέα...

φαντάσου να κατεβω πλατεία... να κάτσω σε καφέ... και πριν συνηδειτοποιήσω ότι μαζεψε σάλια να τιναχτεί... και να φτάσουν τα πυρά 3 -4 τραπεζάκια μακρυά.. όπου εσύ ( φιλόζωη μεν να λουστείς από άγνωστης προέλευσης υγρά...) περιέγραψέ μου την αντίδραση σου...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mμμμμμ μμμμμμ..:rolleyes: μου παίρνει τις κάλτσες μου και τις πάει στο κρεβάτι του..

Με περιμένει σαν μπάστακας να πάμε να κοιμηθούμε μαζί..
θάβει τα παιχνίδια του παντού..(δεν θάβει νομίζει ότι θάβει αλλα αυτό είναι άλλο θέμα..:D).
Είναι πολύ ευγενικός ρωτάει πάντα για να ανέβει στο κρεβάτι μας (χώρις να του το μάθουμε) αλλα αν λείπουμε η ευγενεια έχει πάει σύννεφο..:p:D

μμμμ ότι με εκνευρίζει ταυτόχρονα το λατρευω.. ένα ανεξήγητο πράγμα..:rolleyes::D

Last edited:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
-ότι ενώ δεν τον αφήνουμε να ανεβαίνει στα κρεβάτια και στους καναπέδες

όταν λείπουμε το κάνει σ'ιγουρα (όταν είμαστε παρόντες είναι κύριος)

-ότι δεν μπορώ να αφήσω μαξιλάρι στο σπίτι γιατί θα κακοποιηθεί σεξουαλικά

-όταν πάμε βόλτα το πρωι ( 06:15 ) είναι γενικά έξω από τα νερά του,

δηλαδή μπορει να δει άνθρωπο στα 100 μέτρα και κάθεται και τον κοιτάει σαν

τον μεγαλύτερο εχθρό- επίσης στην ίδια ώρα εάν ακουστεί κάποιος θόρυβος

μέσα στην απόλυτη ησυχία χέζεται από τον φόβο του -

αντίθετα στην απογευματινή βόλτα είναι γεμάτος αυτοπεποιθηση

-για τις κάλτσες κλπ το έχω πάρει απόφαση ,δεν υπάρχει λυση

-το ότι στην βολτα ο χαμένος μπορει να γλυψει κάτω -αυτό με εξοργίζει
πάρα πολύ και έχω πάντα τα μάτια μου δεκατεσσερα

αυτά

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
θάβει τα παιχνίδια του παντού..(δεν θάβει νομίζει ότι θάβει αλλα αυτό είναι άλλο θέμα..:D).
Βγάλε ένα βιντεάκι με τον Μπλάνκο να "θάβει" τα παιχνίδια του, να λυθεί στο γέλιο όλο το φόρουμ :) Η μέθοδός του είναι μοναδική :D

Α! Θυμήθηκα κάτι που με νευριάζει στον δικό μου. Καμιά φορά, όταν βαριέται, ξεστρώνει τα κρεβάτια.

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
ωραιο thread :D

Λοιπον...με ενοχλει οτι
- οι καλτσες-παντοφλες δεν εχουν ελπιδα να επιβιώσουν αν τα βαλει στο ματι

-τη πεφτει στο καλαθι με τα απλυτα οταν βρει τη πορτα του μπανιου ανοιχτη και οταν εχουμε επισκεψεις μπορει να τη δεις να περνάει δίπλα απο τον επισκεπτη με ενα σουτιεν ή ενα βρακακι κρεμασμενο απο το δοντι (ρεζιλιιιιιιιιι! :shock:)

-η σκουπα ειναι ο χειρότερος εχθρος της και χαλαει το κοσμο με το γαυγισμα.
Τη μισει, τη μισεί, τη μισει και τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτο!

-την άφησα (πολυυυυ κακως!!!) να κοιμάται στο κενο μετα τα ποδια μου στον καναπέ.
Τωρα κλεβει 5εκ. καθε βραδυ μεχρι που ξυπνησα και γυρνοντας πλευρο βρεθηκα αντιμέτωπη με τα οπισθια της :eek:

-που οχι μονο έφτασε να κοιμάται διπλα μου αλλα τεντώνεται και με σπρώχνει κιολας για να εχει χώρο!!! Κάτσε Λία στη γωνία τώρα...:confused:

-που τρώει απίστευτα λαίμαργα και μπορεί να τρώει ολη μερα αν την τάιζα

-που είναι τσαμπουκο και φοβάμαι μη προκαλέσει κάτι

-που είπα κάποια στιγμή την εξής ηλίθια φράση..."Α τι ωραια ειναι και κοντοτριχη και δεν θα μαδαει!" Ενα θα πω...Τρίχες! :p

Αλλα ότι και να κανει και να με εκνευρίζει, οταν μου ρίχνει αυτή τη 'ματιά' δεν μπορώ να της κρατήσω μούτρα της ατιμης. Λατρεύω killahκι...ΤΕΛΟΣ *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
-που οχι μονο έφτασε να κοιμάται διπλα μου αλλα τεντώνεται και με σπρώχνει κιολας για να εχει χώρο
χαχαχα :D Ετσι κανει μερικες φορες και η Ζηνα μας και φυσικα το βρισκουμε χαριτωμενο.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
H Φίφι 3 ετών ημίαιμο 13κ
1ο Γαυγίζει οποιονδήποτε άντρα πλησιάσει στο σπίτι ακόμη και τον μπάμπα μου και τον άντρα μου, σπάνια γυναίκες και ποτέ παιδιά:p. Βλέπει παιδιά και κάνει λες και είδε την παιδική χαρά.:)
2ο Έχει κροτοφοβία κλαίει στην καμπάνα και κρύβεται στα βεγγαλικά.:(
3ο Φοβάται τα μεγαλόσωμα σκυλιά. Στην βόλτα βλέπει τα αδέσποτα και δεν κάνει ούτε βήμα.:(
4ο Αν πατήσει λάσπες πάει και πλένει τα πόδια της στο νερό της.:(
5ο Δεν ανεβαίνει σε κρεβάτια ή καναπέδες ποτέ αλλά μόλις κοιμηθούμε όλοι πάει και χώνεται στις μεγάλης μου τις κόρης το κρεβάτι:eek: και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να την μαλώσω εκείνη την ώρα γιατί κοιμούνται τα παιδιά και θα τα ξυπνήσω.
Αυτά είναι τα δικά μας προβληματάκια ;)