Προβλήματα με γείτονες

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
Γειά σας συμφορουμίτες :wink:

Έχω κουραστεί με τις καταστάσεις που δημιουργούνται με τους προβληματικούς/στριμένους/ανεγκέφαλους/μ@λ@κισμένους κτλ κατοίκους στην γειτονιά μου...

Σχεδόν 2 φορές την εμβομάδα κατά την βόλτα με τον Δουκαρέλο μου (πάντα εφοδιασμένος με χαρτιά για να μαζεύω τις "κακούλες" του) δέχομαι "λεκτικές επιθέσεις" απο κάποιους "καλοπροέραιτους" γείτονες... του στύλ "ο σκύλος σου χέζει στο πεζοδρόμιο μας, πήγαινε τον αλλού, βάλτον να χέσει σπίτι σου" κτλ κτλ...

Το θέμα είναι ότι ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ άλλα συνεχίζουν να μου την λένε...

Με τι φόλες με απείλησαν, τι νερό μου πέταξαν....

Φυσικά για την όλη κατάσταση φταίνε κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες οι οποίοι αφήνουν ελεύθερα τα σκυλία τους να "στολίζουν" τα πεζοδρόμια (είναι ένα ροτβάιλερ ρε παιδιά που κάνει κάτι ...άδες σκέτα βουνά... ήμαρτον! :( )

Κάποτε ήμουν ήρεμος, τους μιλούσα ευγενικά.... Τώρα πλέον δεν μπορώ να με ελένξω και μου βγαίνουν γα**σταυρίδια...

Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; Πως αντιδράτε;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aν δεν απειληθώ με φολα, τους αγνοώ παντελώς, αν απειληθώ με οτιδήποτε άλλο (αστυνομία, υπογραφές της γειτονιάς κλπ) τους αγνοώ επίσης, αλλά τους λέω και κανένα ''δεν με πειράζει, φώναξε αστυνομία αν θες'', με παγερό ύφος... αν απειληθώ με φόλα, απειλώ κατευθείαν και εγώ με φωνές για... μολότοφ στο σπίτι, και φόλα στην παιδική χαρά που παίζουν τα παιδιά/εγγόνια... πιάνει πάντα, η φυγή είναι άμεση και σίγουρη!

Επίσης να ξέρετε αν κάποιος απειλήσει με φόλα, και δεν βαριέστε, μπορείτε να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία να του γίνει σύσταση, αν το έκαναν όλοι, θα περιορίζονταν πολύ τουλάχιστον οι φόλες από κακούς γείτονες. Και να βαριέστε, πείτε του ότι θα το κάνετε...

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Δυστυχώς, το πρόβλημα αυτό είναι μεγάλο και υπάρχει παντού...

Όπως πολύ σωστά είπατε, φταίνε και κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι είναι ανεύθυνοι..., αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που υπάρχει το πρόβλημα...

Και εγώ συνήθως τους αγνοώ..., αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, που καταφέρνουν να σου φέρνουν το αίμα στο κεφάλι... :roll:

Εγώ σαν λύση, έχω βρει, να τον πηγαίνω βόλτα όσο πιο αργά το βράδυ γίνεται...

Το απόγευμα, προσπαθώ να τον πηγαίνω στο βουνό, ώστε να μην έχουμε πολλές ανεπιθύμητες συναντήσεις..., αλλά και πάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί "ο μα@@@@@"...

Ααα, ναι, έχω εφαρμόσει και το εξής :

Τον βγάζω πρώτα λίγο στη βεράντα μου και κάνει τα κακάκια και τα πολλά τσίσα και μετά τουλάχιστον μόνο σημαδεύει..., αλλά βέβαια και αυτό τους πειράζει..., λες και δεν περνάνε αδέσποτα όλη μέρα από την γειτονιά, ή λες και αυτά δεν σημαδεύουν.... :roll:

.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Το θέμα είναι καθαρά θρησκευτικό...

Εγώ τους λέω ότι ο καλός Θεούλης, μας έδωσε αρκετό μυαλό για να χέζουμε στις τουαλέτες μας. Αντιθέτως, έδωσε όλον το υπόλοιπο πλανήτη στα ζώα, για να χέζουν όπου τους έρθει!!!

Θα δεχόμουνα τις διαμαρτυρίες σας (για όσους διαμαρτύρονται για το που χέζει ο σκύλος μου) εαν ο σκύλος μου έρθει και χέσει μεσα στην τουαλέτα σας. Ο σκύλος μου όμως χέζει όπου τον προστάξει η φύση του, όπως τον έπλασε ο Θεούλης, και εγώ είμαι αρκετά πιστός για να μην αμφισβητώ τις προδιαγραφές που ο δημιουργός μας έδωσε στα έμψυχα όντα.

Θεωρώ εξ ίσου ενοχλητικά τα πουλιά που χέζουν όπου τους καπνίσει, τα ποντίκια και τους αρουραίους, τις μύγες κλπ. Έτσι τα ήθελε ο θεούλης, έτσι κάνουν αυτά!!!

Αντιθέτως, με ενοχλούν οι φωνές σου, τριμάλακα, με ενοχλεί που παρκάρεις το αμάξι σου πάνω στο πεζοδρόμιο, και την ημέρα που θα πέσει φόλα στην αυλή μου και χάσω τον σκύλο μου, θα σπάσω κάθε αυτοκίνητο της γειτονιάς και της διαδρομής που πηγαίνω τον σκύλο μου βόλτα, που είναι σε πεζοδρόμια παρκαρισμένα, που είναι παρκαρισμένα σε γωνίες κλπ.

Να δούμε ποιος θα κλάψει περισσότερο...

Γελοίοι!!!

(παίδες, μόλις τους απειλήσεις το αμαξάκι τους, δεν ξανατολμάνε να σου μιλήσουν)

Η λογική του μέλλοντος παιδί μου είναι η τρέλα,
κι εγώ έχω τρέλα πολύ, γιαυτό μαζί μου έλα...

Αλλιώς δεν γίνεται!!!
άποψη μου...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλό! :lol:

Εγώ πάντως αποφεύγω να ανοίξω συζήτηση με τον κάθε ανεγκέφαλο κάφρο, διότι αφ’ ενός θα καταλήξουμε σε καβγά και αφ’ ετέρου δεν θα βγάλουμε άκρη.

Προτιμώ την τακτική του αιφνιδιασμού και σε πληροφορώ πως έχω βρει την ησυχία μου!
Όταν λοιπόν μου κάνει κάποιος παρατήρηση, γυρίζω και τον κοιτώ στα μάτια, «φοράω» το πιο γοητευτικό και αθώο μου χαμόγελο και αρκούμε να του απαντήσω «Καλημέρα και σε ‘σενα γλυκέ μου!» 8)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θα ρίξει φωτιά ο θεός και θα σε κάψει, αμαρτωλή!!!
Καλημερίζεις τους άθεους???
Κρίμα, και σε είχα σε υπόληψη... :p

Καταλάβετε το, ο πλανήτης μας είναι η τουαλέτα των ζώων... Τα ψάρια χέζουν μέσα στην θάλασσα που κολυμπάμε, τα πουλιά μας βομβαρδίζουν από αέρος, τα σκυλιά αφήνουν νάρκες εδάφους-εδάφους!!! :shock:

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
amangos said:
Θα ρίξει φωτιά ο θεός και θα σε κάψει, αμαρτωλή!!!
Καλημερίζεις τους άθεους???
Κρίμα, και σε είχα σε υπόληψη... :p
Στην πυρά, στην πυρά!!! :lol:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Μη απαντάτε αν το κάνετε παίζετε το παιχνίδι τους κάντε την δουλειά σας σαν να μην τους ακούτε, ξέρω είναι δύσκολο. Σε περίπτωση απειλής για φόλα πηγαίνετε στην αστυνομία να γραφτει στο βιβλίο συμβάντων. Ο Διοικητής θα τον καλέσει για σύσταση και σε περίπτωση που πάθει κάτι το σκυλί σας του πέρνετε και τα "εσώρουχα", ακόμα και αν δεν το έχει κάνει αυτός!!!

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
lone wolf said:
Μη απαντάτε αν το κάνετε παίζετε το παιχνίδι τους κάντε την δουλειά σας σαν να μην τους ακούτε, ξέρω είναι δύσκολο. Σε περίπτωση απειλής για φόλα πηγαίνετε στην αστυνομία να γραφτει στο βιβλίο συμβάντων. Ο Διοικητής θα τον καλέσει για σύσταση και σε περίπτωση που πάθει κάτι το σκυλί σας του πέρνετε και τα "εσώρουχα", ακόμα και αν δεν το έχει κάνει αυτός!!!
Φίλε lonewolf, οκ καλή φάση στην θεωρία αλλά:

1. Αντε να μην απαντήσεις όταν έχεις την κωλόγρια της γειτονιάς να στα χώνει με ξυνισμένη φάτσα ή όταν έχεις τον τσαμπουκαλεμένο 30άρη...
2. Ποιός πάει στην αστυνομία για δηλώσεις; Οι περισσότεροι λέμε ένα "δεν βαρυέσαι μ@λ@κ@ς είναι" και το περνάμε έτσι...

Υ.Γ. lonewolf ήταν το nick που είχα για τουλάχιστον 10 χρόνια
Είχα την εταιρία LoneWolf Software και το www.lonewolf.gr....
- το άλλαξα σε DaDi απο την στιγμή που έγινα πατέρας.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Dadi δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Άτομα που μου λένε καλημέρα τι κάνεις αν με δουν με τον σκύλο αρχίζουν το μάθημα και τις δηλώσεις, έχω τσακωθεί άπειρες φορές και το μόνο κατάφερα είναι να συγχυστώ και να στεναχωρηθώ εγώ, έτσι αποφάσισα απλά να κάνω την κουφή.
Ευτυχώς σε εμένα δεν τσαμπουκαλεύονται γιατί κυκλοφορώ με το θηρίο που δεν σηκώνει να μου φωνάξει κάποιος πόσο μάλλον να το παίξει και κάπως...

Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον το www.lonewolf.gr. To nick το διάλεξα πριν αρκετά χρόνια όταν διάβασα τον λύκο της στέππας του Χέρμαν Εσσε το οποίο είναι και το αγαπημένο μου βιβλίο.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
σιγουρα υπαρχουν οι κολημενοι που λετε,αλλα ρε παιδια ειλικρινα ποσες φορες εχετε κανει βολτες και πατατε ακαθαρσιες αλλων??

Όπως πολύ σωστά είπατε, φταίνε και κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι είναι ανεύθυνοι..., αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που υπάρχει το πρόβλημα...

γινομαι κακος,αλλα οσες φορες βλεπω ιδιοκτητη να σφυριζει ανεμελα μετα απο βαθυ καθισμα του σκυλου του ,του την λεω χαλαρα...

δεν ειναι τιποτα ,μια εφημεριδα,ενα πολυμπαγκ, ενα φυλλαδιο του κωτσοβολου .....με το τελευταιο κανετε και 2 καλες πραξεις ταυτοχρονα
:wink:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Eγώ να δείτε πόσο τσαντίζομαι με όσους χέζουν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια!!!

Αλλά τσαντίζομαι και με πολλά πολλά ακόμα, ενώ όλοι αυτοί οι τριμάλακες που φωνάζουν για το που κατουράει ο σκύλος μας, δεν φωνάζουν για τίποτα άλλο... Την ώρα που μας την λένε για τα ζώα μας, καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τον σωρό με τα σκουπίδια που είναι ακριβώς δίπλα. Την ώρα που σου λένε για τα σκυλόσκατα, δεν τους ενοχλεί ότι έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να περπατήσουν πάνω στο πεζοδρόμιο λόγω ότι είναι τίνγκα στα απρκαρισμένα αυτοκίνητα...

(μπορώ να μιλάω ώρες, δεν έχουν κανένα δίκιο, ας διαμαρτυρηθούν για όλα τα άλλα, και εγώ θα είμαι μαζί τους εναντίον των σκυλόσκατων...)

Μου θυμίζουν τους μπάτσους, που δεν κάνουν τίποτα, και τελικά εφαρμόζουν τον νόμο στο πιτσιρικά με το παπί γιατί δεν φορούσε κράνος...

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Καλά τα λέτε όλοι σας αλλά εμένα χωρίς να με απειλήσουν και χωρίς να πω και εγώ τίποτα απλά ρίξαν φόλα. Όλοι οι γείτονες μου λέγαν τι όμορφο σκυλάκι...Πάντα τα μάζευα και συνεχίζω να τα μαζεύω το μόνο που δεν μπορώ να μαζέψω είναι η κτηνωδία κάποιον ανθρώπων...

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Δυστυχώς...

Δυστυχώς..., ζούμε σε μια κοινωνία, γεμάτη από κτήνη... :evil:

Τι να πει... κανείς ??? :?

Το πρόλαβες..., τουλάχιστον, το σκυλί σου ??? :?

Με τόσα περιστατικά που ακούω, η ψυχή μου πηγαίνει στην Κούλουρη..., κάθε φορά που είναι ώρα για να πάμε βόλτα... :cry:

Μας έχουν μετατρέψει την ωραιότερη ώρα της ημέρας..., στο μεγαλύτερο άγχος...
Γιατί ρε γαμώ το..., έχουμε πειράξει κανένα π@@@@@ ??? :roll:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
amangos said:
Το θέμα είναι καθαρά θρησκευτικό...

Εγώ τους λέω ότι ο καλός Θεούλης, μας έδωσε αρκετό μυαλό για να χέζουμε στις τουαλέτες μας. Αντιθέτως, έδωσε όλον το υπόλοιπο πλανήτη στα ζώα, για να χέζουν όπου τους έρθει!!!

Θα δεχόμουνα τις διαμαρτυρίες σας (για όσους διαμαρτύρονται για το που χέζει ο σκύλος μου) εαν ο σκύλος μου έρθει και χέσει μεσα στην τουαλέτα σας. Ο σκύλος μου όμως χέζει όπου τον προστάξει η φύση του, όπως τον έπλασε ο Θεούλης, και εγώ είμαι αρκετά πιστός για να μην αμφισβητώ τις προδιαγραφές που ο δημιουργός μας έδωσε στα έμψυχα όντα.
:lol: :lol: :lol:
amangos... απαιχτος :lol: :lol: :lol: :lol:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ευτυχώς μένω σε περιοχή "υπό ανοικοδόμηση"
στην βόλτα μας συναντάμε πολλά οικόπεδα άχτιστα... με ωραίους θάμνους... :oops: εκεί εμείς κρύβουμε... στην κυριολεξία τις βρωμιές μας... :oops:
παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω αν έπρεπε να τα μαζεύω τι θάκανα...
είναι ΒΟΥΝΟ :?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
GRDANE said:
στην βόλτα μας συναντάμε πολλά οικόπεδα άχτιστα... με ωραίους θάμνους... :oops: εκεί εμείς κρύβουμε... στην κυριολεξία τις βρωμιές μας... :oops:
Δεν μπορώ να φανταστώ τι εννοείς ''βουνό'',αλλά είμαι της άποψης πως πρέπει πάντα να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά είτε λοφίσκος, είτε βουνό, είτε οροσειρά, τα περιττώματα του σκύλου μας πρέπει πάντα να τα μαζεύουμε.
Δυστυχώς πολύ λίγοι το κάνουν και το αποτέλεσμα είναι αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που βλέπουμε καθημερινά στα πεζοδρόμια, στα πάρκα και στις πλατείες…
Δεν είναι τίποτα να έχουμε μαζί μας ένα φύλλο εφημερίδας και μια σακουλίτσα μιας χρήσης. Αντίθετα είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού στους συνανθρώπους μας. :wink:

Και μιας που μιλάμε για προβλήματα με γείτονες, βρήκα ένα χαριτωμένο κειμενάκι και το ποστάρω για να δούμε και την άλλη πλευρά. Την πλευρά του…γείτονα! :-s :-k

"Γύρω γύρω από το σπίτι μου, έχουμε αρκετά ζώα. Κυρίως σκυλιά. Πολλά σκυλιά. Αλλά και γάτες, έναν παπαγάλο και κάπου πήρε το μάτι μου προχτές ένα ιγκουάνα. Δεν ξέρω αν ανήκει σε κάποιο γείτονα, ή ο κύριος που το είχε στον ώμο του ήταν απλά περαστικός.

Το πρόβλημά μου έγκειται στα σκυλιά. Δεν έχω τίποτα εναντίον των συμπαθών τετράποδων, ίσα ίσα που κι εγώ κάποτε είχα.
Υπάρχουν 2 σκύλοι στο ισόγειο (αυλή) του σπιτιού, ένα στο διπλανό, δύο στο άλλο διπλανό (ένα στην ταράτσα κι ένα στην αυλή), 2 σε σπίτια που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του σπιτιού, και τουλάχιστον 3 ή 4 στα ακριβώς απέναντι σπίτια, από τα οποία μας χωρίζει απλά ένας μικρός δρόμος.
Επίσης τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν σ’αυτόν τον δρόμο και 3 αδέσποτα σκυλιά.

Αυτά τα αδέσποτα λοιπόν, αρέσκονται να βολτάρουν στον δρόμο ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Όλοι ξέρουν φαντάζομαι ότι για έναν ανεξήγητο λόγο τα μαντρωμένα σκυλιά λυσσάνε όταν περνάει απ’έξω άλλο σκυλί - αδέσποτο ή σε λουρί που βολτάρει με τον κύριό του. 3 το πρωί λοιπόν, εδώ και μια βδομάδα γίνεται το έλα να δεις. Για καμμιά ώρα κάθε φορά, όλα τα σκυλιά που βρίσκονται σε ακτίνα 100 μέτρων (και είναι πολλά…) γαυγίζουν σαν να έχει πιάσει φωτιά το σπίτι τους.

Εγώ να πετάγομαι από το κρεβάτι, και κανά δύο άλλοι γείτονες που δεν έχουν σκυλιά, να βγαίνουμε στα μπαλκόνια φωνάζοντας και βρίζοντας και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, κατά ένα περίεργο λόγο, ή δεν ενοχλούνται και δεν ξυπνάνε, ή δεν τους ενδιαφέρει που ο σκύλος τους χαλάει τον κόσμο.

Εμένα πραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει πετσιά. Έρχεται το βράδυ, και σκέφτομαι ότι θα γίνει πάλι το ίδιο σκηνικό, και αγχώνομαι. Τι να κάνω, εγώ φταίω που δεν κοιμάμαι σαν βαρίδι; Ν’αρχίσω τα υπνοστεντόν;
Και τι μπορώ να κάνω, μου λέει κανείς, και σε ποιον να απευθυνθώ; Στο δήμο για τα αδέσποτα; Αυτά φταίνε; Στους ιδιοκτήτες για τα καμάρια τους; Μια φορά που έκανα μια κουβέντα με τον διπλανό, αυτός δεν παραδεχόταν ότι το σκυλί του ενοχλεί (παρεμπιπτόντως, δεν έχω ακούσει έναν ιδιοκτήτη σκύλου να παραδέχεται ότι το σκυλί του γαυγίζει και ενοχλεί)… και στην τελική μου είπε, δεν τον νοιάζει.

Για να μην αναφερθώ στις ακαθαρσίες (σ.σ. σκατά) των σκυλιών στους δρόμους, που οι ιδιοκτήτες τους δεν φροντίζουν να μαζεύουν (τι είπα τώρα!!!)

Υπογραφή: Ένας αγανακτισμένος και μπαϊλντισμένος άυπνος δημότης."
http://www.thinkinadvance.com/

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
keyman said:
GRDANE said:
Δεν μπορώ να φανταστώ τι εννοείς ''βουνό'',αλλά είμαι της άποψης πως πρέπει πάντα να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες τοων σκύλων μας....

τι εννοώ "βουνό"....
έχεις δεί ακαθαρσίες από λυκόσκυλο..? από ροτβάιλερ?.... από ντόπερμαν.?... ε.. πρόσθεσετες όλες μαζί... και θα καταλάβεις τι κάνει το μικρούλι μου....
τέλος πάντων...
όταν βγάζω τον... μικρουλι μου βόλτα.. δεν πάμε τριαλαρί τριαλαρό και τα κάνουμε όπου βρούμε....
δεν έχουμε λερώσει ποτέ σε πάρκο.... σε πεζοδρόμιο... σε δρόμο σ παιδική χαρά... πάμε σε ένα οικόπεδο.... από τα πολλά που υπάρχουν στην γειτονιά...και πίστεψε με είναι και τεράστια... και λερώνουμε εκεί...
όχι από εκεί δεν τα μαζευω....
είναι σαν να μου λεσ.. έχεισ παει βόλτα στο βουνό λερώνει το σκυλί σου κι εσύ κάθεσαι αι τα μαζεύεισ.... όχι.. στο κάτω κάτω είναι και λίπασμα....

και για να μην παρεξηγούμαι.....
διαφορετικά είναι στο πεζοδρόμιο... και στο πάρκο που παίζουν παιδια..και έξω από την πόρτα του γείτονα....και όπου εκείνα θέλουν τέλοσ πάντων... :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog