Που να δώσω τον μικρό?

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Όπως καποιοι ξερετε εχω ενα French Bulldog 7 σχεδον μηνων.

Τον εχω σπιτι 8 ημερες και επιδη δεν υπολογισαμε καλα,δεν θεσαμε καποια ερωτηματα στον εαυτο μας και πρωτα ο πατερας μου,
που αποφασησε να τον αγορασει(απο pet shop παρακαλω) χωρις καν να με ρωτησει και χωρις να εχει καμια ιδεα για τους σκυλους,ελπιζωντας πως ο σκυλος απο μονος θα μαθει να τα κανει εξω,οτι θα τον υπακουει απο την πρωτη ημερα,οτι οτι οτι,αποφασησαμε με δικια μου βεβαια πρωτοβουλια να τον δωσουμε πισω γιατι εδω θα βασανιζεται αδικα μιας και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο σκυλο να μενει μεσα μαζι μας και τον εχει εξωριστο στο μπαλκονι. :evil:

Το θεμα ειναι οτι εγω αν και δεν θελω να τον αποχοριστω τον αγαπω πολυ και γι αυτο θελω να βρω ενα μερος να τον δωσω οπου θα ξερω οτι θα περναει καλυτερα απ το να ειναι στο pet shop μεσα στο κλουβι ή και απο το σπιτι μου ακομα.

Που προτεινετε να τον δωσω?
(παρακαλω αν γινεται μην σχολιασετε το γεγονος γιατι ο πατερας μου ειναι ανιδεος αρα με το να τον βρισουμε παραδειγμα δεν θα αλλαξει κατι.Μακαρι να ηξερα το site νωριτερα να σας ειχα συμβουλευτει και να μην τραβουσε αυτο το μαρτυριο ο μικρος εστω και αυτες τις 8 ημερες.)

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
το βασικο ειναι να το δωσεις καπου που να μπορεις να ελεγχεις ποσο καλα περναει ο σκυλος,να εχεις τηλεφωνο,διευθυνση,να πας φυσικα να δεις το σπιτι ,να μιλησεις με τους ιδιοκτητες,μια πρωτη ιδεα περνεις απο αυτα,μετα μπορεις να πηγαινεις να το βλεπεις.να ρωτησεις αν ειχαν ποτε αλλο σκυλο,τί εγινε,που θα ζει,κ.τ.λ
μπορεις να βαλεις αγγελιες και σε αλλα site
www.pets.gr
www.interpet.gr
www.zoofilia.gr
www.petland.gr

επισης μπορεις να μιλησεις με την Strays' help και να ζητησεις να στο προωθησει,ξερει αυτη. :D

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Καλη ιδεα,ομως δεν ξερω αν ο πατερας μου θα συμφωνησει να τον δωσει δωρεαν μιας και τον αγορασε 750 Ευρω απο το pet shop.
Δεν πιστευω να το δεχτει αυτο αλλα εγω θα του το προτεινω.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει πολυ ευκολα σπιτι και μια καλη οικογενεια για τον σκυλακο,αν επιτρεπετε θα ηθελα να σε ρωτησω πρωτα ποσο χρονω εισαι και δευτερον τι δυναμεις εχεις μεσα σου σαν ατομο για να μπορεσεις με τον τροπο σου, να μην καταφυγετε στην ευκολη λυση του ξεφορτωματος του ζωου,να το κρατησεις και να ασχοληθεις πραγματικα?
ειπες στην αρχη οτι εχεις ελευθερο χρονο,τωρα οτι τον αγαπας πολυ.....
τι μπορεις να κανεις γι'αυτα που ειπες?εκτος του να το δωσεις καπου τοσο ευκολα οσο εγινε και η αποκτηση του???

οσο για τα χρηματα το περιμενα οτι ο πατερας σου με τιποτα δεν θα το δωσει δωρεαν :?

φιλικα παντα :wink:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Ειμαι 18 χρονων και εχω απιστευτη ανοχη και γερα νευρα ετσι ωστε και να μπορεσω να αντεξωκαποιες δυσκολιες που ολοι αντιμετωπιζουν στην αρχη,οταν ερχεται η ωρα να αγορασουν εναν σκυλο αλλα και να τον εκπαιδευσω ακομα οσο μπορώ.

Επιδη ειμαι ομως οικονομικα εξαρτημενος και δεν μπορω να πεισω τον πατερα μου να τον βαλω μεσα στο σπιτι με τιποτα,επέλεξα να του βρω ενα καλυτερο σπιτι.

Μπορει να φαινεται ευκολη λυση,αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.Δεν θελω να μαραζονει εξω στο μπαλκονι και να εχει και την απαισια συμπεριφορα του πατερα μου απεναντι του.

Μακαρι να μπορουσα απο την πρωτη μερα κιολας να τον βαλω στο κρεβατι μου να κοιμαται αλλα βλεπεις δεν ερχονται ολα οπως τα σχεδιαζεις.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το να του βρεις ενα καλυτερο σπιτι ειναι το καλο της υποθεσης.....

το οτι θα γινει τωρα ενας αγωνας μεταπωλησης του ζωου ειναι το κακο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ο πατερας να το δωσει ετσι....η τιμη του ποια θα ειναι???

εγω στη θεση σου θα εκανα τα παντα για να περασω το δικο μου...
δεν ειμαι στην οικογενεια σας για να γνωριζω τι συμβαινει αλλα κατι δεν κολλαει στην ιστορια σου :roll:

750€ και το θελει στο μπαλκονι???περιεργα πραγματα!
εδω αλλοι θελουν να κοιμουνται μαζι με το σκυλο τους και 750€ τους φαινεται αστρονομικο ποσο....

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
κάποιος φίλος σου που ίσως θέλει να πάρει σκυλάκι? και στο φινάλε να στα δίνει λίγα λίγα!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Εσυ δηλαδη τι περιμενεις απο ανθρωπο ανιδεο που περνει πρωτη φορα στην ζωη του σκυλο και τον βαζει στο σπιτι του που αν καποιος ριξει παραδειγμα νερο στο χαλι αρχιζει να βριζει Χριστο και Παναγια ασταματητα?

Ο πατερας μου θελει και το σπιτι καθαρο και το μπαλκονι καθαρο και τον σκυλο χορτατο.

Τωρα αν κατι δεν σου κολαει ειναι γιατι δεν εχεις γνωρισει τον πατερα μου.
Για την τιμη δεν ξερω δεν εχω συζυτησει ακομα το θεμα μαζι του.
Το απογευμα που θα ερθει θα τον πιασω να του μιλησω.

Και οπως ανεφερα δεν με ειδοποιησε οτι θα παρει σκυλο.Μου ειπε θα παρουμε το καλοκαιρι εψαξα και εγω για πληροφοριες στο ιντερνετ και ξαφνικα 3 ημερες μετα με περνει με παει στο Pet shop και μου λεει αυτον πηρα και τον περνουμε την ιδια ωρα στο σπιτι.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Toυ εχω δειξει δεκαδες Post και τον πηρα με τον καλο τροπο αλλα δεν καταλβαινει,τι αλλο να κανω πια,θελει να περασει το δικο του οπως και διποτε.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εισαι πολυ ωριμο παιδι και καταλαβαινεις τα πρεπει.. και τα δεν πρεπει..
και μπραβο σου που καταλαβαινεις οτι το σκυλακι προκειμενου να ζησει ετσι καλυτερα να το δωσεις..
τωρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι..καταρχην να δεις αν το θελει καποιος γνωστος σου που αγαπαει τα σκυλια..
να βαλεις την περιπτωση στα sites που σου ειπαν τα παιδια πανω..
να ρωτησεις τον κτηνιατρο μπας και ξερει εκεινος καποια καλη περιπτωση..
και απο την στιγμη που θα βρεις εναν καλο ενδιαφερομενο να του κανεις καποιες επισκεψεις να δεις αν οντως το σκυλακι περναει καλα..!!
απο την στιγμη που οι συνθηκες ειναι ετσι πηρες την καλυτερη επιλογη..και μπραβο για την ωριμοτητα της ηλικιας σου..!!!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Τωρα που ηρθε μου λεει αλλα παλι.Μαθε τον λεει να τα κανει εξω και εγω θα τον βαλω στο σπιτι.

Τι να του πω τωρα?Λεει ο σκυλος δεν παθαινει τιποτα εξω...
Του εξιγω οτι θελει χρονο αυτο,αλλα δεν καταλαβαινει.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
:? :? :? ](*,) ](*,) ](*,) Λοιπον... Επειδη ο σκυλος παθαινει πολλα εξω,επειδη ο μπαμπας σου δν ειναι καθολου σταθερος σε αυτα που σου λεει και επειδη το σκυλι δν θα μαθει να τα κανει εξω μεσα σε 2 μερες καλυτερα να πεις στον μπαμπα σου οτι την αποφαση την πηρες και οτι θα το δωσετε το σκυλι!
Πρεπει ομως να του δωσεις να καταλαβει οτι με την ιοθεσια του θα ασχοληθεις εσυ και μονο εσυ!
Τωρα μονο για τα λεφτα καντε μια συζητηση μηπως τον πεισεις αν οχι τσαμπα να τον δωσετε με μικροτερο ποσο... :roll:
Ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα και να βρεις ενα καλο σπιτι για τον μικρο σου! [-o<

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δε συμφωνώ ΜΑΝΟΥ! Αφού λέει έτσι ο μπαμπάς του τώρα, ας το εκμεταλλευτεί! Γρήγορα θα μάθει το κουτάβι δεν είναι τίποτα! Θέληση να έχει το παιδί!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δν το συζηταω ειναι πολυ καλυτερο να το κρατησει το σκυλακι του... Απλα απο οσα εχω καταλαβει για τον μπαμπα του ειναι μια ετσι μια γιουβετσι :lol:
Με την καλη εννοια παντα...Και γενικα απο τις περιγραφες φαινεται πολυ πεισματαρης... Μ θυμιζει τον δικο μου :oops:
Και επειδη ξερω πως ειναι ενας τετοιος ανθρωπος φοβαμαι οτι παντα κατι θα βρισκει να τον χαλαει στο σκυλο :( φοβαμαι π.χ οτι και να μαθει να τα κανει εξω σε λιγο θα αρχισει να τον ενοχλει η τριχα και παει λεγοντας! :wink:
Γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να κανει κατι! Απο κει και περα εγω πραγματικα ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου να πανε ολα καλα και τελικα ο μπαμπας του να αλλαξει πραγματικα γνωμη και να το κρατησουν το σκυλακι!
Το θεμα ειναι να το κρατησουν οπως πρεπει ουτως ωστε να μην ταλαιπωρειται :)