Που να δώσω τον μικρό?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το πολύ το μπίρι μπίρι συνήθως το βαριούνται, οπότε μπορεί να υποχωρήσει.

Αν όμως του τάξεις κάτι και δε το κάνεις (π.χ. θα καθαρίζω κλπ) την έκατσες.

Δε χρειάζεται να σου ξαναπώ και εγώ για το μπαλκόνι, το εμπέδωσες.

Μπορείς να δοκιμάσεις να του στρώσεις πάνες σε ένα χώρο μέσα στο δωμάτιο, για να μάθει να λερώνει συγκεκριμένα. Αυτό το θεωρώ απαραίτητο ιδίως εάν έχεις παρκέ (δε ξέρεις τι γκρίνια έχω φάει για αυτά τα γαμοπαρκέ).

Και φυσικά ότι άλλο σου είπαν παραπάνω τα παιδιά, τα οποία με βρίσκουν σύμφωνη.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
τοση ωρα που μιλαμε εδω,ο σκυλος ειναι μονος του στον ηλιο,εξω?
Οχι μεσα στο δωματιο τον εχω αραζει αλλα που και που βγαινει εξω και καθεται εγω τον ξανα βαζω μεσα

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το ιδανικό τώρα που είσαι εκεί είναι να του έχεις ανοικτή τη μπαλκονόπορτα και να μπαινοβγαίνει.

Τους αρέσει κάποιες στιγμές να κάθονται έξω, όποτε θέλουν εκείνα, όχι όποτε τα βάζεις εσύ.

Επίσης συνήθως αγαπούν τον ήλιο, οπότε έχοντάς του ανοικτά και θα λιαστεί όσο θέλει, και όταν παραζεσταθεί θα μπει μέσα.

Μη το κυνηγάς και από πίσω :wink:

Όταν λείπεις πάντα μέσα, ή αν θες αφήνεις και τη μπαλκονόπορτα μισάνοιχτη.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
LaMb0fGod said:
τοση ωρα που μιλαμε εδω,ο σκυλος ειναι μονος του στον ηλιο,εξω?
Οχι μεσα στο δωματιο τον εχω αραζει αλλα που και που βγαινει εξω και καθεται εγω τον ξανα βαζω μεσα
μπορεις εαν θελεις,να μου πεις πως ειναι η καθημερινοτητα σας στο σπιτι? δηλαδη,ποσες ωρες εισαι στο σπιτι?λειπεις συγκεκριμενες ωρες? ο πατερας σου λειπει?δουλευει?
και τι ειδους σπιτακι εχει ο σκυλος? εχει πορτα>? εχεις σκοπο να παρεις το καταλληλο ?
στο μπαλκονι,μπορεις τουλαχιστον για αυτες τις μερες να φτιαξεις σκια,εστω με μια ομπρελλα?

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Εκτος απο το σχολειο 8:15-2:15(αλλες φορες 3:15) μετα ειμαι σπιτι εκτος αν θα βγω πουθενα το απογευμα.
Δεν εχει στανταρ ωραριο ο πατερας μου αρα δεν μπορω να βασιστω σε αυτον.
Εχω ενα πλαστικοκουτι ειναι απο το πετ σοπ το πηρα και μπαινει μεσα κοιμαται.Ειναι με πορτα ναι και δεν τα εχει κανει ποτε εκει.
Εχω σκοπο να του παρω κατι καλυτερο αν χρειαστει.Το μπαλκονι εχει τεντες και εχεει και ηλιο και σκια.

Μια ερωτηση.Του εβαλα μια κουβερτα στο δωματιο μου και την εχει ξεσκισει γιατι?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Την ξεσκίζει γιατί μπορεί :lol: :lol: :lol: :lol:

Γενικά σε αυτή την ηλικία αρχίζουν και βγαίνουν τα δόντια τους, γεγονός που τα ενοχλεί αρκετά. Μασουλώντας αντικείμενα ανακουφίζονται και μαθαίνουν να εξασκούν τα δόντια τους.

Μάζεψε οτιδήποτε μπορεί να μασήξει σκύλος, δηλαδή τα πάντα, για να μη το κλαις.

Παπούτσια, τσάντες στο πάτωμα, βγάλε όλα τα καλώδια από τις πρίζες, μάζεψε κρέμες, αλοιφές ή οτιδήποτε άλλο έχεις σε χαμηλά ράφια.

Γενικά ετοιμάσου για πόλεμο. Πάρε παιχνίδια και μασουλητήρια.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ωραία. Υπάρχει ελπίδα για το θέμα του μπαμπά.

Οταν πας για σπουδές τι θα γίνει;
Α, ναι. Δεν ξέρεις ακόμη που θα πας.

Φαντάρος όταν πας;

Μακάρι να πάνε όλα καλά (από την καρδιά μου στο εύχομαι).

Πρέπει όμως να έχεις υπ'όψην σου πως όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολο
θα είναι να βρεί καινούργιο σπίτι.

Και φυσικά τόσο περισσότερο θα μελαγχολήσεις κι εσύ και ο σκύλος αν χωρίσετε.

Μην χρησημοποιείς το πείσμα σαν δικαιολογία. Είναι προφανές ότι δεν είναι η πιο κατάληλη εποχή να πάρεις σκύλο (και να τον λάτρευε ο πατέρας σου, και να κοιμόσασταν αγκαλιά και να μην λέρωνε πουθενά και να ήταν όλα τα άλλα τζάμι).

Μήπως κατα ένα παρανοικό τρόπο ο πατέρας σου πήρε τον σκύλο για τον εαυτό του κι απλώς σε χρησημοποιεί να του τον "στρώσεις" λίγο πριν φύγεις για σπουδές;

Αυτές οι καταστάσεις γίνονται γρήγορα εφιάλτης. Το νου σου.
Εγώ θα ξεκινούσα να ψάχνω για σπίτι (θα σε πάρει το λιγότερο ένα μήνα να του βρείς καλό -έτσι κι αλλιώς) και ποιός ξέρει; Αν όλα πάνε καλά
δεν τον δίνεις....

Μην ξεχνάς πως το μαγαζί έκανε πολλούς μήνες να του βρεί αγοραστή (και όλοι ξέρουμε πόσο λατρεύουν οι 'Ελληνες σκύλο από μαγαζί).

Τι με έχει φάει η γκρίνια; Να μωρέ.
Εχω συνέχεια αυτή την εικόνα στο νου:

Εσύ σπουδάζεις σε άλλη πόλη και ο σκύλος δεν "βολεύει" τον πατέρα σου.
Δοκιμάζει να τον πουλήσει για λίγες ημέρες, σύντομα όμως χάνει την υπομονή του και τον πάει μια βόλτα μακριά με το αμάξι και τον αφήνει εκεί (έχει και ταβέρνα θα είναι μιά χαρά). Δεν το μαθαίνεις ποτέ (σου λέει οτι του βρήκε τέλειο σπίτι με παιδάκια), όπως δεν μαθαίνες ποτέ το πόσο ξύλο έφαγε από τα χασαπόσκυλα της ταβέρνας πριν τον πατίσει ένα αμάξι και πεθάνει.

Συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Dr.Zhivago,τωρα μου θυμισες τον γειτονα μας και την συνηθεια που ειχε να του το ..."σκανε" τα σκυλια οταν γερνουσαν,η οταν ειχε την μεση του και βαριοταν να ασχοληθει...επρεπε να δεις τα μουτρα του,καθε φορα που τα εβρισκα και του τα γυρνουσα σπιτι 8)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δωσε σε καλο σπιτι το σκυλο.Μην με ρωτησετε γτ το λεω και γτ ειμαι απολυτος,εχω κληρονομικο χαρισμα να βλεπω μελλον,και πιο συγκεκριμενα του σκυλου και δεν θα ειναι καλο.
η αγορα-υιοθεσια ειναι κατι πολυ σημαντικο και κατι π σε δεσμευει για τα επομενα 12-13-15 χρονια.δεν κανουμε επιπολαιοτητες και δεν παιζουμε με ψυχες.

Φιλικα,Νικος.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
.Μην με ρωτησετε γτ το λεω και γτ ειμαι απολυτος,εχω κληρονομικο χαρισμα να βλεπω μελλον,και πιο συγκεκριμενα του σκυλου και δεν θα ειναι καλο.
.
εφοσον βλεπεις μελλον,και το μελλον δεν θα ειναι καλο οπως λες,τοτε ποιος ο λογος να αλλαξει σπιτι ο σκυλος? 8)

(μονο σκυλο βλεπεις?γατα?χρυσοψαρο?δεκαοχτουρα?)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
του συγκεκριμενου σκυλου και εννοω δεν θα εχει καλο μελλον αν τον κρατησει ο φιλος μας... :D η γκρινια θα σταματησει για λιγο,μετα παμε παλι απτην αρχη.μεχρι κ η αγορα του ηταν πραγμα βιαστικο και επιπολαιο.

(απολα βλεπω!μεχρι και μυρμιγκιου! :lol: )

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα, δεν βλέπω τον λόγο να μην τον κρατήσει επειδή θα πάει φαντάρος, αυτό μπορεί να γίνει και σε 10 χρόνια ... πού είμαστε τώρα - τον κρατάει ή όχι ?? :lol: :lol:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Πανε πολυ καλα τα πραγματα.Σημερα εφαγε μια ωραια μπριζολα και πηγε τον πηγα κατευθειαν στο παρκο.
Επαιξε,ετρεξε και οταν κουραστηκε τα εκανε αλλα πηγε σε ενα δεντρο να μην τον βλεπω.
Λετε να με ντρεπεται?
Παντως παιδια την αποφαση την πηρα θα τον κρατησω τον σκυλο και αν αλλαξω σπιτι θα τον παρω μαζι.
Το καλοκαιρι που θα παω στην μυτιληνη 1,5 μηνα ηδη εχω βρει και τον χωρο του στο σπιτι που θα μενουμε.
Για τον στρατο δεν ξερω ακομα αλλα κατι θα σκεφτω.
Το βραδυ κοιμηθηκε για πρωτη φορα μεσα και καραγουσταρε ο μικρος μεσα στο σπιτι.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Οσο για το θεμα του πατερα μου σημερα εκανε κατι που δεν το περιμενα ειλικρινα.
Οσο κοιμομουν εγω(κατα τις 7:30 ξυπναω για να παω τον σκυλο βολτα) κατα τις 7 που ξυπνησε ο σκυλος,τον πηρε ο πατερας μου,τον εβγαλε εξω,του εδωσε να φαει,και μετα τον πηγε βολτα και τα εκανε εξω στο παρκο.

Ο πατερας μου μεσα στην τρελη χαρα ηρθε σπιτι,με ξυπναει:Ελα ελα να δεις να σου πω μου λεει,ο σκυλος τα εκανε εξω.
Εγω εμεινα λεω πως και δεν γυρισε παλι μεσα στα νευρα να μου πει:Παρτον σκυλο σου,με νευριασε παλι δεν με ακουει.(Επιδη οποτε τον εβγαζε ο πατερας μου επιδη δεν τον εχει μαθει καλα ακομα,δεν τον ακολουθουσε με αποτελεσμα να τον ξανα φερνει σπιτι κατευθειαν.

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
LaMb0fGod said:
Οσο για το θεμα του πατερα μου σημερα εκανε κατι που δεν το περιμενα ειλικρινα.
Οσο κοιμομουν εγω(κατα τις 7:30 ξυπναω για να παω τον σκυλο βολτα) κατα τις 7 που ξυπνησε ο σκυλος,τον πηρε ο πατερας μου,τον εβγαλε εξω,του εδωσε να φαει,και μετα τον πηγε βολτα και τα εκανε εξω στο παρκο.

Ο πατερας μου μεσα στην τρελη χαρα ηρθε σπιτι,με ξυπναει:Ελα ελα να δεις να σου πω μου λεει,ο σκυλος τα εκανε εξω.
Εγω εμεινα λεω πως και δεν γυρισε παλι μεσα στα νευρα να μου πει:Παρτον σκυλο σου,με νευριασε παλι δεν με ακουει.(Επιδη οποτε τον εβγαζε ο πατερας μου επιδη δεν τον εχει μαθει καλα ακομα,δεν τον ακολουθουσε με αποτελεσμα να τον ξανα φερνει σπιτι κατευθειαν.
Εδώ θα υπάρξει ...ένας έρωτας μεγάλος!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν αλλαξει μυαλα ο μπαμπας σου τοτε ολα θα πανε καλα..
Ελπιδοφορα μου φανηκαν τα τελευταια νεα..
Δεν ξερεις ποτε τι γινεται τελικα ..μπορει και να το αγαπησει ο μπαμπας σου..
Παντως κοιτα να παρεις την καλυτερη αποφαση για το σκυλακι οποια και αν ειναι αυτη μακρια απο εγωισμους..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Να εισαι σιγουρος οτι ο πρωτος που θα ασχολειται σε λιγο με το σκυλακι θα ειναι ο πατερας σου και βαζω στοιχημα.. μη ξεχναμε απειρα σκυλια που τα φερουν σπιτι τα παιδια..γκρινια οι γονεις..και μετα τα εχουν ολη μερα μαζι τους...
καλα κανατε και τον κρατησατε..υπομονη και παρε κανα βιβλιαρακι να μαθεις τα βασικα της εκπαιδευσης ωστε να μπορειτε να συνυπαρχετε καλυτερα...
Η δικια μου γαλλιδα ειναι 2,5 μηνων και φανταζεσαι τι γινεται στο σπιτι...
Αλλα μια - δυο - τρεις μαθαινει αυτο που πρεπει σιγα σιγα..
Αντε να σας ζησει!!!

Υ.Γ προσοχη στη ζεστη..βολτα νωρις το πρωι..και μετα οταν πεσει ο ηλιος το απογευμα..
Οχι στη παραλια το μεσημερι..μονο απογευματακι..
Παντα aircondition στο αμαξι με αυτες τις ζεστες και ποτε μονο του...
Παντα φρεσκο νερακι...
Παρτε ενα frontline και ψεκαστε το σκυλι για τσιμπουρια κτλ..Δε χρειαζεται αμπουλα γιατι ειναι κοντοτριχο..το σπρευ ειναι μια χαρουλα..
Και ενα κολαρο για το καλαζαρ..
Ελπιζω να μη σε ζαλιζω απλα οπως ειχα ξαναπει ειναι ιδιαιτερη ρατσα και θελει προσοχη...
Good luck!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαλημερα!
χαιρομαι π διαβαζω τα ευχαριστα νεα!!!
1000 ζητω ! ευχομαι οτι καλυτερο πλεον και υπο αυτες τις συνθηκες!(για το μπαμπα αναφερομαι)

:D