O σκύλος αυτός θα αργήσει πολύ να μάθει να τα κάνει έξω. Γενικώς αργεί αυτή η φυλή, αλλά το ότι τα έκανε πάνω του (στο κλουβί το μαγαζιού) επι 6 μήνες του έχει σίγουρα αφήσει κουσούρι.
Είσαι τρομερό παιδί και περισσότερο ώριμος από τον πατέρα σου. Με έχεις εντυπωσιάσει πραγματικά. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τον μικρό, παρά το πρόβλημά του και παρά το προβλημά σου (με τον πατέρα σου) και θα σε βοηθούσα κιόλας, ΑΝ το μέλλον σου δεν ήταν αυτό που περιγράφεις.
Δεν μπορείς να του εγγυηθείς τίποτα Αγάπη μου, παραδέξου το.
Εγώ θα έδεινα τον σκύλο 100 ευρώ σε καλή οικογένεια (με τις λεπτομέριες που προαναφέρθηκαν) χωρίς να το συζητήσω καν με τον πατέρα μου.
Σου τον χάρισε; Τότε δικός σου είναι να τον κάνεις ότι θέλεις.
Παίξ' το Αμερικανάκι.
Μην τον χαρίσεις γιατί μάλλον δεν θα τον προσέξουν (είναι απίστευτο το ξεσκαρτάρισμα ηλιθίων που κάνουν τα 100 ευρώ). Να πείς για το πρόβλημά του βέβαια σε όποιον ενδιαφέρεται για να τους προετοιμάσεις. Αν είναι να τον δώσουν και αυτοί αλλού γιατί δεν τον αντέχουν, ας μην τον πάρουν από την αρχή! Ευχαρίστως να τους βοηθήσω (δωρεάν) στο θέμα της τουαλέτας.
Λυπάμαι ΤΟΣΟ πολύ για τον πόνο που περνάς. Είναι όμως απολύτως βέβαιο πως μια μέρα θα πάρεις μόνος σου έναν υπέροχο σκύλο, που επέλεξες εσύ από έναν σωστό εκτροφέα ή ένα καταπληκτικό ιμίαιμο σαίνι κούκλο...
Κουράγιο.