Που να δώσω τον μικρό?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
φιλε μου lampofgod εχετε σοβαροτερο προβλημα με τον πατερα σου αν ο τροπος που αντιδρα ειναι αυτος που λες :wink:

προτεινω να παρεις το σκυλακι και να φυγετε αμεσα απο το σπιτι και οι δυο σας :!:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
επιπολαιοτοτητα ενηλικα...πφφφ...γτ δεν επερνε ενα λουτρινο???με ολο το σεβασμο παντα... 8)

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Θα συμφωνήσω με ΜΑΝΟΥ. Ο μπαμπάς δεν μου φαίνεται και πολύ σταθερός χαρακτήρας όσον αφορά το σκύλο.

Αν είναι κάθε 3 και λίγο να τον ενοχλεί κάτι και να σκέφτεται να διώξει το σκυλάκι είναι προτιμότερο να το δώσει απο τώρα που είναι μικρό και να μην στρεσάρεται κι αυτό το κακόμοιρο.

Anyway... πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
kango1 said:
να το επερνες εσυ... :D
Αχ ξυνεις πληγες τωρα :(
Καταρχην ειμαι σε φαση πανελληνιων που σημαινει οτι:
1)δν ξερω που θα περασω
2)αν θα φυγω απο αθηνα
3)αν θα μπορεσω να το παρω μαζι εκει που θα παω και
4)αν θα εχω το χρονο να το φροντισω οπως πρεπει.
Εκτος αυτου πηγαιν'ελα αν δν μεινω αθηνα θα λαλησει ειναι ταλαιπωρια :roll:
Αν τωρα, μεινω αθηνα τελικα. Ζω σε ενα σπιτι με τη μαμα τη γιαγια και τον παππου! Οι 2 τελευταιοι δν θελουν με τπτ σκυλο π να ζει αποκλειστηκα μεσα στο σπιτι αλλα και γενικα δν θελουν αλλο σκυλο... Μετα τον Ιβαν μ το ξεκαθαρισαν ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ :( :cry:
Οποτε οπως καταλαβαινεις δν μπορω να τ παρω εγω :( :( :(

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
και συ πανελληνιες????ααααααααα τι εχουμε παθει!!!! :cry: :cry: :evil:

αν φυγω εκτος αθηνων θα παρω μαζι τη Χιονα.αν δεν την δεχονται δεν προκειται να παω απλα.ειμαι τρελος σε τετοια θεματα.

Τωρα,
πεισε το μπαμπα σου οτι δεν γινεται τπτ απτη μια μερα στην αλλη!!!η δικια μ εκανε 3 μηνες να μαθει να τα κανει εξω!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
nikos_x said:
και συ πανελληνιες????ααααααααα τι εχουμε παθει!!!! :cry: :cry: :evil:

αν φυγω εκτος αθηνων θα παρω μαζι τη Χιονα.αν δεν την δεχονται δεν προκειται να παω απλα.ειμαι τρελος σε τετοια θεματα
Τι εχουμε παθει δν λες τπτ νικο...Εγω για 2η φορα μη μιλας καθολου! :evil: Το να βρω καπου που να το δεχονται πες το βρισκω το θεμα ειναι αν θα εχω το χρονο να το φροντιζω οπως πρεπει!Αν ηδη ειχα σκυλο θα εκοβα το λαιμο μ και θα εβρισκα τροπο αλλα τωρα δν θελω να ταλαιπωρησω κανενα σκυλακι γιατι κ εγω ειμαι σε ενα μεταβατικο σταδιο οποτε καλυτερα να σταθεροποιηθω πρωτα και μετα να παρω φιλαρακι...
Μην φευγουμε απο το θεμα ομως!

Lambofgod περιμενουμε νεα!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Ενταξει θα τον κρατησω τελικα θα τον εχω αρχικα στο δωματιο μου οταν μαθει να τα κανει εξω και μετα θα διξει.Παω να ξανα διαβασω το τοπικ "Πως θα κανουμε πιπι εξω" και ευχαριστω για τις συμβουλες σας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μην περνεις γρηγορες αποφασεις..
τουλαχιστον βγαλε το μεσο ορο των απαντησεων..

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
To μετά θα δείξει δεν μου αρέσει και πολύ... Σκέψου το λίγο ακόμη :wink: .

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
O σκύλος αυτός θα αργήσει πολύ να μάθει να τα κάνει έξω. Γενικώς αργεί αυτή η φυλή, αλλά το ότι τα έκανε πάνω του (στο κλουβί το μαγαζιού) επι 6 μήνες του έχει σίγουρα αφήσει κουσούρι.

Είσαι τρομερό παιδί και περισσότερο ώριμος από τον πατέρα σου. Με έχεις εντυπωσιάσει πραγματικά. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τον μικρό, παρά το πρόβλημά του και παρά το προβλημά σου (με τον πατέρα σου) και θα σε βοηθούσα κιόλας, ΑΝ το μέλλον σου δεν ήταν αυτό που περιγράφεις.
Δεν μπορείς να του εγγυηθείς τίποτα Αγάπη μου, παραδέξου το.

Εγώ θα έδεινα τον σκύλο 100 ευρώ σε καλή οικογένεια (με τις λεπτομέριες που προαναφέρθηκαν) χωρίς να το συζητήσω καν με τον πατέρα μου.
Σου τον χάρισε; Τότε δικός σου είναι να τον κάνεις ότι θέλεις.
Παίξ' το Αμερικανάκι.

Μην τον χαρίσεις γιατί μάλλον δεν θα τον προσέξουν (είναι απίστευτο το ξεσκαρτάρισμα ηλιθίων που κάνουν τα 100 ευρώ). Να πείς για το πρόβλημά του βέβαια σε όποιον ενδιαφέρεται για να τους προετοιμάσεις. Αν είναι να τον δώσουν και αυτοί αλλού γιατί δεν τον αντέχουν, ας μην τον πάρουν από την αρχή! Ευχαρίστως να τους βοηθήσω (δωρεάν) στο θέμα της τουαλέτας.

Λυπάμαι ΤΟΣΟ πολύ για τον πόνο που περνάς. Είναι όμως απολύτως βέβαιο πως μια μέρα θα πάρεις μόνος σου έναν υπέροχο σκύλο, που επέλεξες εσύ από έναν σωστό εκτροφέα ή ένα καταπληκτικό ιμίαιμο σαίνι κούκλο...

Κουράγιο.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
φιλε μου lampofgod εχετε σοβαροτερο προβλημα με τον πατερα σου αν ο τροπος που αντιδρα ειναι αυτος που λες

προτεινω να παρεις το σκυλακι και να φυγετε αμεσα απο το σπιτι και οι δυο σας Exclamation
Γι αυτο δεν σου πεφτει λογος και καλυτερα αν δεν μπορεις να βοηθησεις μην σχολιαζεις.

Ευχαριστω Dr.Zhivago για την απαντηση σου και συμφωνω σε αυτα που λες.
Επιδη ομως ειμαι και εγω λιγο πεισματαρης θα κρατησω τον μικρο 2-3 μερες ακομα να δω πως θα εξελιχθει το πραγμα και αν δω οτι ο πατερας μου εχει ακομα αρνητικες αντιδρασεις(επιδη σημερα ηρεμησε λιγο και ειναι σαν να το δεχτικε το γεγονος)τοτε σιγουρα θα ψαξω να του βρω σπιτι.

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Αφού ο πατερας αρχισε να αλλάζει στάση και επέτρεψε το σκυλάκι στο δωματιο σου και εσύ έχεις όρεξη και αγάπη για το σκυλί γιατι να το δώσεις?
Ταπείνη μου άποψη αλλα μήπωςι θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός να προσαρμοστούνε όλοι στο σπίτι και να έρθουν σε επαφή με το σκύλο?
Και μένα ο πατερας μου όταν πήρα σκύλο(να σημειώσω βεβαια ότι τον πήρα όταν πήγα να μείνω μόνη μου) είχε την άποψη ότι τα σκυλια δεν είναι για μέσα στο σπίτι, και τώρα με παρακαλάει να του τον δώσω να τον κάνει dogsitting...:wink: Πιο πολύ γι αυτον νοιαζεται τωρα παρά για μας :D
Μήπως απλά χρειαζεται λίγο χρόνο ??Εννοειται βεβαια χωρις αυτό να εχει συνέπειες για το σκυλί ..Εσύ θα πρεπει να του δώσεις ηρεμα και ωραια να καταλάβει τι αναγκες εχει το σκυλί

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Παιδια ενταξειο πατερας μου δεν ειναι τοσο κακος οσο τον περιεγραψα απλα πανω στα νευρα-στεναχωρια μου τα παρα ειπα λιγο.

Εχει απο την μανα του που εχει συνεχεια σκυλια την εντυπωση οτι ο σκυλος πρεπει να ειναι εξω.Εγω προσπαθω να του το αλλαξω αυτο το σκεπτικο και σιγα σιγα το καταφερνω αφου σημερα μου ειπε απο μονος του οτι θελει να τον κρατησουμε και οτι θα μπει στο δωματιο μου,οχι σε ολο το σπιτι,ΜΟΝΟ οταν θα μαθει να τα κανει στο παρκο.Μεχρι τοτε θα μεινει στο μπαλκονι.

Εγω πηρα την αποφαση μου και ελπιζω να οφεληθουμε και εγω και ο μικρος απο αυτο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αντε παλι με το μπαλκονι :? ρε χρυσο μου παιδι,απαγορευεται ο σκυλος να μεινει στο μπαλκονι,πως το λενε? και δεν υπαρχει και περιπτωση να μαθει να τα κανει στην βολτα,εαν δεν μενει μεσα στο δωματιο σου σε κλουβακι καθαρο...
δηλαδη εσυ θα τον εχεις μεσα στα κατουρα στο μπαλκονι που ηταν τοσες μερες και θα προσπαθεις να τον μαθεις να μην τα κανει στα κατουρα στο μπαλκονι?
μα ΘΑ ΠΑΘΕΙς ΗΛΙΑΣΗ εξω στο μπαλκονι...δεν το σκεφτεσαι αυτο :?:

8) :shock: :lol: :? (δεν αντεχω αλλο σημερα)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
LaMb0fGod κανείς δεν είπε ότι ο πατέρας σου είναι κακός, μη συγχύζεσαι.

Επίσης προβλήματα με τους δικούς μας αντιμετωπίζουμε όλοι λίγο ως πολύ, μπορεί βέβαια μερικοί τυχεροί να μην έχουν καθόλου.

Καταλαβαίνω ότι ο πατέρας σου δε θέλει σε καμμία περίπτωση να έχει την ευθύνη του σκύλου ή τη φροντίδα του.

Για μένα είναι πολύ απλό. Νομίζω ότι μπορείς να τον πείσεις να κάνει ότι θέλεις, αρκεί να είσαι τύπος και υπογραμμός στις δεσμεύσεις που θα κάνεις.

Αν νομίζεις ότι δε μπορείς να ανταποκριθείς καλύτερα να το δώσεις.

Μη πελαγώνεις όμως, όλα αντιμετωπίζονται.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Αλεξανδρα σε σχεση με εχθες τον εχω τουμπαρει καπως αλλα το θεμα ειναι να μπορεσω να τον εχω στο δωματιο το μικρο και να μην ειναι στο μπαλκονι οπως λεει και o galazio.Θα δοκιμασω αυτο που ειπε.Να ειναι στα καθαρα στο δωματιο και στο κλουβακι του μεσα που δεν τα κανει και μετα το φαγητο ή οταν ξυπναει αγκαλια εξω και κατευθειαν παρκο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τοση ωρα που μιλαμε εδω,ο σκυλος ειναι μονος του στον ηλιο,εξω?