Που θα βρω Γκ.Ριτρίβερ (απόλυτη σύσταση ή συλλογή πληροφορίας);

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ελεος σημερα θα πεσουμε απ'τις καρεκλες ....

γιατι οχι....?τα εχει ολα και συμφερει.......αληθεια δεν ενθυμουμαι ,εχει και golden?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@ROTTIE

κι εγώ κάθομαι και κάνω μια συζήτηση με την Αννέτα Μιχαήλ, της αναφέρω το περιστατικό κι εκείνη μου εκφράζει την λύπη και την απογοήτευσή της πως το έργο της δεν έχει εκτιμηθεί σωστά από τους όποιους ειδήμονες... Ειδικά αφού θεωρεί πως είναι καλύτερη από κάποιους που ανέφερες!

Δεν είναι κρίμα?
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η Αννετα Μιχαηλ στενοχωρήθηκε επειδή συζήτησες μαζί της το περιστατικό. Και τι να κάνουμε τώρα που στενοχωρήθηκε η Αννετα ή η Γεωργία ή η Ελένη, βρε Σωτήρη?

Σε δημόσια συζήτηση ειμαστε στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας και πολλοί από μας έχουμε το θάρρος να συμμετέχουμε επώνυμα (έστω και άτυπα) και να κρινόμαστε γι’ αυτά που γράφουμε.
Αν έχει πρόβλημα η Αννετα ή η οποιαδήποτε Αννετα, ας έρθει στην παρέα μας και ας πει και αυτή τα δικά της.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! :)

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Καλά εγώ πλέον το έχω χάσει τελειως....8-[8-[8-[
Ο Προμηθέας ή Σωτήρης λέει να μην γράφουμε ονόματα εκτροφείων γιατί είναι άδικο για τους άλλους και η Ροττιε ή Κατερίνα λέει ότι όποιος θέλει μπόρει να γράφει όμως όχι σε πμ και όχι ένα εκτροφείο άλλα 4-5.:):)
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.:rolleyes:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η Αννετα Μιχαηλ στενοχωρήθηκε επειδή συζήτησες μαζί της το περιστατικό. Και τι να κάνουμε τώρα που στενοχωρήθηκε η Αννετα ή η Γεωργία ή η Ελένη, βρε Σωτήρη?

Σε δημόσια συζήτηση ειμαστε στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας και πολλοί από μας έχουμε το θάρρος να συμμετέχουμε επώνυμα (έστω και άτυπα) και να κρινόμαστε γι’ αυτά που γράφουμε.
Αν έχει πρόβλημα η Αννετα ή η οποιαδήποτε Αννετα, ας έρθει στην παρέα μας και ας πει και αυτή τα δικά της.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! :)
δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι εαν η αννετα εχει προβλημα.
το θεμα ειναι οτι δεν αναφερθηκε ποτε το ονομα της (οπως και αλλων εκτροφεων της ρατσας) αλλα ειπαμε ενα ονομα, διανθίζοντας με απολυτους χαρακτηρισμους.

το παραδειγμα του προμηθοσωτηρακη ειναι κατατοπιστηκοτατο νομιζω ως προς το γιατι δεν πρεπει να κανουμε αυτο που εκανε ο κος και ο τεο.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
να σας πω...επειδη πια πραγματικα το κουρασαμε,το πηγαμε,το φεραμε και το ξανα-πηγαμε το θεμα...δεν το αφηνετε...

...να οργανωθουμε και να παιξουμε καμια μπαλιτσα?:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι εαν η αννετα εχει προβλημα.
το θεμα ειναι οτι δεν αναφερθηκε ποτε το ονομα της (οπως και αλλων εκτροφεων της ρατσας) αλλα ειπαμε ενα ονομα, διανθίζοντας με απολυτους χαρακτηρισμους.
Απαγορεύεται η "διάνθινση" του οποιουδήποτε με περικοκλάδες και λοιπά αναρριχόμενα και δεν το ξέρω? :confused:

Εγώ μπορεί να πλέξω το εγκώμιο του Α, να έρθεις εσύ να προτείνεις τον Β, να μπει ο Χ και να κάνει τις ενστάσεις του, να παρεμβει ο Ψ και να πει και αυτός τα δικά του και τελικά μέσω του διακειμενικού ελέγχου να λάβει ο αναγνώστης πληρέστερη ενημέρωση και μια πιο σφαιρική εικόνα της αγοράς που θα τον βοηθήσει να κάνει την δική του έρευνα και να καταλήξει σε αυτόν που θεωρεί εκείνος καλύτερο και όχι σε αυτόν που του πρότεινε κάποιος μεσω pm. ;)

Η αναφορά σε επαγγελματίες και υπηρεσίες γίνεται κατά κόρον σε for a του εξωτερικού. Μόνο εδώ πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας?

Και στο φινάλε τι να κάνουμε τώρα που δεν αναφέρθηκε εξ΄αρχης το όνομα για παράδειγμα της Αννετας Μιχαηλ αλλά αναφέρθηκε στην πορεία της κουβέντας? Είναι υποχρεωμένος ο καθένας από μας να διαθέτει τις λίστες εκτροφεων του ΚΟΕ ή τον κατάλογο εκτροφεων του eurobreeder.com μην τυχόν και του ξεφύγει κανένα όνομα και κατακεραυνωθει από τους υπόλοιπους? :-?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ας το κάνουμε υπεύθυνα λοιπόν!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μα δεν έγινε μήνυση στον Teo ... :) κρίθηκε για αυτά που έγραψε, όπως και όλοι μας (εγώ πχ κρίθηκα επειδή του την έπεσα κοκ) ... δεν του απαγόρευσα να το κάνει (δεν μπορώ άλλωστε ούτε το θέλω φυσικά), δεν θα μου απαγορευτεί να του την πέφτω ;) ... όχι ?

Να σημειώσω ότι επίσης προτιμάω ό,τι έγινε από το pm ... όποιος προτιμήσει το pm για να μην έχει αντίλογο σε αυτά που λέει δεν με απασχολεί σαν άτομο, και δεν θεωρώ ότι προσφέρει στο forum (τουλάχιστον ... μην πώ χειρότερα)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Το αν πρέπει και τι πρέπει να αναφέρουμε και αν το κάνουμε υπεύθυνα ή όχι μπορεί να κριθεί από πολλές μεριές. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι έδρασα σωστά και δε διάνθισα κανένα εκτροφείο ούτε απέρριψα κανένα. Τα εκτροφεία διανθίζονται από τις εκθέσεις και από τη συνολική τους προσφορά στο χώρο της φυλής τους. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η γνώμη του καθενός συντελεί στην τελική απόφαση κάποιου αλλά μόνο να την επηρεάσει ειδάλλως είναι άβουλος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μα δεν έγινε μήνυση στον Teo ... :) κρίθηκε για αυτά που έγραψε, όπως και όλοι μας (εγώ πχ κρίθηκα επειδή του την έπεσα κοκ) ... δεν του απαγόρευσα να το κάνει (δεν μπορώ άλλωστε ούτε το θέλω φυσικά), δεν θα μου απαγορευτεί να του την πέφτω ;) ... όχι ?
Καλά τα λες, αν και εμενα τουλαχιστον μου "ξενίζει" σαν έκφραση το «του την πέφτω» διότι δηλώνει επίθεση (εστω και χωρίς πρόθεση). Θα προτιμούσα το «αντικρούω τα επιχειρήματα του», το οποίο όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται κιόλας προς χάριν της πολυφωνίας. :)
Κατά τα άλλα και βάση κανονισμών, τίποτα δεν απαγορεύεται όσο κινείται στα όρια της ευπρέπειας.

Kos, είσαι σαφής αλλά πιστεύω πως αναλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν διαφωνείτε μαζί μου, εγώ πάντως θεωρώ ότι το θέμα το εξαντλήσαμε.

:)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Καλά τα λες, αν και εμενα τουλαχιστον μου "ξενίζει" σαν έκφραση το «του την πέφτω» διότι δηλώνει επίθεση (εστω και χωρίς πρόθεση). Θα προτιμούσα το «αντικρούω τα επιχειρήματα του», το οποίο όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται κιόλας προς χάριν της πολυφωνίας. :)
Κατά τα άλλα και βάση κανονισμών, τίποτα δεν απαγορεύεται όσο κινείται στα όρια της ευπρέπειας.

Kos, είσαι σαφής αλλά πιστεύω πως αναλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν διαφωνείτε μαζί μου, εγώ πάντως θεωρώ ότι το θέμα το εξαντλήσαμε.

:)
Kαι εγώ συμφωνώ και βάζω τέλος και γω