να κανω και εγω μια -σημαντικη- ερωτηση?
ο Elndevor που ειναι?...τοση συζητηση για παρτη του...
ο Elndevor που ειναι?...τοση συζητηση για παρτη του...
Last edited:
ελπίζω να μηνα απελπίστηκε και πήγε στο λάζαρονα κανω και εγω μια -σημαντικη- ερωτηση?
ο Elndevor που ειναι?...τοση συζητηση για παρτυ του...
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η Αννετα Μιχαηλ στενοχωρήθηκε επειδή συζήτησες μαζί της το περιστατικό. Και τι να κάνουμε τώρα που στενοχωρήθηκε η Αννετα ή η Γεωργία ή η Ελένη, βρε Σωτήρη?@ROTTIE
κι εγώ κάθομαι και κάνω μια συζήτηση με την Αννέτα Μιχαήλ, της αναφέρω το περιστατικό κι εκείνη μου εκφράζει την λύπη και την απογοήτευσή της πως το έργο της δεν έχει εκτιμηθεί σωστά από τους όποιους ειδήμονες... Ειδικά αφού θεωρεί πως είναι καλύτερη από κάποιους που ανέφερες!
Δεν είναι κρίμα?
Ο Προμηθέας ή Σωτήρης λέει να μην γράφουμε ονόματα εκτροφείων γιατί είναι άδικο για τους άλλους και η Ροττιε ή Κατερίνα λέει ότι όποιος θέλει μπόρει να γράφει όμως όχι σε πμ και όχι ένα εκτροφείο άλλα 4-5.Καλά εγώ πλέον το έχω χάσει τελειως....8-[8-[8-[
δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι εαν η αννετα εχει προβλημα.Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η Αννετα Μιχαηλ στενοχωρήθηκε επειδή συζήτησες μαζί της το περιστατικό. Και τι να κάνουμε τώρα που στενοχωρήθηκε η Αννετα ή η Γεωργία ή η Ελένη, βρε Σωτήρη?
Σε δημόσια συζήτηση ειμαστε στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας και πολλοί από μας έχουμε το θάρρος να συμμετέχουμε επώνυμα (έστω και άτυπα) και να κρινόμαστε γι’ αυτά που γράφουμε.
Αν έχει πρόβλημα η Αννετα ή η οποιαδήποτε Αννετα, ας έρθει στην παρέα μας και ας πει και αυτή τα δικά της.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Απαγορεύεται η "διάνθινση" του οποιουδήποτε με περικοκλάδες και λοιπά αναρριχόμενα και δεν το ξέρω?δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι εαν η αννετα εχει προβλημα.
το θεμα ειναι οτι δεν αναφερθηκε ποτε το ονομα της (οπως και αλλων εκτροφεων της ρατσας) αλλα ειπαμε ενα ονομα, διανθίζοντας με απολυτους χαρακτηρισμους.
Ας το κάνουμε υπεύθυνα λοιπόν!Σε δημόσια συζήτηση ειμαστε στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας και πολλοί από μας έχουμε το θάρρος να συμμετέχουμε επώνυμα (έστω και άτυπα) και να κρινόμαστε γι’ αυτά που γράφουμε.
Μα δεν έγινε μήνυση στον Teo ... κρίθηκε για αυτά που έγραψε, όπως και όλοι μας (εγώ πχ κρίθηκα επειδή του την έπεσα κοκ) ... δεν του απαγόρευσα να το κάνει (δεν μπορώ άλλωστε ούτε το θέλω φυσικά), δεν θα μου απαγορευτεί να του την πέφτω ... όχι ?Σε δημόσια συζήτηση ειμαστε στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας και πολλοί από μας έχουμε το θάρρος να συμμετέχουμε επώνυμα (έστω και άτυπα) και να κρινόμαστε γι’ αυτά που γράφουμε.
Καλά τα λες, αν και εμενα τουλαχιστον μου "ξενίζει" σαν έκφραση το «του την πέφτω» διότι δηλώνει επίθεση (εστω και χωρίς πρόθεση). Θα προτιμούσα το «αντικρούω τα επιχειρήματα του», το οποίο όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται κιόλας προς χάριν της πολυφωνίας.Μα δεν έγινε μήνυση στον Teo ... κρίθηκε για αυτά που έγραψε, όπως και όλοι μας (εγώ πχ κρίθηκα επειδή του την έπεσα κοκ) ... δεν του απαγόρευσα να το κάνει (δεν μπορώ άλλωστε ούτε το θέλω φυσικά), δεν θα μου απαγορευτεί να του την πέφτω ... όχι ?
Kαι εγώ συμφωνώ και βάζω τέλος και γωΚαλά τα λες, αν και εμενα τουλαχιστον μου "ξενίζει" σαν έκφραση το «του την πέφτω» διότι δηλώνει επίθεση (εστω και χωρίς πρόθεση). Θα προτιμούσα το «αντικρούω τα επιχειρήματα του», το οποίο όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται κιόλας προς χάριν της πολυφωνίας.
Κατά τα άλλα και βάση κανονισμών, τίποτα δεν απαγορεύεται όσο κινείται στα όρια της ευπρέπειας.
Kos, είσαι σαφής αλλά πιστεύω πως αναλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν διαφωνείτε μαζί μου, εγώ πάντως θεωρώ ότι το θέμα το εξαντλήσαμε.