O koe θα στείλει μία λίστα εκτροφείων ή ποια εκτροφεία έχουν κουταβάκια την συγκεκριμένη περίοδο;
Και τα 2 είναι χρήσιμα και μπορεί να σε πληροφορήσειO koe θα στείλει μία λίστα εκτροφείων ή ποια εκτροφεία έχουν κουταβάκια την συγκεκριμένη περίοδο;
Φίλε sir-elric δεν ανακύρηξε κανείς τινανομεγιστοτεράστια εκτροφεία. Αυτά προκύπτουν από τη δουλειά του εκτροφεία από το χαρακτήρα και την υγεία των ζώων του καθώς και τα μορφολογικά τους αποτελέσματα. Αν με την πάροδο των χρόνων αυτά έχουν αποδειχθεί τότε ναι για μένα είναι κορυφαίο.πεσιματα, 15 ποστ απολογειας και χαρακτηρισμων για ποιο πραγμα καλα μου παιδια ?
για το αυτονοητο? η ιστορια του σωτηρη ειναι πολυ διδακτικη. οτι σας ειπα(με) ηταν σε πολυ διδακτικο τονο ισως γιατι το εχουμε ξαναδει το εργο? ισως γιατι δεν θελουμε κανενας καλοθελητης να μας κολησει την ταμπελα του promoter καποιου εκτροφειου.Ισως γιατι δεν ειναι σωστο και ηθικο να ανακυρησεις κορυφαιους-τιτανομεγιστοτεραστιους εκτροφεις .
οτι ο φιλος μας ζητησε να του προτεινουμε εκτροφεια δεν ειναι ελαφρυντικο, αυτος δεν ξερει
Μα και ο κοε κάποια ονόματα θα σου δλωσει και από κει και πέρα είναι δικές σου οι κινήσεις με την ίδια λογική πάλι θα μπορούσες κάλλιστα να είχες αποκτήσεις ένα ζώο. Και το επαναλαμβάνω δεν του έδωσα επ ουδενί μασημένη τροφή ίσα ίσα που τον προέτρεψα να συμμετάσχει σε ένα τραπέζι όπου θα υπήρχε μια πανδαισία γεύσεων.Και όχι μόνο δε θα έδινα στον οποιονδήποτε αλλά σίγουρα όχι δε θα επιδίωκα μια γέννα με σκυλιά χωρίς εξετάσεις δυσπλασίας που ούτε καν ξέρω το pedigree τους και το πως έχουν κινηθεί οι εκτροφείς τους.Καταλαβαίνω ότι ο κος το έγραψε ξέροντας ίσως ότι δεν θα έδινε σε οποιονδήποτε σκυλάκι.
Όμως συμφωνώ απόλυτα στο να μην δίνεται μασημένη τροφή.
Και εμείς θέλουμε ένα ντόγκο ή έναν δανό αν έμπαινα και ζητούσα ονόματα εκτροφείων και κάποιος μου τα έδινε θα είχα αποκτήσει ήδη ένα σκύλο. Ενώ τώρα έχω το χρόνο να ψάξω να ενημερωθώ καλύτερα να μάθω περισσότερα για τους σκύλους και τους εκτροφείς και τους εκπαιδευτές και πολλά άλλα θέματα.
Φίλε sir-elric δεν ανακύρηξε κανείς τινανομεγιστοτεράστια εκτροφεία. Αυτά προκύπτουν από τη δουλειά του εκτροφεία από το χαρακτήρα και την υγεία των ζώων του καθώς και τα μορφολογικά τους αποτελέσματα. Αν με την πάροδο των χρόνων αυτά έχουν αποδειχθεί τότε ναι για μένα είναι κορυφαίο.
το κατάλαβα ρε sir-elric και σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ με αυτό που λες γι αυτό και τόνισα ότι πιστεύω στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως και ίσως και σε μερικές άλλες μία συνάντηση θα του άνοιγε τα μάτιααγορινα δεν εχει να κανει με την ποιοτητα του συγκεκριμενου εκτροφειου, δεν ειναι εκει η ενσταση μου γιατι δεν το καταλαβαινεις. δεν σου ειπα οτι του προτεινες να παει σε κανα ΒΥΒ. Αυτη η τακτικη και ο τροπος που το παρουσιασες θεωρω οτι ειναι λαθος.
Tα είπες όλα μπράβο με κάλυψες 100%Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι! Ακόμα εδώ?
Δράττομαι της ευκαιρίας, μια και το thread είναι ακόμα πολυσύχναστο, να πω πως ακόμα και αν ενοχλεί η σύσταση καποιου εκτροφεα, εκπαιδευτή, κτηνιάτρου, σκυλοξενοδοχου, γκρουμερ κτλ πλέον δεν απαγορεύεται στο φόρουμ. Μετά την αλλαγή των κανονισμών όσον αφορά στην διαφήμιση, τα μέλη έχουν δικαίωμα να αναφερθούν σε οποιονδήποτε επαγγελματία ευθέως.
Το γεγονός βεβαια δεν παύει να με προβληματίζει και αν και διαφωνώ τις περισσότερες φορές με την τακτική αυτή (όταν συζητούσαμε το θέμα στο φόρουμ ήμουν απόλυτα αρνητική στο ενδεχόμενο να επιτραπεί η άμεση διαφήμιση), το έχω όχι μονό αποδεχτεί, αλλά και εφαρμόσει ουκ ολίγες φορές και κανένα πρόβλημα δεν έχω να επωμιστώ τις οποιες συνέπειες (πρόσφατα αναφέρθηκα σε προσωπική εμπειρία με γνωστό εκπαιδευτή).
Με λίγα λόγια, από το να παίρνουν φωτιά τα pm, θεωρώ απείρως προτιμότερο να γίνεται μια συζήτηση ανοικτά και να καταθέτονται όλες οι απόψεις στο φόρουμ.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι εάν «σταυρώνουμε» κάθε τρεις και λίγο με ηθικοπλαστικά κηρύγματα και στήσιμο στον τοίχο τα μέλη που, για άλλους καλώς και για άλλους κακώς, προτείνουν κάποιον επαγγελματία στην δημόσια συζήτηση, δεν συμβάλλουμε ούτε στην ενημέρωση, ούτε βοηθάμε τον αναγνώστη να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.
Εν ολιγοις προτιμώ (το θεωρώ λιγότερο υποκριτικό) να προτείνει ευθέως κάποιος την Καμμενου και να του πω πως καλά Golden έχει και η Weber ή ο Davidovic ή η Runberg, δίνοντας την ευκαιρία στον αναγνώστη μέσω του διακειμενικού ελέγχου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς, από το να να δώσουν και να πάρουν για ακόμα μια φορά τα pm και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, αφού όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Teo και Kos μην ανησυχείτε, μετά τη σταύρωση ακολουθεί συνήθως η ανάσταση. Βοήθεια μας.
Συμφωνώ συν να παραθέτουμε ένα λινκ η την άποψη μας στο τι είναι ΕΚΤΡOΦΕΑΣ και τι εκτροφέαςΚαλημέρα σας
Εν ολιγοις προτιμώ (το θεωρώ λιγότερο υποκριτικό) να προτείνει ευθέως κάποιος την Καμμενου και να του πω πως καλά Golden έχει και η Weber ή ο Davidovic ή η Runberg, δίνοντας την ευκαιρία στον αναγνώστη μέσω του διακειμενικού ελέγχου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς, από το να να δώσουν και να πάρουν για ακόμα μια φορά τα pm και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, αφού όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Teo και Kos μην ανησυχείτε, μετά τη σταύρωση ακολουθεί συνήθως η ανάσταση. Βοήθεια μας.
Θα το πω δεν αντέχω η αννέτα είναι η κτηνίατρος μου και προεδρος του ομίλου γκόλντεν απλά τη λατρεύω@ROTTIE
κι εγώ κάθομαι και κάνω μια συζήτηση με την Αννέτα Μιχαήλ, της αναφέρω το περιστατικό κι εκείνη μου εκφράζει την λύπη και την απογοήτευσή της πως το έργο της δεν έχει εκτιμηθεί σωστά από τους όποιους ειδήμονες... Ειδικά αφού θεωρεί πως είναι καλύτερη από κάποιους που ανέφερες!
Δεν είναι κρίμα?
Και μίλησα - στο μακρινό μέλλον - με αυτόν που μπήκε εδώ μέσα θέλοντας χωρίς καμία ενημέρωση να αποκτήσει το κουτάβι που θα σαρώσει τα πάντα και το οποίο, 3 χρόνων πλέον, χάνει μονίμως από το σκυλί της Αννέτας το οποίο γεννήθηκε την ίδια περίοδο με το σκυλί που είχε πάρει ο ίδιος από τους εκτροφείς που του σύστησες!
Δανείζομαι την Αννέτα και η αφήγηση είναι φανταστική!
Θα το πω δεν αντέχω η αννέτα είναι η κτηνίατρος μου και προεδρος του ομίλου γκόλντεν απλά τη λατρεύω