Που θα βρω Γκ.Ριτρίβερ (απόλυτη σύσταση ή συλλογή πληροφορίας);

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Προσωπικά σε θέματα που γνωρίζω άριστα επεμβαίνω και λέω την άποψη μου. Αν κάτι δεν το γνωρίζω σιωπώ και διαβάζω για να μάθω αν κάτι με ενδιαφέρει. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σ' αυτό.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί στοχεύομαι, ενώ δεν ακύρωσα κανέναν, και μάλιστα στοχέυομαι εμμέσως, θα σας παρακαλούσα στο όνομα της "σχέσης που έχουμε χτίσει" :) να στοχεύετε αντρίκια.

Αναπτύσσοντας την θέση μου (δικαιωμά μου ή όχι?) και τις αντιρρήσεις μου στην απευθείας σύσταση του εξαιρετικού μάλλον για να το λέτε εσείς εκτροφείου και ενώ βρισκόμουν σε συζήτηση με τον kos, αγαπητέ φίλε Τeo έκανες το post no94:

γιατι γινεται τετοιος ντορος?

και εγω σε Pm και οχι δημοσια (γιατι αν δειτε το ποστ του Elndevor,λεει σε Pm να του στειλουμε) του ειπα τα ιδια ακριβως πραγματα για το Serendipity...μονο εκει να ψαξει και δεν χρειαζεται καπου αλλου...

τι το ψαχνετε τωρα παραπανω?

ουτε που με νοιαζουν τα golden,ειναι ομως το καλυτερο εν Ελλαδι(σαν το παριζακι υφαντης ενα πραγμα) εκτροφειο της φυλης και εκει τελειωνουν ολα...

αντε και καλη επιλογη.
Aκυρώνοντας όχι μόνο άλλα εκτροφεία, που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και αν το έκανες (ποιός είναι ο μύστης που μυεί σε αυτήν την περίπτωση??) αλλά δείχνοντας και με τα επόμενα 2 posts σου στα οποία ήσουν ειρωνικός ότι ακυρώνεις μία συζήτηση άσχετη με το ποιός έχει τα καλύτερα golden retriever, αλλά αν χρειάζεται να το λέμε σε pm ή μη ...

Eγώ ίσως στοχεύομαι σαν σνόμπ ... μύστης ... ξερόλας και εγώ δεν ξέρω τί άλλο, αλλά ουσιαστικά δεν πρότεινα τίποτα ... αντιθέτως ένας νέος και ταπεινός στον χώρο στέλνει pm σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο εκτροφείο, γράφει ότι "παρακάτω δεν χρειάζεται να ψάξεις" (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ)

και εγω σε Pm και οχι δημοσια (γιατι αν δειτε το ποστ του Elndevor,λεει σε Pm να του στειλουμε) του ειπα τα ιδια ακριβως πραγματα για το Serendipity...μονο εκει να ψαξει και δεν χρειαζεται καπου αλλου...
στο Pm που του εστειλα του Elndevor του ειπα το κλασσικο που λεω παντα...αυτο το εκτροφειο θεωρω εγω ειναι το καλυτερο και μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ...η επιλογη ομως ειναι δικη σου και καλη επιλογη σου ευχομαι.
Φάσκεις και αντιφάσκεις, ειρωνεύεσαι, φυσικά δεν δικαιολογείς παρά με αστειότητες την δημόσια εκφραζόμενη κρίση σου (φαντάζομαι ούτε στο δυστυχές μέλος που έλαβε το pm σου το έκανες) και όταν άλλοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στην συμπεριφορά αυτήν θέτεις θέματα ηθικής και σχέσεων μέσα στο forum.

Στο οποίο forum έχω τσακωθεί και με σοβαρότερους "μύστες" αγαπητέ φίλε ...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οσες φορες μου ζητηθηκε ή κατεθεσα την γνωμη μου για ενα τετοιο ζητημα το εκανα παντα τελειωνοντας με την φραση..."μαθε,ψαξε και αλλου κλπ"...πριν πολυ καιρο μελος με ρωτησε με πμ καποια πραγματα για το bullmastiff και του απαντησα σαν ιδιωτης που ειμαι,λεγοντας του...απευθυνσου σε εκτροφεις...ειναι επειδη ειναι ξερολας:)

τωρα παμε στο αντρικεια...σου διαφευγει μαλλον το τελευταιο ποστ μου που σε ονομαζω?μαζι με τον Σωτηρη και τον Πετρο?

ειπα παλι στο τελευταιο ποστ μου οτι πρωτος εγω εριξα το επιπεδο της αντιπαραθεσης...!

λαθος μου ναι οτι εκλεισα στο ποστ 94 ..."κατι σαν το παριζακι..." αφηνοντας το στον αερα...οτι δηλαδη το εν λογο εκτροφειο ειναι το καλυτερο,ΜΗΝ πας αλλου...τωρα που ειμαι πιο ηρεμος το διαπιστωνω αυτο.

η ειρωνια και το αλαθητο -ευτυχως- δεν μου ανηκουν στο εν λογο φορουμ.

λογο της συχνης παρουσιας μου εδω,το αν ειρωνευομαι συνεχεια και το παιζω ξερολας,νομιζω εχει φανει.

φασκω και αντιφασκω?μαλλον αστοχο το βελος σου...

οτι σιγουρα θα εχεις αντιπαρατεθει με σοβαροτερους "μυστες" -εγινα και μυστης,απο μυημενος...:rolleyes:- απο εμενα,ειναι βεβαιο...οπως και εγω αλλωστε.:)

οτι μπορουμε να συνεχιζουμε αυτην την συζητηση,πιστεψε με...πανευκολα!

αν θα βγει καπου?...μαλλον οχι...

p.s η σοβαροτητα ειναι αυτη που διαχωριζει προσωπα και καταστασεις...με βαση ΚΑΙ αυτη πολλες φορες επιλεγουμε και δινουμε βαρυτητα ή οχι στα λεγομενα του καθενος.

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Φίλε ντένις εγώ συνέστησα τη συγκεκριμένη εκτροφέα όντας σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ τον φίλο μας. μπορεί σε άλλη περίπτωση η απευθείας σύσταση να είναι αρνητική όμως περίπτωση με περίπτωση διαφέρει.Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δε γίνομαι αντιληπτός. προσωπικά φέρομαι πάντα τίμια και ειλικρινά.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, λέω καθαρά Teo σε όλο το post μου ... :)

Φυσικά δεν θα καταλήξουμε πουθενά αν θεωρείς άστοχο το "φάσκεις και αντιφάσκεις" ενώ έχεις γράψει αυτά:

post#94

post#96
στο Pm που του εστειλα του Elndevor του ειπα το κλασσικο που λεω παντα...αυτο το εκτροφειο θεωρω εγω ειναι το καλυτερο και μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ...η επιλογη ομως ειναι δικη σου και καλη επιλογη σου ευχομαι.
Kατά τα άλλα, και αφού αναπτύχθηκε αρκετά το θέμα, μιάς και ο σκοπός πάντα είναι να ξεκαθαριστούν τα πράγματα κυρίως για αυτούς που διαβάζουν χωρίς να γράφουν και αποφασίζουν χωρίς να ρωτάνε, όπως προείπα ...

... μου αρκεί αυτό

ειπα παλι στο τελευταιο ποστ μου οτι πρωτος εγω εριξα το επιπεδο της αντιπαραθεσης...!
λαθος μου ναι οτι εκλεισα στο ποστ 94 ..."κατι σαν το παριζακι..." αφηνοντας το στον αερα...οτι δηλαδη το εν λογο εκτροφειο ειναι το καλυτερο,ΜΗΝ πας αλλου...τωρα που ειμαι πιο ηρεμος το διαπιστωνω αυτο.
Και εις άλλες μυήσεις με υγεία :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Ντένις γνωρίζοντας προσωπικά το θοδωρή νομίζω ότι πραγματικά τον αδικείς. Είναι ένας νέος μορφωμένος με μεγάλη δίψα και αγάπη για την κυνολογία που σπάνια έχω συναντήσει και εσύ θα έπρεπε να ήσουν από τους πρώτους να τον στηρίξεις.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Denis τωρα ειλικρινα...δεν αναφερεσαι μονο σε εμενα...οταν λες "Τεο...βαζεις και 2 παραθεσεις με τα λεγομενα μου,μιλας σε εμενα και κλεινεις με το αγαπητε φιλε?"

η παραδοχη του λαθους μου δεν περιμενω να αναγνωριστει...ομως τουλαχιστων -το εχω ξανακανει- παραδεχομαι οτι κανω λαθη.

στο θεμα αυτο εκανα ενα και το παραδεχτηκα.

εσυ γιατι δεν παραδεχεσαι ουτε στο ελαχιστο...οτι μου την επεσες?Και ναι Denis,εχουμε κατι χτισει μεταξυ μας -αλλοι εννοειται περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο-....αν σβηνονται ΟΛΑ απο μια αντιπαραθεση τοτε οκ,ισως εγω εχω λαθος καποια πραγματα και πρεπει να τα αναθεωρησω.

συμφωνουμε στο οτι δεν εχει λογο να συνεχιστει και κουραζουμε -ισως- και το υπολοιπο φορουμ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ουφφφ ... :rolleyes:

Κos δεν αναφέρομαι σε εσένα ...
Teo αναφερόμουν σε εσένα ...

η παραδοχη του λαθους μου δεν περιμενω να αναγνωριστει
Αναγνωρίστηκε

Kατά τα άλλα, και αφού αναπτύχθηκε αρκετά το θέμα, μιάς και ο σκοπός πάντα είναι να ξεκαθαριστούν τα πράγματα κυρίως για αυτούς που διαβάζουν χωρίς να γράφουν και αποφασίζουν χωρίς να ρωτάνε, όπως προείπα ...

... μου αρκεί αυτό
@kos

τον στηρίζω ... ;)

@ Τeo

σου την έπεσα ναι ... δεν είπα τίποτα παρακάτω όμως δεν μίλησα για σχέσεις, αν αρχίζουν και αν σπάνε με κάποια post ... εσύ το πάς παρακάτω ... κακώς ... ;)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οκ σταματησα ηδη.

και δημοσια να πω...καμια παρεξηγηση με κανενα απο μερους μου!οκ...ειπαμε κατι...ενταξει τελος...ολα υπαρχουν στην ζωη και οι αντιπαραθεσεις.

Πετρο και εγω συγνωμη ημουν αποτομος...οχι ως προς εσενα,οσο γενικα στις θεσεις μου.

Σωτηρη το ιδιο...ημουν αποτομος και συγνωμη.

τελος απο εμενα τα ποστ στο θεμα.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εγώ προσωπικά δεν σου ζήτησα να μου ζητήσεις συγχώρεση... τι είμαι? Παπάς?

Άσε που είμαι απασχολημένος να διαβάζω μπας και καταλάβω που σε ειρωνεύτηκα. Ούτε που σε ειρωνεύτηκε ο GRDANE ή ο denis - αλλά επειδή δεν συνηθίζω να υπερασπίζομαι κανέναν - ειδικά όταν δεν το έχει ανάγκη - δεν θα σταθώ στους συνφορουμίστες και θα περιοριστώ στον εαυτό μου!

Δεν στόχευα ούτε εσένα, ούτε τον kos (ο οποίος και το αντιλήφθηκε άλλωστε)! Μαζί με εσάς μίλαγα κι όχι για εσας. Την θέση μου έγραψα, αλλά πιθανόν να μην έγινε κατανοητή!

...έχω το ελαφρυντικό του μεγαλώματος σε ξένη χώρα φυσικά! Θα βελτιώσω τα ελληνικά μου και θα επανέλθω!

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να μάθουν από τα λάθη που έκαναν κάποιοι άλλοι πριν από αυτούς...

Εσύ, ας πούμε, έχεις την πολυτέλεια να μάθεις από τα αρκετά λάθη που εχω κάνει εγώ (δανείζομαι εμας τους δυο)! Μπορεί να μην σου φανούν πουθενά χρήσιμες οι όποιες παπαρολογίες μου, αλλά τα λάθη μου σίγουρα μπορούν να φανούν το ίδιο χρήσιμα σε σένα όσο και σε εμένα.

Μου δόθηκε κάποια στιγμή η ευκαιρία να μάθω από τα λάθη άλλων! Ίσως να ήμουν σοφός και να την άρπαξα! Ίσως όμως και να μην την εκμεταλλεύτηκα! Σήμερα πάντως, να είσαι σίγουρος, πως τέτοιου είδους ευκαιρίες δεν τις αφήνω να πάνε χαμένες. Το "τι πήγε στραβά" είναι από τα πιο πολύτιμα ερωτήματα που θέτω! Ακόμα καλύτερα αν αυτό που πήγε στραβά δεν αφορούσε εμένα... γλύτωσα και τις όποιες απώλειες!

Δεν ζω από τα σκυλιά! Ποτέ δεν ζούσα από αυτά! Κάποια στιγμή βόηθησα λοιπόν κάποιον να βρει εναν σκύλο... από τον οποίον ακούστηκε μετέπειτα πως έβγαλα λεφτα! Ποιος διέδωσε τι ελάχιστη σημασία έχει!

Αν είχα βγάλει ίσως να μην με είχε πειράξει... δεν έβγαλα όμως! Και ο αυθορμητισμός μου μαζί με τον ενθουσιασμό μου και την περιφάνεια πληγώθηκαν και πήγαν περίπατο! και η γεύση που μένει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πικρή...!

Βόηθα! Βεβαίως... όσο μπορείς! Μην μασας όμως την τροφή κανενός... μαγείρεψέ του αν μπορέις, στρώσε του το τραπέζι, άναψε κεριά αν έχεις, φτιάξε ευχάριστη ατμόσφαιρα αν δεν ενοχλείς και είσαι σίγουρος πως δεν θα παρεξηγηθεί, σέρβιρε του το φαγητό... αλλά αν δεν μπορεί να μασήσει, τότε πρέπει ή να μάθει ή να αρκεστεί σε αλεσμένη τροφή από κονσέρβα! Αυτές τις βρίσκεις εύκολα σε κάθε Σούπερ - Μάρκετ άλλωστε!

Λυπάμαι για το Brainstorming και για το γεγονός πως τα καταθέτω ακριβώς όπως βγαίνουν απ' το μυαλό μου, αλλά η ώρα είναι περασμένη!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
σε καταλαβα πληρως,σε διαβασα με προσοχη -οπως παντα αλλωστε- και καταλαβα που εκανα λαθος...

εκανα ενα αλμα -αντι για το σωστοτερο βημα- και δεν ενημερωσα οπως πολυ ομορφα και περιγραφικα εγραψες...απλα ηταν ενα αλμα νοητικο που ο Χ υποψηφιος και πολλες φορες νεος αγοραστης,δεν θα μπορουσε ουτε να ακολουθησει ποσο μαλλον να προβλεψει...

θα επρεψε να μυρισει τα νυχια του να καταλαβει τι εγραψα εγω μετα απο ενα τετοιο νοητικο αλμα.

λαθος και παλι λαθος.

προσπαθω να μην κανω συχνα λαθη,ειδικα σε ευαισθητα θεματα.

τα οσα εγραψες με βοηθησαν πολυ...να καταλαβω και λιγακι παραπερα τι θες να μου-μας πεις και μπορω να σου πω,καλα εκανες και τα εγραψες...

με ηρεμια και καθαρο μυαλο τα εκτιμω πολυ αυτα που εγραψες...

τελικα ισως να μου εκανε και καλο η συγκεκριμενη -μικρη- αντιπαραθεση...

...ναι τωρα που το ξανασκεφτομαι...σιγουρα μου εκανε καλο.

ευχαριστω.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
πεσιματα, 15 ποστ απολογειας και χαρακτηρισμων για ποιο πραγμα καλα μου παιδια ?

για το αυτονοητο? η ιστορια του σωτηρη ειναι πολυ διδακτικη. οτι σας ειπα(με) ηταν σε πολυ διδακτικο τονο ισως γιατι το εχουμε ξαναδει το εργο? ισως γιατι δεν θελουμε κανενας καλοθελητης να μας κολησει την ταμπελα του promoter καποιου εκτροφειου.Ισως γιατι δεν ειναι σωστο και ηθικο να ανακυρησεις κορυφαιους-τιτανομεγιστοτεραστιους εκτροφεις .

οτι ο φιλος μας ζητησε να του προτεινουμε εκτροφεια δεν ειναι ελαφρυντικο, αυτος δεν ξερει

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σκεφτομαι οτι αν εκανα εγω αυτη την ερωτηση.. μετα απο 8 σελιδες που διαβασα δε θα ειχα παρει απαντηση :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Στην ερωτηση που θα εκανα εννοω!! Θα ηθελα να μου προτεινουν καποιοι 1,2,3 εκτοφεια, να ακουσω προσωπικες αποψεις για αυτα ακομα και εμπειριες! Το " επικοινωνησε με τον ΚΟΕ" σαν απαντηση δε θα με βοηθουσε αφου το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μου στειλει μια λιστα! Μεχρι εκει!

Αν ολα αυτα εχουν ειπωθει στην παραπανω συζητηση συγχωρεστε με! :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Προμηθέα αυτά που έγραψες στην τελευταία παράγραφο μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αγάπη για τα σκυλιά γενικότερα καθώς αρκετές φορές και για μια φυλή αλλά και για τα αδεσποτάκια είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και το γνωρίζεις πολύ καλά. Κατ εμέ ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός είναι συναισθήματα που πρέπει να υπάρχουν και να μην αφήνουμε τον κάθε άμυαλο και τυχοδιώκτη κακόβουλο να μας τα περιορίσει. Όσο για τη μασημένη τροφή πίστεψε είναι το τελευταίο που θα ήθελα να πετύχω κάνοντας απευθείας μια σύσταση αλλά όπως προείπα στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μασημένη τροφή δε θα ήταν γιατί θα θα έπαιρνε πληροφορίες και γνώσεις για πολλά πράγματα. Στο κάτω κάτω έπρεπε να του πω να αναφερθεί στον όμιλο των γκόλντεν για να τον πληροφορήσουν γιατί ο κοε απλά θα του έδινε μερικά ονόματα εκτροφείων και αυτό είναι .

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Στην ερωτηση που θα εκανα εννοω!! Θα ηθελα να μου προτεινουν καποιοι 1,2,3 εκτοφεια, να ακουσω προσωπικες αποψεις για αυτα ακομα και εμπειριες! Το " επικοινωνησε με τον ΚΟΕ" σαν απαντηση δε θα με βοηθουσε αφου το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μου στειλει μια λιστα! Μεχρι εκει!
Μα αυτο ειναι το σωστο. να παρεις την λιστα απο τον ΚΟΕ να διαβασεις πως διαλεγουμε εκτροφεα και να βγεις στην γυρα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Μα αυτο ειναι το σωστο. να παρεις την λιστα απο τον ΚΟΕ να διαβασεις πως διαλεγουμε εκτροφεα και να βγεις στην γυρα.
Όταν υπάρχει και όμιλος μπορείς να απευθυνθείς και στον όμιλο γι αυτό υπάρχει άλλωστε και στον κοε και να κάνεις έρευνα μέσω διαδικτύου και γύρα να κάνεις αλλά να έχεις και την άποψη μερικών ανθρώπων για κάτι συγκεκριμένο διότι αν δε σε βοηθήσει κάποιος σε όσα εκτροφεία κι αν πας όλα τα σκυλιά ίδια θα σου φαίνονται.