Προσωπικά σε θέματα που γνωρίζω άριστα επεμβαίνω και λέω την άποψη μου. Αν κάτι δεν το γνωρίζω σιωπώ και διαβάζω για να μάθω αν κάτι με ενδιαφέρει. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σ' αυτό.
Aκυρώνοντας όχι μόνο άλλα εκτροφεία, που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και αν το έκανες (ποιός είναι ο μύστης που μυεί σε αυτήν την περίπτωση??) αλλά δείχνοντας και με τα επόμενα 2 posts σου στα οποία ήσουν ειρωνικός ότι ακυρώνεις μία συζήτηση άσχετη με το ποιός έχει τα καλύτερα golden retriever, αλλά αν χρειάζεται να το λέμε σε pm ή μη ...γιατι γινεται τετοιος ντορος?
και εγω σε Pm και οχι δημοσια (γιατι αν δειτε το ποστ του Elndevor,λεει σε Pm να του στειλουμε) του ειπα τα ιδια ακριβως πραγματα για το Serendipity...μονο εκει να ψαξει και δεν χρειαζεται καπου αλλου...
τι το ψαχνετε τωρα παραπανω?
ουτε που με νοιαζουν τα golden,ειναι ομως το καλυτερο εν Ελλαδι(σαν το παριζακι υφαντης ενα πραγμα) εκτροφειο της φυλης και εκει τελειωνουν ολα...
αντε και καλη επιλογη.
και εγω σε Pm και οχι δημοσια (γιατι αν δειτε το ποστ του Elndevor,λεει σε Pm να του στειλουμε) του ειπα τα ιδια ακριβως πραγματα για το Serendipity...μονο εκει να ψαξει και δεν χρειαζεται καπου αλλου...
Φάσκεις και αντιφάσκεις, ειρωνεύεσαι, φυσικά δεν δικαιολογείς παρά με αστειότητες την δημόσια εκφραζόμενη κρίση σου (φαντάζομαι ούτε στο δυστυχές μέλος που έλαβε το pm σου το έκανες) και όταν άλλοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στην συμπεριφορά αυτήν θέτεις θέματα ηθικής και σχέσεων μέσα στο forum.στο Pm που του εστειλα του Elndevor του ειπα το κλασσικο που λεω παντα...αυτο το εκτροφειο θεωρω εγω ειναι το καλυτερο και μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ...η επιλογη ομως ειναι δικη σου και καλη επιλογη σου ευχομαι.
post#96και εγω σε Pm και οχι δημοσια (γιατι αν δειτε το ποστ του Elndevor,λεει σε Pm να του στειλουμε) του ειπα τα ιδια ακριβως πραγματα για το Serendipity...μονο εκει να ψαξει και δεν χρειαζεται καπου αλλου...
Kατά τα άλλα, και αφού αναπτύχθηκε αρκετά το θέμα, μιάς και ο σκοπός πάντα είναι να ξεκαθαριστούν τα πράγματα κυρίως για αυτούς που διαβάζουν χωρίς να γράφουν και αποφασίζουν χωρίς να ρωτάνε, όπως προείπα ...στο Pm που του εστειλα του Elndevor του ειπα το κλασσικο που λεω παντα...αυτο το εκτροφειο θεωρω εγω ειναι το καλυτερο και μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ...η επιλογη ομως ειναι δικη σου και καλη επιλογη σου ευχομαι.
Και εις άλλες μυήσεις με υγείαειπα παλι στο τελευταιο ποστ μου οτι πρωτος εγω εριξα το επιπεδο της αντιπαραθεσης...!
λαθος μου ναι οτι εκλεισα στο ποστ 94 ..."κατι σαν το παριζακι..." αφηνοντας το στον αερα...οτι δηλαδη το εν λογο εκτροφειο ειναι το καλυτερο,ΜΗΝ πας αλλου...τωρα που ειμαι πιο ηρεμος το διαπιστωνω αυτο.
Αναγνωρίστηκεη παραδοχη του λαθους μου δεν περιμενω να αναγνωριστει
@kosKατά τα άλλα, και αφού αναπτύχθηκε αρκετά το θέμα, μιάς και ο σκοπός πάντα είναι να ξεκαθαριστούν τα πράγματα κυρίως για αυτούς που διαβάζουν χωρίς να γράφουν και αποφασίζουν χωρίς να ρωτάνε, όπως προείπα ...
... μου αρκεί αυτό
Τότε θα έπρεπε να ξαναδιαβάσεις, γιατί κάτι προφανώς σου διέφυγε!Σκεφτομαι οτι αν εκανα εγω αυτη την ερωτηση.. μετα απο 8 σελιδες που διαβασα δε θα ειχα παρει απαντηση
Μα αυτο ειναι το σωστο. να παρεις την λιστα απο τον ΚΟΕ να διαβασεις πως διαλεγουμε εκτροφεα και να βγεις στην γυρα.Στην ερωτηση που θα εκανα εννοω!! Θα ηθελα να μου προτεινουν καποιοι 1,2,3 εκτοφεια, να ακουσω προσωπικες αποψεις για αυτα ακομα και εμπειριες! Το " επικοινωνησε με τον ΚΟΕ" σαν απαντηση δε θα με βοηθουσε αφου το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μου στειλει μια λιστα! Μεχρι εκει!
επειδη θεωρησα οτι δεν το εκαναν με δολο!Ναι... η αλήθεια είναι πως χάλασες κι εσύ!
Όταν υπάρχει και όμιλος μπορείς να απευθυνθείς και στον όμιλο γι αυτό υπάρχει άλλωστε και στον κοε και να κάνεις έρευνα μέσω διαδικτύου και γύρα να κάνεις αλλά να έχεις και την άποψη μερικών ανθρώπων για κάτι συγκεκριμένο διότι αν δε σε βοηθήσει κάποιος σε όσα εκτροφεία κι αν πας όλα τα σκυλιά ίδια θα σου φαίνονται.Μα αυτο ειναι το σωστο. να παρεις την λιστα απο τον ΚΟΕ να διαβασεις πως διαλεγουμε εκτροφεα και να βγεις στην γυρα.