Ποσο αξιοπιστο ειναι το dogcenter.gr ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
να ξεκινήσεις εκτροφή με σκύλο εισαγωγής δεν είναι κακό,όταν υπάρχουν καποια στάνταρ και καποιοι τίτλοι.

άλλα να ξεκινήσεις εκτροφή με σκύλο εισαγωγής από ουγγαρία αγνώστου προέλευσης ειναι απαράδεκτο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
να ξεκινήσεις εκτροφή με σκύλο εισαγωγής δεν είναι κακό,όταν υπάρχουν καποια στάνταρ και καποιοι τίτλοι.

άλλα να ξεκινήσεις εκτροφή με σκύλο εισαγωγής από ουγγαρία αγνώστου προέλευσης ειναι απαράδεκτο.
Ετσι!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το χεσαμε το θεμα :D

Εγω παντως τον συμπαθησα τον ιδιοκτητη του dogcenter. Αν μη τι άλλο είναι μαγκας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ εισπράττω ότι η τρίτη αυτή και φαρμακερή εμβόλιμη εμφάνιση (μετά των Pet Academy και M.C.Pallmhil) των τελευταίων ημερών, είναι τουλάχιστον θλιβερή. Και οι τρεις μπήκαν-είπαν-εξαφανίστηκαν. Τι να καταλάβει κανένας από αυτό; Κάτι θετικό; Μάλλον όχι. Αντί να στηρίξουν τις θέσεις τους, εγώ βρίσκω ότι τελικά τις επιβάρυναν. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται...

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Να τοποθετηθω και εγω, μιας και απ οτι καταλαβα απο μενα πηρε αφορμη για να γραψει την αποψη του,.... ασχετα που την τελευταια φορα που κοιταχτηκα αγορακι ημουν και οχι κοριτσακι... τελος παντων...

Θα ημουν πιο ευχαριστημενος αν την αφορμη για την τοποθετηση του την εδινε το περιστατικο με το ροττακι που πεθανε απο τυφο και το αντικατεστησε με ενα "φοβερο" αλλο κουταβι, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αυτο που εχω καταλαβει με την ελαχιστη ενασχοληση μου με το θεμα σκυλος αυτους τους 10 περιπου μηνες που εχω τον μικρο, ειναι οτι αν ημουν στην θεση του, και ενδιφερομουν για το που θα πηγαινε το κουταβι , δεν θα μου το εδινα ουτε με σφαιρες!
Το τι πα@@@ς ειχα πει εκεινη την μερα δεν λεγεται....

Με το σκυλακο μου μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ,ουτε υγειας ουτε συμπεριφορας περα απο μικροπραγματα που αντιμετωπιζουμε ολοι , ειτε εχουμε σκυλο απο τα καλυτερα αιματα ειτα απο το δρομο ειτε απο οπουδηποτε.

Εννοειται οτι δεν εχω pedigree, ουτε εγινε λογος για κατι τετοιο.

Και οσο αφορα την επιστροφη του κουταβιου για να μην ντρεπομαι.... το αφηνω ασχολιαστο... απλα να υπενθημισω στον κ. Νικο οτι το χαρτι που υπογραψαμε λεει σαφεστατα οτι σε καμμια περιπτωση δεν επιστρεφονται χρηματα. Αν γινετα κατ εξαιρεση και για λογους εντυπωσιασμου... πασο...

Παρ ολα αυτα αν ο κ. Νικος μπορει με καποιο τροπο να μου αποδειξει οτι ο σκυλακος μου και τα υπολοιπα σχεδον 50 κουταβια διαφορων ρατσων που ηταν εκεινη την μερα εκει δεν ειναι "προιοντα" puppy mill δεσμευομαι να ανακαλεσω ολα οσα ειπα και να ζητησω συγγνωμη

Φιλικα Βαγγελης

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
@ mareco, εγώ πάλι λέω ότι οι 3 περιπτώσεις είναι διαφορετικές και κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να συγκρίνονται μεταξύ τους.

επίσης δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον μόνο και μόνο για το ότι δεν επιθυμεί να γράφει συστηματικά σε ένα φόρουμ.
Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι ή και επαγγελματίες με τον ίδιο τρόπο.

@nacho_DL μιλάς για μια περίπτωση για ένα ροτβαιλεράκι που συζητήθηκε εδώ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@ mareco, εγώ πάλι λέω ότι οι 3 περιπτώσεις είναι διαφορετικές και κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να συγκρίνονται μεταξύ τους.

επίσης δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον μόνο και μόνο για το ότι δεν επιθυμεί να γράφει συστηματικά σε ένα φόρουμ.
Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι ή και επαγγελματίες με τον ίδιο τρόπο.

@nacho_DL μιλάς για μια περίπτωση για ένα ροτβαιλεράκι που συζητήθηκε εδώ;
Δεν τις συγκρίνω. Επειδή έτυχαν πάνω-κάτω μέσα σε 10 μέρες και οι τρεις, λέω τι εντύπωση μου έκαναν εμένα. Και sorry αλλά θα επιμείνω στο ότι, έτυχε ίσως, να δημοσιεύσουν και οι τρεις από ένα και μοναδικό post, περίπου διαφημιστικό για τις υπηρεσίες τους, σε απάντηση θεμάτων που τους αφορούσαν (τα οποία έτυχε να ακούσουν ότι παιζόντουσαν; δεν ξέρω...). Προσωπικά, μου κάνει πολύ κακή εντύπωση, το ότι δεν έδωσαν συνέχεια στις συμμετοχές τους. Το ότι δεν συμμετείχαν πριν, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Εννοώ, ότι σαφώς και είναι δικαίωμά τους το αν θα συμμετέχουν ή όχι. Αλλίμονο. Επίσης, δεν θα με "πείραζε" να είχαν δημοσιεύσει κάτι σε ανύποπτο χρόνο και να μην ξαναέδιναν σημεία ζωής. Αλλά σε threads στα οποία έγινε ντόρος γύρω από τα ονόματά τους, μπήκαν, αυτοθαυμάστηκαν και έφυγαν... μου είναι κάπως. Αυτά.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ας δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, μήπως μπει αργότερα και δώσει κάποιες απαντήσεις (αυτό το ότι είμαι καλοπροαίρετη, είναι μεγάλο ελάττωμα, το ξέρω ;) )

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μέχρι τώρα βλέπω:

1) Σιγήν ιχθύος γενικότερα και ειδικότερα για το ζήτημα της αμερικανικής εκπαίδευσης, κοινώς Amerikada eğitim yok.

2) Ένα αγοράκι (küçük oğlan) που αγόρασε σκυλάκι (küçük köpek) και έγινε περιέργως κοριτσάκι, κοινώς kücük kız (το αγοράκι, όχι το σκυλάκι).

3) Λεφτά, κοινώς para, που επιστρέφονται και δεν επιστρέφονται πίσω, επομένως para yok.

4) Πεντιγκρί γιοκ.

5) Πληροφορίες περί εκτροφέων του κιοπόγλου κιοπέκ ανάλογες με του αραμπά μου γιοκ.

6) Προβλήματα υγείας ταμάμ, βαρ.

Κατά τ' άλλα φταίει το κακό φόρουμ που κακολογεί τον άριστο επαγγελματία σκυλέμπορα, κοινώς köpek ticareti. Ου να μου χαθείτε, πεζεβέγκηδες!!:p:p:D:D:D:D:D

Last edited:

Spaceman21_5

New Member
6 Σεπτεμβρίου 2010
1
0
Καλησπερα φιλοι και φιλες.

Η μητερα μου εχει ερωτευτει τα Westie και ειχα καταληξει στο Dogcenter.Με προβληματισε λιγο η δυνατοτητα παροχης του κουταβιου μεσα σε λιγες ημερες γιαυτο και εψαξα λιγο στο net και βρηκα το Site σας . Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να προχωρησω σε αγορα απο τον κ.Νικο αλλα πλεον μονο απο εκτροφεα ( μονο στην Χιο απο Ελλαδα )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αντε μπράβο.
Λίγα λόγια και καλά γιατί έχουμε μπαφιάσει τον τελευταίο καιρό.
Με το καλό να παραλάβετε το κουτάβι σας :)

REX REX

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
CORFOU
Λοιπων για να τελειονουμε εχεται δει τα κουταβια?Οχι εχεται δει τους χωρους?Οχι ξερεται απο που προμιθεβαιτε τα κουταβια ?Οχι χωρης αυτα τα στοιχια δεν μπορειται να ξερεται για αυτες τις πληροφοριες δεν μπορειται να βγαλεται συμπερασματα ετσι απλα.Εγω επειδει θελω να παρω ενα Τζακ Ρασελ απο εκει ειπα στην μαμα μου να ελενξει τους χωρους του εκτροφιου οπως και τα κουταβια και τους εκτροφεις οταν παει να το παρει και να μου στειλει φωτογραφιες γιατι θελω να γινω κτηνιατρος και επειδει ξερω για της φαρμες κουταβιων και αν το καλο σκευτητε ειπαρχουν ενα σορο φιλοζωωηκες στην αθηνα ε αν ηταν φαρμα κουταβιων δεν θα την ειχαν εντωπησει?:mad::D:(:):cool: και αφησται που και αυτος ανθρωποσ ειναι δεν πρεπει να του περνουμε ετσι απλα την δουλεια ουτε να ενθαρινουμε κατι τετεια φιλε mareco και εσυ φιλε μου Spaceman πρωτα δες τους χωρους και τα κουταβια και μετα αν δεις οτι ειναι πραγματικα φαρμα κουταβιων τοτε μην παρεις απο εκει.

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ρεξ ρεξ... εγω το μον που θα ήθελα... πριν αποφασισεις να παρεις το κουταβι ή να δωσεις εστω κιενα ευρω, πρωτα να μαθεις τους γονεις και τον εκτροφεα του κουταβιού....

Status
Κλειδωμένο θέμα