Παλιά ήταν κανονικός εκτροφέας γερμανικού ποιμενικού και ενεργός κριτής της ομάδας 1.Ειναι ο ιδιος ο κριτης των ποιμενικων στους αγωνες μορφολογιας;
Παλιά...
Παλιά ήταν κανονικός εκτροφέας γερμανικού ποιμενικού και ενεργός κριτής της ομάδας 1.Ειναι ο ιδιος ο κριτης των ποιμενικων στους αγωνες μορφολογιας;
Στον Όμιλο Φίλων Ρότβαϊλερ Ελλάδοςσορρυ παιδες για να μην χανομαστε
αν θελω να βρω ενα ροτβαιλερ που απευθυνομαι?
Σε ρώτησα και κάτι για το pedigree.
Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες πως συνδέονται με τα puppy mills, διευκρινίζω για να μην παρεξηγούμαι.
Υπάρχουν καταπληκτικοί εκτροφείς στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ.
Υπάρχουν όμως δυστυχώς και πάρα πολλά puppy mills.
Κουτάβια απο puppy mills έρχονται 2 μηνών, με έτοιμα pedigree, όταν σε όλα τα σοβαρά εκτροφεία τους παίρνει 6 μήνες και παραπάνω, για να τα εκδόσουν.
Αυτό δεν σε βάζει σε σκέψεις?
Επιπλέον, εσυ εαν είσουν σοβαρός εκτροφέας, θα έδινες τα κουτάβια σου σε μεσάζοντα έστω? Δεν λέω καν σε έμπορο.
Λοιπόν, τα παραπάνω καθώς και το προηγούμενο post μου τα έγραψα με πραγματικό φιλικό πνεύμα.
Δεν θέλω να μειώσω τις γνώσεις σου.
Γι'αυτό περιορίστικα σε συστάσεις / ερωτήσεις και όχι υποδείξεις, εκτός απο το θέμα της τιμής που ελπίζω να συμφωνείς οτι είναι λάθος σημείο εκκίνησης
Σωστά και τότε φυσικά παίρνεις αδέσποτο. Όπως έκανα κι εγώ. Κοίταξα για συγκεκριμένο καθαρόαιμο αδέσποτο και πήρα. Και τα παιδιά εδώ μέσα σου πρότειναν αδέσποτο καθαρόαιμο λαμπραντόρ. Εγώ στη θέση σου θα είχα φύγει κιόλας να το πάρω. Έξοδα αγοράς: 0.Η τιμη πραγματικα δεν πρεπει να ειναι ο κυριαρχος παραγοντας στην αγορα ενος σκυλου,αλλα δεν μπορει να μην αποτελει κριτηριο καθ'οτι καμια σχεση δεν εχω με τον Λατσιο ή με καποιον αλλο Ελληνα κροισο.
Mαλλον με το Λατση θες να πεις γιατι ο Λατσιος χωρισε κιολας τωρα και που να παρει μεχρι να χωρισει την περιουσια με την Μενεγακη. Αυτο που λες δε στεκει ουτε εμεις ειμαστε κροισοι και μαλιστα δουλευουμε ολη τη μερα αλλα οταν θες κατι σωστο ιδιως οταν προκειται για ζωο το πληρωνεις ειδαλλως ασεσποτακι και μια χαρα. Αυτη τη μιζερια και την υπερβολη δεν την μπορω ρε παιδι μου οταν θα ταιζεις ή θα φροντιζεις το σκυλι ξερεις τι εξοδα εχει;Aν σκεφτεσαι ετσι καλυτερα μην παρεις γιατι ετσι γινεται και μετα καταληγουν στους δρομους ή τρωνε αποφαγιαΗ τιμη πραγματικα δεν πρεπει να ειναι ο κυριαρχος παραγοντας στην αγορα ενος σκυλου,αλλα δεν μπορει να μην αποτελει κριτηριο καθ'οτι καμια σχεση δεν εχω με τον Λατσιο ή με καποιον αλλο Ελληνα κροισο.
Ποιος σου ειπε οτι εκτροφεις απο το εξωτερικο δεν ειναι σοβαροι εκτροφεις.?Και γιατι να εχουν απαραιτητα puppy mills(ναι,ξερω τι ειναι)?Ισως,εσυ να πρεπει να ψαχτεις λιγο ακομα και να μην κρινεις αγονα κανοντας γενικευσεις...Δεν μπορεις να κατατασσεις ολους τους εκτροφεις του κοσμου που εξαγουν κουταβια στην κατηγορια των "απληστων εμπορων".Εγω,προσωπικα,γνωριζω μελη του dogforum.gr τα οποια εχουν εκτροφεια και εξαγουν ή εισαγουν κουταβια απο Σερβια και αλλες χωρες.
ξερεις γιατι δεν πρεπει να περνεις σκυλια απο puppy mills? εκτος την απαραδεκτη συμπεριφορα που εχουν προς τα ζωα, ακομα κι αν αυτο το παραβλεψεις, ξερεις γιατι δεν πρεπει να περνεις απο puppy mills???? αναρωτιεμαι...Η αληθεια ειναι πως η γκαμα των κουταβιων που διαθετει με εντυπωσιασε οσο και η σχετικα χαμηλη τιμη στην οποια τα προσφερει.