Πομεράνιαν τελικά !!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
....Και για σημειωθει ότι η Pomie είναι από γένα ελληνική γνωστής μας οικογένειας..
:confused::confused::confused:

Απ' το κακό στο χειρότερο...:mad:
Αλλά έχω υποσχεθεί να μην σχολιάσω, Χριστουγεννιάτικα...:(

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Και για σημειωθει ότι η Pomie είναι από γένα ελληνική γνωστής μας οικογένειας..Ευχαριστώ...
Byb που προμηθεύουν πετσοπ?μπράβο εξέλιξη ο Έλληνας byb!!!!τα ζωάκια στα πετσοπ έχουν και παραέχουν ζωή,οσο όμως αγοράζουμε απο εκεί τοσο περισσοτερα ζωάκια θα κλείνονται σε γυάλες,τοσο περισσοτερο θα μεγαλώνει το κακό,έυχομαι να σου βγεί οπως την θες και να περασετε πολλα χαρούμενα χρονια,Καλα χριστουγεννα!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να την πάτε σε έναν πολύ καλό κτηνίατρο, όσο πιο σύντομα γίνεται. Στο μεταξύ μην την αφήνετε να βγει έξω καθόλου και, αν ήμουν στη θέση σας δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να κυκλοφορεί με παπούτσια μέσα στο σπίτι. Να σας ζήσει και χρόνια πολλά.

Στους υπόλοιπους, είναι προφανές ότι μιλούσαμε σε τοίχο, πράγμα που θα συνεχιστεί, αν αρχίσουμε μια "αντιπαράθεση".

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!Θα ήθελα να απαντήσω σε ολους όσους λένε ότι δεν αγοραζουμε ζωάκια από Pet shop
(Και μπορεί εν μέρη να έχουν δίκιο):Και εκείνα που βρίσκονται στα πετ σοπ έχουν ψυχή να τα πάρει μια οικογένεια και να τα αγαπάει,απ' το να μένει στα γυάλινα κλουβια....Και για σημειωθει ότι η Pomie είναι από γένα ελληνική γνωστής μας οικογένειας..Ευχαριστώ...
Χρόνια πολλά σε όλους!:)
Όσο αγοράζουμε σκυλάκια απο πετ σοπ τόσο θα ταλαιπωρούνται οι μαμάδες τους και τόσο θα γίνονται προϊόν εκμετάλλευσης και κέρδους για τους εμπόρους. Αυτό θέλουμε; Για σκέψου τι πέρασε η μαμα της Πόμυ και πώς μπορεί να ζει. Εξάλλου ειναι ανεύθυνη η αναπαραγωγή αυτή, καθώς η φυλή έχει προβλήματα υγείας που μόνο σοβαρός εκτροφέας φροντίζει να μην κληρονομούνται, κάνοντας προγεννητικούς ελέγχους και επιλεκτικά ζευγαρώματα. Όπως κάνουν οι μελλόνυμφοι για το στίγμα, ας πούμε απλοϊκά. Τα puppy mills δεν κάνουν κανέναν έλεγχο και συχνά ούτε εμβόλια.
Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει το pomeranian rescue- που φτάσαμε!
Με την αγορά απο πετ σοπ ή ιδιωτη διαιωνίζουμε ένα πεγάλο πρόβλημα, όπως απεικονίζεται παρακάτω:

Puppy Mill-Pomera.jpgbed 5..jpg6a00d83452e09d69e2&#.jpg

Ας μην κρύβουμε άλλο το κεφάλι μας στην άμμο !

Να την πάτε σε έναν πολύ καλό κτηνίατρο, όσο πιο σύντομα γίνεται.
Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι αυτό και οφείλουν να ξέρουν απο πριν ότι ο σκύλος μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα στα μάτια και στα πόδια, γιατί φυσικά δεν έχει γίνει προγεννητικός έλεγχος.:rolleyes:

Εύχομαι ξανά να περάσετε όμορφα χρόνια με το σκυλάκι. Είναι πολύ καλά με τα παιδάκια ως φυλή και βλέπω και τη δική μου πόσο προσεκτικά τα πλησιάζει και τι νάζια κάνει. Θέλει όμως να έχετε το νου σας γιατί τα παιδιά είναι άγαρμπα κάποιες φορές και μπορεί να την τραυματίσουν.
Κατα τα άλλα, θα της δώσουν τις ώρες παιχνιδιού που πρέπει να έχει και θα είναι ένα χαρούμενο σκυλάκι.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
........ Καλά Χριστούγεννα! Να σας ζήσει η μικρή.....

ότι άλλο και να σχολιάσουμε/πούμε... χαμένο θα πάει μάλλον! :(

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
επισης και τα παιδια στα φαναρια ειναι κριμα αλλα να εισαι σιγουρη
οτι με το να τους δωσεις λεφτα δεν τα βοηθας
απλα σιγουρευεις οτι την αλλη μερα αφου βγαζουν καλο μεροκαματο
θα τα ξαναστειλουν στα φαναρια
ειναι κατι παρομοιο με τα πετ σοπ
πηρες το κουταβι και αυτος που εκανε την ανευθυνη γεννα θα την ξανακανει γιατι πουλαει ενω
αν δεν αγοραζες θα το σκευτοταν πολυ
απλα το κακο ηταν οτι εισουν πολυ κοντα στην πηγη(της γνωσης) αλλα δεν ηπιες ποτε!

τεσπα καλη τυχη με το σκυλακι και να το χαιρεσται

α!και υποψην οτι μπορει να σου βγει και υγιεστατο δεν αμφιβαλω απλα ειναιι θεμα πιθανοτητων
οταν παιρνεις απο εκτροφειο μειωνεις πιθανοτητες για κληρονομικες ασθενειες
ολα αυτα για να μην μας πεις σε κανα 2 χρονια οτι αυτα που λεγαμε δεν ισχυουν και το σκυλι ειναι μια χαρα

φιλικα ντορης

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
H εκλογη σας (μαλλον επιλογη ηθελες να γραψεις) ειναι τελειως λαθος... και δυστυχως για σας δεν εχετε δικαιολογια γιατι ειχατε ηδη ενημερωθει πριν...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Καλά...Έχουμε κατέβει στο κέντρο για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια.Και περνάμε από ένα γνωστο Pet shop....
ο τρόπος με τον οποίο πήρατε το σκυλάκι σας είναι κατάλληλος μόνο για να αγοράσετε παπούτσια ή κανένα φόρεμα για ρεβεγιόν.....

πραγματικά είναι αξιοπερίεργο πως με τόση πληροφόρηση που υπάρχει πλέον και η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους να συνεχίζεται ο στρουθοκαμηλισμός του στυλ....''δεν βλέπω τίποτα-δεν ακούω τίποτα-δεν σκέφτομαι τίποτα......''

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
ούτε αξεσουαρ για τα σκυλιά μας δεν αγοράζουμε απο μαγαζιά που πουλάνε ζώα.. πήρατε το ένα αύριο θα έρθει άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο .. και θα γεννάει σε κάποιο κλουβί η έρημη η σκύλα γιατί όσο υπάρχει ζήτηση αυτή θα είναι η δουλειά της.. μέχρι να μην αντέχει πλέον κ να πάρει σειρά η επόμενη.. κι αν αυτή που αγοράσατε εσείς και την λατρέψατε τόσο σας ξέφευγε δεν την βλέπατε στην βιτρίνα κ ήταν η επόμενη μάνα? Τα μωρά στα γυάλινα κουτιά είναι ψυχούλες εκείνες οι δύστυχες που τα γεννάνε τι είναι? Μηχανές?
εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να τα λέμε αλλά θα το λέμε συνέχεια μέχρι να κλείσει και το τελευταίο εργοστάσιο κουταβιών γιατι εμείς αγαπάμε τα ζώα, όχι τις ράτσες.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Και να σκεφτεί κανείς ότι η τιμή του κουταβιού είναι περίπου όσο το χαράτσι για ένα δυάρι...Αλλά εκεί μας τσούζει να πληρώσουμε...
νομίζω παραπάνω απο δυαρι, ειχα ρωτήσει παλαιότερα για ΓΠ και μου είχαν πει 650 ευρο με 1 εμβόλιο και τσιπ,και πιθανολογω τα μικρα σκυλια ισως ειναι πιο ακριβα γιατι ειναι πιο ''βολικα''

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Διαολίζομαι τώρα, χρονιάρες μέρες, αλλά δεν πειράζει. 350 ευρώ έδωσα για τη Βερόνικα και μου έκοψε και κάτι γιατί πήρα τροφή, σαμπουάν, παιχνίδια και τσάντα μεταφοράς. :maria:Περίπου τόσα θα σκάσω και τώρα για προληπτικές εξετάσεις στα μάτια και τα γόνατα. :rolleyes:
Μάλιστα όταν διάβασα τα περι πάππυ μιλλς κλπ, του τηλεφώνησα του έμπορα και του είπα τα σχετικά. Η απάντησή του ήταν ότι διαλέγει τι φέρνει και ζήτησε να του την πάω να δει πόσο μεγάλωσε. Του έστειλα κι εγώ ένα μέιλ με εικόνες και βίντεο απο πάππυ μιλλς και του είπα ότι είναι συνένοχος στο έγκλημα. Ακόμα πουλάει...:(:mad:

Fotis_Gianna

Active Member
20 Δεκεμβρίου 2011
29
0
Πάτρα
Και εγώ δε τα ήξερα όλλα αυτά ..αλλά βρέθηκα να μου "τη λένε"όλοι στο Forum..Τί να κάνουμε ρε παιδιά...δεν ήμαστε όλοι τόσο ενημερωμένοι...την επόμενη φορα θα ξέρουμε...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και εγώ δε τα ήξερα όλλα αυτά ..αλλά βρέθηκα να μου "τη λένε"όλοι στο Forum..Τί να κάνουμε ρε παιδιά...δεν ήμαστε όλοι τόσο ενημερωμένοι...την επόμενη φορα θα ξέρουμε...
Από το μέλος Νizinny post 11... "Αν τελικα καταληξετε σε καθαροαιμο να αγορασετε ΜΟΝΟ απο επωνυμο εκτροφειο, οχι πετ σοπς και φιλους που γεννησαν τα δικα τους. "

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν διαβάσεις το θέμα ΣΟΥ πάλι, θα δεις ότι σου είχαν πει να μην πας σε πετ σοπ ή ιδιώτη, αλλά μάλλον δεν το διάβασες.

Επεξεργασία: Να που εμείς θυμόμαστε καλύτερα το θέμα ΣΟΥ και τις απαντήσεις που δόθηκαν...

Fotis_Gianna

Active Member
20 Δεκεμβρίου 2011
29
0
Πάτρα
Ναι μόνο που δε μου είπατε το λόγο γιατί δε πρέπει να παρω από πετ σοπ...Μου τα είπατε μετά...Και ...ναι...τα διαβασα όλλα όσα μου γράψατε....Αλλα είναι πιο ευκολο να αποδιδεις ευθυνες...δε πειραζει..Εγω χαίρομαι πολυ τη συντροφια της Pomie μου...Να έχετε όλοι μια καλή χρονιά..με αρμονια και αγαπη

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
Ναι μόνο που δε μου είπατε το λόγο γιατί δε πρέπει να παρω από πετ σοπ...Μου τα είπατε μετά...Και ...ναι...τα διαβασα όλλα όσα μου γράψατε....Αλλα είναι πιο ευκολο να αποδιδεις ευθυνες...δε πειραζει..Εγω χαίρομαι πολυ τη συντροφια της Pomie μου...Να έχετε όλοι μια καλή χρονιά..με αρμονια και αγαπη
μονο κανε μας μια χαρη
μην παρεξηγηθεις που σου τη λεμε και δεν ξαναμπεις στο φορουμ
γιατι θα σε βοηθησει πολυ για αποριες που θα εχεις για το οτιδηποτε

καταλαβαινω οτι σε βομβαρδισαμε αλλα ενταξει δεν ειμαστε δικαστηριο
αλλωστε οι μισοι απο εδω το ιδιο λαθος καναμε και μας διορθωσαν
και σαν δεκτικοι ανθρωποι μαθαμε και ειμαστε πλεον γνωστες κατα μια ενοια
απλα πχ εγω εκανα το λαθος και το πηρα απο ιδιοτη που ειναι η ιδια γκαφα
αλλα τωρα ξερω
κατσε και εσυ για να μαθεις ομως απο εδω και περα!!!!

Fotis_Gianna

Active Member
20 Δεκεμβρίου 2011
29
0
Πάτρα
Ευκολο να το λες...Αλλα ολες τις μέρες κρίνομαι λες και εκανα τεραστιο εγκλημα εν γνωση μου...Τα αγαπαμε τα σκυλια...για την ακριβεια τα λατρευουμε...αν τώρα αποκτήσαμε ένα με λάθος τροπο...ε απο δω και περα θα ξερουμε...αυτο που θελουμε είναι να μαθουμε απο τους πιο γνωστες και να βοηθησουμε και τα κατοικιδια μας και τον εαυτό μας...Ευαριστω πάντως Doris

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εν γνώσει σας το κάνατε το "έγκλημα".
Τουλάχιστον μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.
Για να βοηθηθείς, θα πρέπει να μάθεις να ακούς.
Οχι όμως επιλεκτικά...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul