Και να ησουν δεν κανει "τζιζ"κακο δεν θα ηταν.Το ειπα γιατι δεν εχω πειρα με τα σκυλια,ηταν σαν να μου ειπες,"παρε Λαμπραντορ γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται"Γιατι?
Με είδες ποτέ γοητευμένο?
Last edited by a moderator:
Και να ησουν δεν κανει "τζιζ"κακο δεν θα ηταν.Το ειπα γιατι δεν εχω πειρα με τα σκυλια,ηταν σαν να μου ειπες,"παρε Λαμπραντορ γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται"Γιατι?
Με είδες ποτέ γοητευμένο?
Ασχετα τι ειναι εγω τα φοβαμαι γιατι το ειχε φιλικο μου προσωπο και ηταν τοσο αγριο το σκυλι που το φοβοντουσαν και οι ιδιοι.Τετοιο σκυλι με απειρο δεν κανει.τα Ροτβαιλερ δεν ειναι καθολου επιθετικα , αν δεν τα κανει ο ανθρωπος
Εχω καταλαβει εκπαιδευτης οπως και να εχει.κι όμως Superman είναι τέτοια η περίπτωση που εγώ θα πρότεινα με σιγουριά ποιμενικό μεν, αλλά όχι γερμανικό, θα πρότεινα σαν τα δικά μας.
Από 'κει και πέρα Μαρία123, δεν εκπαιδεύεις το σκύλο γιατί έχει άγρια ένστικτα (δεν είναι δα κι ο Μινώταυρος, γερμανικός λύκος είναι) αλλά μιλάμε για ένα ακοινώνητο μωρό που σιγά και σταθερά πρέπει να βγει με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια απ' τους ''γονείς'' του να γνωρίσει τον κόσμο και να αφομοιωθεί σ' αυτόν. Χρειάζεται στιβαρή παρουσία από 'σας απ' την αρχή κι εν συνεχεία με τις σωστές κατευθύνσεις από έναν επαγγελματία του χώρου που θα εκπαιδεύσει και εσάς.
Το λαμπραντόρ μια φυλή στην οποία τα λάθη του αρχάριου συνήθως βγαίνουν και πιό ήπια σαν ελλατωματική συμπεριφορά στο σκύλο...Και να ησουν δεν κανει "τζιζ"κακο δεν θα ηταν.Το ειπα γιατι δεν εχω πειρα με τα σκυλια,ηταν σαν να μου ειπες,"παρε Λαμπραντορ γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται"
Η φατσα του δεν μου θυμιζει Μπιθικωτση,αλλα εχουν μελανχολικη εκφραση ειδικα τα κουταβακια.Κι αν δεν θυμιζουν Σερ Μπιθι,στον Βασιλακη Καϊλα φερνουν. Μια πικρα την εχουν.Το δικο σου ειναι απιθανο ειναι η εξαιρεση.Ειδα και ενα χαρουμενο Λαμπραντορ!Το ξερω ειναι πολυ καλα σκυλιααχαχαχαχαχαχαχα
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σου θυμίζει η φάτσα του λαμπραντόρ τον Μπιθικώτση!
Μήπως τα μπέρδεψες με τα μπόξερ?
Τα μπουλμαστίφ?
Τα μπασέ????????
για του λόγου το αληθές
τέλος πάντων το θεωρώ σούπερ οικογενειακό σκυλί αν μπορείτε να εκτονώνετε την ενέργειά του κι αν δεν σας ενοχλεί η τρίχα
Kαλά ντε μη πάρεις λαμπραντορΚαι να ησουν δεν κανει "τζιζ"κακο δεν θα ηταν.Το ειπα γιατι δεν εχω πειρα με τα σκυλια,ηταν σαν να μου ειπες,"παρε Λαμπραντορ γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται"
Μου το λες αυτο λιγο πιο αναλυτικα?Το λαμπραντόρ μια φυλή στην οποία τα λάθη του αρχάριου συνήθως βγαίνουν και πιό ήπια σαν ελλατωματική συμπεριφορά στο σκύλο...
Αν υποσχεθείς οτι δεν θα στραβώσεις πάλι....
Δεν είμαι η πλέον κατάλληλη μιας κι εγώ είμαι πολύ άπειρη στο θέμα σκύλος, κι ακόμα παραπάνω από συγκεκριμένες φυλές, αφού το δικό μου είναι απ'όλες τις φυλές... Κάποιος πιό έμπειρος σίγουρα θα μπορούσε να σε βοηθήσει παραπάνω και ορθότερα..Μου το λες αυτο λιγο πιο αναλυτικα?Το λαμπραντόρ μια φυλή στην οποία τα λάθη του αρχάριου συνήθως βγαίνουν και πιό ήπια σαν ελλατωματική συμπεριφορά στο σκύλο...