Ποιος είναι ο Cesar Millan;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
oι Αμερικανοι ξερουμε τι γνωμη εχουν γι'αυτον? Στη χωρα τους ζει με τα δικα τους σκυλια ασχολειται...Ακουστηκαν μηνυσεις κλπ για κακη συμπεριφορα?
Αυτό μπορώ να το απαντήσω εγώ. Οι Αμερικάνοι γενικά λατρεύουν τις μηνύσεις. Στην περίπτωση του Μιλλάν, υπήρξε μόνον μία πριν από χρόνια και την έκανε ένας κάμεραμαν διότι, λέει, ο Μιλλάν έβαλε το σκύλο του να κάνει κυλιόμενο διάδρομο (που το κάνουν πάρα πολλοί) και ο σκύλος πέθανε. Όπως συνηθίζεται σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και να μη φταίει ο αντίδικος, έγινε εξώδικος συμβιβασμός χωρίς να πάει στο δικαστήριο το θέμα. Εδώ μην αρχίσετε τις συνωμοσιολογίες διότι όντως έτσι γίνεται με τους εξώδικους συμβιβασμούς στην Αμερική, γνωρίζω και συγκεκριμένους όπου δεν έπρεπε επ' ουδενί λόγο να γίνει, αλλά για να αποφύγουν τις φασαρίες και τα δικηγορικά έξοδα κάνανε το συμβιβασμό. Γενικά ο Μιλλάν έχει πάρα πολύ καλή φήμη στην Αμερική.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Γιατι πρεπει Αγγελικη μου να υπεραναλυσουμε τον Milan και τον καθε Milan αν οπως ειπες αποκομιζουμε πραγματα απο αυτον?
Δεν είπα ότι πρεπει να τον υπεραναλύσουμε (αν και όποιος θελει μπορει να το κανει)
αλλα να είμαστε λιγο επιφυλακτικοι εφοσον πρακτικα δεν είμαστε σε θεση να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

αν επιβεβαιωμενα βγει βρωμα γι'αυτον....
Αυτο το "επιβεβαιωμενα βγει βρώμα" είναι λίγο οξύμωρο :p
Μιας και "βρώμα" να βγει δεν θα είμαστε σε θέση να την επιβεβαιωσουμε ;)

edit:
Εκτος κι αν "ψησουμε" τη Sara να τον καλεσει για το Μουφ :rolleyes::D

.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Γιατί καλέ? Το Μουφ δεν είναι καθόλου προβληματικό! Φαγούδικο είναι.:p:D
Θα ισχυριστούμε ότι θες να τον δωσεις γιατι τα έχει φάει όλα :D :p
Ειμαι σίγουρη ότι το Μουφ θα παιξει καλα το ρόλο του :cool::rolleyes::D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Θα ισχυριστούμε ότι θες να τον δωσεις γιατι τα έχει φάει όλα :D :p
και εαν ο μιλάν βλέποντας την κατάσταση συμφωνήσει οτι είναι η μοναδική λύση? :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, καλά, λέτε εσείς. Όσο για το αν τρώει ανθρώπους, ναι, το κάνει κι αυτό διότι έχει μια τάση να γλύφει τις πληγές μου αν έχω ποτέ καμιά!:eek: Νομίζω ότι του αρέσει η γεύση μου, εννοώ ως κρέατος...:rolleyes: Προβληματικό πάντως αποκλείεται να το βρει ο Μιλλάν, μάλιστα βλέπω το Μουφ να χαλάει και το Μιλλάν και όλα του τα σκυλιά.:p:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
σημερα μολις τελειωσε στο nathional geografic
2 boxer επιθετικα μεταξύ τους... και μια ανιδεη ιδιοκτητης...
εκει να δειτε στρες τα σκυλια....μετα τον μιλαν.... και οδηγιες στην κυρια για τις επόμενες 2 εβδομαδες... και μες την ευτυχια τα παιδια....
συμφωνα με την ιδιοκτητρια μια επισκεψη του μιλαν μερικες ωρες...
και για 15 μερες μεταβατικη περιοδο για την ιδιοκτητρια και τα σκυλια... χμ..
απαισιε μιλαν...εσυ μπορεις αυτα που δεν μπορουμε εμεις....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτό είναι (τελευταία φορά πετάγομαι-μετά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου να μην ξαναγράψω σε αυτό το θέμα :p )
καλεί η Σάρα τον καίσαρα
το μούφ τον περνάει για σαλάτα του καίσαρα
τον τρώει κι αυτόν
και ησυχάζουμε!!!!!!!!!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Λοιπον Σαρα, θα φωναξεις τον Μιλαν και θα του πεις οτι το Μουφ απεκτησε μια πολυ περιεργη συμπεριφορα, οτι αδιαφορει πλεον για τα φαγητα που μαγειρευεις :eek::eek::eek: με αποτελεσμα να σου καιγονται ολα, μιας και δεν σε ειδοποιει πλεον οταν αυτα ειναι ετοιμα. Πες του οτι δοκιμασες σχεδον τα παντα (εκπομπες τις Βεφας, βιβλια μαγειρικης, ρεαλιτι Τοπ Σεφ) αλλα αποτελεσμα δεν ειδες και πλεον αυτος ειναι ο μοναδικος που μπορει να κανει το Μουφ τον παλιο καλο Sous-Chef που ηταν καποτε. :D :D :D Για να σε δουμε κυριε Σεζαρ ποσα απιδια πιανει ο σακος... :p \\:D/*demonio*

Μην φωναξεις την Βικτωρια γιατι θα φερει τον Jamie Oliver μαζι της για μετεκπαιδευση στο Μουφ (εκτος βεβαια αν εισαι φαν την εγγλεζικης κουζινας οποτε οκ :p)

Last edited:

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
[video=youtube;RFCGtatpCwI]http://www.youtube.com/watch?v=RFCGtatpCwI[/video]

...και ως συνηθως τα σχολια δικα σας!

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
τζακ νορισ ο cear millan μην τρελλενεσται αμερικανικο παραμυθακι ειναι
Καταρχήν μην το γελάτε καθόλου με τον Τσακ Νόρις διότι ο σερίφης της παλιάς ενορείας (κομητείας) μου στη Νέα Ορλεάνη, ο αείμνηστος Χάρρυ Λη με τ' όνομα, είχε προσλάβει ως βοηθό του τον αγαπημένο του χολλυγουντιανό ηθοποιό Steven Seagal που έκανε πρόσφατα και reality show με θέμα τον εαυτό του να κυνηγάει τους κακούς. Γνωστός μου διοικητής της αστυνομία μάλιστα μου είπε ότι ο Seagal θεωρείται άριστος αστυνομικός και δουλεύει χρόνια στην ενορεία Τζέφφερσον. Επομένως το Χόλλυγουντ δεν εμποδίζει καθόλου κάποιον, μόνο και μόνο λόγω τηλεόρασης, να είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Τις προάλλες είπα γι' αστείο στην επιτροπή έφεσης για πρόστιμα παράνομου παρκαρίσματος όπου είμαι μέλος ότι δεδομένης της δημοτικότητας των reality shows για πάρκιγκ (Parking Wars), να κάναμε καμιά πρόταση να γίνουμε κι εμείς ως επιτροπή! Οι αντιδράσεις ποίκιλλαν: οι αστυνομικοί με κοίταξαν με ύφος περίεργο, οι διοικητικές που τρελλαίνονται για την επιτροπή γελάσανε πολύ αλλά ξέρω ότι πολύ θα το θέλανε και η συνάδελφος που είναι μαζί μου είπε ότι έτσι θα βγάζαμε και κανα φράγκο...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν