Ποιος είναι ο Cesar Millan;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ναι, Γιώργο, ο Ed Frawley θεωρείται (και είναι) από τους πιο σκληρούς εκπαιδευτές...

Υ.Γ. Ισως, λίγο πιο σκληρός από τον Cesar Millan και, ίσως, λίγο πιο "τίμιος" στην προσέγγισή του...

Υ.Γ.2. Και, ναι, έχει και αυτός ένα πολύ καλό sales promotion...

Και πουλάει τα ρεύματα και τα καρφιά στο site του με το κιλό!! Σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, τιμές - για όλα τα γούστα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
κ τωρα με αυτο τι μας δειχνεις?
Τίποτα, πολύ καλή προσέγγιση ζώου. Το κυρίαρχο θηλαστικό σε αυτή τη ζωή, αυτό είναι όλο που μπορεί να κάνει. 1ον, να παραβιάζει τη φύση ενός σκύλου να κάνει - τι απλό; να lockάρει την κότα- και 2ον αυτό να το πετυχαίνει με φάπες.

Εμείς οι ανισόρροποι εργασιακοί που για να σηκώσουμε χέρι στα σκυλιά μας - και ΑΝ - πρέπει να το πηγαίνουν για να μας φάνε κανονικά , barf, μάλλον είμαστε ηλίθιοι..

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αφήνοντας και τα προηγούμενα ερωτήματα προς απάντηση, εμείς (και εδώ στο φόρουμ, αλλά και στη χώρα) που μάθαμε να εκπαιδεύουμε και ποιοι μας δίδαξαν;

Που αποκτήσαμε τις γνώσεις μας που μας δίνουν την δυνατότητα κρίσης του "έργου" του Millan, του Frawley, του Balabanov, του Γιάννη ή του Κώστα;

Ποιοι άνθρωποι έχουν εκπαιδεύσει τους πιο πολλούς εκπαιδευτές που λειτουργούν στην χώρα μας;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εχετε απλα αλλη προσεγγιση στα ζωα σας.γιατι θα πρεπει καποιος να ειναι ηλιθιος?δεν το καταλαβαινω....αν δεν ειναι αυτος θα εισαι εσυ κ τουμπαλιν?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οτι ο μιλαν μπορεί να κάνει την κότα να γεννήσει με εντολή:D

[video]http://youtu.be/ps8g86khGFE[/video]

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Επί της ουσίας, τώρα.

Παναγιώτη, χωρίς να έχω τις φοβερές γνώσεις (δεν χρειάζεται, εξάλλου) έχεις δίκιο σ' αυτά που θέλεις να δείξεις για τον Cesar Millan.
Από την αρχή έχω συμφωνήσει ότι είναι πολύ σκληρός...

Ειδικά το μικρό βίντεο που μόλις ανέβασες, είναι (για μένα) ενδεικτικό "απάνθρωπης" συμπεριφοράς και εξηγούμαι:

Αλλο να το κάνω εγώ όταν η σκύλα μου κυνηγάει μιά κότα και να της δώσω (λέω, τώρα εγώ) ένα "χαστουκάκι" γιατί τρόμαξα ότι θα την πνίξει και άλλο να το κάνω (εγώ, ή ένας έμπειρος εκπαιδευτής - συμπεριφοριστής) επίτηδες... Είναι σαν το bullying που γίνεται στα σχολεία...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Bρε παιδια συγνωμη κιολας....
τι το παει το κοτοπουλο στη μουρη του λαμπ... για να το διορθωσει... κυνηγοσκυλο ειναι το καιμενο...
ειναι σαν να παω τον Diego σε μια φαρμα με αγριογουρουνα και να τον πλακωσω στη διορθωση...:rolleyes:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μα πραγματικά, εσύ θεωρείς λογικό και φυσιολογικό να ασκούμε σωματική και ψυχολογική βία σε ένα σκύλο για να μην lockάρει ή κυνηγάει κότες;;; Εγώ το θεωρώ ανωμαλία. sorry.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μπορεί να μην ξέρω να εκπαιδεύσω έναν σκύλο

αλλά ξέρω ότι μπορείς να εκπαιδευσεις τον σκύλο σου χωρίς κλωτσιές και φάπες....
και ρευμα και καρφιά
και ξύλο με την εφημερίδα
το δε τελευταίο....είναι και το ηπιότερο στην λίστα....
αν και το ίδιο απαράδεκτο....

και
είμαστε σίγουροι ότι ένας σκύλος που διέκοψε την συμπεριφορά που δεν εγκρίναμε ,με τέτοιες μεθόδους, την έκοψε δια παντώς???

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Παιδες...Καποιος ειναι υπερ, καποιος ειναι κατα.

Αποψη μου, για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα και αποψη , αν δεν υπαρχει κατ'ιδιαν κουβεντα και ενέργειες με οποιον επαγγελματια δεν μπορουμε να αφορίζουμε, να υποστηρίζουιμε και να προσηλιτίζουμε.

Εξαρταται απο ποια θεση το βλέπει ο καθε ανρθωπος. Ποιες γνωσεις εχει. Τι θελει να δει. Τι δεν θελέι να δει.

Και εμενα μου ελεγαν να δω την εκπομπη του, και την ειδα για λιγο προχθες... Καπου μπερδευτηκα. Απο τη μια ηταν διασωστης...Απο την αλλη πουλάει υπηρεσιες, dvd.

Αποψη μου... Παντα εχεις να κερδισεις πραγματα με οποιον και να μιλας, ειτε ειναι σωστος ή λαθος. Παντα κερδος θα υπαρχει.

.Αλλα αν εβλεπα τον όπιο εκπαιδευτη να ριχνει σφαλια στον σκυλο μου, τοτε να θα ηταν υπο την εκπαιδευση μου ο οποιος εκπαιδευτης. Ενταντικο μαν του μαν ...

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μα πραγματικά, εσύ θεωρείς λογικό και φυσιολογικό να ασκούμε σωματική και ψυχολογική βία σε ένα σκύλο για να μην lockάρει ή κυνηγάει κότες;;; Εγώ το θεωρώ ανωμαλία. sorry.
Όσο ανωμαλία είναι να μην μπορεί να σημαδέψει τον τοίχο του γείτονα, να του λέμε να σκάσει αν γαβγίζει το βράδυ, να τον μαθαίνουμε να βλέπει το φαϊ στον πάγκο της κουζίνας και να μην το τρώει, κοκ...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αφού είδες την εκπομπή, το Akita το ημίαιμο που είχε φρικάρει με τις μαλακίες του το είδες;; Και έλεγε , stade o mint και κουραφέξαλα.... ε;

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Εμείς οι ανισόρροποι εργασιακοί που για να σηκώσουμε χέρι στα σκυλιά μας - και ΑΝ - πρέπει να το πηγαίνουν για να μας φάνε κανονικά , barf, μάλλον είμαστε ηλίθιοι..
Ο εγωισμός στην καλύτερη και η συντεχνία στην χειρότερη δεν πρόκειται να αφήσει κάποιους να παραδεχτούν ούτε τα αυτονόητα ψηλέ. Θίξαμε παραδόσεις, δοξασίες, επαγγέλματα και μερικοί νοιώθουν ότι θίγονται και φυλές γι αυτό εισπράτουμε κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
Αν διαβάσεις ανάμεσα στα κείμενα μερικών θα δεις οτι κρύβονται και συμφέροντα. Ίσως γι αυτό η εργασία είναι μια μόδα που πρέπει να περάσει..

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Όσο ανωμαλία είναι να μην μπορεί να σημαδέψει τον τοίχο του γείτονα, να του λέμε να σκάσει αν γαβγίζει το βράδυ, να τον μαθαίνουμε να βλέπει το φαϊ στον πάγκο της κουζίνας και να μην το τρώει, κοκ...
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Αλλά . . ο τοίχος του γείτονα είναι στο χέρι μας να μην λερώνεται, όπως και να μη μαρκάρει όλη τη γειτονιά.
Το βράδυ αν γαβγίζει, για κάποιο λόγο γαβγίζει! Καλύτερα να βρούμε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί πρώτα, και αν όντως δεν υπάρχει λόγος , το χειριζόμαστε ανάλογα. Όχι με βία όμως.
-η δικιά μου έχει εδώ και κανα 3μηνο που γαβγίζει στο φεγγάρι, σηκώνει τρίχα κλπ.. Τι να κάνω; Πίεση;; μπαααα, παίζουμε κάτω απο το φεγγάρι και ξεχνιέται, και το έχει κόψει κατα πολύ. Αλλά αυτό δεν χωράει σε μια εκπομπή...
Το φαί να μην το αφήνεις στον πάγκο της κουζίνας, εκτός απ' τον σκύλο υπάρχουν μύγες , μυρμήγκια κλπ...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Αν δεν θέλεις να κατουράει τον τοίχο του γείτονα δεν το πας σε αυτό το σημείο,
αν τον έχεις χύμα στο μπαλκόνι είναι λογικό να γαβγίζει και αν αφήνεις επίτηδες φαί στο πάγκο της κουζίνας
τότε ίσως μας πεις στο επόμενο thread οτι τρώει που και που κανά χαστουκάκι όταν πάει να τα κάνει αυτά.

Ίσως τότε πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για την σχέση σου με τον σκύλο σου.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Η λώρα όπως κ η λίλλυ δεν πειράζουν τις κότες κ τις χήνες μας, έχουν μάθει ότι είναι ''δικές'' μας... Αν μπει όμως οτιδήποτε άλλο εντός κτήματος κ δη αιλουροειδές... τρελό κυνηγητό. :p
Εδώ μπάσκετ παίζω έξω από την πόρτα κ λυσσάν κ τις βγάζω έξω κ μου σταματούν την μπάλα με κοντρόλ :D
Η Λώρα δε, όταν βλέπει πρόβατα στις διακοπές μας, τα στέλνει πίσω στο βουνό :p

Σκύλοι με prey drive μόνο αν τσακιστούν ψυχολογικά θα πουν όχι στο ένστικτό τους κ αυτό επειδή δε θα μπορούν διαφορετικά...

Last edited:

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Δεν πειράζει.. υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι που έρχονται και με πάμπολες επιτυχίες.

+1

Ο νικολάκης επειδή τα λέει έξω από τα δόντια ενοχλεί τα αυτιά κάποιων "αυθεντιών"..

3 λαλούν και 2 χορεύουν.. η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο.
1) καπου εχεις χαθει μεγαλε,αλλο λεω αληθειες και αλλο προσβαλλω οποιον δεν συμφωνει μαζι μου που ειμαι και ο πρωτος ναουμε.Οταν αυτο γινεται μια φορα λεγεται κακια στιγμη,οταν γινεται κατ επαναληψη λεγεται κακια συνηθεια
2)μιλησα με επιχειρηματα,αν εχεις και εσυ καντο αν οχι ψαξε τους 3 που λαλουν και τους 2 που χορευουν μπας και συννενοηθειτε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν