απα πα πα αν εισουν σε φορουμ με ψαρια θα σε κραζαμε τωραΟι συνοδοντες μου τα χουν ριμαξει! Οι κλοουν επισης! Αλλα καλα να παθω που εχω μπλεξει αμερικη με αφρικη Tα χω 4-5 χρονια ομως και λυπαμαι να τα δωσω
απα πα πα αν εισουν σε φορουμ με ψαρια θα σε κραζαμε τωραΟι συνοδοντες μου τα χουν ριμαξει! Οι κλοουν επισης! Αλλα καλα να παθω που εχω μπλεξει αμερικη με αφρικη Tα χω 4-5 χρονια ομως και λυπαμαι να τα δωσω
Eχω ηδη φαει κραξιμο μην ανησυχειςαπα πα πα αν εισουν σε φορουμ με ψαρια θα σε κραζαμε τωρα
aquatek, aquazone, φιλους .. ηθελα να τα ακουσω απο παντου!σε ποιο αν επιτρεπεται ?
τελικά όλοι στα ίδια μέρη κινούμαστε...aquatek, aquazone, φιλους .. ηθελα να τα ακουσω απο παντου!
Σχεδόν όλα τα γλυκού νερού εκτρέφονται, εκτός απο τα λεγόμενα άγρια τα οποία προέρχονται απο το φυσικό τους περιβάλλον.Επειδή είμαι εντελώς άσχετος, αν θέλετε διαφωτίστε με!
Ξέρω ότι κάποια είδη ψαριών εκτρέφονται!
Ισχύει για όλα αυτό, ή υπάρχουν και ψαράκια που αιχμαλωτίζονται;Και τα κοράλλια κι οι άλλοι αντίστοιχοι οργανισμοί που χρησιμοποιούνται για τα θαλάσσια ενυδρεία, από που προέρχονται;
Δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι πολλές φορές η τιμή ξεπερνάει τα 8.000Ε...ακριβότερο χόμπι σαλονιού είπα τα θαλασσινά ενυδρεία -καθότι για να ξεκινήσεις με το απλούστερο ανεκτό setup το κόστος εκκίνησης και τα πάγια έξοδα (λόγο ψύξης) είναι αρκετά μεγάλα
απο το ενυδρείο μας?και θα κάνω μια ερώτηση ελπίζω να μην ανάψει φωτιές ... τρώτε ψάρια ?
Κάτι ανάλογο ισχύει και στην θάλασσα. Γενικά θεωρείται πως το εμπόριο –σύμφωνα με μελέτες μερικών από τους κορυφαίους θαλάσσιους βιολόγους (Dr. Sprung, Dr. Calfo κτλ)- έδωσε οικονομικά κίνητρα προστασίας των υφάλων από την αλίευση τους από τους ντόπιους με την χρήση καταστροφικών μεθόδων (όπως πχ δυναμίτη, ανεμότρατας κ.τ.λ.), μεγαλύτερα σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από εκείνα του καταδυτικού τουρισμού.μεγαλη κουβεντα και με μεγαλη πολεμικη απο υπερμαχους και πολεμιους
ειδικα για τον Αμαζονιο τρεχουν μελετες που η συλλογη ψαριων βοηθαει τον ποταμο και δεν αποψηλωνεται απο τους ντοπιους για γεωργία ειναι ενα καλο εισοδημα για αυτους . Στην θαλασσα δεν γνωρίζω να σου πω για τον Αμαζωνιο οτι θες παντως
Εγω ψαρευω κιολαςκαι θα κάνω μια ερώτηση ελπίζω να μην ανάψει φωτιές ... τρώτε ψάρια ?