Όλα σου λέω μαδάνε , ΟΛΑ !!!!Placebo διαβαζεις καθολου ή οχι? Ενα σωρο σκυλια που δεν μαδανε αναφερθηκαν!
Όλα σου λέω μαδάνε , ΟΛΑ !!!!Placebo διαβαζεις καθολου ή οχι? Ενα σωρο σκυλια που δεν μαδανε αναφερθηκαν!
ερχεσε στα λογια μου... αχ αν με ακουγατε λιγο.....αχ...Affenpinscher
Airedale Terrier
American Hairless Terrier
American Water Spaniel
Australian Terrier
Basenji
Bedlington Terrier
Bergamasco
Bichon Frise
Bichon/Yorkie
Black Russian Terrier
Bolognese
Border Terrier
Bouvier des Flanders
Brussels Griffon
Cairn Terrier
Cesky Terrier
Chacy Ranior
Chi-Poo
Chinese Crested (hairless)
Cockapoo
Coton De Tulear
Dandie Dinmont Terrier
Doodleman Pinscher
Giant Schnauzer
Glen of Imaal Terrier
Hairless Khala
Havanese
Irish Terrier
Irish Water Spaniel
Italian Greyhound
Kerry Blue Terrier
Komondor
Labradoodle
Lagotto Romagnolo
Lakeland Terrier
Lowchen (Little Lion Dog)
Maltese
Malti-Poo
Manchester Terrier
Mi-Ki
Miniature Poodle
Miniature Schnauzer
Norfolk Terrier
Norwich Terrier
Peruvian Inca Orchid
Petit Basset Griffon Vendeen
Polish Owczarek Nizinny
Poos
Portuguese Water Dog
Puli
Schnoodle
Scottish Terrier (Scottie)
Sealyham Terrier
Shepadoodle
Shichon
Shih-Tzu
Silky Terrier
Soft Coated Wheaten Terrier
Spanish Water Dog
Standard Poodle
Standard Schnauzer
Tibetan Terrier
Toy Poodle
Welsh Terrier
West Highland White Terrier
Wirehaired Fox Terrier
Wirehaired Pointing Griffon
Xoloitzcuintle
Yorkshire Terrier
τόσο απλό-no shedding dogs στο google
και να σου το dogbreedinfo
βέβαια είναι λίγο κάφροι και έχουν και τα labradoodle και τις αηδίες....
αλλά εντάξει
Εκεί λοιπόν λέει ότι δεν υπάρχουν σκύλοι που ΔΕΝ μαδάνε-αλλά υπάρχουν σκύλοι που μαδάνε λίγο έως καθόλου
Ναι στην χτένα μένουν. Με το στριπάρισμα αφαιρείς της νεκρές τρίχες. Από μόνη της δύσκολα θα πέσει στο πάτωμα, αλλά κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν δερματικά προβλήματα και θα το πιάσει φαγούρα και με το ξύσιμο ή και με τα δόντια θα τις βγάλει, και πάλι όμως θα είναι τούφες και όχι μεμονωμένες τρίχες.Στο χτενισμα του westie μενουν τριχες στη χτενα? Το στριπαρισμα τι ακριβως κανει στο μαλλι? Ξερω οτι ειναι μαδημα αν δεν κανω λαθος...αν δεν μαδηθει λοιπον η τριχα, θα πεσει στο πατωμα?
δηλαδη τα μελη με westie που μας εξηγουν οτι δεν μαδανε λες να μην το εννουν? Κι οσοι εχουν σκυλια τυπου bichon? Kι αυτοι λενε υπερβολες? Υπαρχει μια μικρη λιστα σκυλιων που δεν μαδουν...το λενε και οι κατοχοι τους...Καλημερα!!
Βρε παιδια εγω δεν ξερω σκυλο και να μην μαδαει.. εκτος απο τον λοφιοφορο δλδ που δεν εχει τι να μαδησει. Ολα τα υπολοιπα εχουν τριχα, θες, γουνα θες, μαδανε.. μπορει οχι τοσο πολυ εκτος εποχης αλλαγης τριχωματος οσο αλλα.. αλλα θα βρεις τριχες δεν μπορει! Εγω μαδαω πιο πολυ απο τα σκυλια μου.. Ειναι θεμα διατροφης, θερμοκρασιας κτλ.. αμα εχει κανεις τοσο προβλημα ας το κουρεψει να το περιορισει... Για τα κανις εχω ακουσει οτι δεν μαδανε- δεν ειχα ποτε, αλλα οταν μου τα φερνουν για κουρεμα...μαδανε και αυτα.. Προσεχω τι τα ταιζω και στην περιοδο αλλαγης τριχωματος δινω glavaderm και το προβλημα εχει περιοριστει στο ελαχιστο. Αυτο το θελω σκυλο να μην μαδαει (για εμενα) δεν υπαρχει.