Ποια τροφη να παρω?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
vaso said:
Δηλαδή να μην ανακατεύω ξηρή με μαγειρεμένη?
Δεν χρειάζεται να εμπλουτίσεις την ξηρά τροφή με επιπλέον πρωτεΐνη. Η ξηρά τροφή είναι πλήρης τροφή.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
kango1 said:
εγω ενα θα σου πω..η τροφη που δινεις τωρα..η εταιρια ειχε κλεισει και ξανα ανοιξε αν σου λεει κατι αυτο..

αν ουτε αυτο δεν σε επεισε για να την αλλαξεις..
Μα δεν τίθεται θέμα να με πείσετε.. Εξ αρχής ήθελα να πάρω Orijen, απλά ρώτησα αν θα ήταν υπερβολή για τον οργανισμό να ξαναλλάξει ξηρά..

Και υποτίθεται ότι και ο κτηνίατρος μου είπε οτι Hills και Eukanuba είναι οι καλύτερες..(όχι δεν πουλάει τροφές).

Είναι και αυτή η πόλη μας..Πιστέψτε με στα περισσότερα PetShop ακόμα και μεγάλα καταστήματα αυτές οι τροφές θεωρούνται σούπερ! Και στο παίζουν και διάνοιες πάνω στο θέμα.. :roll:

Ευχαριστώ πάντως!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
vaso said:
kango1 said:
εγω ενα θα σου πω..η τροφη που δινεις τωρα..η εταιρια ειχε κλεισει και ξανα ανοιξε αν σου λεει κατι αυτο..

αν ουτε αυτο δεν σε επεισε για να την αλλαξεις..
Μα δεν τίθεται θέμα να με πείσετε.. Εξ αρχής ήθελα να πάρω Orijen, απλά ρώτησα αν θα ήταν υπερβολή για τον οργανισμό να ξαναλλάξει ξηρά..

Και υποτίθεται ότι και ο κτηνίατρος μου είπε οτι Hills και Eukanuba είναι οι καλύτερες..(όχι δεν πουλάει τροφές).

Είναι και αυτή η πόλη μας..Πιστέψτε με στα περισσότερα PetShop ακόμα και μεγάλα καταστήματα αυτές οι τροφές θεωρούνται σούπερ! Και στο παίζουν και διάνοιες πάνω στο θέμα.. :roll:

Ευχαριστώ πάντως!
ναι ..αυτο ισχυει..
αλλα να σου πω κατι..σου λεω η γνωμη μου ειναι..μια τελευταια φορα νομιζω αξιζει..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μπορεις για να κανεις πιο ομαλη μεταβαση απο την μια τροφη στην αλλη..να αναμιξεις την μια με την αλλη και σταδιακα να το γυρισεις τελειος σε οριτζεν..

PUG2

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
80
0
ΛΑΡΙΣΑ
για την τροφη techi-cal τι εχετε να πειτε????γιατι στο pet shop μου ειπε οτι ειναι σε περιεκτικοτητα σαν την orijen!!!αν και δεν την ηξερε απο οτι μου ειπε την orijen......

σας ρωταω γιατι δεν βρισκω στη λαρισα orijen και ψαχνω κατι αλλο εξισου καλο....

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
τόση διαφήμιση που έχουμε κάνει στην οριτζεν πια από αυτές τις σελίδες,θα πρέπει να μας πληρώσει ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα :lol: :lol: :lol: Του έχουμε αυξήσει τις πωλήσεις όσο καμιά διαφήμιση δεν θα μπορούσε :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο τυπος ή ειναι πανεξυπνος ή η χαζομαρα του τον εχει κανει πασιγνωστο..
:wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
για την τροφη techi-cal τι εχετε να πειτε????γιατι στο pet shop μου ειπε οτι ειναι σε περιεκτικοτητα σαν την orijen!!!αν και δεν την ηξερε απο οτι μου ειπε την orijen......
Τελικά ήξερε την Orijen ή όχι ?? [/list]