Δεν χρειάζεται να εμπλουτίσεις την ξηρά τροφή με επιπλέον πρωτεΐνη. Η ξηρά τροφή είναι πλήρης τροφή.vaso said:Δηλαδή να μην ανακατεύω ξηρή με μαγειρεμένη?
Δεν χρειάζεται να εμπλουτίσεις την ξηρά τροφή με επιπλέον πρωτεΐνη. Η ξηρά τροφή είναι πλήρης τροφή.vaso said:Δηλαδή να μην ανακατεύω ξηρή με μαγειρεμένη?
Μα δεν τίθεται θέμα να με πείσετε.. Εξ αρχής ήθελα να πάρω Orijen, απλά ρώτησα αν θα ήταν υπερβολή για τον οργανισμό να ξαναλλάξει ξηρά..kango1 said:εγω ενα θα σου πω..η τροφη που δινεις τωρα..η εταιρια ειχε κλεισει και ξανα ανοιξε αν σου λεει κατι αυτο..
αν ουτε αυτο δεν σε επεισε για να την αλλαξεις..
ναι ..αυτο ισχυει..vaso said:Μα δεν τίθεται θέμα να με πείσετε.. Εξ αρχής ήθελα να πάρω Orijen, απλά ρώτησα αν θα ήταν υπερβολή για τον οργανισμό να ξαναλλάξει ξηρά..kango1 said:εγω ενα θα σου πω..η τροφη που δινεις τωρα..η εταιρια ειχε κλεισει και ξανα ανοιξε αν σου λεει κατι αυτο..
αν ουτε αυτο δεν σε επεισε για να την αλλαξεις..
Και υποτίθεται ότι και ο κτηνίατρος μου είπε οτι Hills και Eukanuba είναι οι καλύτερες..(όχι δεν πουλάει τροφές).
Είναι και αυτή η πόλη μας..Πιστέψτε με στα περισσότερα PetShop ακόμα και μεγάλα καταστήματα αυτές οι τροφές θεωρούνται σούπερ! Και στο παίζουν και διάνοιες πάνω στο θέμα.. :roll:
Ευχαριστώ πάντως!
Τελικά ήξερε την Orijen ή όχι ?? [/list]για την τροφη techi-cal τι εχετε να πειτε????γιατι στο pet shop μου ειπε οτι ειναι σε περιεκτικοτητα σαν την orijen!!!αν και δεν την ηξερε απο οτι μου ειπε την orijen......